Új privát üzeneted érkezett!

Kép

KépKép
naposoldal

Napcsikám
Nagyon kis szépséges Nóribaba!!!Azok a csókos szájak :D

Elan
Holnap kell felhívnom a dokit,hogy időpontot adjon!Szerencsére rókák messzire elkerülnek és még mindíg nincs semmi rossz tünetem szerencsére :D Meg kell szoknunk,hogy ez már nem a régi énünk,teljesen megváltozik a testünk és a lelkünk :D Már másért is felelősek vagyunk, a babára is kell gondolnunk nem csak saját magunkra!
Úgyhogy kúráld magad drága és gyógyulj meg minél elöbb!!!
gabicsibe

Bibar!

Sok puszit küldök az új anyucinak és Lilinek, örülök, hogy már szopizik.

Gabicsibe és Elan!

Úgy örülök nektek, végre ebben a topicban! Már ideje lenne, hogy a másik kicsit ürüljön, igaz?

Naposoldal!

Gyönyörű a lánykád! Lemaradtam a születéstörténetről vagy még nem írtál?

Röviden csak ennyi, be vagyok tojva rendesen a holnapi vizsgálattól. Annyira nem akarok még befeküdni! Remélem nem kell ottmaradnom! Holnap este ha tudok, írok!

Puszi

Kép

Kép
sharon

Sziasztok!
Jaj de jó,hogy szopizik már Lili!! :D Meddig kell benn maradniuk??

Sharon!Nyugi!!Reméljük,hogy nem fektetnek be, mindenképpen írj majd ha hazaértél a dokitól!

Napcsi!LÁnyod egy tündér virág, nagyon szép,csak gartulálni tudok!!

LÁnyok!Visszerekre tudtok valami gyógymódot?az elmúlt héten iszonyú sokat romlott,pedig egész nap rajtam a harisnya,ha ülök felpolcolom a lábam, sokat fekszem,szedek homeot és kenem venorutonnal...holnap kérek beutalót az érsebészetre, remélem a héten kapok időpontot,mert a legújabb parám a trombózis... :evil: basszus,hogy mindig van valami!ez nemigaz... :cry: alig várom,hogy december legyen és tudjam,hogy elég nagy Kiskakukk a kinti élethez,bár már most se lenne akkora gáz,de még pici és éretlen a tüdeje...
na megyek is vissza fektetni a lábaimat
jók legyetek és sok pihit mindenkinek!
pusz

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Napcsikám
valami csodálatos ez a csaj :P :P :P :P viszont én is kiváncs lennék mi történt a korházba,vagy még nem akarod bolygatni??ezért az édes szájacskáért elepednek majd a pasik :P :P
én jól vagyok,már néha fáj a derekam és a hátam,jó nagy már a pocakom az biztos :lol: :lol: de egyébként minden oké,tartom a diétát,Oli nő én meg fogyok :lol: :lol: kérünk sok képet erről a szépségről :P :P

Réka
maximum 2 hét,de valszinű elöbb jöhet haza :oops:

Sharon
átadom neki :P :P drukkolok neked hogy ne kelljen benntmaradnod :oops:

bibar

Napcsi, gyönyörű a lányod! Nehéz lehet megállni, hogy ne nézd egész nap :)

Kép
elan

Napcsi!

Gyönyörűséges a lánykád.

Nekem beindult rendesen, most kínlódok, v. a lázas betegség miatt, v. meg fog jönni ( fáj a pocim és volt vmi halvány foltom reggel) de éppen alig van tejem, teljesen kétségbe vagyok esve :cry: :cry: :cry:

Puszi!

Judit

jucicuki

Napcsi
Hihetetlenül gyönyörű a kislányod. Összeszorult a szívem. Ide járok gyönyörködni.

Juci
Nektek is nagyon szépek a lányok! Milyen szépen fejlődnek. Úgy örülök neki, hogy Dorka ennyire erős kislány. Jól látom, hogy azért hasonlítanak egymásra? A ruhácskákról meg már nem is beszélek. Bár az előzetes kollekció is lenyűgöző volt, anno.

Lányok
Bocsi, hogy ideírok, de odaát nem igazán találom a helyem. Meg mondjuk a világban sem. Már szinte mindenki új, csak én ragadtam ott. Hogy őszinte legyek nem tudom elfogadni.

Bibar
Mekkora az akkora? Szívesen megnézném ám. (mármint a pocakodat.) Tudod, csak hogy irigykedhessek.

Tegnap láttátok a négyes ikreket? Nagyon megsiratott. (nem nehéz) Egypetéjű négyesikrekről szólt Az emberi történetek sorozat. Mutatták a lepényt, a zsinórokat és a közös burkot. Ezt még az orvosok is csodának tartották. Mondjuk nekem már egy gyerek is annak számít, nemhogy 4. A császáros jelenet viszont kikészített. Egyből előjöttek az emlékek.
Vendég

Lexi!

Szerintem Te ide tartozol és kész!
Hasonlítanak azért a csajok, de nem lehet őket összekeverni. Kíváncsi vagyok, milyenek lesznek majd fél évesen.
Dorka az én Csodácskám! És most hallottam egy ismerős nővértől, hogy a Tokodi ott bent azt mondta a csajoknak, hogy szerinte nem maradt vissza semmi baja, csak nekünk nem merte mondani...

