Sziasztok!
Lédi, Dettinek BOLDOG SZÜLINAPOT!!! így utólag is!
Bejelöltelek titeket iwiwen. Ha valakit kifelejtettem volna, akkor jelöljetek meg nyugodtan! Györéné Csengeri Katalin vagyok.
Henus, küldtem privit. Bocsi, hogy csak most
Tusi, igen, a férjem készít fotós naptárakat. Ha érdekel, kérdezz bátran, írok, akár priviben is.
Linda, kérdezted, mi leszek, ha nagy leszek. Hát, az még elválik. Most fogok nyáron végezni hittanár szakon az Evangélikus Hittudományi Egyetemen, ezen kívül konduktor és tanítónő leszek, ha a Pető Intézetben végzek 2009-ben. Tanítani nem szeretnék, a konduktorkodás közelebb áll hozzám.
Iskola: szerintem is nagyon elszomorító a mai oktatási rndszer. Én nem iskolát fogok választani Sárának elsőben, hanem tanítónénit! Szerintem sokkal fontosabb, hogy egy kedves, gyerekszerető tanítónénije legyen elsőben, még ha esetleg gyengébb is az iskola, mint egy jó nevű iskolában rossz tanítónő kezei alá kerüljön, mint szegény Susy keresztlánya. Vernával is egyetértek a közelségben, és hogy gyerek tudjon maradni.
Andi, nagyon sajnálom szegény Bogit! Remélem, már jobban van, és nem fáj annyira a kobakja. Megnézegettem a képeiteket a babaszobán. Olyan jó volt Bogit kicsiként látni
Eddig még nem láttam róla babaképeket. Nagyon szép hosszú haja van Boginak. Roni babád pedig már nagyon sokat nőtt. Mi is voltunk tegnap az Árkádban, meg az Ikeában. Millióan voltak, elhatároztam, hogy vasárnap soha többet nem megyek vásárolni. Nem szeretem az embertömeget.
Tami, mi augusztusban, vagy szeptember elején voltunk a Gulliverben, kaptunk kártyát ott helyben, csak annyi a hártány, hogy ha nem vagy vállalkozó, nem igényelheted vissza az adóból.
Jutka, én is Kovács Rékánál szültem, nem is tudtam, hogy van már magánrendelője. Akkor még nem volt.
most megyek, hív a lánykám!