Új privát üzeneted érkezett!

Most egy kicsit ráérek, de csak egy kicsit. Meg volt a fürdés és most jön az altatás.
Mi Őcsénybe szoktunk lejárni. A férjem mamájáék őcsényiek. Bár Decsre is van mikor benézünk mivel a férjem munkatársa Decsen lakik a feleségével és az annyáékkal.
Vendég

Jelen!
Gyerek üvölt apja kezében, én meg zuhanyozni indultam csak útba esett a számítógép :P
Folytatom utam a megtisztulás felé, aztán House-t nézek, nézd meg te is Moni, addigra drága párod is hazaér! :wink:
Vendég

sziasztok! Végre itthon vagyunk,minden rendben van velünk. Most megpróbálok pihenni,és ha lesz majd kicsit több időm,mesélek,mert van mit.

Kép
Kép
josi

Gratulálok a lánykádohoz. Örülök, hogy végre otthon vagytok. Várjuk a mesét!
Vendég

Josi,nagyon örülök,hogy minden rendben,és hogy jól vagytok. Ne csak mesélj,képet is tegyél ám :wink:
Vendég

Sziasztok! Szóval Imre dokival megegyeztünk hogy ha betöltöm kedden a 41.hetet,csütörtökön ügyel,akkor meglesz a baba. Eljön a csütörtök,továbbra is maradtak a 10 perces fájások,jön a nagyvizit, Répási főorvos közli,hogy visszaminősít 1 héttel,mert szerinte nem 41.hetes vagyok. Azt hogy miből következtette ezt ki nem tom!Rögtön hívom a dokimat hogy azonnal beszéljünk,mert ez már tűrhetetlen. Reggel még pozét is kaptam jól be is sűrűsödtek a fájások. Dokim mondja hogy délután ha elmennek a dokik,megcsinálja a műtétet. Erre este 10-ig felém se jött. Lementem szülőszobára mert úgy éreztem csorog a magzatvíz. Megmutattam a nővérnek,aki szintén ezt mondta. Lent a szülőszobán azt mondták az nem az menjek vissza feküdjek le és aludjak!!Éjfélig bírtam,majd jött a nővér hogy hogy vagyok mondom neki szarul nagyon fáj a hasam. Levitt a szülőszobára,ahol akkorra már 2 ujjnyira nyitva voltam. Adtak 1 injekciót és 3 kor előkészítettek. Dokim 2x megvizsgált fél nyolcig akkor már 4 ujjnyi volt,jött a főorvos hogy átvesz,mert a dokim(aki addig is szart rám) hazamegy.Akkor jöttem rá hogy ezt a babár megakarják szüleszteni velem. Hiába mondtam hogy fáj a hegem,nem foglalkozott vele senki. 9 kor jön főorvos hogy megvizsgál,ekkor elfolyt a magzatvizem és mégjobban fájt a varratom. Főorvos megnyomkodta én ordítottam akkor döntötte el,hogy irány a műtő. Szóval végigvajúdtam az egészet,már csak kitolni kellett volna erre közlik hogy műtét. Nagyon rosszul esett! :cry: Az akkutos nő nagyon édi volt a nőgyógyon is a nővérek,de lent a szülészeten szartak ránk,mivel baba-mama szobát kértem. Imre dokival azóta sem találkoztam egyszer se jött be hozzám,ezzel szembe a főorvos minden nap jött és kedves volt velem. Röviden ennyi.

Kép
Kép
josi

hát,josi,ez durva...
Ráadásul az Imre fogadott orvosod volt...és ha nem vagyok indiszkrét adtál neki valamit?? :roll:
De jó,hogy azért minden rendben lett végül. :wink:
Én is babás szobában voltam,de hozzánk elég sokat jöttek a csecsemősök,néha csak bedugták a fejüket,hogy minden rendben-e. Mondta is a szobatársam,hogy kicsit pihenhetnének,hagyjanak már néha kicsit minket békén :evil:
Vendég

Sziasztok!Hát megint sok szép dolog derült ki a szekszárdi korházról! :shock: :shock: Nagyon durva!Én csak azt nem értem miért megy az ilyen orvosnak ha nem 100%-ig azon van,hogy a betegnek,kismamának minnél jobb legyen,növérekröl nem is beszélve!Ki vagyok akadva! :evil:
Vendég

Josi sajnálom, hogy így jártál. Ezek után gondolom orvos váltást csinálsz. Akkor a főorvos vette ki a varratot (drótot) is? Bocs, hogy megkérdezem, de te tudsz valamit Bakó doki felfüggesztéséről?

