Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hajni,
Isten eltessen sokaig igy utolag is!!!!!!!!!!!!!!

Marietta,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nagyon oruok!Persze para lesz vegig,es meg azutan is,de elvezd,ahogy Nandorka is irta!!!!!!!!!!

Pinkine,
jaj de izgulok ertetek is!

En 6+5naposan voltam UHn,es akkor mar szivhang is volt :lol: :lol: :lol: :lol:

Vicky,
en is bizom az optimista verzioban!!!!!!Es nagyon-nagyon drukkolok Nektek!!!

Nandorka,
jaj de aranyos Dorka!!!Kepeket meeeeeeeeeeeeeeg!

Ragota,
:( jaj de rossz ezt olvasni.....minden rendben lesz,egeszen biztos Nimroddal,csak hat amennyi izgalom meg addig lesz....
Nekem egy kedves ismerosom babajat mutottek 2x is a szivevel kozvetlen szuletes utan,most 4 honapos,minden rendben vele,de naluk mas gond volt.Rengeteget izgultunk erte,hisz nagyon nagy mutet!De szerintem manapsag ezeket mar rutinmutetnek tartjak a dokik!(nekik is ezt mondtak,csak hat egy anyanak nem rutin egy mutet,csak az orvosnak)Jaj nagyon sokat fogok rajuk gondolni..
Csongira meg aztan plane ezerrel,remelem hoyg nala nem talalnak semmit!!

Csajok,mi ujsag az ejszakakkal?JObbak?

Bodzi,
jaj nagyn sokat gondolok ratok is,hihetetlen,hoyg mindjart szulsz!!!!!!Olyan izgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!Minden rendben lesz,teljesen jo merete lesz,hidd el!
Az UHrol meg annyit,hoyg Attilamat az utolso percig 3,5 kilonak mertek..aztan csak 4 kg lett!!! :wink: Mondjuk persez 58 centi volt,szoval nyilvan a meretei kisebbek voltak,es abbol atlagolnak,a hosszat meg nem meri az Uh :wink: Szoval lehet,hoyg Nalatok is kisebb a feje,mellkasa,de hosszu baba lesz :wink: Es akkor maris nagyobb a sulya :wink:

Keresztelo nagyon nagyon jol sikerult,Attila anygal volt egesz nap!Reggeltol este 8ig hangjat nem lehetett hallani, a templomban az olemben ult es megigezve nezte a papot,ahogy beszelt :lol: Vegig, fel oran at :lol: Es amikor leontottek a fejet,meg sem rezzent :lol: Olyan aranyos volt,hoyg el sem hiszem!A papunk is fantasztikus volt,nagyon jo volt,hoyg vegul sikerult ugyanott Szentendren a Templomdombon kerezstelni,ahol hazasodtunk,es a pap,aki osszeadott minket, es ugy szeretunk is el tudott jonni.Szoval jot nosztalgiaztunk Dragammal :lol:

Hoztam par kepet:
A keresztelo elott:

Kép

Keresztelo ruciban :lol: Meg volt egy zako is hozza,csak az itt meg nincs rajta :wink:

Kép

Kép

Kép
arwen07

Érdekes volt ma anyukák körében egy beszélgetés. Mondtam, h az x cégnek az az érdeke, h a tejpépjét megvegyük (mert adott védőnő a cég füzetét ajánlotta a hozzátáplálási kérdésére az anyukának, h "abban minden benne van".) Kiderült, h én nem fogok tejpépet adni a babámnak, ha nem szükséges. Kérdezi az egyik anyuka: "és tápszert?" "Nem, miért adnék?!" Azt mondja, ő még szoptatná a gyereket, de már nincs teje. De aztán meg azt mondja: Már 6 hónapos, minek? :shock:
Én végképp nem vagyok az a típus, aki szereti osztani az észt, de azt azért muszáj volt megmondanom neki, h attól lesz teje, ha gyakrabban szoptat. Mert reggel-este még ad a babának, de úgy érzi, kevesebb a teje. Azt gondolom, nekem is kevesebb lenne, ha csak kétszer szopná ki Dorka az adagját.
Rossz látni, mennyire nem tudják sokszor a szakemberek sem, h lehetne javítani egy-egy helyzeten. Megint más, ha nem akar vagy tud szoptatni, félreértés ne essék- csak az az elszomorító, mikor tévhitek miatt kénytelen a baba lemondani az anyatejről.
Klasszul felnőnek babák és klassz egészségesek akkor is, h a tápszert esznek, de ha megy a szoptatás, nem kéne tejpéppel és hasonlóval megbolondítani az anyukákat, erre gondoltam.

Kép

Kép
nán-dorka

Jaj, bocs, a lényeget rosszul írtam: az anyuka azt mondta, "nincs elég teje", de csak reggel és este szoptat. Így nehezen is lesz több. :(

Arwen, gyönyörű ez a kispasi!!! Kérünk zakósat és még és még...!

