Sziasztok,
Na, én is itt vagyok ám, már tegnap is szerettem volna írni, de annyira álmos voltam, hogy már negyed 8-kor bealudtam, és szinte egyfolytában aludtam reggelig
Miskolctapolca nagyon jó volt! A barlangfürdővel én nem tudok betelni, annyira imádom!
Aki még nem volt, egyszer mindenképp menjen el oda, fantasztikus szerintem
Persze most is sikerült egy „kissé” elbaltázni az ottlétet, egy tök rossz úton mentünk, holt sötét volt, és hát sikerült egy bazi nagy kátyúba belehajtanom, akkorát szólt… hű, a szívem megállt. Megnéztük este, úgy tűnt minden rendben, persze reggelre lapos gumi…
Az alufelni szélébe sikerült egy hullámot ütni a kátyúnak, úgyhogy izgalmas volt vasárnap felnist találni, aki be is vállalja a javítást. Laza 20 telefonálás után nagy nehezen sikerült is találni valakit, úgyhogy haza tudtunk jönni
De amúgy tényleg nagyon jó volt, esténként bejátszott a vodka-narancs
és a közös társasozás! Szóval az autós történéseken kívül nagyon jó volt
A kezem…hát még mindig eléggé fáj. Nem tudom mi lesz így. Persze nem nagyon pihentetem, mármint nem emelek vele, meg nem csinálok olyan dolgokat, amiket nagyon nem szabad, de azért gépelek vele, de óvatosan mozgatva. Meg azért nem tudom 100 %-ban pihentetni, azt szerintem nem is lehet…
Szedem a gyógyit, kenegetem becsülettel, a merevítő is mindig fent van, szóval nem tudom…
Pénteken jár le a 2 hét gyógyulási idő, de szerintem várok még egy hetet, mielőtt visszamennék vele a dokihoz…
Ja, és képzeljétek, holnap megyek a teljes kivizsgálás első részére! 11-re megyek, nem tudom, hogy milyen vizsgálatok lesznek, holnap. Remélem, semmi fájós
Aztán még most szedek gyógyit, hogy megjöjjön (azóta sem jött meg, hogy a múltkor írtam, tehát JÚNIUS óta!!!), hétvégére nem is tudom mi lesz itt…
szerintem niagara… ééés, ha minden igaz, jövő kedden megyek a BMC-be vérvételre. De nem, még nem kezdünk! Csak Wiegandt doki mondta a múltkor, hogy ha megjön a gyógyitól, használjuk ki a vérvételre, mert akkor ez a lelet jó lesz még tavasszal is.
Vanda kutyi szerencsére teljesen meggyógyult, köszönöm, hogy érdeklődtök felőle is, jól esik ám
Réka,
Hát igen, a két kutyalányunkra próbálunk nagyon figyelni!
Ők a mi kis pótgyerekeink!
De reméljük, hogy idővel lesz majd igazi is
Sajnálom a visszereket!
Sajnos nem tudok neked semmit ajánlani!
Elan,
Örülök, hogy már jobban vagy!
Gomba,
Nagyon finiselsz, izgiiii!
Várjuk majd párodat a hírekkel
Numa,
Hűűűű, már most ekkorák a babókák? Nem semmi
Hát, azt hiszem, hogy kijelenthetem, hogy már Te is már nagyon a finisben vagy!
Kitartás drága!
Köszönöm, hogy lehetek majd a hírhozód!
Lanett,
Drága vagy… köszönöm, hogy gondoltál rám aznap. Igazából…őszinte leszek, nekem az a nap semmit nem jelentett. És én nem mentem ki a temetőbe sem. Mint ahogy azóta egyszer sem… Remélem megérted, és a többiek is, hiszen Emese nem a temetőben lakik egy márványlap mögött, hanem a szívünkben, örökké…
Lucia,
Remélem, azóta már Te is meggyógyultál!
Judit drága,
Én is megkukkantottam az oldalatokat (hetente 1x mindig megnézem
), nagyon szépen növögetnek a csajszikák!
Nagyon helyesek! Örülök, hogy minden rendben volt a szemészeten, és hogy már Te is jobban vagy!
Baby,
Örülök, hogy jelentkeztél, és őszintén sajnálom, ami veled történt
Sharon,
Meglátod, még bent marad Picurka jó pár hétig! Ha már addig kihúzod, mint Luki, az már nagyon jó lenne! Képet kérünk!!
Mi volt ma a dokinál?
Napcsi,
Meseszép ez a kisasszony!
:D:D Puszillak!
Chesti,
Örülök, h elcsíptelek msn-en!
Millió pussszzz!
Képet kérünk!
Share,
Hű, nem semmi méretei vannak már most Máténak
Képet kérünk!
Bibar drága,
Köszi a Luki-infót!
Bensziékről tudsz valamit?
Na megyek, mert még a másikra is írni szeretnék…
Bár nagy része másolás lesz
Szépséges álmokat mindenkinek, jók legyetek!
Puszka!