Sziasztok!
Mint a villám,úgy olvastalak végig benneteket.Közben eszem.
Karmen:Én még amikor terhes voltam,megkérdeztem a dokimtól.hogy ha ne adj Isten nagyon-nagyon szenvednék,elaltat-e s megcsászároz azt mondta,csak természetes,hogy nem hagy szenvedni.
Amikor szültem,s nagyon.naygon fájt már kiabáltam,hogy vigyen fel a műtőbe,azt mondta,hogy ahhoz indokoltnak kell lennie,hogy császár legyen.(végül sajnos lett indok)
de úgy emlékszem,te biztosra tudod,hogy császárra fogsz szülni,s szerintem ebben az esetben megválaszthatod,hogy hogyan.Pl. azt hogy én ébren legyek amikor a hasamban matatnak na nem...!(de ez én vagyok,szerintem beszélj a dokiddal,biztos megérti majd)
Gabi3:Szrdán megyünk tanácsadásra,ott akarom megemlíteni ezt az anyatejes dolgot,bár nem hiszem,hogy nekünk támogatnák,mert valamennyi tej van.
A hordozókendőt már ilyen pici babánál is alkalmazhatom?
Banita:Az igaz,hogy jó sokat idegeskedtem a várandóság alatt,mert mi is felújítás alatt voltunk,de nagyon,s mástól is hallottam ilyet,hogy esetleg azért ilyen síros.Mindent kipróbáltunk:pólya stb.. egyedül a babakocsis séta alatt van caend,bár tegnap akkor is ordított...
Nina: onnan gondolom,hogy éhes,hogy mindkét mellet teljesen kiszivattyúzza,aztán kb.1/4 órát alszik,addig megpróbálok fejni,de tényleg nem marad bennük semmi,kb.5ml.S felkel mindent kipróbálunk amit lehet,majd jön a végszükség a tápszi utánna nyugtunk van 1-2 óráig.
S tényleg csak azért adom amiért Enikő is mert éhes marad a baba ami csillapítani kell s már nem jön a tejci akkor nem tudom mással!
Gabó: természetesen én is úgy indultam neki,hogy lesz tej s én cak szoptatni fogok,mert tudom,hogy mindkettnknek az a legjobb.
Még cumisüveget sem vettem,pont azért mert nem lesz rá szükségünk,én csak szoptatok!
A klinikán amint kihozták egyből olyan ügyin csinálta,igaz ott is eleinte semmi nem volt majd amikor mondták,hogy 30.-at evett a mennyekben jártam!Aztán valahogy leragadtunk ennél a 30-nál mert itthon sem jött több.Pedig tényleg mindent megteszek,Ágci tanácsát megfogadva!Természetesen nem adom fel s az az igazság,hogy sikerült a tápszeradagot a felére lecsökkentenünk,most 2 nap alatt!
Még nem kiabálom el,de remélembeválik ez a módszer!
Meso:Nagyon cuki Bence,tényle szép,nagy babó!Még egyszer gratula nektek!
Valamelyik nap már én is fel tudok tenni Daniról!
Mindenkinek köszi a segítséget szopi ügyben remélem hatnak majd a homeopátiás golyók!
Ti mikor adtatok inni,teát vagy vizet a babátoknak?Szopi után?Vagy éjszaka amikor felébredt?
Ildi:Te Jankának adsz már teát?
Puszi Mindenkinek!
Erika