Új privát üzeneted érkezett!

BOGEN: Ne hülyéskedj miért fárasztanál? Engem nagyon érdekel hogy ki mi alapján választ nevet a gyerkőcének:)
Nálunk a férjem apukáját Balázs Györgynek hívják, de Janinak becézik. Aztán a férjem is Balázs György de az apja után ő is Janika lett. Nagyon sok név futott nálunk, pl: Ádám, Patrik, Krisztián és még sok, de mind olyan idegennek tűnt számomra, így maradtunk abban hogy ő is kapja az édesapukája nevét. :D

KépKépKép
szilvianya23

Ja bocsi BVICA te 8) vagy a sorban a következő, én csak utánnad jövök:)

KépKépKép
szilvianya23

Sziasztok!

Egész véletlenül gép közelébe kerültem, úgyhogy tudok válaszolni a hozzám intézett kérdésekre.
Kata: Az AFP-ről csak annyit, hogy reggel 7- től lehet menni és most csak a tinirendelő felől lehet bemenni, úgyhogy a szülészet-nőgyógyászat főbejárata melletti /jobb oldali/ ajtón kell bemenni. Én éhgyomorra megyek, abból szerintem nem lehet baj.
Bvica: Sajna nem engem láttál, én kb. 7:15-re értem oda és csak az ajtón kitett papírról értesültem, hogy nincs AFP- vérvétel. Egyébként rövid a hajam /még/ Most próbálom megnöveszteni gondolva a jövőmre. Később szerintem nem nagyon fogom tudni meglátogatni a fodrászom 3 baba mellett, ráadásul eddig vidékre, 80 km-re jártam, oda ahol a szüleim laknak.

Talán holnap még be tudok nézni, addig is sziasztok!
Éva

Kép
évi_76

Helyzetjelentés: És még mindig egyben vagyok, tünetek és fájás és minden nélkül - csak éppen alig aludtam az éjjel! Hajnali 4 óta fent vagyok, és hol a lábam, hol a karom, hol a kezem zsibbad, fáj. Meg az ujjperceim! Már mindennek tudok örülni, hátha ez is már jel, hogy hamarosan szülök :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

szilvianya23: A férjemet Györgynek hívják, meg apósomat is meg minden elsőszülött ffi felmenőt! Emiatt valamilyen szinten mi is szerettük volna tartani a hagyományokat, de azért mégis szerettünk volna valami olyan nevet is adni ami "tőlünk" származik! Így lesz babókánk R. Balázs György!

Kép
bogen

Azért nagyon várom a vasárnapot, hogy doki bácsi megint megvizsgáljon és titkon reménykedem abban, hogy "bentart", mert hamarosan szülünk :lol: 8) :lol: 8)

Kép
bogen

Na, megyek főzni meg mosni! Szép napot Nektek!

Kép
bogen

Helló Mindenki!!!!!! :D :D :D

Valami lehet a levegőben mert én is nagyon rosszul aludtam az éjjel. :? Bár amióta fizikailag is korlátoz a hasam azóta nem aludtam egy jót. Minden még nem szült nő, és férfi azt mondja egy kismamának hogy most aludjon amíg lehet mert a baba mellett már nem fog tudni. :!: Próbálnának egy ekkora hassal aludni. Én szerintem még jobban fogok aludni ha megszületik a baba :)

KépKépKép
szilvianya23

BOGEN: kitartás :D

KépKépKép
szilvianya23

csajok, mindenkinek köszönjük a gratulaciokat, majd jövök, ma jöttünk haza :D
van tejcsi, csak bimbo nincs :cry: de probalkozunk :lol:
megszületett a kislanyom!!!gyönyörü...
Kép
majd visszaolvasok, Zizinek nagyon gratulalok !!!
hajra Bogi!!!

köszönöm lanyok, es tök jo volt a korhaz..nagyon kedves volt mindenki :wink:

olyan boldog vagyok....
Vendég

SZia Evu!

Mégegyszer gratulálok a pici Vanda babához! Nagyon szép kislány!!! Majd kialakul a szopizás, ne aggódj miatta!!!

Teri

KépKépKép
pruci

EVU: Engedd meg hogy én is mégegyszer gratuláljak a szép kislányodhoz! :D :D Aztán majd ha lesz egy kis időd várjuk a beszámolót :lol: További sok boldogságot és jó egészséget kívánok nektek!!!

