Új privát üzeneted érkezett!

Hiába esik,az eső,szürke az égbolt,azt mindenki tudja,hogy a felhők mögött mindig süt a nap!!!!

Kép Kép
kkriszi

Krisztikém!

Kívánságod teljesítve!A freemailes címedre küldtem!!

Kép
dotti

Kkriszi: hááát, hogy ügyesen átengedte volna a terepet Csenge az öccsének, az erős túlzás, maradjunk annyiban, hogy szabályszerűen menekült az (akkor) féléves tesója elöl! :lol: :lol: :lol:
Vincus mindent iszonyú korán kezdett (remélem, a csajozást nem fogja :) :) ), 6 hósan már fel is állt, 10 hónaposan elindult, most, 15 hónaposan stabilan jön-megy, fut, felmászik, lemászik, igazi örökmozgó.

Dotti: semmi gond. :)

Kép
rkata

R.Kata!!!

Ez igen,akkor valóban nagyon ügyes a kis örökmozgó kisfiad!!Csak győzzél utána szaladni!!!

A csajozás??Hát nem tudom....,ha ilyen aranyos,és szép lesz és ilyen gyönyörű szemei maradnak,és már miért ne maradna ilyen szép,akkor biztos felkötheted majd azt a bizonyos nadrágodat!!
Ez Csenénél is így van,mert csodaszép kislány azzal a szép szőke hajával,és a huncut mosolyával!!!! :P :P :P

Már ezen a képen is Vincus egy kis vagány kisfiúcska!!Nagyon helyes,ahogy így megállt az erdő közepén!!! :P :P :P

Dottikám!!!
Megnézem a kívánságomat!!! :P :P :P

Puszillak benneteket!!!Kriszti
kkriszi

Bocsi Kata,Csenge akart lenni,az a Csene!!! :oops:
kkriszi

Dottikám!!

Sajna a freemailes címemen nincs semmi meglepi!!Elküldenéd a dunawebesre??
konczne.kriszti@dunaweb.hu

A freemailes engem mindig megtréfál!!!

Pusszantalak:kriszti
kkriszi

RKata!

Kösz,hogy nem sértődtél meg!!Hát nem semmi a kis csákó!!! 6 hónaposan felállni és 10 hónaposan elindulni!!Hát ezen a képen meg már kész nagylegény!!!De imádni való!!!!!!Itt mosolygog magamban ahogyan leírtad Csenge "menekül"! Na az én kerilányom is fut az ikertesó elől,ha izzik a levegő!!!Most nemrégiben kapott egy fülest Gergőtől a válasza ez volt:"Gergőke!Mindjárt kapod az átszálló párját!"-talán már kezdi önmagát megvédeni a huncut tesótól!!
dotti

Kriszti!

OKKKKKé!Ment!

Kép
dotti

Dotti!!!

Köszi,megkaptam!!!Az nem baj,hogy távoliak,de az enyémek egy kissé homályosak,nem mind,de elég sok,mert nagyon közelről próbáltam fotózni!!!!

Puszi?Kriszti
kkriszi

Amneris!

Szuepr volt a gálakoncert. Nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük.

Timi
latimi

Latimi!!

Mi újság veletek??sorszám??

Puszi
kkriszi

Latimi!!

De jó,hogy itt vagy!!A sorszám most stagnál???

Kriszti!

Meddig van az akció ???Na letöltöttem a forgásgátlót!!Na biztos,hogy a kisbaba ebbe jól kivan meresztve!!Szerintem ezt marhaság megvenni!!

Kép
dotti

Dotti!!

Hát az biztos,hogy úgy néz ki szerencsétlen kisbaba,mintha le lenne kötözve!
Na ilyet biztosan nem veszünk!!!

Az akciót a kádra érted??Mert nem tudom.Ezt a kádat múlt héten szombaton vettük,akkor még akciós volt a kádállvánnyal együtt,de,hogy meddig???
kkriszi

Köszi Lányok a tanácsokat.

Akkor ha jól értem, először is a Tegyesz-nél kell bejelentkezni, el kell végezni a "tanfolyamot", és ha megfelelünk, akkor utána valamelyik alapítványnál kell jelentekzni és utána már csak várni, hogy megszülessen a MI BABÁNK?!