Kinél mi újság? Mindenkit lefoglalnak a gyerkőcök?
Vendég

Cseriani,
hozzánk is többet jöttek a csecsemősök a babamamásba mint kellett volna... :? egy-kettő az istennek meg nem értette hogy második gyerekem és még fürdetni is remekül tudok már.
Josi,
sajnálom a negatív élményeidet.
Vendég

Cseriani:ezek után szerinted érdemelne valamit is??? :? Azt hiszem a 6hetes kontrollra nem hozzá fogok visszamenni. Bakó dokiról és erről a felfüggesztésről nem is hallottam bent,de az biztos hogy Őt úgy kezelik ott bent mint egy istent! Amit Ő mond vagy csinál az úgy jó ahogy van,még a főorvos sem ellenkezik vele. Én ezt tapasztaltam és hallottam másoktól is.

Kép
Kép
josi

azért,ne is adj neki. És szerintem is keress mást!!!
Vendég

Köszönöm az infót Josi. Különben hogy vagytok? Tejci van bőven? Jó kis baba a lánykád?
Áfi éjszakáitok alvással telnek? Has fájás múlik?
Vendég

Rékababa,
köszi a kérdést, javult a helyzet sokat, a 4-5 órás nagy üvöltések elmaradnak talán lassan, de nagyon sokat kel még így is Barnus. Vagy enni, vagy nyekereg a pocakja miatt és lábfelhúzva erőlködve nagynehezen rotyogtat, és utána nehezen alszik vissza, ráadásul a csuklás is rendszerint hajnal 4kor jön rá... :? de azért alszunk általában 2 órákat, összesen éjjelente 5-6 óra szokott összejönni több részletben. Esetleg délután még 1 ha szerencsém van és mindkét ördögfióka egyszerre alszik.
Vendég

Rékababa,tej az van,néha még sikerül utána fejni is. Alvás még nem állt be,de délelőtt nagyot alszik,4-5 órát kibír szopi nélkül. Éjjel még 2x ébred. Szerintem még kell egy pár hét mire rendszert tudunk csinálni.

Kép
Kép
josi

Sziasztok!
Én most csak leskelődök, csináljuk a gyerekszobát, laminált padlózunk. Hát van meló bőven. Ráadásul mindkét gyerkőc beteg :cry: Ha lesz időm, majd jövök, addig csak néha beleskelődök ide, úgyhogy ne rosszalkodjatok, mindent látok ám!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Josi! :)

Egy kicsit hanyagoltam ezt a topicot, és csak most látom, hogy megszületett Csilla! :D
Kép
Gratulálok!

És nagyon-nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz emlékeid vannak a szülésről. És hogy a dokid ilyen nemtörődöm :evil: . Felháborító! Lenne egyszer ő ilyen helyzetben, akkor biztosan megértené, mit jelent az, hogy számít, bízik valaki az orvosában, az meg nem foglalkozik vele...

Kép Kép
kismokus

Hát, josi, ki nem találod, mi történt. Eddig nem akartam választott orvost, de aztán a rokoni para és a saját aggodalmam hatására úgy gondoltam, megkérdem (minden jobb érzésem ellenére) Imre dokit, akihez járok is (SZTK alapon), hogy lenne-e az orvosom. Erre most olvaslak... Hát...

Azt hiszem, mégiscsak marad az ügyeletes - esetleg, mit gondoltok, kérdezzem meg a Brunsvickot (vagy hogy írják a nevét), hogy elvállal-e még így, majdnem 8. hónaposan?

Kép

Kép
enahma

Szasztok csajok!
Nem vesztem ám el :mrgreen:, meg olvasok is ám, sőt, tegnap írtam is, de elszállt... Mérgemben nem írtam újra. valami olyasmi volt benne, hogy:
Josi, örülök, hogy rendben vagytok, meg, hogy itthon vagytok végre, és sajnálom a negatív tapasztalataidat. Imre dokiról is megvan a véleményem; sztem, ha egy orvos meg akarja tartani a betegét, betegeit, akkor az a minimum, hogy ne felejtse el/ott, és ne hagyja cserben. Én se mennék vissza hozzá.
Enahma, ha engem kérdezel: én az első gyerekemet Bruncviknál szültem - nem mennék hozzá soha többet. De Timesz is nála szült, ő viszont dicsérte. Nehéz kérdés...
Áfi, örülök, hogy alakulnak az éjszakáitok!
Dadomi, jó újítgatást, meg jobbulást a csillagszeműidnek! Oszt majd gyere!
Moni, mizu, hányinger, fáradtság?
Vendég