Én is hozok akkor még egyet, bár az éjszakák min. 2ébredősek, szóval le kéne feküdnöm!!

Hát, szép álmokat mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Latom Dorka a puncssapiban :lol: :lol: :lol:
Olyan cukimuki!!!!

Zakos,cipos kep:

Kép

Kép

Kép
arwen07

Kép

”Ha Isten egy pillanatra elfelejtené, hogy én csak egy rongybábu vagyok, és még egy kis élettel ajándékozna meg, azt maximálisan kihasználnám.
Talán nem mondanék ki mindent, amit gondolok, de meggondolnám azt, amit kimondok. Értéket tulajdonítanék a dolgoknak, nem azért, amit érnek, hanem azért, amit jelentenek. Keveset aludnék, többet álmodnék, hiszen minden becsukott szemmel töltött perccel hatvan másodperc fényt veszítünk. Akkor járnék, amikor mások megállnak, és akkor ébrednék, amikor mások alszanak.”

”Ha Isten megajándékozna még egy darab élettel, egyszerű ruhába öltöznék, hanyatt feküdnék a napon, fedetlenül hagyva nemcsak a testemet, hanem a lelkemet is. A férfiaknak bebizonyítanám, mennyire tévednek, amikor azt hiszik, az öregedés okozza a szerelem hiányát, pedig valójában a szerelem hiánya okozza az öregedést! Szárnyakat adnék egy kisgyereknek, de hagynám, hogy magától tanuljon meg repülni. Az öregeknek megtanítanám, hogy a halál nem az öregséggel, hanem a feledéssel jön.”

”Annyi mindent tanultam tőletek, emberek... Megtanultam, hogy mindenki a hegytetőn akar élni, anélkül hogy tudná, hogy a boldogság a meredély megmászásában rejlik. Megtanultam, hogy amikor egy újszülött először szorítja meg parányi öklével az apja ujját, örökre megragadja azt. Megtanultam, hogy egy embernek csak akkor van joga lenézni egy másikra, amikor segít neki felállni. Annyi mindent tanulhattam tőletek, de valójában már nem megyek velesokra, hiszen amikor betesznek abba a ládába, már halott leszek.”

”Mindig mondd azt, amit érzel és tedd azt, amit gondolsz. Ha tudnám, hogy ma látlak utoljára aludni, erősen átölelnélek, és imádkoznék az Úrhoz, hogy a lelked őre lehessek. Ha tudnám, hogy ezek az utolsó percek, hogy láthatlak, azt mondanám neked, "szeretlek", és nem tenném hozzá ostobán, hogy "hiszen tudod". Mindig van másnap, és az élet lehetőséget ad nekünk arra, hogy jóvátegyük a dolgokat, de ha tévedek, és csak a mai nap van nekünk, szeretném elmondani neked, mennyire szeretlek, és hogy sosem felejtelek el.”

”Senkinek sem biztos a holnapja, sem öregnek, sem fiatalnak. Lehet, hogy ma látod utoljára azokat, akiket szeretsz. Ezért ne várj tovább, tedd meg ma, mert ha sosem jön el a holnap, sajnálni fogod azt a napot, amikor nem jutott időd egy mosolyra, egy ölelésre, egy csókra, és amikor túlságosan elfoglalt voltál ahhoz, hogy teljesíts egy utolsó kérést”.

”Tartsd magad közelében azokat, akiket szeretsz, mondd a fülükbe, mennyire szükséged van rájuk, szeresd őket és bánj velük jól, jusson időd arra, hogy azt mondd nekik, "sajnálom", "bocsáss meg", "kérlek", "köszönöm" és mindazokat a szerelmes szavakat, amelyeket ismersz. Senki sem fog emlékezni rád a titkos gondolataidért. Kérj az Úrtól erőt és bölcsességet, hogy kifejezhesd őket. Mutasd ki barátaidnak és szeretteidnek, mennyire fontosak neked.”

Gabriel García Márquez

KépKép
KépKép
fioona

Fioo:D
Ez a kedvenc Marquez-idézetem! Pinkinéék esküvőjén ezt olvastam volna fel, ha nem felejt el az anyakönyvvezető:D:D:

Hajni:D
ISten éltessen utólag is!

Arwen:D
Ati nagyon fess volt a keresztelőn!

Bocsi, csajok, mindenkinek akartam írni, de mennem kell!
pussz

porsika

Néha a könyvnek sem könnyű az olvasás:

Kép

Na, ehhez mit szólsz? Ez volt életem első megfordulása:

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Fio, köszönjük a z idézetet!

Arwen, gyönyörűen fess kis férfi!

megyek, mert félek, h a megfordulás továhbb bonyolítja az éjszakát. (így is 2x eszik már éjjel)

Kép

Kép
nán-dorka

Nem győzöm csodálni a gyönyörű babákat. Hogy mennyi mindent ki tudnak fejezni mimikával, hihetetlen. Dorón szerintem látni, hogy nagyon büszke a teljesítményére. Nagyon ügyes baba! Hát, úgy látom alaposan olvas, nem csak átfutja a lapokat. :D

Atti keresztelő előtti fotóján, abszolút látni, hogy valami újat, ismeretlen helyzetet tapasztal maga körül. Édi nagyon az ünnepi rucijában.