Sajnos a négyes ikreket nem láttam, TV elé nem nagyon jutok :lol: de mesélték.
A császár nekem sem túl jó emlék, el tudom képzelni, hogy Te mit érezhettél.
Nem írom, hogy egyszer majd Neked is lesz, mert én is utáltam hallgatni, de azért csendesen szorítok...

Millió puszi!

Judit

jucicuki

Lexi Drága!Szerintem is ide tartozol,én nagyon örülök,hogy szoktál néha ideírni,és teljes szívemből kívánom,hogy nemsokára....no de tudod úgyis...
az ikreket én is láttam, nagyon tetszett a méhlepényes rész :roll: el is határoztam,hogy ha olyan állapotban leszek, akkor megkérem a dokimat,hogy mutassa meg majd az enyémet,hogy milyen, és magyarázza el,hogy mi micsoda ott...végülis állatorvos akartam lenni... :oops:
Juci!Tényleg kis csoda Dorka és mindkettő egészséges lesz meglátod!Anno az én anyukámnak se mondták,hogy egészséges leszek,de tesség, kutya bajom, pedig sokkal kisebb voltam mint Dorci,úgyhogy nyugi...
szomorúan olvasom,hogy kevés a tejed...esetleg olvasd el a a llligas honlapot, ott sok hó ötlet van!Lehet,hogy tudnak kimondottan ikreseknek és korásoknak is tanácsot adni...
LÁnyok!Szép napot,remélem mindenki jól van!!
pusz:

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Napcsi hát Nóri baba egyszerűen egy kis ékszer. :)

Sharon remélem még nem kell befeküdnöd holnap, és minden rendben lesz.

Juci hogy vagy?

Lexi akkor irsz ide amikor csak akarsz. Ppetike nagyon hajt a privi üziejivel téged. :)

Zsókucciiiiiiii milyen volt a pihi? :) Kezecskéd? Vanda kutyó?

Mi jól vagyunk, 9,5 kg, 75 cm. Tegnap észrevettem egy foltot a nyelvén... ma viszem megmutatni dokinak.
Doki amugy jókat röhögött azon, hogy bár járni nem tud de motorozik ezerrel. Sétálni is visszük a mocit, ha elfárad jön a babakocsi.

chesti

Halihó!

Luki néni, most olvastam a nagy hírt! Nagy - nagy gratula nektek és mihamarabbi felépülést. Tök jó, hogy már szopizik, ez is azt jelzi, hogy ő bizony már készen van és minden oké vele.

Mégegyszer gratulálok és várunk majd a sztorival, persze csak ha már kipihented magad és túl vagytok az első néhány nehéz éjjszakán.

Amúgy persze pusza mindenkinek. Pillanatnyilag képtelen vagyok követni az eseményeket, lehetetlen mindent visszaolvasni ami kimaradt, de azért igyekszem.

Továbbra is képtelen vagyok magamat utolérni házimunkában és természetesen a házfelújítás is folymatosan zajlik csak kisebb léptekkel, de úgy érzem soha nem lesz kész. Mire valamit befejezünk, mindíg találunk valami mást, ráadásul a világ pénze nem lenne elég, úgyhogy.....

Na mindegy nem panaszkodni jöttem, hiszen alaőpjában véve jól megy a sorunk.

Jázi még mindíg nem mászik, illetve négykézláb már ringatja magát előre- hátra, és van néhány bizonytalan elindulási kísérlet, de mindíg inkább a kuszást választja, mint a katonák, így viszont pillanatok alatt oda megy ahová akar. Fürcsi előtt meztelenül bezzeg tud mászni, hogy lerámolhasson mindent a szekrényről :lol: .

Hűha, mennem kell, vége a délelőtti szundinak.

Puszi mindenkinek

Kép
Kép
zuzmó

Sziasztok!

Köszi Chesti jól vagyok! Ma voltunk megint a szemészeten, remélem nem kaptam el semmit :oops:
Minden ok, szépen fejlődik a lányok szeme, elhagyhatjuk az E vitamint, két hét múlva kontroll. Jó sokan voltak, kicsit nyűgös is volt minden baba, szerintem az idő miatt, jó volt hazaérni. Szopiztunk, most csend van.

Továbbra is nagyon jó gyerekek, ma az esti fürcsi után egykor keltek, fél háromig etettem, aztán hatig hagytak aludni a kis angyalok.
Napközben még mindig sokat alszanak, már alig várom, hogy kicsit aktívabbak legyenek, bár akkor aztán tényleg semmi másra nem marad majd időm.

Puszi!

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Napcsi, elolvadtam a kis Nóritól. Valahogy látok valami hasonlóságot az én Ramcsimmal.

Juci, a te lánykáid és gyönyörűek! Milyen kis törékenyek!

