Sziasztok!
Lafim, hogy érzed Magadat? Pihizz sokat-sokat!
Rejoka, gyönyörűek a hímzéseid!
Nagyon ügyi vagy! Csodállak nagyon - a Thomast, amit küldtél, kb. 3 hónapig hímeztem
Alice, jó hogy újra írtál! Mi van a levegőben, egy napon kettőtöknek mondják ugyanazt Lafival?!
Pihizz nagyon sokat és nem lesz baj, meglátod!
Lecso, meglestem a pocidat, hatalmas és nagyon szép!
Lona, van valami hányós-fofós vírus... Hasad nem megy?
Vicky? Dokival beszéltél?
Tükörvíz, drukkolok Nektek nagyon, hogy mihamarabb rendbe jöjjenek a dolgaitok!!!
Monee, nagyon jó ötleteid vannak Karira! Én a NLC-n egy fórumban narancsos almalekvár receptet találtam, azt akarom megcsinálni majd.
Bettica, ez a magos dolog is nagyon tetszik! Anyu hozott még régen Görögországból ilyen üveget, mézzel. Azóta is ott díszeleg a konyhaszekrényen, nem volt szívünk kibontani, olyan szép.
Karácsonyra én már elég hamar elkezdek készülni. Mi minden évben augusztus 20-a körül megyünk nyaralni és már hagyomány, hogy onnan hozzuk haza az első ajándéknak valókat. November végére az összes ajándékot beszerezzük - mi sem veszünk nagy dolgokat - így a decemberi őröletet ki tudom hagyni a boltokban. Idén meg még több időm lesz mindenre, mert Dorka jövő héttől ovis lesz
én pedig január közepéig még szabin leszek.
Nem s tudom, mit fogok kezdeni magammal...
Tegnap voltam bent a munkahelyemen, mert csütörtökön lejár a gyesem. Elküldtek alkalmassági orvosi vizsgálatra is. Doki megkérdezte, ogy milyen gyógyszert szdek, mondtam hogy meforalt. Persze egyből a diabetesre kérdezett rá. Mondtam neki, hogy PCOS. Nem is hallott még róla, hogy metformint pco-soknak, de nagyon pozitívan állt a dolgokhoz. elég sokáig beszélgettünk, faggatott, látszott rajta, hogy tényleg érdekli a téma. Ajánlottam neki a pcos.hu-t, azt mondta, mindenképpen megnézi. Nagyon jó érzéssel jöttem el tőle. Persze meg sem vizsgált, mert eldumáltuk az időt
de alkalmas vagyok természetesen