Halihó Lányok!!!
HATALMAS GRATULA BODZI!!! SOK-SOK TEJCIT, NO ÉS MINDENEKELŐTT EGÉSZSÉGET, BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK!
Marietta, boldog Szülinapot, Nektek!
Nagyon köszönöm a megnyugtató szavakat!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Már nem vagyok elszontyolodva, mert eldöntöttük, hogy meggyógyítjuk, illetve mit meggyógyítjuk, nem beteg. A lyukas szív azt jelenti, hogy fél átlépni a másik világból ebbe a világba, fél a földi léttől, így támogatásra szorul, bátorításra. Rájöttünk, hogy nem véletlenül léptünk ezekre az utakra (energiagyógyászat, agykontroll, stb.), Szóval nem lesz műtét, mert addigra szépen beforr a kicsi szivecskéje.
Meri, köszi, amiket írtál, nagyon megnyugtató volt, Esztora, Neked is köszönöm a segítséget, hiszem, hogy nem lesz rá szükség!
Csongival 14-én megyünk ekgra, és valószínű onnan továbbutalnak a kard. intézetbe.
Pár szór tólunk.
Csongi már olyan gyorsan tolat hátra, hogy nem győzzük elkapnai. Olyan édes, ahogy a kis poppiját felemeli.
Vettünk is egy nagy szőnyeget, mert há a járóka enyhén szólva lekorlátozza.
Járóka ügyben a Bippában lehet 12-13 e ftért összecsukható, kerekeset kapni, nekünk ilyen van. Vagyishogy szétszerelhető, nem tudom, mit értesz összecsukás alatt.
Atti nagyon elegáns volt! Nem semmi, hogy ilyen ruhákat varrnak ilyen kis méretben
Voltunk lent Anyóséknál, minden rendben volt.
MA elkezdjük a hozzátápit, illetve először egy pici kanál almalevet adok Neki szombatig, a mennyiséget növelve, aztán jöhet a reszelt alma.
Az én véleményem is az, hogy a csak anyatejes babáknál várjunk 6 hós korig, egész életében ilyen borzalmakat fog enni (márhogy földi kajákat), nem kell elsietni, és addig örüljön az ember, amíg nincs plusz meló
Persze a legszívesebben főzők az én Drágámnak, de azért csak több idő jut így másra.
Hogyan érdemes elkezdeni a hozzátápit, van valami jó link, vagy tapasztalat, hogy mivel érdemes kezdeni, folytatni, mit mikor szabad és nem szabad.
Nagyjából vannak elképzeléseim, de jó lenne, ha megerősítenék.
No megyek munkálkodni, Csongor aélszik.
Ja, az éjszakánk ma tökéletes volt, 7 órát aludtam 3 részletben, frenetikus volt! Tán kezd rendeződni.
Igen, még azt akartam írni, hogy Anyósomék kaptak mintát fogzásra krémből. Annnnnyira szuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Természetes anyagot tartalmaz, anyatej ízű, az a neve, hogy GENGIGEL Baby Próbáljátok ki, mert szuper!!!
no pussszancs