Én megemelem a kalapom minden ikres anyuka elött! Én az egy mellett is hulla vagyok. Pedig Rami jó baba! Csak annyira cicifüggő! Férjem csöcsminátornak hívja. Van, hogy 1 órán át szopizik. Lassan, élvezettel csinálja. És baromi nagyokat nyög alatta. Élvezettel telien. :D Olyan kis cuki!!!! :lol:
vicuska2007

Lexi
nehogymár bocsánatot kérj azért mert ide irsz :evil: a másik topikot már nem is lehet követni annyi uj lány van :oops: :oops: szóval jó nagy a bélésem,majd rakok valamikor képet,de ez nálunk nagy müvelet :wink: gép elöszed,fotóz,letölt,stb..én nem láttam a 4-esikreseket sajna :cry:

Zuzmó
nemsokára elindul és ugy fog repeszteni hogy győzd utolérni őt :lol: :lol:

Zsókuci
élménybeszámolót kérünk,remélem jobban van a kezed :oops: :oops:

Vicuska
édes lehet ahogy nyög nagyokat szopizás közben :wink: :wink:

bibar

Lányok
Ezt most találtam. Nem tudom jó-e, mert nekem ellentétes volt a problémám, mint Nektek. Alig tudták elapasztani a tejemet. Ha már egy embernek bejön, akkor megérte feltenni. Persze nem gondolom, hogy baba mellett nekiálltok, de ha Anyuka akar kedveskedni, akkor megér egy próbát.
Tejtermelést serkentő süti
(Kismama újság)
250 g búza
150 g árpa
100 g zab
1 marék kesudió
150 g vaj
150 g barnacukor
A gabonákat lisztté őröljük,a kesudiót finomra aprítva aranybarnára pirítjuk,ezután hozzákeverjük a vajat,a cukrot,10-15 mp. múlva levesszük a tűzről,hozzákeverjük a gabonához és kb. 3-5 ek. víz hozzáadásával 2-3 cm átmérőjű golyókat formázunk.Naponta 5-7 golyót ajánlatos fogyasztani.Kb. 40 golyó lesz belőle.
Víz helyett esetleg lehet málnaszörpöt keverni hozzá,hogy ne legyen nagyon unalmas. Esetleg lekvár.
Naponta 5 golyót ajánlott enni,elosztva reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna és vacsora időpontokban,így minden szoptatás előtt kerül belőle a szervezetbe.
puszi Mindenkinek
Vendég

Sziasztok!

Chesti, Mátét ma mértük. 9,4 kg és 73 cm! :shock: :shock:

Zuzmó, én is ugyanígy vagyok! Soha nem tudom magam utolérni, mindig történik valami. Nagyon ügyes Jázmin! Csak így tovább!

Máté is birtokba vette már a lakást. Elkezdett kúszni-mászni: szó szerint. A kúszást kombinálja a mászással, mihez van éppen energiája. Vicces ahogy csattog a parkettán.

Juci!!!! FEJÉS!! Amennyit csak tudsz. 2-3 óránként, ha mellre teszed őket, akkor utána, ha nem, akkor csak úgy magában. Sok idő, de megéri!!!! Mensi miatt csökkenhet a tej, drasztikusan! Kitartás! Írj privit, ha tudok segíteni.

Napcsi, csodaszép kislány Nóri! Gratulálok!

Sharon, kitartás!

Lexi, én örülök, hogy úgy döntöttél, írogatsz ide! Nem menekültél el, ez jó.

Na, megyek, mert pakolja kifelé a ruhásszekrényt!!! :roll: A szárítót már magára borította egyszer, és a számítógépet is profi módon ki-bekapcsolja, apja nagy örömére.

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
Kép
share

Sziasztok,

Na, én is itt vagyok ám, már tegnap is szerettem volna írni, de annyira álmos voltam, hogy már negyed 8-kor bealudtam, és szinte egyfolytában aludtam reggelig :oops: :oops:
Miskolctapolca nagyon jó volt! A barlangfürdővel én nem tudok betelni, annyira imádom! :D Aki még nem volt, egyszer mindenképp menjen el oda, fantasztikus szerintem :D
Persze most is sikerült egy „kissé” elbaltázni az ottlétet, egy tök rossz úton mentünk, holt sötét volt, és hát sikerült egy bazi nagy kátyúba belehajtanom, akkorát szólt… hű, a szívem megállt. Megnéztük este, úgy tűnt minden rendben, persze reggelre lapos gumi… :shock: Az alufelni szélébe sikerült egy hullámot ütni a kátyúnak, úgyhogy izgalmas volt vasárnap felnist találni, aki be is vállalja a javítást. Laza 20 telefonálás után nagy nehezen sikerült is találni valakit, úgyhogy haza tudtunk jönni :lol: De amúgy tényleg nagyon jó volt, esténként bejátszott a vodka-narancs :D és a közös társasozás! Szóval az autós történéseken kívül nagyon jó volt :D
A kezem…hát még mindig eléggé fáj. Nem tudom mi lesz így. Persze nem nagyon pihentetem, mármint nem emelek vele, meg nem csinálok olyan dolgokat, amiket nagyon nem szabad, de azért gépelek vele, de óvatosan mozgatva. Meg azért nem tudom 100 %-ban pihentetni, azt szerintem nem is lehet… :oops: Szedem a gyógyit, kenegetem becsülettel, a merevítő is mindig fent van, szóval nem tudom… :roll: Pénteken jár le a 2 hét gyógyulási idő, de szerintem várok még egy hetet, mielőtt visszamennék vele a dokihoz… :roll:
Ja, és képzeljétek, holnap megyek a teljes kivizsgálás első részére! 11-re megyek, nem tudom, hogy milyen vizsgálatok lesznek, holnap. Remélem, semmi fájós :lol:
Aztán még most szedek gyógyit, hogy megjöjjön (azóta sem jött meg, hogy a múltkor írtam, tehát JÚNIUS óta!!!), hétvégére nem is tudom mi lesz itt… :shock: szerintem niagara… ééés, ha minden igaz, jövő kedden megyek a BMC-be vérvételre. De nem, még nem kezdünk! Csak Wiegandt doki mondta a múltkor, hogy ha megjön a gyógyitól, használjuk ki a vérvételre, mert akkor ez a lelet jó lesz még tavasszal is.
Vanda kutyi szerencsére teljesen meggyógyult, köszönöm, hogy érdeklődtök felőle is, jól esik ám :)

Réka,
Hát igen, a két kutyalányunkra próbálunk nagyon figyelni! :D Ők a mi kis pótgyerekeink! :D De reméljük, hogy idővel lesz majd igazi is :lol:
Sajnálom a visszereket! :? Sajnos nem tudok neked semmit ajánlani!