Amúgy a két könyvet, amit ajánlottatok, hol lehet megvenni, néztem az Alexandránál, de ott csak az Örökgefogadás ajándéka volt, a Gólyamese nem. Érdekelne mind a kettő?!

Köszi a válaszolkat!
Nefke

Nefke
nefke

Nefke!!

A Gólyamese c. könyvet legegyszerűbben Gabikáéktól tudod megvenni!!szerintem!

A tanfolyamon kívül még pszichológiai vizsgálat,és környezettanulmány is vár rátok!!
De ne izgulj,biztos minden okés lesz,csak egy kicsit hosszú a papírmunka!Legalább is nálunk az volt!!
kkriszi

Sziasztok, itt vagyok!
Tegnap este kitöltöttem a Gólyahíres jelentkezési lapot, meglepett a kérdés a fiú és lánynevekről, mert közösen ezen még nem gondolkoztunk, persze én már gyerekkorom óta. Náhány tetszett is a páromnak, azokat be is írtuk.
Ismeri, ill. van valakinek kapcsolata az Alfával? Onnan is kértünk jelentkezési lapot, de még nem érkezett semmi.
Megnéztem, a határozatunk júl. 31-i, szeptember 6-án 221. helyen álltunk a pest megyei tegyesznél. Holnap felhívom őket is, az Alfát is, és feladom a levelet a Gólyahírnek.

Egy lapon megpróbáltalak összeírni titeket, mármint hogy képben legyek ki kicsoda, ki babás, ki várakozó. Így jobban tudok majd kapcsolódni hozzátok és a beszélgetésekhez.
fitgabi

Sziasztok!

Nagyon örülök,hogy jól sikerült a koncert!!! :lol: :lol: :lol:

Fitgabi:Jaj,de jó,hogy itt vagy!!! :lol: :lol: :lol:

Jó volt találkozni,örülök,hogy megismerhettelek,remélem lesz még alkalom,hogy beszélgessünk,Laurázzunk együtt. :lol:

Fénykép ügyben pedig még mindig bizonytalan vagyok,nem tettem még fel ide sem,meg az iwiwre sem képet Lauráról,úgyhogy kérlek téged is,hogy egyenlőre ne tegyél fel te sem. :oops: Remélem nem baj,valamiért azt gondolom,hogy jobb ez így. Egyébként a lányoknak mindig küldök priviben,ha kérik. :D :D :D

Gyere minél többet fórumozni, jó kis csapatunk van!!! :lol: :lol:

Majd írok neked emailt is!

Puszi mindenkinek,még nem sikerült visszaolvasnom,de igyekszem. :D

Kép
csöpke

Sziasztok!

Amneris!
Köszönjük szépen ezt a csodás délutánt. A Don Pascale annyira tetszett, hogy az egész darabot szeretném látni. :lol: Zizike milyen aranyos volt a színpadon ahogy tapsikolt a kis kezecskéivel.

Koko!
Dorka most is hozta formáját kedvességével. Laurát is mennyire lekötötte a zene!

KKriszti!
Nagyon tetszenek a szerzeményeid. Különösen a kád és a babahordozó.

Diadella!
Autós üléssel kapcsolatban már látom, kaptál választ. Annyit tennék hozzá, hogy mi most nőttük ki a kivehető hordozót. Ha autóba ülünk, Kis Hercegünk nagyon gyorsan elalszik. A hordozóval együtt emeltem eddig ki, észre se vette, aludt tovább. Most, hogy nagyobb ülést kapott, ami már menetirányba néz, és nem kivehető, kicsit féltem, mi lesz a zökkenőmentes alvással. Először addig ültem az autóban, míg fel nem ébredt. Mindig vittem magammal olvasnivalót. Aztán egyszer megpróbáltam kivenni Zolikát, és ölben óvatosan bevinni a lakásba. Csodák csodája, nem ébredt fel. Remélem megtartja ezt a jó szokását. :)

Ildi!
Örülök, hogy találkoztunk, küldök majd képeket. Jót kirándultunk Kőkapun. Az épülő ház panorámája még mindig előtem van.