KépKépKép
szilvianya23

SZia Evu!

Gyönyörü a kislanyod!
Majd ha lesz időd, akkor meséld el a szülésed történetét.

:D

Kép;

Kép
angyalka1

Szia Evu!
Örülök, hogy újra itt vagy, és már tettél fel képet is a kislányotokról! Gyönyörű kislány gratulálok hozzá!
Ne aggódj, minden rendben lesz a szoptatással!

Nelly

Kép
breeki

Csodaszép kislány, nagy gratula mégegyszer!

Kép
babyteve2

Evu: Gyönyörűszép a kislányod! Nem is gondoltam, hogy ilyen hamar már otthon is lesztek :wink: Így már biztos nem fogunk találkozni a kórházban :cry:
Ezek szerint Zizi is ma vagy holnap megy haza, ha jól számolgatom... :P

Kép
bogen

szilvianya23: Hát én sem vagyok jó alvó mióta óriási a pocakom, de ez az éjszaka az eddigieknél is rosszabb volt :cry: , viszont most délután egyhuzamban aludtam 4 órát! El sem hiszem! :lol: Olyan kipihentnek érzem magam... :P

Hát, persze semmi jele annak, hogy Balázskánk meg akarna születni...már nagyon idegőrlő ez az utolsó pár nap! :? Főleg, hogy 1 hete azt mondják a dokik, hogy bármelyik pillanatban szülhetek, ha ezt nem tudom biztos jobban viselném a várakozást :roll: :roll: :roll:

Na, jó éjszakát!
Ha nem történik az éjjel sem semmi, akkor persze jelentkezem holnap délelőtt is! :oops:

Kép
bogen

Hahó!

Bogen!
Nyugi, nyugalom! És kitartás! Ez a délutáni négyórás alvás elég kól hangzik :wink:
Az unokatesómnak kb. 2,5 hétig mondták, hogy már bármelyik pillanatban megszülethet a gyerek. Nem írnám le, milyen idegállapotig jutott. Aztán valahogy feladta az aggódó várakozást, megnézte a tüzijátékot, és sikerült tök mással foglalkoznia és láss csodát, a szülés még aznap éjjel megindult.

Eszter

Kép
eszter.eu

Evu, gratula még 1x ! gyönyörüü, formás Vanóbaba !!

nagyon kíváncsi vagyok a szüléstöridre !

Marcsi

KépKép
alon

Szép formás ez a kis Vanó gyerök:) Igazi kislány.
Nagyon szép! Gratulálok!

Kép
niki30

MGETINT SZÜLÜNK LÁNYOK!!! PONTOSABBAN BOGI!!

írt nekem h 1:10 kor elfolyt qa magzatvíz, 2 óta a Jánosban vannak, 6kor azt írta h enyhe fájások, azóta nem tágult.

MINDENKI DRUKKOLJON NEKI!!!!!!!!!
kerekpocak

Hajrá Bogen++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

:D :D :D :D Én nagyon izgulok, légyszi Zsófi ha megtudsz valamit írj.

KépKépKép
szilvianya23

Hajrá Bogi! Szurkolunk neked!!!!!!!!!!!4

Teri

KépKépKép
pruci

sajnos még mindig semmi hír. :(
izgulok.
kerekpocak

Hogy -hogy semmi hír? :( Jaj remélem nincs semmi baj! :? Elég régóta bent vannak már...
Azért ha megtudsz valamit Zsófi írj légyszi

KépKépKép
szilvianya23

BOGI??? +++++++++++++
Zsófi ugye van már hír, csak nem vagy gépnél!!!!!????

Kép
viky30

Bogiról nincs hír?! Mennek a drukkok++++++++++++++++++++

Nelly

Kép
breeki

még mindig semmi.
kerekpocak

Hajrá Bogi!!!!!!