Elan,
Örülök, hogy már jobban vagy!

Gomba,
Nagyon finiselsz, izgiiii! :D Várjuk majd párodat a hírekkel :wink:

Numa,
Hűűűű, már most ekkorák a babókák? Nem semmi :lol: Hát, azt hiszem, hogy kijelenthetem, hogy már Te is már nagyon a finisben vagy! :D Kitartás drága!
Köszönöm, hogy lehetek majd a hírhozód! :oops:

Lanett,
Drága vagy… köszönöm, hogy gondoltál rám aznap. Igazából…őszinte leszek, nekem az a nap semmit nem jelentett. És én nem mentem ki a temetőbe sem. Mint ahogy azóta egyszer sem… Remélem megérted, és a többiek is, hiszen Emese nem a temetőben lakik egy márványlap mögött, hanem a szívünkben, örökké…

Lucia,
Remélem, azóta már Te is meggyógyultál!

Judit drága,
Én is megkukkantottam az oldalatokat (hetente 1x mindig megnézem :oops: ), nagyon szépen növögetnek a csajszikák! :D Nagyon helyesek! Örülök, hogy minden rendben volt a szemészeten, és hogy már Te is jobban vagy!

Baby,
Örülök, hogy jelentkeztél, és őszintén sajnálom, ami veled történt :cry:

Sharon,
Meglátod, még bent marad Picurka jó pár hétig! Ha már addig kihúzod, mint Luki, az már nagyon jó lenne! Képet kérünk!!
Mi volt ma a dokinál?

Napcsi,
Meseszép ez a kisasszony! :D:D:D Puszillak!

Chesti,
Örülök, h elcsíptelek msn-en! :D Millió pussszzz! :wink: Képet kérünk! :D

Share,
Hű, nem semmi méretei vannak már most Máténak :shock: :lol: Képet kérünk! :D

Bibar drága,
Köszi a Luki-infót! :D Bensziékről tudsz valamit?

Na megyek, mert még a másikra is írni szeretnék… :roll: Bár nagy része másolás lesz :oops:

Szépséges álmokat mindenkinek, jók legyetek!
Puszka!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Bocsi Lányok, de most nem tudok visszaolvasni, nagyon húzós napjaim vannak és lesznek a héten a suli miatt... :?

Csak egy nagyon gyors kérdésem lenne: hanyadik hétig kaphatok érzéstelenítést a fogorvosnál? Most még remélem lehet... Holnap oda is mennem kell... :cry:

Puszi mindenkinek, azért igyekszem majd visszaolvasni is, bár ma biztos nem fog menni (hacsak nincs valamelyikőtöknek egy jó kis házidolgozata online marketing témakörben.... :oops: :D )

Mamm

Kép

Kép
mamm

Kép
Kép
Kép

chesti

Sziasztok!

HAZA ENGEDTEK!!!!!!
Nem romlott a helyzet, továbbra is egy ujjnyira van nyitva a külső méhszáj és a nyakcsatorna is. Marad a szigorú fekvés, csak pisilni kelhetek fel. A következő céldátum a 35. hét! Még olyan messze van, de talán kibírjuk. Ma volt UH is, kb.: 1400 gr, korának megfelelő méretei vannak és tuti kislány!!!!

Röviden ennyi, mindenkinek sok puszi! Köszönöm, hogy izgultatok értem!

Kép

Kép
sharon

Share
:lol: Igazából az a baj, hogy nincs hova menekülni. A gondolataim jönnek velem. El kell játszanom, hogy az élet szép, mert elveszítek mindenkit. Így hazugság az egész életem, de ez már nem érdekes. A környezetem ezt várja el tőlem. Terhükre voltam a fájdalmammal. Hát ennyi! Úgyhogy csajok, az élet szép!!!!!!!!!!! :roll:
Vendég

Lexi,
ezt nagyon jól megfogalmaztad!! Bár nálam egész más a szituáció, de ismerős az érzés. "Nem engedheted meg magadnak", hogy gyászolj, mert nem tudnak veled mit kezdeni. Ritka az olyan ember, aki képes kezelni az ilyen helyzetet. Az élet szép, csinálni kell, és kész! Aztán majd lesz valahogy.... :?
Van egy barátnőm, 24. hétre született a kisfia, 9 napot élt. A napokban beszélgettem vele a fájdalomról, gyászmunkáról. Azt mondta, hogy fél év volt, ami kínlódás, 1 év kellett ahhoz, hogy könnyebb legyen. Már van kistesó, aki most fél éves, anyukája pedig boldog, de soha nem felejt.
Íme a kistesó, Máté kis barátja.
Kép

Tudom, hogy most úgy is azt mondod, hogy ez veled nem fog megtörténni, de én hiszek abban, hogy még jöhetnek jó dolgok az életben. Lexikém, ne add fel!