Fioo: tényleg nagyon szép az idézet.

Marietta: nagyon boldog születésnapot!!! Ez az egyik legszebb szülinapod, nemde? :D

Mi még ma is temetőzünk, mert hatalmas távolságok vannak a sírok között. Mostanában nem tudok aludni. Tegnap 1-ig forgolódtam, ma már 2 órája ébren vagyok. Aztán egész nap ingerült, ideges vagyok a fáradtságtól.
Képzeljétek van egy új családtagunk, na nem baba, hanem egy cica. Úgy döntött, hogy kutyástól, macskástól örökbefogad minket. Hát beköltözött. Nagyon édes cicácska, egyenlőre félénk.

Szép napot MINDENKINEK!!! Úgy tűnik, hogy klassz száraz idő lesz ma.

meriann

Sziasztok!

Na, már csak 3 nap uh-ig :)

Tegnap férjem rajtam röhögött egész nap, ugyanis minden hülye filmen, amiben egy csepp érzelem is volt, sírva fakadtam. Pedig egyáltalán nem voltam szomorú. :)
A cicik úgy bedurrantak megint, mint 2 görögdinnye és reggelente enyhén - de jön az émelygés.

Tegnap reggel csináltam még 1 tesztet, hát csodálatosan erős. :) Tudom hogy ez már a 3., dehát az első nagyon halovány volt, azt ismételni kellett. Aztán a doki mondta, hogy a héten csináljak még 1-et.

Egy nagy szívfájdalmam van. Én folyton aludnék, de mindennap jön hozzánk valaki. Tegnap is voltak, ma is jönnek. Szombaton meg mi császkálunk egész nap. Szörnyű :oops: :oops:

A manók nagyon édesek, Dorkán tényleg látszik, hogy mennyire büszke magára. :)

Lányok, járt már valaki az Elefáni Babadiszkontban? Egyenlőre úgy tervezzük, hogy ott fogunk majd vásárolni. De megígértem Apának, hogy addig nem veszünk semmit, amíg nem tudjuk fiú-e vagy lány :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Nna, megpróbálom behozni a lemaradást;)

Marietta:D
Ez szupi gratulálok! Isten éltessen sokáig! Na, csak meglett az a szülinapi zebrácska:D:D:d:D:D

Ninoka:D
Szerintem ne szégyenlősködj, nugodtan küldj el mindenkit, ha már nagyon fáradt vagy!

Vicky:D
Örülök, hogy jó volt olvasni, hát igen, mindenkinek legalább olyan szülést kívánok, mint az enyém volt, vagy még jobbat.
Remélem nincs semmi komoly probláma, és hamarosan követed Ninot és Mariettát!

Ágota:D
Jajjjj, szegénykéim, ez iszonú nehéz lehet! Már attól elbőgtem magam, hgy olvastam....nagyon sok erőt kívánok Nektek, és biztos minden rendben lesz!

Dorka:D
Tündér a Kiscsaj, tényleg nagyon büszke!

Szeri:D
Utólag is köszi a felköszöntést Áki nevében!:D

Képzeljétek, Lányok, a Tesóm tegnap volt uh-n, Kisunokahúgom/öcsém mér 1,1 cm és vert a pici szíve! Nagyon büszkék, olyan helyesek:D:D:D
Lányok, Ti milyen gyakran és milyen erősségű (9 CH, 15CH, 30 D) Chamomilla-t adtok a Gyerkőcöknek? Mert az a gyanúm, hogy Ákinak jön a foga (nyáladzik, duzzadt az ínye, rág, nyugtalan, és fel-felsír néha, a erősebben rászív a cumira, és sajnos párszor a szopit is elutasította), de nem vagyok benne teljesen biztos (bár most, ahogy elolvastam, amit írtam, eléggé egyértelműnek tűnik), és nem akarom feleslegesen túl sok szerrel tömni, még ha homeopátiás, akkor sem. Szóval eddig napi 1x 5 golyót adtam Neki a 9CH-s ból, de tegnap, tegnapelőtt nagyon nyugtalan volt nappal, alig aludt (éjszaka hála Istennek még nem gázos, csak néha felriad, de cummancsal visszaalszik) ezért arra gondoltam, hogy esetleg megemelem az adagot napi kettőre, de nem tudom, nem ártok-e vele...bár ez csak kamilla-virág, nem? Köszi a segítséget!
Millió puszi mindenkinek!

porsika

Sziasztok!

Marietta,
Isten eltessen sokaig!!!!!!!!!!!!!!!!
Azt hiszem ennel szebb szulinapi ajandekot nem is kivanhattal volna :wink:

Fiona,
nagyon jok ezek az idezetek,en is szeretem ezeket nagyon!