Enahma,lehet,hogy neked bejön majd az orvos,én biztos,hogy nem ajánlgatom senkinek. Velem is nagyon kedves volt végig,és azt is tudom,hogy a főorvos nem engedte neki hogy előbb megcsászározzon,nekem az esett rosszul tőle,hogy nem volt nyílt és hitegetett,hogy így meg úgy megcsinálja a műtétet. Jelzem még hogy ugye arra hivatkozott hogy azért kell elmennie az ügyelet után mert a szabályok szerint nem maradhat bent tovább. De érdekes módon a Komáromi is ügyeletes volt előtte és ő mégis bentmaradt!!!!

Kép
Kép
josi

enahma ismerősöm is az Imrénél szült,mikor én szültem,ő is meg volt elégedve vele.
Ha te bízol benne,akkor hajrá :wink:
josi az én dokim is volt úgy,hogy ügyelet után még bennt maradt,hogy mi alapján maradhatnak,meg nem maradhatnak,az számomra rejtély :shock:
Azért tudjátok örülök,hogy egyre több jó dolog derül ki a főorvosról. Nem mintha mégegyszer szeretnék szülni,de akkor is :wink: :D
Vendég

Cseriani,
soha nem mondd hogy soha :wink:
Josi,
nekem is végig azt mondta Varga hogy ha vége az ügyeletének haza kell mennie a lábam közül is. Nem maradhatnak.
Vendég

Áfi ha rajtam múlik,akkor soha :?
De aztán még lehetnek véletlenek :wink:
De ha már megfogan egy baba,és minden rendben,el nem vetetem,az tuti :)
Maximum keresek valakit,aki megszüli helyettem :shock: :wink:
Vendég

Sziasztok!Nem nagyon volt kedvem irni,4 napig az ágyat nyomtam! :( :( Persze a hányinger miatt!Mostmár irhatnátok valami biztatót a szekszárdi kórházról! :( :roll:
Vendég

Moni! :)
Nem tudom próbáltad-e a hideg kólát a hányingerre... nagyon sokaktól hallottam, hogy bejött nekik. (Mellesleg, addig örülj, amíg csak "inger" van..... :roll: :wink: ).

Kép Kép
kismokus

Kismókus!Probáltam a colát.Nem jött be! :( De mostmár csak elmulik!Mert nagyon kicsinál. :) Azért köszi a tippet. :)
Vendég

Sziasztok Lányok!

Nagyon régen jártam felétek, nagyon sokat írtatok, így képtelen vagyok visszaolvasni.

Gartulálok minden anyukának, aki azóta megszült, mióta nem jártam erre! Nagyonvigyázzatok magatokra, és a kis csöppségekre!

Josi, Cseriani!
Milyen felfüggesztése van Bakó dokinak? Miért? Csak azért érdekel, mert nekem ő a dokim. Nem hallottam róla semmit.

Nekem a napokban a családsegítősökel gyűlt meg a bajom. Múlt héten hétfőn levették az AFP miatt véremet. Azt mondták szerda 1-kor érdeklődjek. Nem tudtam 1-kor telefonálni, 2-kor telefonáltam, már nem volt bent senki. "Jó" ismerősöm a főnővér, felhívtam, hogy meg tudná-e nézni. Közölte, hogy hétfőig úgysem tudok semmit rendezni, ha nem jó az eredmény, nem nézi meg, majd hétfőn megtudom. :? Ma reggel telefonáltam nekik, erre kiosztott a nővér, hogy mit képzelek én, a rendelés közepén nem fogják nekem megmondani, majd 1-kor. Jó mi? Gondolom azért nem tudták megmondani negyed 9-kor az eredményt, mert az egyik kezükben a kávé, másikban a kanál, és nincs harmadik, amivel a számítógépből előcsalják az eredményt. Ameddig engem leszúrt, kb. annyi idő alatt meg is nézhette volna.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

moni tudom,hogy sok,de olvasd vissza pl.az én irományaimat. Nem igazán írtam rosszat sem akkor,mikor Kristóf született,sem most :D

christell,én sem tudok semmit,én is itt a neten olvastam,de azóta sem hallottam róla.
Vendég

Cseriani!Okégs olvasom. :lol: :lol:
Vendég

Christell én Josit kérdeztem, mivel Ő most szült. Ő sem hallott semmi ilyesmiről. Ha picit visszaolvasol akkor megtalálod a válaszát is. Nincs messze, ezen az oldalon van.