Kép
Kép
share

Zsókám, beindulnak az események. Hajrá-hajrá!
Miskolctapolcán gyerekkoromban voltam, nosztalgiával gondolok rá, tetszett. Annyira dícséred, lehet síelés helyett oda megyünk - he-he, nem szoktunk síelni, nem nagy áldozat. :wink:
Örülök, hogy kutyud jobban van. Kezed pihentesd. nem lenne jobb, ha most mennél vissza dokihoz, lássa, hogy nem úgy javul ahogy kellene? Hátha más kezelés hatásosabb lenne.
Na, küldök pár fotót a békesség kedvéért, nagy kegyesen. :lol: :lol: :wink:

Elérkeztek a hideg őszi napok. Nem szeretem, ha nyakig beöltöztetnek.
Kép
Úgy néz ki, mintha kancsal lennék, pedig dehogy! Papírom is van róla. Anyukámék elvittek egy doktornénihez, aki midenféle izével világított a szemembe, mutatott színes vackokat, csöppentett a szemembe, amitől egész délután hunyorogtam, és végül azt mondta egészséges a szemem, 1 éves koromban kell újra megnézni.

Kaptam egy privát billentyűzetet. Na mi van? Nem láttatok még babát blogolni?
Kép

Reggel első dolgom, hogy írok a barátaimnak levelet.
Kép

Továbbra is szeretek pancsolni.
Kép

Kinőttem a pihenő fotelemet, de kaptam helyette egy klassz etetőszéket.
Kép Kép

Kép
Kép
share

Mamm,
Én úgy tudom, hogy mivel helyi érzéstelenítésről van szó, lehet bármikor. Kitartást a sok tanuláshoz!

Sharon,
Jaj de jó, nagyon örülök, hogy nem romlott a dolog! Kislánykádnak szép mérete van már, meglátod, simán meglesz a 35. hét :wink: Drukkolok! :D

Lexi,
Ha vígasztal, annyiból lesz könnyebb, ha erősnek mutatod magad, akkor idővel azzá is válsz. Megedz az élet, és rájössz, hogy tényleg az vagy. Az életünk már sosem lesz a régi, de ezt el kell fogadnunk sajnos, és meg kell tanulnunk ezzel tovább élni, aztán majd a kistesó nyújt nekünk tényleges vigaszt, még, ha ez most iszonyú távolinak is tűnik…

Share,
Hű, ez a 24.hét úgy látszik valami mumus volt a barátnődnek is, nekem is. :cry: Nagyon örülök, hogy ott a kistesó nekik. Így van, egy elvesztett babát sosem lehet elfelejteni. Örülök, hogy megosztottad velünk, hogy van tovább. Tényleg köszönöm. :)
Tündériek a fiúk ahogy elmélyülten játszanak. Máté meg egyszerűen imádnivalóóó, nekem a pancsis kép jött be a legjobban! Annyira cuki! :D
Miskolctapolcát ajánlom tényleg! Ha már gyerekkorodban is tetszett, mindenképp menjetek, mert azóta ezerszer jobb lett! www.barlangfurdo.hu :D

Kép

Kép
zsókuci

Köszönöm szépen a választ Zsókuci! :D

Kép

Kép
mamm

Zsókuci
de jó hogy itt vagy :P :P örülök hogy jól éreztétek magatokat a kis autos affér ellenére :oops: :oops: a kezed már meggyógyulhatna igazán,és a kivizsgálás is elindul,szuper nagyon :wink: a menzid biztos brutál lesz,drukkolok hogy már megtörténjen végre :oops: :oops: Benszikével majd ma beszélek és megirom :wink:

Share
tündéri ez a kis pasi :wink: :wink:

Sharon
de jóóó :lol: :lol: nem lesz itt gond ne aggódj,fekszel és a végégn majd neked kell lépcsőzni :wink: :wink: ügyi vagy nagyon :wink:

Lukiék jól vannak,bár a szopikázás abba maradt,mert Lili nehezen hangolja össze a szopit és a levegővételt,igy Luki feji és cumisüvegből eszi a kis drága :oops: :oops: a vérvétel eredménye viszont teljesen jó lett :wink: :wink: :wink:

bibar

Naposoldal!

Gratulálok mégegyszer a gyönyörű Nórihoz, nagyon szép baba!!!
Vigyázzatok magatokra!
Mindenkinek köszi az üdvözlést!
baby.81

Lukrécia!

Csak most olvasom, h mi történt, GRATULÁLOK, vigyázz magatokra!!

Naposoldal!

Nem tudok betelni Nórival, gyönyörű! Esküszöm, nem tudom róla levenni a szemem :lol:

Nálunk az a jó hír, h nincs semmi hír (az ember lánya már ennek is tud örülni..) A héten meglesz a terheléses cukorvizsgálat eredménye, egy hete voltam méhszáj-viziten, minden Ok. Csak egy valami aggaszt, alig akar nőni a pocim, már a doki is megjegyezte, h igazán megmutathatná magát. No comment.

Bensziről mi hír?

Málna???
Fiona???
ballagyo

Sziasztok Lányok!