Porsi,
hat igen,ez fogzas,nalunk is van,lassan egy honapja :? :? de fog meg sehol :(
En 15CH Chamomillat vettem,legytobb helyen ezt latom,hogy hasznaljak.
Van itt meg mas szer is:
http://babacsoda.hu/content/view/34/60/

Pinkine,
tessek pihenniiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!! :wink:

Meri,
huuuu az szornyu,mikor az ember nem tud aludni....en is ugy utalom.....

Nandorka,
huuuuu de aranyps Doro ezen az atfordulos kepen!!!!!!!!!Annyira latszik rajta a buszkeseg!!!!!!!!megzabalom!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Attikam itt ul az olemben es o is gepel,hat megeszem :lol: :lol: :lol: na meg neha elrantja az en kezem,hogy nehogymaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

~^°××°˙~ˇ#&@@{ és így tovább.................!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:
Elszállt amit írtam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44

KépKép
KépKép
fioona

Pedig szépen felépítettem "Szeri" stílusba! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Így csak rólunk most. :oops: :oops: :oops:

Oli oda-vissza forog.
Lilla tegnap egész nap szomorú, csalódott és hisztis volt. Már lefekvés előtt volt, mire kitudtam húzni belőlle mi baja. A temetőre azt hitte, hogy ott, és most van a karácsonyi buli, és vissza akart volna menni. :shock: Kicsi szívem! Úgy megsajnáltam, hogy egész nap ezen rágodott, és nem szólt róla!

Puszi, és mindenkinek azt a sok szépet kívánom, ami elszállt az éterbe. :roll:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Marietta: nagyon-nagyon boldog születésnapot!!!! (gondolom ez az egyik legboldogabb :wink: )

Csajok! Valaki elmagyarázná nekem ezt a babakötvény dolgot úgy röviden tömören, hogy most hogy is van ez. Érdemes-e számlát nyitni, vagy nem... ti csináltatok már valamit ez ügyben?

Fio: van ilyen, hogy "Szeri stílus?" :lol: :lol: köszike. :oops:

Dorka tünemény, imádom az elégedett pofiját nézni!!!

Arwen, Ati pedig fesss a keresztelőcuccában, igazi gentleman.

Jut eszembe, a Nextben dec. végén lesznek a leárazások. Azt hiszem mi is felmegyünk majd szétnézni. Imádom a nextes cuccokat, csak itt az angol turikban sosincs Bali méretében :(

Később még jövök Szeri stílusban, csak most éppenhogy benéztem. :P

PUssszz Mindenkinek!
szerika

Sziasztok!

Köszi csajok a köszöntést!!! Arik vagytok!!
Hát igen ennél szebb szülinapot nem is szeretnék!!!!!!!!
Ezt kívántam szülinapomra mikor már tudtam hogy mikor lesz az inszem,mert tudtam hogy kb elötte egy pár nappal kéne nem megjönnie!!!! És hát így is lett amitől nagyon boldog vagyok!!!!!!

Tündériek a csemeték!!!!!!!!! Olyan jó nézni Őket!!! És hogy Dorka milyen büszke magára!!!!!!! :lol:
csipcsab

Kép

Boldog szülinapot Marietta!!!!

Szeri: :D

KépKép
KépKép
fioona

Marietta:
Nagyon boldog születésnapot!!

Arwen:
jaj ez a ruci, nagyon édes. :)

Fioo:
örülök, h ilyen hamar ok lett a gép.
Szegény Lilla. :lol: :lol: :lol:

Nándorka:
gratu Dorkának.
Nektek ő Dorka vagy Dóra vagy Dorottya?

Pinkiné:
ha fáradt vagy feküdj le, most Ti vagytok az elsők.

Jaj csajok, olyan jó napom volt.
Elmentünk Marcival élményfürdőbe. 3 órára, olyan szupi volt.
Hétfőn megyek a 6 hetes kontrollra, de felhívtam a szülésznőm, auzt mondta mehetünk. Annyira szupi volt. :)

Na mennem kell pakolni. :arrow:

Kép
Kép
h@jni

Marietta Nagyon Boldog Szülinapot!!!

Ágota tegnap találkoztam az egyik b.nőmmel aki a GOKI postop.őrzőben volt nővér (most babát vár)
itt csinálták a szívátültetést is.nem tudom tesódék melyik kórházba mennek de ha ide és kell egy kis segítség szóljál!!!!

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!
Nem nagyon tudtam visszaolvasni részletesen sajnos...

Ágota!

Jaj nagyon sajnálom Nimród babát,remélem hamar felgyógyul majd a műtétből! Ezer meg ezer drukk nektek is ,hogy ne legyen semmi gond!

Nán-Dorka!

Dorka de aranyos!!! :D :D :D Gratula az átforduláshoz!:)

Arwen!

Atti de csinos Kispasi!!!A dinós naci is next ugyi? :lol:

Marietta!