Többiek kivel mi van? Történt mostanság valami? Timesz jól vagy? Emma sötétkamra jól szuperál? Nálunk zajlik az élet. Sajnos mostanság a jó dolgok elkerülnek, csak a rosszak találnak meg.
Kép Réka az új sapecában
Vendég

rékababa látom várjátok a telet :D
Vendég

Na mi van itt, mindenki lakást újít? :lol:

Rékababa! Hol fogjátok tölteni a telet? Ilyen vastag sapiban akár Szibériába is mehettek :D nagyon édi benne a kisasszony!!!

Csajok, ezt az oldalt nézzétek meg (ha sikerül ide berakni). Akinek még nincs manója, vagy még nem beszél, az sokszor-sokszor-sokszor hallgassa meg egy nap, és akkor megtudja, hogy milyen is az, amikor egész nap be nem áll a gyerek szája :wink: :lol: :lol: :lol:

http://www.medu.hu/v.php?j=555

dadomi

Ja ne csak nézzétek, hallgassátok is :!: :!: :!: :!: :!: :!:

dadomi

Képzeljétek: a dokik megoldották a doki-kérdést. Ha a 28. hétig nincs fogadott orvosod, utána nem is lehet - legalábbis Imre ezt mondta.
De nem bánkódom, és nem is félek a szüléstől sem.
Ma voltam UH-n, és Ármin jó nagy, 1900 g-nak tippelték. :) Pedig még mindig alig van vele hasam - na jó, pucéran látszik, de ruhát még tudok úgy viselni, hogy ne látsszon. :) Dolgozni viszont egyre kevéssé tudok, a koncentrációs képességem szörnyű, ami fordításhoz pedig elengedhetetlen, van, hogy csak ülök, és bambulom meredten a monitort, valahogy így: :shock:

Ja, és josi, bocs, de még nem is gratuláltam Csillához! Fogadd azért utólagos gratulációimat:
Kép

Kép

Kép
enahma

enahma én is hallottam már ilyesmit,de nem gondoltam,hogy komolyan is gondolják :cry:
dadomi meghallgatom mindjárt,bár kicsifiamnak tuti szájmenése van :twisted:
ja,majdnem elfelejtettem:képzeljétek,kicsilányom végigaludta az éjszakát :lol:
tudom,nem örülök előre..de akkor is örülök..a nagyobbik a mai napig nem aludta még végig :?
Vendég

Cseriani,
csak tájékozódásként kérdem: Eliza csak szopik és úgy aludta végig az éjszakát? (Tehát mi is reménykedhetünk? :D )

Mi nagyon betegek voltunk, apa hazahurcolt nekünk egy hányósfosós vírust, tegnap mindenki Barnát kivéve lázasan fejfájva futkosott a wc-re. Mára jobban vagyunk, hamar levonult szerencsére.
Az éjjeleink is egyre jobbak, már külön szobában alszunk mert Barna akkor is hangos ha alszik, nyög meg nyekereg álmában is az én szemem meg azonnal felpattan ha a hangját hallom, így külön mentünk és csak akkor ébredek fel ha éhesen sír. És így ugye a kiságyában alszik nem mellettem, én se zavarom őt.
Vendég

Áfi reménykedhetsz,Eliza csak szopizik.Ráadásul nappal általában a három órát sem bírja ki :?
Vendég

Hello!Mire én szülök már nem lesz itt senki! :( :twisted: :shock: :D
Vendég

Sziasztok Lányok!

