jaj lanyok, ugy szegyellem, de egyszerüen nem jutottam gephez eddig..Bogi nekem is irt, de nagyon megkönnyebbültem, hogy masnak is, mert igy tudtatok a szüleseröl, en is nagyon drukkoltam neki es
SZIVBÖL GRATULALOK!!!!
NAGYON KÖSZÖNJÜK VANI NEVEBEN MINDENKINEK A GRATUKAT ES A BOKOKAT!!!
nos, Vancsi megtanult bimbovedövel szopizni es azota csak szopizik es szopizik...juj, tegnap volt, hogy 2 orat logott cicin, alig birtam utana menni
egyebkent jol van hala az egnek, megy a fürcsi is, elvezi a vizet, a meztelenseget nem szereti, csak akkor dünnyizik, ha atöltöztetem
imadjuk, az apukaja szerelms bele, mint en is, a nagyik, papak, dedik, az összes rokon
sok a tejem, szerencsere nem kell fejni, mert Vani elintezi a cicicmet
minden rucija nagy ra.....
most eppen szundit..de hamarosan jelentkezik a tejciert
az elsö ejjel nagyon izgultam(itthon)es szinte semmit nem aludtam, mindig lestem lelegzik e..de naprol napra nyugisabb vagyok es sztem eleg jol allom a sarat
a szülestörtenetet igyekszem megirni, de elöljaroban annyit, hogy
Dr. Varga Antalnal szültem,
Klarinak hivtak a szülesznömet(ügyeletben)es nekik, a tudasuknak es lelkiismeretessegüknek köszönhetem a kislanyomat!Mindkettöjüket szivböl ajanlom mindenkinek, az összes halam/halank az övek!!!
A korhazi tartozkodas teljesen ok volt, a csecsemösök segitökeszek, de valoban kerdezni kell öket, batran es akkor segitenek mindenben.
Zizi, szivböl gratulalok neked is Vandababahoz!!!!nagyon sajnalom, hogy nem futottunk össze, engem az utolso nap ert el a hir, hogy te is bent vagy.
mutatok nehany uj kepet mindjart, csak kicsinyiteni kell
igerem visszaterek hamarosan..ja, es meg egy dolog..csodalatos dolog anyukanak lenni, föleg ugy, hogy a parombol azonnal csodalatos apuka lett, nagyon szeretem es bar ö itt nem olvas, de en köszönöm neki, hogy "szült velem", mert rengeteg eröt adott, nagyon szeretem!!!!
bocsassatok meg, hogy masnak nem reagalok, de egyszer majd utolerem magamat
pusszancs