Karácsony.
A tavalyi fát délután díszítettük a párommal, amíg Kis Hercegünk aludt. Örült a fának, leszedett róla néhány díszt, de különösebben nem lepődött meg. Az ideit úgy tervezzük, ahogy Kizsóéknál szokott lenni, este, ha elaszik. Reggel lesz nagy rácsodálkozás, remélem. Ajándékot a rokonoknak valami olyat szeretnék, ami a gyerekről szól. Éppen a napokban láttam a TV-ben, hogy kapható olyan "csomag", amit felhasználva a gyerek kezéről és lábáról lehet otthon szobrot készíteni. Rátehető egy tapalzatra, dátummal, névvel lehet ellátni, akár le is festhető. Jó ötletnek tartom. Szóba jött még a fénykép alapján csináltatott párna is.
Vendég

Szia fitgabi! Mi is felhívtuk annak idején az Alfát, nagyon kedves volt a hölgy,akivel beszéltem,de ott is iszonyú hosszú sor van és sokkal lassabban halad mint a Gólyahírnél.
Nekem tavaly minimum három évet mondott.
Szerintem veszteni nem vesztetek semmit,ha jelentkeztek oda is. :)

Ha van kedved,időd,érdemes itt a fórumon is visszaolvasni,olyan jó érzés látni,hogy hosszú-hosszú várakozás után egy nap mindenkiből ANYUKA lesz. :lol: :lol: :lol:

Szép estét!

Kép
csöpke

Sziasztok!!!

Csöpke!!!
Vannak új képeid a tündéri kislányodról??Küldenél nekem??

Deva!!!
Kérhetnék Tőled is képeket a kisfiadról??Őt még nem ismerem!!!

Szép estét!!Kriszti
kkriszi

Csöpke
Kaphatok képet Lauráról?

Kép
petyaanya

Petyaanya:Megírnád az email címed? :lol: És máris küldöm.

Kriszi:Képek mennek! :D

Kép
csöpke

Csöpke!!!!

Köszi a képeket!!!Egyszerűen tüneményes a kicsi lánykád!!!Nagyon gyönyörű,olyan jó ránézni,mert az ember egyből jobb kedvre derül!!Szinte sugárzik a boldogság róla!!
Csodaszép kislány,és egyre szebb!Pedig eddig is szép volt!!!!!! :P :P :P

Puszillak:Kriszti
kkriszi

Szasztok! Hát én most csak olvasgatok. Nálunk mindenki beteg volt , vagy talán még mindig :roll: Biztosan csodálatos élmény volt a koncert. Talán már jövőre mi is tudunk menni. Nem lesz kis szervezés, de talán nem lehetetlen. Nézegetem én is a képeket meg próbálom beazonosítani a Gólyahíres neveket. Hát néha azt hiszem hogy képben vagyok, aztán koppanok. Adnátok valami támpontot???Ildikót , Amnerist, Napsugaracská, Rkatát sikerült Remélem....
Csöpke ! küldenél képet kicsi Laurátokról? :oops:
Petyaanya! Megcsodálhatnám Eszterkéteket????
Ibolya

Kép
ibi01

Szasztok sziasztok szeretett volna lenni! :?

Kép
ibi01

Szia Ibi01!

Ha küldesz email címet,nagyon szívesen!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
csöpke

Sziasztok!!

Hazaértünk végre mi is!! :) Hát igen messze laknak Kriszti, de azért megpróbálunk havonta egyszer elmenni hozzájuk!

Kriszti! Nagyon jól néz ki ez a kád! Nagyon tetszik!!
Középről azt a támasztót kilehet vennei ha nagyobb lesz a baba?

Örömmel hallom, hogy jól sikerült a koncert. Gatulálok minden résztvevőnek!