Kép
babyteve2

Remélem holnap reggel mikor bekapcsolom a gépet csak jó híreket hallok. Tényleg nagyon aggódom...
Lefekszem aludni sziasztok
Mindenki vigyázzon magára :!: :!: :!:

KépKépKép
szilvianya23

ki van kapcsolva a mobilja, sajnos semmit nem tudok. kb 11:31ig még online leszek, hátha. én is eléggé aggódom. csak nem hagyják h 24 órát vajúdjon???
kerekpocak

LÁNYOK AZ A JÓ HÍREM VAN ( nem Bogtól, hanem a kórházat felhívtam)

HOGY MEGSZÜLETETT BALÁZS!!!!!!!!!!! MOST TOLTÁK KI, SZÓVAL ELÉG FRISS A DOLOG.

ha lesznek részletek, azonnal megírom őket!!!!!!!!

SZAL. GRATULÁLOK BOGINAK!!!!!!!!!!!!! ÉLJEN ÉLJEN ÉLJEN!!!!!! HŐSIESEN VAJÚDOTT!
SOK EGÉSZSÉGET ÉS BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKIK!!!!!!!!!!
kerekpocak

Húúú, ez nem semmi! Szegénykém, gondolom jól megszenvedett a kisfiáért!

Gratulálok Bogi, nagyon ügyes voltál! Sok egészséget, boldogságot, és sok-sok tejcit kívánok!

Zsófi, Te sem vagy semmi! Látom nagyon tülkön ültél már, mi? Bevállalós csajszi vagy!

Nelly

Kép
breeki

Sziasztok!

evu: jó, hogy már otthon vagytok és örülök, hogy jó élményekkel tértél haza és Vanó baba gyönyörűséges. :)

Boginak meg gratulálok, kemény lehetett szegénynek, remélem jól van. Köszi Zsófi, hogy utánajártál.

Csatolok Lucáról mai képet. Szegénykém meg van fázva 2 napja, folyik az orra meg köhög egy picit, de ma már jobban van. Kép

Edis

Kép
ediske

Bogi: NAGYON NAGY HŐS VAGY!! GRATULÁLOK BALÁZS SZÜLETÉSÉHEZ!! SOK EGÉSZSÉGET ÉS BOLDOGSÁGOT KIVÁNOK NEKTEK!!!

Kép

Kép
viky30

Evu: Nagyon szép babóca Vanda!!! Még egyszer gratula!! Képeket még, még, még!! :lol: És ha majd akad időd számolj be a részletekről!!!

Ediske: Gyönyörű Luca baba!! Anyukás topikba is tessék betenni! Megfosztanád a többieket egy ilyen szép babó látványától? :lol: Kérdésekkel, félelmekkel és dicsekvésekkel is gyere bátran!!

Ez Evura és Zizire is vonatkozik, de gondolom ők most egy ideig el lesznek foglalva az összeszokással....

Kép
viky30

Jó Reggelt!

Bogen ma reggel ezt írta smsben:

"Olyan jó, hogy drukkoltatok! Majd 20 órás kemény vajudás (fájásgyengeség, nemtágulás) után 18.30kor megszületett Révay Balázs György, 4450g és 58cm. Gyönyörű! Bogen"

Eszter

Kép
eszter.eu

Bogi és Balázs!

Ügyesek voltatok! Nagyon gratulálunk!

Eszter

Kép
eszter.eu

pont most akartam írni az adatokat, de eszter már megelőzött.

MÉG EGYSZER GRATULÁLOK!!!!!!!!
kerekpocak

Aztaaaa! Jó nagy baba lett! :D
Gratulálok!

Kép
babyteve2

Sziasztok lányok!
nagyon köszönjük a drukkokat és a gratulációkat!

Bogen! szuper voltál, ekkora baba...! nagyon ügyesek vagytok!

Nálunk minden OK, bár Vandika "csak" 3150 g, és 54 centis volt. Gyerekjáték... :wink:
Fotó csatolva, majd valamikor estefelé benézek, csak gyorsan jelentkezni akartam!
puszi, és mégegyszer köszönöm, aranyosak vagytok!
zizi és vanda

Kép Vanda fél órás
1zizi

én mindig le vagyok maradva :(

Gratulálok Evu Vandácskához nagyon szép kislány !!!!!!!!

Bogi hát nem semmi és természetes uton sikerült? várjuk majd a történetet ha lesz időd... nagyon ügyes voltál GRATULA sok egészséget és boldogságot mindhármatoknak!

Ági

Kép
cica_1

Zizi bocsi, most látom hogy neked is baba van gratulálok nagyon aranyos a kis törpe :D

Kép
cica_1

Bogen szívből gratulálok Nektek!
Sok boldogságot a csöppséghez!