Gyors leszek,bocsi ha nem írok mindenkinek,de a Máté beteg már egy hete.Nem akar szünni ez a ronda köhögés,már kétféle gyógyit is kapott! :cry:

Luki,nagyon nagyon gratulálunk Lilihez,jó egészséget nektek! :lol:

Zsókuci,kezednek továbbra is jobbulást!

Juci,Napcsi gyönyörűek a lányok! :lol: :lol:

Share,milyen kis helyes ,vagány fickó,Máté is! :lol:

Lexi,mi mindig örülünk ha írsz nekünk! :lol:

Ballagyo,nőni fog az a poci,nyugi!

Bibar,már a 30. hetet gyűröd?Nagyon megy az idő! :wink:

Chesti,hogy vagy ,meggyógyultál?

Mamm,egy kalappal!

Benszinek továbbra is szorítunk! :wink:

Puszi mindenkinek!

Andi

Kép
taptau

Elan,neked is jobbulást!

Gabi,veletek mi a helyzet?Hogy vagy?

Kép
taptau

Hali!

Éppen fejek, ezt remekül össze lehet kötni a fórumnézegetéssel. Addig sem azt sasolom, hogy hány ml-nél tartok :oops:
Megőrülök ettől a tej-dologtól. Akármit csinálok, kevés.
Lehet, hogy már az is a baj, hogy túl sokat stresszelek rajta.
De kb. a babalátogatóba jött emberek 99%-ának is az az első kérdése: És elég a tejed :?: :?: :?: :twisted: :twisted: :twisted:

Zsóka!

Klassz lehetett, én is bírom a barlangfürdőt.

Share! Máté klassz pasas :wink: :lol:

Puszi!

Judit

jucicuki

Taptau
szegény Máté,jobbulást kivánok neki :oops: :oops: Lukinak átadom a gratulát :wink: :wink: bizony már a 30. hetet kezdtem,számomra is hihetetlen :wink:
Benszinek ma lesz uh és lukvizit,ha megvolt majd megirom mi ujság,azt mondta jó lenne ha még 1 hetet benntmaradnának a picúrok,de erre nem sok esélyt lát :oops: :oops: estére kiderül mi ujság :oops:

Juci
ez nagyon idegesitő lehet,próbálj meg ne stresszelni rajta,bár tudom nehéz ez :oops: :oops: vagyis még nem tudom :oops: :oops: kitartás a tejcifejéshez :oops:

bibar

Juci, küldd el a látogatókat melegebb éghajlatra! És ne idegeskedj! Tudom, könnyű mondani, de tényleg NE!

Húúú, ha újra kezdhetném, akkor a kórházba senkit nem engednék apán kívül, ide sem 1 hónapig. Volt olyan, hogy a WC-ben kényszerültem fejni, mert megrohamoztak bennünket a kíváncsiskodó rokonok, és benyomultak a szobákba!! :twisted:

Taptau, jobbulást Máténak! Homeós cuccok nem használnak? Sinupret? Hársfa-tea?

Köszönjük a Máté dicséreteket! :lol: :lol: A kis vagány fickó, most a székem alatt nyöszörög, hogy vegyek már róla tudomást. :wink:

Zsókuci, köszi a Barlangfürdős linket, átfutottam. Szállást tudnál ajánlani a környéken?

Kép
Kép
share

Share!

Nem semmi, a saját otthonodban a wc-ben fejni a rokonok miatt.
Bár múlt hétvégén nekem is elegem volt, enni sem tudtam rendesen, mert mindig volt itt valaki...
Pedig a csajokhoz csak öt percre engedtem mindenkit, de aztán itt lent leültek beszélgetni, persze ez is kell, csak még rohadt fárasztó nekem...
Okoskodókat pedig el fogom küldeni a fenébe :? :roll:

Azon is kiakadtam, hogy apósom közölte apukámmal ( akinek nem kevés pénze és rengeteg kétkezi munkája van a házunkban, amit a két kezünkkel építettünk), hogy kicsi ez a ház és ha nagyobbak lesznek a lányok, majd ő kitalál valamit ( az építkezés alatt egyetlen egyszer nem volt itt, egyetlen egyszer nem kérdezte meg, kell-e segíteni!!!) Tudom, nem szabadna ilyenen idegeskednem most, de annyira tudnak bántani ezek a dolgok. És ha megmondom a véleményemet, még én vagyok a bunkó :shock:

Puszi!

Judit

jucicuki

Benszikéről:::
Nőtt Dóra egy picit,még nincs 1,5kg,de alakul.valószinű császár lesz.
Huzzák amig birják.Balázska korának megfelelő,a méhszáj zárt :oops: :oops:

bibar

Mégegyszer köszi mindenkinek a dicsérő szavakat, továbbítom Nórimnak :lol:

Lexi, mit is írhatnék, ami nem üres frázisnak hat...csak annyit, hiszem, hogy eljön a te boldog időd! Még ha most nem is hihető.

Juci, én már eljutottam oda, hogy nem idegeskedem a tej miatt :roll: Jó ha van, de a legfontosabb az ölelő kéz. Te se idegeskedj, csak szeretni kell őket :wink: :lol: Abban meg nincs hiba :wink:

Mamm, én is úgy tudom, hogy lehet érzéstelenítőt kapni, én is kaptam annak idején.

Taptau, jobbulást kicsi fiadnak! Majdcsak kilábal már belőle!

