Sziasztok! Nem voltam gép előtt hétvégén, de jó volt látni most, hogy végre irtatok!!!
Nálunk pénteken kezdődött a hétvége
csütörtök éjjel megvártam Zolit, hogy hazaérjen, volt éjfél (kb.sajna akkor szokott, nagyon sokat dolgozik) aztán meg beigérte Apukámnak, hogy elmegy vele dolgozni (Apuci "tejesember"
vagyis tejterméket szállit "nagyautóval" ahogy a fiúk mondják), mert nincs segitsége és nagyon későn végezne, úgyhogy hajnal fél háromkor indult Apuhoz, és már le sem feküdt addig, igy énis akkor aludtam el, mikor elment itthonról, ennek kimenetele, hogy reggel 9előtt nem tudott lelket verni belém még a harsogó telefonébresztő sem.
Döntésem gyors volt, ovi mára 0, átmegyünk a Mamihoz, fiúk persze üdvrivalgásban törtek ki! A péntekünk igy ovi helyett a Mamiéknál telt, csak este jöttünk haza.
Szombaton Zoli itthon volt, egész nap gép előtt, fiúk is itthon, bár az apjuk beigérte nekik, hogy jön reggel, Atis már az ajtóban volt órák óta, mire jelezte, hogy nem jön, mert ő fáradt most.
Nnnna, magyarázd meg a gyereknek, miért nem jön az apja, amikor megigérte neki, de azt úgy (ahogy a pszichológus mondja), hogy ne fess negativ képet az apjáról, amikor közben belé tudnád vágni a nagykést, mert hogy lehet valaki ennyire szemét?
A héten másodszorra mondja le, hogy jön. Mindegy, túlélték....
Vasárnap reggel én nagybevásároltam Anyucival, exférjem ismét 9-re igérte magát, visszaértünk, fél11-kor, a gyerekek még itthon, útra készen, felöltöztetve..... erre visszahivást kér pár perc múlva, visszahivom, közli, hogy már itt van a kapuban, csak elaludt, azért nem jött 9-re.
Hát normális ez??????
Innen a kapuból közli, hogy elaludt.... nem tudom, de ha én igérkezek vhová és elalszom neadjisten, akkor amikor felkelek, odaszólok, hogy bocsi, nemsoká indulok, csak b.....tam felhúzni az órát!
Mindegy, elvitte őket, bár Atis egy órát üvöltött, hogy nem akar menni az apjával (pedig Isten lássa lelkemet, semmit nem mondtam a gyereknek az apjáról, pedig szét tudtam volna tépni puszta kézzel)!!!
Elmentek..... mi meg átszaladtunk Zolival nagymamámhoz, mert még nem ismeri Zolit és hónapok óta azért sir a telefonba, hogy babát várunk és ő még nem is ismeri..... most átvittem, nyugodjon meg
Aztán Zoli Anyukájához is átmentünk, ott időztünk többet.....
Klara, egyébként irod, hogy nincs jó kapcsid anyósoddal, ebből kaptam énis rendesen, engem anyósom (az exemé) úgy utált, hogy az kimondhatatlan!
Nem panasztopic, nem akarom részletezni, de tönkretette az esküvőmet is, csak két szóban, de ennyi mindent elmond, mire az étterembe értünk, úgy leitta magát, hogy az asztal alá evett (szó szerint, nem túlzok), haza is lettek tessékelve, és hangosan azért megjegyezte, hogy milyen szemetek vagyunk....
Na, ilyen jó volt a kapcsolatom vele, 6 évig éltünk együtt az exszel, egyszer nem jött át hozzánk, mindig nekünk kellett menni, na gondolhatod, hányszor mentem..........
Most viszont azt mondhatom, hogy a világ legjobb anyósát kaptam ki, nem is nevezem anyósnak!!!!!!!!
Imádnivaló, jókedvü, kedves............. stb,stb,stb...
szeret engem is, a fiúkat is és olyan jó látni azt, hogy örül neki, hogy Zoli is végre megnyugodott és boldogok vagyunk, és nemhogy közénkállna, még inkább segit is, bármi van!!!!!
Medveme, nagyon jó, hogy nálatok is ilyen jó a kapcsolat a férjed szüleivel, szerintem annál jobb nincs is, amikor összetart a két család és nem ölik egymást!
Húúúúúú, de sokat irtam! Bocsánat tőletek, hogy ide árasztottam mindent, de ez most ki akart jönni........
Igérem, visszafogom magam!
Puszika: Ági