Sziasztok!!!!!!!
Sajna nekem otthon még mindig nincs netem, nem értem én ezt kérem szépen, de hát ez van.
Nem olvastam vissza, mert itt a kávézóban mindenki lát mindent, majd talán jövő héten lesz már otthon net és mindent elolvasok.
Pandus ÓRIÁSI drukk és örülök, hogy minden jól alakult.
Fanni, mint már írtam minden nap eszembe jutsz, ( már csak azért is, mert a kutyim Fannyka) nagyon-nagyon drukkolok!!!!!!!!! Rettenetesen szorítok, egyszerúen sikerülnie kell és kész, így döntöttem, de Cocamama bíróságához is fordulok beadvánnyal!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ezt küldöm++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++meg ezt is+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++és ezt is neked+++++++++++++++++++++++++!!!!
Coca, hogy van a kis Cocika??????
Petra és a többieknek drukk nagyon sok.
Nagyon drukkolok mindenkinek.
Alle, jók lettek az eredményeid?
Én holnap megyek a Mensbe vérvételre és jövő héten Mágushoz az eredménnyel.
Holnap megírom milyen volt a szörnyű vérvételem.
Angel, mizuka????? Jól vagy?