Sziasztok,
Lina,
pü ment. Sajnálom Lilit, meg a tortúrát, hogy ennyit kellett várni. Remélem gyorsan meggyógyul.
Tök jó, hogy tüntementes Lili, hátha kinőtte.
Hajny,
örülök, hogy megismerteke titeket is. Anna sokkal magasabb, mint gondoltam, de nagyon édes kis szöszi csajszi. képzeld, miután végre felvettem a párom telefonját, elmentem ásványvizet venni, és ott vagy letettem, vagy leejtettem a telefonom, és kb. 5 perc múlva már mindenhol kerestem, Kazi segített, próbáltuk megcsörgetni, de a második csörgésnél már bemondták a nevem a hangosbemondóba. Vannak még rendes emberek is, a vevőszolgálatis csajszi meg felhívta anyukámat, hogy megkérdezze a nevem. Most pozitívan csalódtam az emberekben, azt hittem oda az összes számom, és szinte senkiét nem tudom fejből.
Kertes házba én is szívesen mennék.
Andi még nem válaszolt. Peti fia 2 éves 1 hós, Dorka pedig 5 hetes, 2 év+2 nap van a 2 gyerkőc között.
Kazi,
1000 hála még egyszer a segítségért. Ja, és a Quelle infót is. elég sűrűn járunk arra, de még nem tűnt fel eddig, majd kinyitom a szemem.
Én azt hiszem nem is bírnám ki nélküle, most is mire visszaértem a bevásárló körutamról, szinte repült a nyakamba. Lehet, hogy a te taktikádat fogom választani, apró meglepik, és pityergés, ha már elment és nem látja.
Ez szimpi nekem.
Andi,
Üdv itt is. A mai napunk nem volt vészes, remélem a holnapi is min. ilyen lesz.
Moni,
Várjuk a képet.
köszi a baba infót, ma amikor megláttam az Auchanos újságot, ki is mentem és megvettem. Sokkal babásabb, mint az Alföldes, ami, már rájöttem, azért volt Barbis nekem mert az vmi Bratz baba.
Lili,
Együtt tudok veled érezni, a tüneteim hasonlóak, első helyen a keresztcsontfájás van, zsibbadás helyett reggeli izomgörcs van, és két napja úgy felmegy a gyomorsavam, hogy órákig nem tudok aludni éjjel. most is ezért kukorékolok, pedig már hulla vagyok. TEgnap 2-4:30ig vasaltam, szintén emiatt.
tök jó, hogy Zsófi is ennyire "együtteérez" veled. Nyugi, jó lesz már a legeleje is.
Adri,
boldog szülinapot!
Egyszer hátha összejön, mégha nem is a könyv miatt, mert ha ilyen jól haladtok, lehet nem is lesz már rá szükség. Én is Sinlacot adtam Gergőnek és tápszerből csinálok "tejbegrízt". De ha gondolod, megpróbálhatod a tejpépet, ha szeretnéd, majd meglátod, hogy reagál rá.