Sziasztok!
Meggyógyultunk! Nincs kedve valakinek átjönni hozzánk játszani valamelyik nap?
Cat
Gratula a cumileszokáshoz! Nagyon okos volt Samu.
Oli simán követte? Nem is két hónap múlva?
Nálunk ez még várat magára, egyelőre mi is ott tartunk Nikivel, hogy már elő tudja bányászni a szekrényről és néha le is lopja. De mi azért elég régóta csak alváshoz engedjük neki szopizni és ezt el is fogadja. (még bőven 1 éves kora előtt óta) De pont ma, elkapta Dávid plédjét, hogy ő már nem szereti a cumit és plédet kér. Aztán végül maradt mellette a cumi is, de legalább már próbálkozott...
Amíg csak alváshoz kell neki és nem egész nap az lóg a szájában, engem nem zavar... Sztem az a gáz, ha egy 1 éven felüli gyerek nem tudja magát máshogy megnyugtatni (vagy a szülő).
Kata
Tök jó, hogy simán mennek újra a bölcsibe és nem balhéznak. De jó, nem is gondoltam, hogy bölcsikben van olyan, hogy sószoba.
Az jó, hogy negatív a lelet. Azért jó volna ha már kiderülne, hogy akkor mégis mi a baj?!!
Nekünk is nagyon bejönnek a Shell-autók.
Annamari
A galaxy-t nem ajánlom, sztem nagyon drága játékbolt. De Thomast szinte mindenhol lehet kapni. Pl nézd meg a Régió nagyker honlapját... Én egyszer túrtam nekik egyet.
Detti
A barkács-dolgok most nekünk is nagyon bejönnek, mindig vmi fogóval mászkálnak és szeretnek. De szeretnek főzni is.
Karácsonyra kapnak: Thomasos aquadraw-t, Megabloks autópályát, Fisher Price rázd és megy Verdás Villámot és Cimbit. Mikulásra most rendeltem egy csomó téli és karácsonyos témájú mesekönyvet. Ezek amit biztos kapnak. Ja, meg Noddy-s könyvet az uncsitesóéktól. Diavetítőtök van már? Az is lehet, hogy már bejönne nekik az unalmas téli hónapokban.... Nekünk még megvan az enyém és 1-2 mese erejéig nagyon élvezik.
Nettke
De jó, hogy jelentkeztél!!! Próbálj lécci képeket is rakni, olyan régen láttuk a srácokat! Tavasszal nem talizunk egyszer a medveparkban?
Mesélés: Mi nagyon jól állunk ezen a téren, egész hosszú meséket is meghallgatnak este. A kedvenc a Kiskakas gyémánt félkrajcárja és a Róka és a holló. Ez azért nem rossz egy ilyen korú gyerektől, nem?
Ja, Bartos Erika fanoknak: Nekünk a Bogyó és Babóca sorozatból van meg egy és nagyon szeretik azt is. Nagyon aranyosak a rajzok is benne. Most rendeltem Anna és PEtit, mert már nagyon foglalkoztatja őket az óvoda.
Nikit elküldte a dokinénik pulmonológushoz. 1 éve szinte minden náthája úgy végződik, hogy megy neki a Spiropent, Ventolin. Lehet, hogy van vmi felsőlégúti allergiája.
De ezért imádom a dokinkat, felhívtam, hogy nem gáz-e hogy mindig ide jutunk és rögtön utalt is be. Míg a barátnőm saját szakállára vitte el a lányát, mert az ő dokijuk csak ilyen-olyan köptetőket adott a hónapokig tartó köhögésére.
Azért szívesebben adok úgy gyógyszert, hogy tudjuk előtte, hogy mi a baja... Azért kicsit parázok, hogy lesz-e valami, reméltem, hogy dokinéni azt fogja mondani, hogy semmiség és ne aggódjak.