Hű, ezek aztán a jó babahírek! (
Áfi, Cseriani! )
Gratula ügyi kismanókhoz. Áficsaládnak meg jobbulást!
Rékababa, te Rékád se semmi abban a sapiban! Nagggyon ééééédes!
Enyimkölkek most apjukkal sétálnak, Árminnal tennap voltunk oltáson (a 4 hósat még csak most kapta meg )
meg tanácsadáson, 200 grot hízott 5 hét alatt, védőcsajszi meg dokinéni keveselte, dehát még így is nagy darab...
Én is aggódom, mer én is paramama vagyok, látom is, hogy nem eszik annyit (egyelőre még van sok tejem), meghát lehet, már nem is elég neki egyébként sem; nyomatni kell neki a gyümölcsöt meg a ződséget. Egyelőre a barack/alma nála a favorit. De mindent fintorogva kezdett enni, amit csak próbáltunk; furcsa neki, na. Meg lehet a foga is jön; ennek minden tünetét tapasztalom rajta, csak épp az ínyén nem látszik semmi még...
Dadomi, hogy haladtok?
Moni, hányinger? A hideg kólás ellenszerről én is hallottam... Nyugi, ha szerencsés vagy, nemsokára elmúlik...
Enahma, mit nem mond ez az Imredoki... Én nem hallottam még erről (mondjuk, attól még létezik); meg érthető is valahol, ki venne szívesen a nyakába egy (általánosságban beszélek) nyolcadikhónapos esetleg problémás terhest? Mámint úgy, hogy nem kísérte végig... Fenetudja, lehet, ezért van ez az íratlan - vagy írott?
- szabály. A Varga az egyik közeli ismerősömet (1,5 éve) a 32. héten vállalta el minden szó nélkül, pedig gondja volt a toxoplazma-eredményével a csajnak, a doki telefonálgatott Pestre mindig neki.
Christell, nem akarom én a családvédelmis vagy milyen nőt megvédeni ott a kházban, de nekem is mondta, hogy 13 óra után lehet az eredmény után érdeklődni; többnyire egyedül van ott, sokszor nem csak véreket vesz hanem a nőgyógyásznak is besegít; nem győzött rohangálni akkor is, mikor én mind2 gyerekemnél nála vetettem le az AFP-s vért. Biztos azért volt olyan pipa. Bár, igaz, ami igaz, a mérgelődés helyett akkor már előkereshette vóna az eredményedet...
Banoed, hogy vagy(tok)?
Josi, és ti? Milyen otthon?