Végre megvan az AFP-m. AFP: 65,70 MOM: 1,89 lett.
Tiétek mennyi volt?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Hű, ezek aztán a jó babahírek! (Áfi, Cseriani! ) :D Gratula ügyi kismanókhoz. Áficsaládnak meg jobbulást!
Rékababa, te Rékád se semmi abban a sapiban! Nagggyon ééééédes!
Enyimkölkek most apjukkal sétálnak, Árminnal tennap voltunk oltáson (a 4 hósat még csak most kapta meg ) :? meg tanácsadáson, 200 grot hízott 5 hét alatt, védőcsajszi meg dokinéni keveselte, dehát még így is nagy darab... :lol: Én is aggódom, mer én is paramama vagyok, látom is, hogy nem eszik annyit (egyelőre még van sok tejem), meghát lehet, már nem is elég neki egyébként sem; nyomatni kell neki a gyümölcsöt meg a ződséget. Egyelőre a barack/alma nála a favorit. De mindent fintorogva kezdett enni, amit csak próbáltunk; furcsa neki, na. Meg lehet a foga is jön; ennek minden tünetét tapasztalom rajta, csak épp az ínyén nem látszik semmi még... :o
Dadomi, hogy haladtok?
Moni, hányinger? A hideg kólás ellenszerről én is hallottam... Nyugi, ha szerencsés vagy, nemsokára elmúlik... :twisted:
Enahma, mit nem mond ez az Imredoki... Én nem hallottam még erről (mondjuk, attól még létezik); meg érthető is valahol, ki venne szívesen a nyakába egy (általánosságban beszélek) nyolcadikhónapos esetleg problémás terhest? Mámint úgy, hogy nem kísérte végig... Fenetudja, lehet, ezért van ez az íratlan - vagy írott? :shock: - szabály. A Varga az egyik közeli ismerősömet (1,5 éve) a 32. héten vállalta el minden szó nélkül, pedig gondja volt a toxoplazma-eredményével a csajnak, a doki telefonálgatott Pestre mindig neki.
Christell, nem akarom én a családvédelmis vagy milyen nőt megvédeni ott a kházban, de nekem is mondta, hogy 13 óra után lehet az eredmény után érdeklődni; többnyire egyedül van ott, sokszor nem csak véreket vesz hanem a nőgyógyásznak is besegít; nem győzött rohangálni akkor is, mikor én mind2 gyerekemnél nála vetettem le az AFP-s vért. Biztos azért volt olyan pipa. Bár, igaz, ami igaz, a mérgelődés helyett akkor már előkereshette vóna az eredményedet... :?
Banoed, hogy vagy(tok)?
Josi, és ti? Milyen otthon? :lol:
Vendég

Cseriani! Meghallgattad? Hogy tetszett? :wink: Alszik Eliza éjjel?????? CSERÉLJÜNK!!!!!!!!!!!!!! Éjszakára kölcsönadom Dominikot, Elizáért cserébe. Tegnap este fél 10-kor elaludt, aztán kb 2 óra múlva felébredt (de addig már kétszer ébredt, szopival aludt vissza), aztán 2 órakor még nem aludtunk. Én már megőrülök az éjszakázásoktól. Valakinek valami ötlet, hogy mit tegyek, hogy aludjon éjjel????????
Christell! Nekem Danival 41 körüli volt, Dominikkal 32 körüli (pontosan már nem tudom, lusta vagyok előkeresni), a MOM értékek hasonlók, mint neked. Sokan azt mondják, hogy az AFP-ből lehet következtetni a nemére, doki szerint semmi köze hozzá. Szóval, ha ebből következtetnénk, hogy mi a babád neme, akkor elvileg fiúka lapul a pociban :lol: :lol: :lol: :lol: De ez tényleg nem tuti :oops:

dadomi

Hali!

Itt vagyok én is csak olvasó üzemmódban, mert hát dolgozni is kell.

MONI: Hogy vagy? Akartam kérdezni, hogy miért Szekszárdon szülsz?
Pesten nem lenne jobb?
Sajnos a doki kérdés mindig nehéz.

JOSI: Sajnálom hogy ilyen torturán mentél végig.

RÉKABABA: Nagyon édi a kis eszkimóka!!!

ÁFI: Hogy megy az idő!!! Most látom hogy Barnus már 4 hetes!? Ez hihetetlen mint ha most drukkoltunk volna nektek.

Kép

móni
bedmona

Na, elszállt a hszem, kezdem újból... :evil:
Szal, az AFP eredmény tuti nem utal a baba nemére sztem... Magzati fehérjék jelenlétét mutatja az anyai vérben (alfa-foetoprotein); ha túl magas, az velőcsőzáródási rendellenességre utal (nyitott gerinc, agykoponyahiány), ha meg túl alacsony, Down-kórra. Remélem, nem írtam hüleséget, már régen olvastam erről...
Nekem Árminnál ez van a kiskönyvemben: 29 ng/ml 0,83 MOM Biztos tág határok között mozognak az értékek.
De a neten biztos fent vannak a normál értékek.
Amúgy nem ér kalap szamócát se az egész, sok országban már nem is használják ezt az eljárást.
Dadomi, nemtok neked tanácsot adni, mi se alszunk íccaka... :evil: Cseriani Elizáját én is bevállalnám! :lol:
Vendég