Boldog szülinapot!!!! :D

Lányok akik kérték a Nexttel kapcsolatban a privit: Még nem volt időm sajna elküldeni,de most pótolom.:) Aki kimaradt volna esetleg,szóljon! :D

Mi jól vagyunk,csak Domi unatkozik és hát néha idegtépően viselkedik...de erről mi tehetünk,mert nincs annyi időnk vele foglalkozni mint régen... :(
Samu nagyon érdeklődő, ha leteszek elé pár játékot,megakarja fogni,és fordul felé.
Valamint akkora pocakja vaaan :shock: :D :lol: kis dagim. :D

Kép
Kép
Kép

KépKépKépKép
*orsi*

Sziasztok!

Na, hát a tegnapi társaságot is túléltem. Igaz, 3/4 1-kor elköszöntem az emberektől és elmentem aludni :) Addig bírtam :)

Megkértem Apát, hogy most egy darabig ne csináljon hajnalba nyúló ramazurit. Nem bírom. Fárasztó. Tudom, nyafka vagyok, dehát ez van. :oops: :oops:
Csütörtökön is voltak nálunk, tegnap is. Ma mi megyünk egész nap ide-oda. Késő du. lesz, mire hazaérünk :oops: :oops:

Tesómmal megdumáltuk, hogy 2 hét múlva kipakoljuk anyu házát. Hát, nem lesz egyszerű, főleg az én tempómban. De majd csak pakolom a tárgyakat a dobozba, a fiúk meg kiviszik a kocsihoz :)
Utána való héten meg már itthon kell pakolnom a lakásfelújítás miatt. Arra a pár napra pedig, amíg festenek nálunk, alvás szempontjából le kell költözni anyósomékhoz, mert hát nem tenne jót, ha a friss festékszagban aludnék.

Na de mind1, majd csak lesz valahogy :)

Holnap után uh! :wink:

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Pinkiné nagyon várom a híreket!!!

Bridzsi

Kép
esztora

Dorottya baba köszöni a dícséreteket. Anyukája pedig azt várja még, h a jólsikerült éjszakához gratuláljatok majd neki. Mert a maihoz nem lehet, számoolatlanul ébredt. kb. 4-nél már fáradt voltam számolni...
(Hajni, egyébként mostanában leginkább Gombi-gom,bócnak hívom őt, de hiv. Dorottya. :lol: )

Járóka. Segítsetek, lécci, hátha tudjátok: farácsosban van összecsukható? Kéne vennünk egyet, a hálósról lebeszéltek.
Vagy érdekel akármilyen használható infó járókaügyben.

Pinkiné, tényleg pihenj, az a legfontosabb, amit Te szeretnél! (ez is jó a várandósságban - az a dolgod, h minél jobban érezd magad! :D )

Arwen, nem tudom, döntöttél-e már hozzátáp ügyben. Én tegnap olvastam, h a korán (jóval a féléves kor előtt) kezdett hozzátáp gátolja az anyatej felszívódását, s így vashiányt is okozhat. Ezen kicsit megdöbbentem.
Annak viszont örültem, mert azt szintén nem tudtam, h a csontritkulás ellen is véd a szoptatás. Nekem nagyon komoly esélyem van rá, szval azért fontos ez nekem.
remélem, nem bánkátok, h ennyit írok szopiról. biztos befolyásol, h a kismókus itt lóg rajtam... :oops: :)

Kép

Kép
nán-dorka

sziasztok lányok!

Először is: Marietta, Isten éltessen! :lol: Én is ezt az ajándékot szeretném!!!!!!! :lol:

Dorottya és Samu baba is gyönyörűségesen szép!!!! Na és Atti az öltönyében, meg kell zabálni, milyen komoly arcot is vág hozzá :lol:

Jó híreim vannak, mégsincs akkora gáz, mint az először látszott, úgyhogy lehet, hogy mehet az inszemi nov-ben :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ennél már csak az lenne optimistább verzió, ha nem is kellene, mert mondjuk nem jönne meg jövő héten...na de telhetetlen nem vagyok, most ennyivel is bőven beérem :lol: :lol: :lol:

Puszi nektek!
V.
vickybabe

Bodzi sms-e:

"Tegnap este 22 órakor megszületett Bence fiam. 52 cm és 2600 gramm. Könnyű szülés volt, jól vagyunk. Ha hazamentünk jelentkezem. Bodzi"

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Gratulálok Bodzi! Isten hozta Bencét! Sok tejcsit és sok boldogságot kívánok! :wink: :D

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Bodzi Kedves!

Isten hozta Bencét eme nagy világban! :):):) Sok tejcsit és gyors hazatérést nektek!

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Bodzi!!!! Gratulálok, nagyon jó egészséget Nektek!!!!!!!!
vickybabe

Igen, igen, igen, Isten hozta Bencét. Sok tejcsit és jó egészséget kívánok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
adrienna

Angyalkrisz,
gyors voltál :lol:

Kép
Kép
adrienna

Bodzi!!!