Kép
niki30

viky30: ó, de kedves vagy! Ilyen meghívásnak nem tudok ellenállni. :wink:

Bemutatom ott is a kicsi Lucát, de gondolom páran már ismerik.

zizi: gratulálok Neked is a kis Vandához, tökéletes méretek. :wink:

Edis

Kép
ediske

Bogen gratulálok még egyszer a kisfiadhoz! Nagyon nehéz lehetett megszülni!

Várjuk majd a szüléstöriket minden új mamitól!!!
Jó egészséget, és sok-sok tejcit kívánok!

Nelly

Kép
breeki

jaj lanyok, ugy szegyellem, de egyszerüen nem jutottam gephez eddig..Bogi nekem is irt, de nagyon megkönnyebbültem, hogy masnak is, mert igy tudtatok a szüleseröl, en is nagyon drukkoltam neki es SZIVBÖL GRATULALOK!!!!

NAGYON KÖSZÖNJÜK VANI NEVEBEN MINDENKINEK A GRATUKAT ES A BOKOKAT!!!

nos, Vancsi megtanult bimbovedövel szopizni es azota csak szopizik es szopizik...juj, tegnap volt, hogy 2 orat logott cicin, alig birtam utana menni :lol:
egyebkent jol van hala az egnek, megy a fürcsi is, elvezi a vizet, a meztelenseget nem szereti, csak akkor dünnyizik, ha atöltöztetem :D imadjuk, az apukaja szerelms bele, mint en is, a nagyik, papak, dedik, az összes rokon :wink:
sok a tejem, szerencsere nem kell fejni, mert Vani elintezi a cicicmet :wink:
minden rucija nagy ra..... 8)
most eppen szundit..de hamarosan jelentkezik a tejciert :D
az elsö ejjel nagyon izgultam(itthon)es szinte semmit nem aludtam, mindig lestem lelegzik e..de naprol napra nyugisabb vagyok es sztem eleg jol allom a sarat :wink:
a szülestörtenetet igyekszem megirni, de elöljaroban annyit, hogy Dr. Varga Antalnal szültem, Klarinak hivtak a szülesznömet(ügyeletben)es nekik, a tudasuknak es lelkiismeretessegüknek köszönhetem a kislanyomat!Mindkettöjüket szivböl ajanlom mindenkinek, az összes halam/halank az övek!!!
A korhazi tartozkodas teljesen ok volt, a csecsemösök segitökeszek, de valoban kerdezni kell öket, batran es akkor segitenek mindenben.
Zizi, szivböl gratulalok neked is Vandababahoz!!!!nagyon sajnalom, hogy nem futottunk össze, engem az utolso nap ert el a hir, hogy te is bent vagy.
mutatok nehany uj kepet mindjart, csak kicsinyiteni kell :D
igerem visszaterek hamarosan..ja, es meg egy dolog..csodalatos dolog anyukanak lenni, föleg ugy, hogy a parombol azonnal csodalatos apuka lett, nagyon szeretem es bar ö itt nem olvas, de en köszönöm neki, hogy "szült velem", mert rengeteg eröt adott, nagyon szeretem!!!!
bocsassatok meg, hogy masnak nem reagalok, de egyszer majd utolerem magamat :wink:
pusszancs
Vendég

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

BOGI, gratulálok az óriásbébihez :) :) :)
EVU, Vanda gyönyörűséges :) :) :)

KépKép
KépKép
kevinszpészi

BOGI!!!

SZÍVBŐL GRATULÁLOK BALÁZS ÉRKEZÉSÉHEZ!!!
Nem lehetett semmi 20 órát vajúdni! :( De ügyesek voltatok!!!Mostmár élvezzétek egymás társaságát!!! :)

fatima

Lányok!
Óriási boldogság ilyen gyönyörű bébiket látni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Minden anyukának nagy- nagy gratula!!!! Az apukáknak nemkülönben! :lol: :lol: :lol:

Bogi! Le a kalappal! Szép nagy fiad lett. Sok-sok tejcit kívánok!

Az ember napját beragyogják az ilyen hírek, én teljesen elérzékenyültem. Csodálatos dolog lehet anyának lenni.

Éva

Kép
évi_76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?