Zsókuci, én még nem jártam a barlangfürdőben, pedig nagyon szeretem a fürdőket. No a legközelebbi fürdést :roll: már oda szervezem!
Küldöm a gyógyító erőket a kezednek!!!

Babyke, puszi

Chesti, milyen nagy már Niki :shock: Még emlékszem, mikor a hordozókendőben cipelted :lol:
Hát, mostmár motorozik ezerrel :lol:

Szüléstöri már félig kész...egyszer csak feljut ide is :oops:

KépKép
naposoldal

Köszi Napcsi!

Én is így gondolom, csak néha kicsit elhagyom magam. A lányok szépen gyarapodnak, imádom őket, ez a lényeg.

Puszi!

Judit

jucicuki

Bensziről:

Kicsit el van kenődve, hiányzik a férje és tehetetlennek érzi magát, rossz ez a várakozás.
Sajnos mindkettőt át tudom érezni :cry: átéltem én is, de ha otthon lesznek, hamar elfelejti majd.

Judit

jucicuki

Juci!
Párommal mi is nyomon követjük lánykáitok fejlődését, és kiráz a hideg, ha eszembe jutnak az inkubátoros képek, és olyan jó látni, hogy most már milyen szépek és nagyok. Ezt bóknak szántam, nehogy véletlenül is félreértsd :)

Mamm!
Bármikor kaphatsz érzéstelenítőt, nem káros se a babára, se rád a terhesség alatt sem.

Naposoldal!
Nagyon szép a pici lányod, olyan meleg békés szemei vannak.

Share!
Édes kisfiad van, és a szemei pedig huncutak (nem kancsal)

Lexi! Írtam neked privátot.

Én jól vagyok, csak most már nagyon várjuk, hogy kívülről is megsimogathassuk a picibabánkat. Vannak napok, mikor alig mozog valamit, persze ilyenkor mindig megijedek, hogy nincs-e valami baj, másik nap meg le se áll egész nap. Az kicsit uncsi, hogy a szülők naponta telefonálnak nem szülök-e még, nem tudom azt hiszik nem fogunk szólni? Na mindegy. Holnap megyünk CTG-re a Jánosba, lehet meglátogatjuk Benszit, ha igen akkor majd hozom a híreket.

Tegnap voltunk gyerekorvosnál, egy aranyos fiatal bácsi, szerintem fiatalabb mint én, és megkaptuk a kezdőcsomaghoz a recepteket. Teljesen meglepődött, hogy péntekre vagyok kiírva, azt mondta nem látszik és milyen fürge vagyok. Hát nem is érzem magam rosszul, hasam fáj néha, de amúgy minden tökéletes
:D :D : :D
gombahölgy

Gomba!

Nem értem félre, engem is kiráz a hideg, ha arra gondolok, milyen beteg volt szegény Dorci!
Hihetetlen, hogy milyen tempóban nőnek, erősödnek.

Puszi!

Judit

jucicuki

Gomba, elhiszem, hogy nagyon várod már az ölelést. :D
Hi-hi, fürgeség, és, hogy még messze a vége. Persze, erre is van egy sztorim. :oops: Pénteken még bent voltam a munkahelyemen látogatóban, megállapították, hogy még fent van a hasam, és nem punnyadtam el. Aztán vasárnap megszületett Máté. :lol:

Juci, csak határozottan!! ilyenkor minden rossz szó duplán rosszul esik. Majd elfelejti a rokonság, h egyszer megsértődött, ha pedig nem, akkor megérdemlik! Amikor baba érkezik, akkor nagyon tud mindenki okoskodni, aztán majd szépen lecsengenek a dolgok - legalábbis a mi famíliánk ilyesmi típus.
Pihenj, amennyit csak tudsz.

Napcsi, Ti is pótoltok a tejcsi mellé??
Egyébként igaz, hogy legfőképpen szeretetre van szükségük, de szerintem vérmérséklet kérdése is, h kit mennyire visel meg az, ha nem elég az anyatej. Én a mai napig nem hevertem még ki, hogy nem volt elég, és kellett a pótlás. Nagyon bánt. :cry: Az viszont vígasztal, hogy még mindig szopik, és igényli is, tehát nem csinltam rosszul.

Kép
Kép
share

Sziasztok lányok,
Voltunk ma uh-n, és hát van 2 szép embriónk. Dobogott a pici szívük, az egyik CRL 10mm, a másik 8mm. Annyira örülünk! :D :D :D
A doki szerint még mindig van esély a spontán redukcióra. Azért mi reméljük maradnak mindketten velünk! Legközelebb 3 hét múlva megyünk. Fogalmam sincs hogy bírom én addig ki a várakozást.

Próbálok most már bekapcsolódni közétek! :wink:
Naposoldal,
Annyira gyönyörűséges a kislányotok! :D
Share,
Máté meg annyira kis huncut, a fürcsis kép nagyon jó, meg kell zabálni!
Annyira jó ide jönni, gyönyörűek a babák!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok,

Bibar,
Köszönöm, olyan jól esett, hogy örültél nekem! :D :oops:
Örülök, hogy Lukiék is, és hogy Bensziék is jól vannak. Írok nekik ma v. holnap én is :wink:

Ballagyo,
Örülök a jó eredményednek! A pocimérettel kapcsolatosan pedig szerintem ne aggódj, te ilyen alkat vagy, és kész! :D A lényeg, hogy Soma megfelelően növekszik! :D

Taptau,
Köszönöm! Jobbulást kívánok Máténak, remélem, most már hamar rendbe jön!