Gratulálok Nektek!!!!!!!!! Isten hozta Bencét!!!! Jó egészséget sok örömöt és sok boldogságot a gyermekhez!!!!!!!!!!!!!!!!!!
csipcsab

Vicky!

Köszönöm! :D

Nagyon örülök Neked hogy mégsincs olyan nagy gond és mehet az inszem!!!! Meglátod Nektek is sikerülni fog az első!!!!!! Nálatok nincs is olyan nagy gond mint nekem és látod mégis elsőre sikerült!!!! Nektek tuti a siker!!!!!

Persze még jobb lenne ha nem lenne szükség rá. Nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lányok!

Ma Nikó írt nekem az iwiwre köszöntést!! Nagyon kedves volt Tőle!!!

De ide miért nem jön hozzánk életjelet adni magáról?????
Remélem nincs semmi gond!!!!!
csipcsab

Sziasztok!

BODZIIIIIIIIII
nagyon orulok Nektek!!!Latod,teljesen jo meretei lettek a kislegenynek :wink: Max a szulest konnyitette :wink:
Szivbol gratulalok Nektek!!!!!!!!!!Sok tejcit es sok erot a kislegenyhez!!!!!!!!!!!

Megereztem,amugy :wink:

Nandorka,
hozzatapi:5 hoig mindenkeppen szopit akarok,hacsak a tejbolt be nem zar addig :lol: :lol: Aztan is kostolgatni szeretnek csak max,de lehet,hyog azt sem,ha jol hizik es lesz tejecske,akkor mehet 6hoig is a szopi :wink:
Most ebben a honapban ugy nez ki jol hizik,de majd a 4 hos szuirnak mondom a hivatalos infot :wink:
Jaroka:engem is lebeszeltek a halosrol!Mi most vettunk (kaptuk keresztelore keresztapukatol :lol: ) egy fa jarokat,osszecsukhato,kerekes,de blokkolhato,es 3 szinten allithato.Szuper,Attim imadja!nem volt olcso,de nagyon joooooo :wink:

Marietta,
remelem Niko jol van,en is varom,hoyg jojjon!!!!!!!!

Vicky,
orulok,hoyg nincs nagy gaz!Drukkolok,hogy ne jojjon meg :wink: :wink:

Pinkine,
en is varom mar az Uhdat :lol: :lol: :lol:

Orsi,
Samu hihetetlen,hoyg milyen jol elvan hason,mint egy nagyfiu!!!!Nagyon helyes!Erdkekel a Next engem is,persze :wink:
Dinod kertesznaci,jaja Nextes :wink: Sokszor beterek a boltba sajna :oops: :oops:
tegnap voltunk a Zara-ban,felnott ruhakban nagyon szeretjuk ezt a boltot,es most megneztem a gyerek reszt is :lol: huuu itt is szupi cuccok vannak!!vettunk is ezt-azt!
Na meg a H&M-ben!!Oda meg visszamegyunk,mert oriasi sor allt es Atti mar turelmetlen volt a nezelodeshez,de mindenkeppen megyunk venni par gyerekrucit!Attinak is,na meg jon a karacson es Sogornoek 3 pirinyojanak is lattam szupi cuccokat :lol: :lol:

Hajni,
elmenyfurdo :lol: :lol: Jo lehetett :lol: :lol:

Fioona,
Oli de ugyi!
Egyem meg Lillat!!!

ma Anyumeknel voltunk,holnap Sogornoek uj hazaban szulinapozunk :lol: Ugy szeretem az ilyen csaladi osszejoveteleket!
Mar szervezem Anyum 50.szulinapjat,nemsokara lesz :lol:
Csajok,mindjart karacsony!!!!Mar alig varom,hogy csinaljam a mezeskalacsot!Nalam ez mindne evben program,es isteni finom is.

Ejel most en sem aludtam vmi sokat,tobbektol hallottam,hoyg front van es rosszul aludt az o babajuk is... :roll: mondjuk elegge ludas voltam abban,hoyg 1 utan fekudtunk le Dragammal,mert filmet neztunk,majd terveztuk a hazat :lol: :lol: :lol:
UUUUUUUUUUUUUUUUgy varom :lol: Csak mar haladjunk...

Kép

Kép
arwen07

Bodzi nagyon-nagyon gratulálok nektek!!

Arwen nem brendonos a járokátok?a leírás alapján a miénk is ugyan ilyen.
a hálósba én egyszer belenéztem a tescoban (illetve átnéztem a hálón) szörnyen zavarta a szemem...

Bridzsi

Kép
esztora

BODZI! NAGYON-NAGYON GRATULÁLOK! SOK BOLDOGSÁGOT, EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK ÉS MINDEN JÓT!!!! :D :D :D :D
Teljesen jó méretei lettek Bencének és örülök, hogy nincs semmi gond. :D
szerika

Drága Bodzi:
szívből gratulálok!
Sok tejcsit, jó egészséget Nektek.