Deva! Köszi, mostmár kezdem kapisgálni a dolgokat és összerakni, hogy milyet is szeretnék!!
Vendég

Vendég

Hello

Diadella

Talán Ancsúréknak volt ha jól emlékszem, De nem jött neki össze . :(

Remélem ez nem száll el

Csajszik

A vásárlásról annyit tényleg nagyon sok felesleges dolog van, és gyereke válogatja.
Nekünk volt olyan többezer forintos rucink amit egyszer sem tudtam ráadni. Pl más kell a téli és más a nyári babának.
A másik hogy amilyen telek vannak mostanság sok ruha amiatt maradt a szekrényben.
Kriszti
A kádba mi is kaptunk olyan szűkítőt de sosem tudtam használni mert ha beletettem akkor el feküdt benne de utána bajban voltam hogy vegyem ki (főként ha egyedül voltam) hogy a hátát meg a popóját is meg tudjam mosni.
Amikor meg már a nagy kádban volt állandóan ki akart mászni belőle :(
De lehet hogy más tudta használni csak én voltam ilyen béna de az is igaz hogy Zalán olyan mint Vincus
4 hósan már ücsörgott a kádban (nem lehetett lefektetni) 7hósan állt most meg már totyorog egyedül.
De van még egy két..... sok, felesleges dolog.
Nem a kedveteket akarom elvenni a vásárlástól de tényleg kidobott pénz annyi minden kell majd, lesz mire költeni szóval szerintem tényleg csak a legfontosabbakat érdemes megvenni.
A légzés figyelőről meg annyit, szükséges rossz.
Nekünk már az első éjjel bejelzett, sokszor a szívbajt hozta ránk, aztán nem is volt semmi. Pedig nem is gagyi (Angelcare) de megmondom őszintén az első időben nagyon sok riasztásunk volt. :(:(:(

És tényleg cak azért irtam le a véleményem mert (talán Dotti ) kérdezte.

NAninga
naninga

Ibi: mi sajnos nem voltunk a koncerten, úgyhogy engem nehéz megtalálni a képeken :) , a Gólyahíres fórum fényképalbumában a "Best Of Csenge" albumban találsz meg. :)
rkata

Csöpke
Megkaptam a képeket, és majd elolvadtam!
Gyönyörű! :D

Tényleg mindenki a saját babáját kapja a sorstól (vagy a Gólyahír, Alfa, Jóisten, stb. )!
Nálunk Eszter egyre jobban hasonlít az apára.

Kép
petyaanya

Naninga!! Én személy szerint minden egyes ötletnek és tapasztalatnak örülök amit leírtok nekünk!! Úgyhogy csak bátran!

Sőt azt szerettem volna kérdezni, hogy nektek nem gond e, hogy ennyit érdeklődünk! Ugyanis van ám még a tarsolyban kérdés nem kevés, de megpróbálom csak csurgatni b... egyesével.
Aki szeretne kérem szóljon hozzá!! Tényleg fontos.

Szóval a következő ilyen kérdésem az otthoni babamérleg!! Kíváncsi vagyok a véleményetekre és akinek volt vagy van ilyen annak a a tapasztalatára.

na én most megyek dolgozni, nap közben ha lesz egy pici időm ,majd oda lopom magam a net elé!!! :lol:

Szép napot! Hideg lesz ma!! Öltözzetek fel jól!! :wink:
Vendég

Szép jó reggelt mindenkinek!!!!

Szép napsütéses időre ébredtünk,és egy újabb hosszú hét áll előttünk!!

Na,ne keseregjünk,hisz újabb héttel leszünk közelebb a babucinkhoz!!

Először is Deva!!!
Megkaptam a szép szőke hercegedről a fotókat!!Nagyon aranyos kisfiú,és látszik a boldogság mindannyiótokon!!
Nagyon-nagyon aranyos!Ugye Te mondtad,hogy a tesóra vártok??
Mióta vártok,és mikor esedékes,hogy sikerül??
Mit szeretnétek,kislányt,vagy kisfiút???
Remélem,hogy nem zavar a sok kérdés!!!

Naninga!!

Persze,hogy jó ,hogy leírod a tapasztalatokat,hisz Ti már tapasztalatból tudjátok,hogy mire van szükség,és mi a felesleges cucc!!
A kádba való ülőkén,mi is sokáig gondolkodtunk,de úgy gondoltuk,hogy hátha hasznát tudjuk venni!De utána ajánlották,hogy van kifejezetten ilyen célra való formatervezett szivacs,amit a kád aljára kell tenni,és arra fektetni a babót,és akkor nem kell tartani állítólag a kisfejét,mert az kitartja!!!

