Sziasztok!
Na, én is benéztem, de még nem a jó hírrel, már én is izgulok Eszterékért, ha minde igaz majd én leszek a hírhozó. Ma már vagy harmincszor néztem atelefonomat, hátha nem hallottam, hogy jött sms...
Julcsi,
mi ilyen nagyobb dolgokat (etetőszék, babakocsi) a soroksári úti baby outletben szoktunk venni, ki lehet fogni jó cuccokat, annyi az egész, hogy a bBrendonban minden évszakban van valami stílusváltás, és itt a kifutott darabokat árulják. Nekünk hasonló van, mint Eszteréknek, de mi még mindig használjuk, mert ha nincs (pl. a Mamánál, akkor Tomi állandóan mászkál evés közben, és képtelenség megetetni)
Kati,
Igen, jól írta Sudi, Norbi si nagyon sokat melózik, csak sajna a pénz meg nem több,de ez bonyolult történet. Így több valamivel, ah időnként vannak ezek az egy-két hetes vidéki, vagy külföldi melók. Most Szegeden van, lehet, hogy nem is jön haza hétvégére
Ismerős a hiszti téma, Tomi amilyen "mintagyerek" volt, most annyira nem az, ha valamit nem úgy képzel, olykor nehéz kezelni...
És érdekes, tegnap otthon aludtunk anyukámnál. Nagyon szereti a kutsust, mindig kergeti, meg nézi, de ma, ahogy hazaértünk a sétából, és meglátta a kutyát sírva fakadt, és utána egész nap, ha előkerült a kutya. Ezt nem értem, pedig nem bántotta, meg semmi. De újabban vannak ilyen dolgai. Biztos a "korral" jár.
Edit, a Boróka nekem is nagyon tetszik, és a szívemhez közel áll, az egyik "öreg" barátom néha így nevezett engem.
Mölli, Tomi is ilyen, ha nem vagyok ott, akkor nincs vele semmi, de ha megjelenek a színen, akkor csinálja a zsiványságokat. Sőt, mostanában ha átjön a másik mama, és én mennék valamit csinálni a lakás más szegletébe, akkor jön utánam folyton.
Fogorvasohoz kitartás, én már kettőn túl vagyok, ugyanilyen okból szedték ki, de sajna a másodikkal csak akkor mentem, mikor már fájt, és ezután két hétig még be volt gyulladva a helye, volt vele egy csomó hercehurca.
Nóri, ügyes vagy a szekrénnyel, meg, hogy így megállod a helyed. Abban vagy a legügyesebb, hogy bírod ezt, most hülyén fogalmazok, de néha kell az embernek, hogy tíz percre átadja a "felelősséget" és legalább el tudjon menni pisilni nyugodtan. Érted nem?
Mivel Tomi kimászik a járókából, meg ilyen helyekről, féltünk, hogy a kiságyból is ki fog. Már amúgy is tervezgettük, aztán most meglett, Norbi csináklt neki egy nagyon klassz ágyikót. Nagy gonddal kicseréltük a kiságyát erre, meglepi, meg minden, hát, mikor meglátta, hogy nincs ott a kiságya teljesen kiakadt, nem tetszett neki az új ágy. De olyan szonten, hogy ha valaki mondta neki, na, mutasd, milyen az új ágyad, akkor már görbölt is le a szája... Íg visszarendeztük a terepet, az új ágyat meg betettük a kisszobába, had barátkozzon vele. Így jártunk...
jó éjt,