Csak helyeselni tudok Emmának, bezony szamócát se ér az AFPszűrés, felesleges is a mai UHtechnika mellett, viszont legalább jó sokat téved! Nekem simán kihozták hogy Barna Down kóros, és ne mondjátok hogy rossz időben lett levéve a vér mert napra tudom mikor fogant a gyerek. Rohangálhattunk Pécsre 2x is genetikai UHra, de eltelt 1 hét aközött hogy megtudtam a rossz AFPt meg aközött hogy Pécsen UHidőpontot kaptunk, én 1 hétig sírva feküdtem le esténként. :evil:
Vendég

Hello csajok!

Bedmona!Lehet jobb lenne pesten de,nem szertem ezt a várost tul zsufolt és lehet hogy itt mégjobban tojnának a fejemre mint szekszárdon,majd meglátjuk mi lesz szekszárdon,max feljelentünk minden dokit meg növért :twisted: :twisted: :twisted: !
Amugy köszönöm kérdésed megvagyok egyfolytába ennem kell,de ezt szo szerint értve! :lol:

Emmamami neked is köszi az érdeklödést,szoval megvagyok,hideg cola nekem nem a favorit! :lol:

Képzeljétek tegnap éjszaka a babámról álmodtam.Olyan jo volt. :lol: :lol:
Vendég

Moni, hát arra csak tán nem lesz szükség... :) Most nézem, már a 12. hétben vagy, tök jó!
Egyé csak sokat! Neked is kell az energia meg a babónak is. Meg az jót tesz a hányingernek is talán- Nálam legalábbis bevált...
Vendég

Sziasztok! Egyelőre nemsok változás van,eszik,alszik.Éjszaka 1x kelünk,délelőtt nagyot alszik. Szopi 4-5 óránként van. Nagylányom is aranyos,semmi féltékenykedésnek jele nincs.....egyelőre,de remélem így is marad. Erről én se halottam hogy 28.hétig kell orvost választani??????!!!!! Ráadásul pont az Imre mondta? Én 30.héten fixáltam le vele. Kismamák: aki nem a Bakót választja orvosának az készüljön fel,hogy a főorvos mindenbe beleszól és nem úgy lesz ahogy azt az orvosa és ő szeretné. Én ezt tapasztaltam,én is ebbe a hibába estem bele. Most már így utólag átgondolva nem is tudok haragudni az Imre dokira,mert tudom hogy nem azért történt úgy a szülésem ahogy...hanem azért mert a főorvos ragaszkodik ahhoz hogy sima szülések legyenek ne pedig császsárosak.

Kép
Kép
josi

lányok,nyugi,jóalvó Elizám mellett van egy rosszalvó Kristófom :twisted:
Ráadásul most voltam bőrgyógyásznál,van 5 anyajegyem,amitől meg kell szabaduljak rövid időn belül..a sebészeten veszik majd le,utána szövettan,stb...tök jó lesz ez az egész egy nappal szinte folyton szopizó gyermek mellett. :?
Ráadásul tiszta ideg vagyok..tudjátok,bőrrák és társai... :cry:
A doktornő megnézte őket,szerinte az egyik határeset..na,ettől nem lettem nyugodtabb :cry:
Vendég

Cseriani, ne is mondd, nekem is van rengeteg anyajegyem, nagyon rondák, már egyszer majdnem leoperálták, időpontom is volt, de előjött az asztmám, azt mondták, akkor inkább ne. Azóta se... nem mertem elmenni. De megígértem magamnak - meg a gyerekeimnek főleg -, hogy amint már nem szoptatok, megyek és megszabadulok tőlük. Én se a műtéttől félek, hanem a szövettantól...
Mindenesetre, cseriani, ha nem haragszol, majd kifaggatlak a tapasztalataidról műtétügyben. Nekem a hátamon vannak jórészt a legrondábbak.
Na, részemről off vége... :mrgreen:
Josi, örülök a jó kiscsajaidnak! :D
Vendég

Dadomi!
Köszi az értékeket! Lehet, hogy kisfiú lapul a pocimban. :wink: Bár mi nagyon lányt várunk, de meglátjuk. Remélem hamarosan.

Emmamami!
Nagyon megnyugtattál. Már kezdtem kicsit izgulni, hogy fiunk lesz. :wink: Igazából mi lányt szeretnénk, de ha fiú lesz, akkor sem leszünk nagyon összetötve. :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?