A légzésfigyelővel kapcsolatban,azt tudom írni,hogy megnyugtatásként biztosan venni fogunk,de lehet,hogy majd éppen ez miatt fogunk idegeskedni,ha téves riasztásként megszólal!!

Szóval egész nyugodtan leírhatod a tapasztalataidat,mert segítségünkre fog szolgálni,ha már itt lesz a baba!!

Diadella!!
Örülök,hogy újra itt vagy!!
Amit kérdeztél a káddal kapcsolatban,az kivehető,így ha belecsücsülne a kicsi,akkor a nagykádba is bele lehetne tenni!!!

A babamérleget szerintem fölösleges venni!!Nálunk itt helyben kb.egy hónapig ide szoktak adni egyet a helyi védőnői szolgálattól,de a tápszeres babánál úgyis látjuk,hogy mennyit fog enni!!
Énn azt nem vennék,de ez csak az én véleményem!!!

Lányok,foglalkoztat egy kérdés már napok óta!!
Nem zavar benneteket,hogy én itt áradozok a babaholmikról,vásárolgatásaimról,érzéseimről???
Nem szeretnék senkit sem megbántani azzal,hogy írok,ha valakit zavar!!
Ha zavar,akkor vissza fogom fogni magamat,nem szeretnék ebből problémát senkivel!!!

Kriszti
kkriszi

Diadella: miért lenne baj, hogy érdeklődsz??? Egyrészt ennek a fórumnak ez is a célja, másrészt honnan a csudából kapnál egyébként választ a kérdéseidre? :)
A babamérleg - szerintem - tök fölösleges. Ha nagyon szükséges, kölcsönözhető. De nem szopizó babánál - ahogy Kkriszi is írta - teljesen jól látható, megfelelő mennyiséget eszik-e, így a mérlegelés nem zsákbamacska. :) Amúgy havonta úgyis mentek - gondolom - védőnői tanácsadásra, ott majd szépen lemázsálják :), és a hosszát is megmérik a kicsinek.
rkata

Ildikó!!!

3 év nagy idő,de nektek biztos hamal elrohant,mivel 3 évvel ezelőtt szólalt meg nálatok az a bizonyos telefon,hogy megszületett a kisfiatok!!!!

Nagyon sok boldog szülinapot kívánunk,a gyönyörű szép szemű kisfiadnak,Bálintnak!!!!!

Legyetek mindig ilyen Boldog család,amilyenek most vagytok!!!!!

Kép
kkriszi

Ami teljesen fölösleges volt még :) : cumisüveg-melegítő (ez mondjuk ajándék volt), vízhőmérő (simán el lehet dönteni a baba reakciójából, hogy jó-e a hőmérséklet), baldachin :P . Ennél több is van, biztos eszembe jut még. :)
Viszont ami nagyon hasznos: van az Aventnek tápszer adagolója, három fakkból áll, tehát háromszori étkezésre való tápszert lehet benne tárolni. Éjszakai félkómás etetéshez előre elkészítve, amikor a baba amúgyis AZONNAL akar enni, nagyon jól jön, no meg utazásnál, házon kívüli vendégeskedésnél.
rkata

Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok, hogy így eltűntem, de semmi időm nem volt az elmúlt héten, estére meg már olyan hulla fáradt voltam, hogy semmi kedvem nem volt a gép elé ülni. Tesóztam, Amandáztam, Apáztam, takarítottam, stb. És még nincs vége, vettem ugyanis a konyhaszekrényre való öntapadós fóliát. Így legalább nem a 20 éve megszokott látványt fogom nézni, amúgy egyébként maga a szekrény nagyon jó állapotban van. Festeni is kellene, de azt hiszem ez már csak tavasszal fog megvalósulni.

Nagyon jól esett egyébként, hogy hiányoltatok. Látom a koncertnek nagy sikere volt. Na, majd talán jövőre.