Kép

Kép

Kép
Kép
h@jni

Hatalmas gratula Bodzi!!!! Jó egészséget és sok-sok tejcsit Nektek!!!

meriann

Pinkiné!

Mennek a drukkok mára!!!!!!!!!!!!! Aztán uh után gyere egyből informálni minket!!!!!!!!!!!! :D

Mikorra mész??
csipcsab

Szioasztok!

Bodzi, gratulálok Bence babához! Nagyon örülök, hogy végűl épen és egészségesen jött világra! :lol:

Kép

Pinkiné ezer drukk!

Ágota, mikor lesz Niomródka műtétje? És Csongi mikor megy vizsgálatra? Sokat gondolok rátok, és nagyon drukkolok, hogy minden a lehető legjobban történjen!

Csajok, mi a baj a hállós járókával? Nekünk az maradt még Lilla után.

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Volt valakinek mind a két petefészkével probléma?az egyik b.nőmnek ez van és megígértem hogy megkérdezlek benneteket.
neki egyből a lombikot javasolták.

Bridzsi

Kép
esztora

Ati olyan mint egy karmester, és körülötte kották hevernek, mert épp tanulmányozta őket! :lol: NAgyon csini!

Dorka édes, és Kecskemét még mindig szép! :wink:

Samu tényleg hasonlit Domira. Sőt, egyre jobban!
Mennem kell. Szép napsütés van,m sétáljatok sokat ha tudtok! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Halihó Lányok!!!

HATALMAS GRATULA BODZI!!! SOK-SOK TEJCIT, NO ÉS MINDENEKELŐTT EGÉSZSÉGET, BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK!

Marietta, boldog Szülinapot, Nektek! :lol:

Nagyon köszönöm a megnyugtató szavakat!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Már nem vagyok elszontyolodva, mert eldöntöttük, hogy meggyógyítjuk, illetve mit meggyógyítjuk, nem beteg. A lyukas szív azt jelenti, hogy fél átlépni a másik világból ebbe a világba, fél a földi léttől, így támogatásra szorul, bátorításra. Rájöttünk, hogy nem véletlenül léptünk ezekre az utakra (energiagyógyászat, agykontroll, stb.), Szóval nem lesz műtét, mert addigra szépen beforr a kicsi szivecskéje.

Meri, köszi, amiket írtál, nagyon megnyugtató volt, Esztora, Neked is köszönöm a segítséget, hiszem, hogy nem lesz rá szükség!

Csongival 14-én megyünk ekgra, és valószínű onnan továbbutalnak a kard. intézetbe.

Pár szór tólunk.
Csongi már olyan gyorsan tolat hátra, hogy nem győzzük elkapnai. Olyan édes, ahogy a kis poppiját felemeli.
Vettünk is egy nagy szőnyeget, mert há a járóka enyhén szólva lekorlátozza.

Járóka ügyben a Bippában lehet 12-13 e ftért összecsukható, kerekeset kapni, nekünk ilyen van. Vagyishogy szétszerelhető, nem tudom, mit értesz összecsukás alatt.

Atti nagyon elegáns volt! Nem semmi, hogy ilyen ruhákat varrnak ilyen kis méretben :lol:

Voltunk lent Anyóséknál, minden rendben volt.

MA elkezdjük a hozzátápit, illetve először egy pici kanál almalevet adok Neki szombatig, a mennyiséget növelve, aztán jöhet a reszelt alma.
Az én véleményem is az, hogy a csak anyatejes babáknál várjunk 6 hós korig, egész életében ilyen borzalmakat fog enni (márhogy földi kajákat), nem kell elsietni, és addig örüljön az ember, amíg nincs plusz meló :twisted: Persze a legszívesebben főzők az én Drágámnak, de azért csak több idő jut így másra.

Hogyan érdemes elkezdeni a hozzátápit, van valami jó link, vagy tapasztalat, hogy mivel érdemes kezdeni, folytatni, mit mikor szabad és nem szabad.
Nagyjából vannak elképzeléseim, de jó lenne, ha megerősítenék.

No megyek munkálkodni, Csongor aélszik.
Ja, az éjszakánk ma tökéletes volt, 7 órát aludtam 3 részletben, frenetikus volt! Tán kezd rendeződni.

Igen, még azt akartam írni, hogy Anyósomék kaptak mintát fogzásra krémből. Annnnnyira szuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Természetes anyagot tartalmaz, anyatej ízű, az a neve, hogy GENGIGEL Baby Próbáljátok ki, mert szuper!!!

no pussszancs

KépKép
KépKép
ragota

Ágota és hol lehet kapni ezt a krémet?
mi vettünk dentinoxot de nem használtam még mert nem igazán szeretném lidokainnal tömni Nyunyit.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Pinkine,
nagyon drukkolok!
varunk a hirekkel!

