Pedig olyan sokat írtam.
Gyakorló anyukák, tiszteletem nektek!
Most hogy már egy hetes elmúlt Andris, kicsit többet van ébren, amit persze sírással szeret eltölteni, főleg délután és este. Tegnap este meg igazi hiszti volt, ordító sírás, aztán nagyjából mindegy volt, mit csináltunk. Hasfájás lehetett, sztem írtó sokat eszik néha. Fogok venni mérleget, hogy tudjam pontosan, mennyit is. MOst átálltunk háromóránkénti szopira, mert amikor csak összevissza etettem, gyakran nem evett rendesen, aztán korábban felébredt, megint nem volt igazán éhes, stb.
Tejcsi szerencsére gond nélkül beindult, ennyi haszna volt a vajúdásnak kétségtelenül.
Kérdés, kedves mamák: (illetve kérdések)
1. amikor sír, és úgy sír, hogy meg tudjátok vigasztalni (tehát nem hasfájás pl, hanem felveszed és elhallgat-vagy elcsendesül), akkor felveszitek? ??
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Meg nem lehet egész nap a gyerekkel rohangálni, ugyebár.. gondolom több gyerekk mellett még kevésbé. Mamám (régi iskola, de nem erőlteti a véleményét, csak tanácsot ad- tegnap egy órát beszéltünk) inkább beszél hozzá, forgatja az ágyban, simogatja, de nem veszi fel. Meg hagyja kicsit nyűglődni néha. De most veszem észre, hogy amikor elkezdtem írni, eléggé sírt (olyan folymatosan) és aztán megnyugodott. Szóval megvigasztalta magát.
2. meg lehet szokni, hogy sír? én úúúgy sajnáltam tegnap
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Apja is édes volt, hazaért azonnal felkapta, járkált vele, ölelgette, látszott rajta, hogy szenved.
3. a suttogó vagy melyik szuper szakkönyv azt írja, vegyük fel, ne hagyjuk, mert károsodik, nem tanul meg bízni bennünk, stb. Rossz anyuka vagyok, ha leteszem, mert úgysem segít semmi? Illetve feltezsem, megnyugszik, letezsem, sír, felveszem, stb... Erről bezzeg nem volt szó a suttogóban.
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
4. ha most rosszkedvű vagyok, az már depresszió? Tudjátok, nagyon féltem ettől. Most realizálódik az, hogy sehová sem tudok kimozdulni, semmi sem lesz olyan, mint régen volt (utazások, stb), párom ma este nincs itthon..
Na ennyit az én nyavalygásomról.
Klára, megnéztük a margitszigeti állatkertecskét, az tényleg jópofa!! Én panaszkodom, amikor mamám két órát vigyázott Andrisra, és tudtunk 1 jót sétálni??
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Nektek ki segített az elején / kire hallgattatok? ínagyik, szakkönyvak, gyermekorvos?
Pumpoka, örülök, hogy jobban vagy, azért vigyázz magadra! Majd ha párom itthon lesz, megpróbálok képet feltenni Andrisról (első unoka minden irányban, elég jól dokumentált gyerek).
Még egyy: HAHÓÓÓ!!! Senki más nem jár erre? Várunk hozzászólásokat, akár 2 kerület, akár nem..
Sziazstok, megyek etetni... lassan jogosan ébred.