Amneris! Gratulálok! A fényképeken gyönyörűek vagytok, a gyerekek édesek, aranyosak, csinosak és csodaszépek. Zizike még mindig imádnivaló.

Koko! Hogy Dorka milyen nagylány és milyen csini volt, nahát!

Tviky! Petike mekkora már! És igazán gyönyörű kisfiú.

Emike! Melinda és Anikó... hát igazán büszke lehetsz rájuk.

Hét Földim! Én is szeretnék képet Lauráról ám!

Krisztikém! Írjál csak... nagyon jó Téged olvasni.

Dottikám! Annyira aranyos vagy, ahogy írsz a jövőtökről.

Naninga, kicsi Zalán már nem is annyira kicsi!

Rkata! Tetszik a kép, ahogy Csenge összehúzódik a kád szélén, hogy Vincus elférjen. Lerí a képről, hogy Csenge menekült... :lol:

Üdv. az újaknak!

Bocsi azoktól, akiket nem szólítottam meg névszerint, sajnos mennem kell, mert hallom, hogy hívnak. Dolgozom ugyanis. Tudom, ritkán jövök, viszont annál nagyobb szeretettel gondolok Rátok.

Puszi Mindenkinek!
kanga_mama

Sziasztok!!!

Nézi valaki ma a Budapest TV-t délután??Benne lesz Gabika,egyenes adásban és az örökbefogadásról lesz szó!!!
14-15 óráig!!

Majd aki nézte,az meséljen már nekem róla,mert nekünk ez a csatorna sajnos nem fogható!
DIGI TV van bekötve,nagyon sok csatorna fogható,de ez nem,sajnos!!! :cry: :cry: :cry:

De jó,hogy előkerültél Kangamama!!!!
Mi újság veletek???
kkriszi

Sziasztok!

Deva: Ha tudsz valami közelebbit arról a "csomagról",amivel lenyomatot lehet készíteni kezecskéről,lábacskáról,légyszi írd meg, engem érdekelne!!!! :D :D :D

Ami nekünk kellett/nem kellett: Babamérleget kaptunk,de az első néhány hét után nem használtuk,azért,amiért rkata is írta. :)
A cumisüvegmelegítő viszont nekünk nagyon bejött,valamiért ódzkodtam a mikróban melegítéstől.

Petyaanya: Teljesen egyetértek veled, Laura annyira a mi babánk,hogy jobban már nem is lehetne. :D Őt is apához hasonlítják a legtöbben. :D

Kkriszi: Nagyon szívesen! :lol:

Kanga:Örülök,hogy jelentkeztél! :lol: Fénykép megy! :lol:

Kép
csöpke

Én sem néztem... :oops: :oops: :oops:

KépKép
napsugaracska

Napsi: mármint a TV-adást nem nézted? Nem Te telefonáltál be? :shock: Meg voltam róla győződve... :oops:
rkata

Kata!!! :oops:

Mondom nem én voltam :oops: :oops: :oops: :wink:
( Hát pedig annyi mindenről szerettem volna beszélni, ill. lett volna kérdésem is erről a jól működő rendszerről... Hogy mégis van olyan kisfiú akit kiajánlanak örökbefogadónak tényként közölve(leírva), hogy születésekor az anya lemondott róla... Akkor hogyan müxik a rendszer??? Illetve szóltam volna még bővebben arról, hogy a Gólyahír Egyesület összes dolgozója nap mint nap, karitatívan mennyi mindent tesz "értünk", elsősorban pedig a "gyermekeinkért"... Értek itt életetadót, örökbefogadót, krízishelyzetben lévő édesanyát és újszülötteket...stb... a találkozókról és az egész Egyesület munkájáról szerettem volna szólni... /Az pl. végig nagyon zavart, hogy nem Egyesület a másik Alaptívány, nem is lehet egy napon említeni a 2 szervezetet!!!/
De hát a fránya érzések, elborítottak... vagy be :oops: :oops: :oops: Bocsánat... )
Bár örömmel fedeztem fel a telcsimen, hogy volt aki jól szórakozott rajtam :P :P :P