Judit,
Hát, én is tuti elküldeném a sunyiba, aki ilyeneket kérdez… :evil: Kérlek, ne stresszeld magad, mert az nem tesz jót! Homeos bogyeszt nem próbáltad még?
Sajnálom, hogy ilyet mondott az apósod! Engem is tuti felbosszantana, ha ilyeneket mondana. Nagyon szép házatok van, úgyhogy tojjál rá :D :wink:

Share,
Küldök priviben pár linket, meg hogy mi hol voltunk, jó?

Napcsi,
Köszönettel veszem a gyógyító erőket! Édi vagy! :D

Gomba,
Kitartás! Könnyű és gyors szülést kívánok! :D

Rebe,
HURRRÁÁÁ, örülök, hogy minden rendben van a picikkel! :D:D Drukkolok, hogy mindketten Veletek maradjanak! :D
Ez azt jelenti, hogy felvehetlek a táblába? :wink:

Én ma voltam a teljes kivizsgálás első napján. Ma vérvétel volt, pisivizsgálat, meg nyomkodásos-meghallgatásos vizsgálat. Pénteken megyek hasi UH-ra, mellkas rtg-re, és gégészetre. Remélem, hogy minden rendben lesz :roll:

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci,
Felvehetsz nyugodtan, nem ezen múlik :wink:, küldöm az adatokat:
29, Bp, 1. lombik, 2008. 06. 24. Szent János???

Örülök, hogy túl vagy az első vizsgálati napon. Mikor lesz eredmény? Péntekre és a jó eredményhez megy a drukk!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Zsókuci
még szép hogy örülök neked :P :P biztos minden rendben lesz a vizsgálatokon,örülök hogy elkezdődött :oops: :oops:

Rebe
gratula :P :P :P :P

Gabicsibe
mi van veled?????????????????ma voltál uh-án????????? :oops: :oops:

bibar

Bibar

Csütörtökön megyek uh-ra!Csak elvagyok havazva és nincs időm írni csak egy gyors olvasásra futja!Holnap igérem többet jövök :D
gabicsibe

Sziasztok!

Lippa hiányzol!! Dolgozol? Csajok? Kééépeeet! :)

Share megzabálom Mátét annyira változik, hihetetlen. :) Billentyűzet téma ismerős, Én is adtam már egyet Nikinek, mert persze van ezer játéka, de tuti, hogy az kell amivel "anya játszik" (egér, bill). :)

SHaron dejóóóó :) Szerintem meg lesz az a 35. hét is. :)

Zsókuci puszi. :) Mi s voltunk a barlangfürdőben asszem a 11. évfordulónkon. :) Hát meg van a maga varázsa az biztos. :)
Msn-en dumcsiztunk ugyan, de itt is örülök, hogy elkezdődtek a kivizsgálások, és lécci ne húzd ezt a kéz dolgot. Tessék visszamenni dokihoz megmutatni, hogy nem javult!

Taptau remélem Máté hamarosan meggyógyul! Ikres barátaimnál is betegek a gyerekek, a kisfiú még kruppos is lett. :( Vigyázz a kis legényre!
Köszi kérdésedet, most már a 3. hetet nyomom ezzel a fránya köhögéssel Én is, de nem veszek be semmi. Tudom szoptatás alatt lehet szedni gyógyikat, de én nem akarok, egyszerűen utálom a gyógyikat. Amugy asszem már a vége felé járok. :)

Jucicuki egy biztos tényleg ne stresszeld magad. Próbáltad a szénhidrát dús ételeket és csokit? Ezekben sok az energia ami a tejtermelésnek kell.
Ne legyél mérges a látogatókra akiknek az első kérdésük a tejügy. Ők nem csesztetni akarnak ezzel (bár baromi idegesető), egyszerűen csak udvariaságól kérdik. Ha gyors túl akarsz esni rajta mondd azt persze elég, és itt le is van zárva a téma. :)
Imádom amikor nem veszik észre, hogy menniük kellene, ikres bariném azt mondta Ő fogta, és elvonult aludni amikor fáradt volt. :)

Napcsi drága kaphatunk még képet a kis tündérről? :) Annyira szép. :lol: Jól látom, hogy nyugi baba Nóri? :) A szemén látszik, hogy igazi kis csajszi, olyan kis finom hölgy. :)

Gomba nagyon finiselsz. :) Ahogy Share is írta Én is jókat mosolyogtam amikor visszagondoltam aznap a tescoban nyomtam, férjem néha azt hitte a sorok közt szülök majd. :) Tök jó, hogy pörögsz. :) Aztán csak ügyesen a szülőszobán. :)

Rebe akkor erősíted az ikresek táborát, de jóóóóóóó. :) Ilyenkor az jut eszembe jövőre a babatalin mennyi gyerek lesz. Hehe. :lol: :lol:

Mi holnap megyünk pisi kontrollra. Durva hogy 2 havonta ellenőrzik Nikit, pedig fél éve tünetmentes. Úgggyyy mennék vele pancsizni. :(
Férjem már kitalálta, hogy elmegy egy búvárboltba, és megkérdi lehet e csináltatni kis babának buvárruhából valami kisgyatyót Nikinek. :)

Kép
Kép
Kép

chesti

Csajszi alszik Kép

Most mi van?
Kép
chesti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?