Sziasztok!
Csöpke!
Sajna a kép nem jött meg!!
Megpróbálnád mégegyszer!!!Köszi!!
Petyaanya!
Tündéri Eszter!A fakanalas kép és a bébikompos a kedvencem!!!Olyan bájos a mosolya!!!De jó neked,hogy már boldog anyukája lehetsz a gyönyörű szépségednek!!
Kriszti és Diadella!
Köszi a drukkot,ennek az eredménye,hogy holnaptól dolgozom az egyik boltba eladóként!!Úgy örülök neki!!!Reggel elmentem az állásinterjúra a családsegítőbe!Na az nem sikerült túl jól!Ráadásul volt még egy nő aki pályázott az állásra ,na neki nemsokára szociális végzettsége is lesz!!Tehát én óriási hátránnyal indultam!!Ráadásul az egyik vezetővel tegező és nagyon jó viszonyban állt!Azt mondták délután telefonon értesítenek minket a döntésükről!Megjegyzem még nem jeleztek vissza!!Tehát az nem sikerült,gondolom!!Ahogy hazaértem az interjúból,csörgött a telefonom és közölték ,hogy felvagyok véve a boltba,igaz egyenlőre ideiglenesen!!De én ennek is nagyon örülök!!!Egyszerűen csak ültem és néztem magam elé:tényleg sikerült???
Nefke!
Ha kéritek,hogy az országos listára felkerüljetek akkor van rá esélyetek,hogy más megyéből kapjatok kisbabát!Na most,más megyébe,nagyon ritkán adnak öribe babókát,mivel mindenki a saját megyéjében élvez előnyöket!Először a megyén belül ajánlják fel a családoknak és csak ezután más megyeieknek!!Mi ezt az infót kaptuk a tanfolyamon!!
Fitgabi!
Én megdöbbentem,hogy van olyan megye ahol több évet kell várni!Lehet,hogy ott inkább a nyílt öribefogadás lehetőségét tekintik előnybe a szülőanyák?!Vagy kevesebben mondanak le gyermekükről azáltal,hogy jobb a megélhetés??Hát én sem tudom,csak találgatok!!Itt Borsodban 1,5-2 évet kell várni!!
A sor úgy alakul,hogy a babának keresnek családot tehát valaki előrébb kerülhet!!
Nem tudom te kérdezted-e vagy Nefke,hogy honnan számolják a sorrendet?!Az elküldött levéltől ketyeg az óra!!Ez nagyon jó mert míg hivatalaos papírokat beszerzitek ill.túlvagytok a pszichón a tanfolyamon addig is sorban álltok!
Diadella!
A Tegyeszes jelentkezésünk ma:
Huuuuuuuuuuurá!Lassan, de telnek a napok és mindig közelebb kerülünk a kicsinkhez!!!!