KépKép
napsugaracska

Jah, a másik zavaró dolog az volt, hogy a telefonban semmit nem hallottam, mintha a süket telefonba beszélnék... + nekünk T-Home-unk van, az pedig 6-8 másodperccel később sugároz...
Nem is akartam én beszélni, csak nagyon zavart, hogy nem nagyon volt örökbefogadással kapcsolatos kérdés... A csúcs amin kiakadtam, hogy valaki azért telefonált, hoyg ő gyám és miért nem kap pénzt a 4 éves gyereke neveléséért... És hogy ő nem családtag stb... családbafogadás történt és nagy öröm neki, mert meghalt a fia, vagy fiai.. nem értettem pontosan... Semmi köze nem volt a témához... Szerettem volna ha lett volna egy pozitív példa is.... Ez sajnos nem sikerült, és nagyon nagyon sajnálom... :( :( :( Legszívesebben a Föld alá bújnék... persze a családommal együtt :P

KépKép
napsugaracska

Bálint nevében köszönöm szépen a köszöntéseket!

A Budapest TV-t én sem tudtam most nézni, de Napsi, a hozzászólásodból egy kukkot nem értek :oops:
ildi_ko

Az előbb már kezdtem aggódni, hogy csak én vesztettem el a fonalat :-(
Leírnád kicsit világosabban?

Kép
Kép
emike

Drága kicsi Bálint!!!

Nagyon sok boldog Születésnapot kívánunk!!! :) :) :)
Kép

/Csajok! Szerettem volna nem én lenni... ez a lényeg! És egyáltalán nincs hangom, és beteg is vagyok konkrétan... alig élek... Szóval még egy ilyen hülye nincs mint én :) Zárjuk le a témát... :( /

KépKép
napsugaracska

Sziasztok!!

Napsi!! Én értem ám :wink: Bár nem látam a műsort, mert dolgoztam, de nem ismétlik valamikor?
Jobbulást neked!!

Kangamama, mi is szeretettel gondolunk ám rád! Írtam neked pár napja egy privit /vagy mail? már nem tudom :oops: / légyszi olvasd majd el, fontos lenne! Köszike!

Kriszti! Engem egyáltalán nem zavar ha az érzéseidről írsz és ha áradozol a babacucokról, hogy zavarna már? Hiszen ezzel fekszem, ezzel kelek, ezekkel a gondolatokkal. Írjál csak!!!

Csöpke! Én is kérek szépen képet ha lehet!

Kata!
Cumisüveg melegítő max akkor jön jól ha elutazunk, mert láttam olyat is, ami szivargyujtóról+ áramról egyaránt működik.
A tápszeradagolóra rákerestem a neten. Jónak tűnik!!

Következő kérdés :wink: :)
Kinek melyik pelusról milyenenk a tapasztalatai? Bár tudom, hogy mire odakerülünk, a pelenkák még 10x megváltoznak és még újabbakat találnak ki, de mégis érdekelnének a mostani tapasztalatok.
Vendég

Visszatérve a műsorra:
Igazán színvonalas műsor volt!!! Konkrét dolgokról volt szó, szakemberekkel!!!
Tetszett, hogy a másik vendég :dr. Katonáné dr. Pehr Erika, a Szociális és Munkaügyi Minisztérium főosztályvezetője dícsérte az Egyesület munkáját, tevékenységét, összetartó erejét!!! :) Kiállt mellette és támogatja a nyilt örökbefogadást!!!
Mondjuk én nem szoktam nézni ezt a TV-t, a színvonal miatt...
DE ez igazán színvonalas műsor volt !!! (vagyis lett volna, ha nem telefonál senki, főleg én nem bőgök...)
A műsorvezető hölgy pedig nagyon nagyon tetszett nekem, úgy kérdezett, mint egy igazi örökbefogadás előtt álló!
Jó volt hallani, hogy csupa szépet mondanak az Egyesületről!!! :D

Bocsánat hogy az előbb túl zavaros voltam...
napsugaracska

Kriszti!!!! Ha jól számolom, akkor Ti már átléptétek a 300-as határt..termszetesen visszafelé!!!
Vendég

... vagy legalábbis nagyon ott vagytok a környékén ...
Vendég

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?