Ragota,
en ismerem ezt a gelt (Anyum gyogyszeresz),igy kapasbol ezzel kezdtuk,csak nem hasznalt semmit nekunk.....mondjuk a dentinox is csak rovid ideig,amig zsibbaszt,igy 2x hasznaltam csk eddig.
most a Chamomilla tunik a legjobbnak nalunk.
Drukk az osszeforrashoz :wink: :wink: :wink:
Csongi ugyi a tolatassal!!!!!!!!!!!!!!
hozzatapi:
http://www.babafalva.hu/portal/modules. ... le&sid=356
van a cikk kozepen egy link,ahol egy tablazat van,mit,mikor...

Esztora,
patikaban lehet kapni.
petefeszek ugyben nem tudok segiteni.

Fioona,
halos jaroka:nagyon suru a haloja,es allitolag nem tesz jot a szemuknek.
Regen sokkal nagyobb lyukakbol allt...a mi idonkben :lol: ...nem tudom miert kellett azt megvaltoztatni.........

Nalunk megint kb 5 napja szarok az ejszakak,kesz vagyok :?
ugy faj a fejem.....
es napkozben sem alszik sokat,igy nem tudok pihenni....
ma eddig 45percet aludt....... :roll:
ja es a legujabb,hogy surubben megehezik.....van,hogy 2ora mulva enne,vagy meg annyi sem :? :?
kivancsi vagyok a havi gyarapodasra....
egy het mulva szuri... :(

Kép

Kép
arwen07

Ez nagyon jó Ágota, nem is tudtam, hogy akár magától is rendeződhet! :wink: Akkor tuti sokat tudtok segíteni neki!
Mert, ha műtik is, ugye az alap próbléma megmaradna.
Sok sikert hozzá! :wink:

Vivi sok boldogságot kíván Bodzi! Nagyon jó vannak, ahogy kivettem az SMS-ből, Vivi nagyon boldog! Áradozik Enciről, aki nagyon szépen fejlődik!

KépKép
KépKép
fioona

Hát tényleg sűrű a hálója. :( Eszembe se jutott, hogy ez árthat a szemnek. Igaz nem sokat használtuk Lillával, de most jó lenne, mert jelenleg Lilla folytonos gondoskodása, nem ad teret Olinak a forgolódásra. :roll: Földre szintén ebből az okból nem merem letenni.

Hozzátápi nekem a Kismama újságba írtak szerint ment. Viszont megvettem a "Csemetéink Csemegéi című könyvet, ami semmit sem ér. Nagyon rossz. Azt nem ajánlom. Ha valakinek mégis kell, tudok egy eladó példányt. :twisted:
Megjelent egy másik, a Kismama kiadásában, a címe nem jut most eszembe, az jónak igérkezik. Ismeri esetleg valaki?

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Sajna nem tudok olyan Szerisen jönni, elég kevés az idő, így bocsi, de most nem írok mindenkinek.

Ha nem haragszotok mégegyszer felteszem a kérdést, hátha csak elkerülte a figyelmeteket:
VALAKI CSINÁLT BABAKÖTVÉNY ÜGYBEN MÁR VALAMIT???

Arwen,
nextes cuccok mennyibe kerülnek kábé újonnan? Pl. Ati kantáros gatyója mennyi volt?
Sajnálom a rossz éjszakátokat.... :(

Hozzátápival kapcsolatban: olvastam már máshol is, és ebben a táblázatban is benne van, amit Arwen belinkelt, hogy bio-répát lehet csak a gyereknek adni. Ti hallottatok már erről valamit? Merthogy állítólag a répa felszívja magába a talajból a káros dolgokat is... szerintetek ez igaz??

Pinkiné,
várjuk az uht! Jelentkezz!

Marietta,
hogy vagytok? :lol:

Vicky,
örülök, hogy mégis minden rendben! Hajráááá jövő hét! Küldöm a két csíkot!

Puszi LÁnyok!
szerika

Sziasztok!

Na, hát megvolt az uh! :) Utólag is köszönjük a drukkokat! :)

Van egy 9 mm-es petezsákunk, látható szikhólyag és embrió kezdeménnyel!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A mérete a 6 hetes kornak megfelelő :) Azt még nem tudni, hogy 1 vagy 2 :)

Kaptam beutalót vérvételre, EKG-ra és az eredményekkel pedig mehetek a védőnénihez.

A doki kapásból veszélyeztetettre rakott az előzmények miatt. Nem is bánom.

2 hét múlva lesz a kövi uh., addigra már lesz szívhang és látni fogjuk hányan vannak :)

Ragota, biztos vagyok benne, hogy a gondoskodásotok, szeretetetek pikk-pakk meggyógyítja Csongit :)

Megyek ebédelni és picit ledőlni, mert eléggé álmos vagyok :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

en is megyek ledolni,mert Attim elaldut es ez nala rovid eletu dolog... :?
Csak megvartam Pinkinet :wink:
Orulook Nektek!Es akkor most mar hangosan is gratulalok!!!!! :lol: :lol:

A tobbire kesobb reagalok!

Kép

Kép
arwen07

Pinkiné:
dejóóó. :)
További drukkok. :)

Kép
Kép
h@jni