Új privát üzeneted érkezett!

Adri
Isten éltessen sokáig,még sok szép évig! :lol: Kapjál sok szépet,de fö hogy legyen jó egészséged!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Csajok!Jovo heten kapok 0-7 honapos korig levo nagyon jo minosegu,markas rucikat,akit erdekelne irjon.

Hajni-Lili-meg erdekel benneteket a dolog vagy mar nem? :roll:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Csajok!Jovo heten kapok 0-7 honapos korig levo nagyon jo minosegu,markas rucikat,akit erdekelne irjon.

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

bocsi-szarozik a net,meg mindig... :twisted:

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

geli-Attila majd Karacsony elott egy,ket nappal csatlakozik.Jot tesz a kapcsolatnak egy kis tavollet.Igy megtudja,h.valojaban milyen is lenne nelkulunk es nagyon fogja varni,h.johessen,h.velunk legyen.En legalab kipihenem otthon vegre magam.Koszi,h.erdeklodsz,aranyos vagy. :wink:
Veletek minden ok?!

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

geli-Attila majd Karacsony elott egy,ket nappal csatlakozik.Jot tesz a kapcsolatnak egy kis tavollet.Igy megtudja,h.valojaban milyen is lenne nelkulunk es nagyon fogja varni,h.johessen,h.velunk legyen.En legalab kipihenem otthon vegre magam.Koszi,h.erdeklodsz,aranyos vagy. :wink:
Veletek minden ok?!

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Jó reggelt!

Timci
én ekkorka rucikkal nem tok mit kezdeni,Anna már nagyobb. :lol:

Kazi
mikorra is kell a torta?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Jó reggelt!

Timci
én ekkorka rucikkal nem tok mit kezdeni,Anna már nagyobb. :lol:

Kazi
mikorra is kell a torta?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lili
Gyopi is ilyen aktív pocaklakó volt, amikor meg már kicsi kezdett lenn a hely, nyugisabb volt. Ill nézőpont kérdése…akkor a lábait nyomta a bordáim közé, meg feszítette magát h hátha nagyobb helyet tud csinálni…

Nana
Nagyon szép helyeken jártatok!

Lina
Egyet kell értenem veled. A vesegörcsnél nincs szarabb. Bár nekem még nem volt olyan h kórházba kelljen menni, de tudom milyen érzés amikor úgy érzed h jól vesén rúgta és le akar szakadni mind a kettő egyszerre…hányinger, hányás…
Biztasson a tudat, h van ismerősöm aki ugyanezen problémákra szedet annó gyógyzert és bebabásodott.

Bepa
Nekem van egy hozzátápis táblázatom, ha gondolod átküldöm, csak írd meg a címedet.

Andi
Üdv itt! Írj magatokról!

Vizesedés már nálam is van…belső bokáim már most nincsenek. Gyopival ilyenkor már sómentes cukordiétán voltam és a 32. hét után napi 1l folyadékot ihattam (volna, de ugye a cukor miatt szomjas voltam)
Most NEM KELL CUKORDIÉTÁZNOM (egyenlőre). Kedden voltam terhelésen és 4,7 ill a végére 6,6 lett az eredmény (7,2-ig jó; Gyopival 7,3 volt a vége) Nem a legjobb az eredmény, azért oda kell figyelnem, mert bármikor kialakulhat a diabétesz.

Adrienn
Sinlac tejpép tejmentes.

Balim
Mi van Esztivel pisi téren?

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Thimy!
én pont tejesre gondoltam, mert nincs konkért tünet, a túródesszettől!

Kép
adrienn021

Hajni-mar irtam meg a mulkor,h.vannak Annara valoak is.Nos? :roll:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Hajni-mar irtam meg a mulkor,h.vannak Annara valoak is.Nos? :roll:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

thymi
gaszabo77@freemail.hu
kismamás nekem is van..de a tapasztalatokat is kérdeztem...küldd várom:)

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Sziasztok!

Thymi
hála égnek nincs diéta,akkor mehet a csoki ezerrel,vagyis majszolhatsz!

Megy ma valaki aprók táncára?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Hajni, mivel en meg 2in1, ezert valoszinuleg megyunk aprok tancara. Ugy tudom Dettusek is ott lesznek Lencivel.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Ma lesz Aprók Tánca? Lehet, hogy akkor mi is bemegyünk. De csak busszal tudunk. Félek, úgy keményedik már a hasam....Dóra, Neked nem?
birolili

Sziasztok Lányok!

Az NST-t hogy csinálják, és mit vizsgálnak vele? Azt hallottam, hogy nem kötelező már... miért? -Bocs, ha számotokra már olyan egyértelmű dolgokat kérdezek! :oops:

Aki megy aprók táncára annak jó szórakozást! Imádom én is! Alig várom már, hogy mi is mehessünk! :) (picit odébb lesz) Tavaly Mirabellel voltunk egy párszor. Szerette! Ugye Regina?:)

adrienn021- Őt nem ismerem, meg nem is a bölcsiben dolgozom. :)

Kép
estelle26

Thymi,
szerdán megyünk vese uh-ra, áprilisban voltunk utoljára, akkor mondta a doki, hogy legközelebb félév múlva. Nyáron egyszer volt vér a pisiben, de kigyógyult belőle, persze kapott akkor AB-t, de szerencsére azóta nem volt beteg (már négy hónapja). De a pisivételellel küzdünk, sosem sikerül, már vagy három hónapja nem nézték :oops: . Nálatok mi a helyzet?

Bepa,
itt van a járóka, beszéljük meg, hogy kerül hozzátok.

Adri,
sok boldogságot!

Mi is megyünk Aprók táncára, persze ha Eszti időben ébred...
balim

Sziasztok!

Sajna nem tudtunk menni aprók táncára,remélem jól érezte magát mindenki aki eljutott.Legközelebb megpróbálom úgy csinálni hogy jó legyen.Annát negyed 5-kor úgy kellett keltenem,de naon nehezen ébredt még akkor is.De muszály volt,mert akkor nem alszik este.

Estelle
sajna nem tom hogy kötelezö e,nekem sem volt,nem volt rá idö,hamar megszületett Anna,nem jutottam el odáig.Nem tok segíteni.
De nem rossz.

Anna ma életében elöször elvágta magát a földön.Igaz,a fürdöszobában,ott hisztizett hogy nem akar pancsizni.Hát,nem egyszerü eset,de majd leszokik róla remélem.

Lina
hogy vagytok?Ebben a 4 napos ünnepben pihiztél sokat?

Ser
rég írtál te is.

Erszényes
már jobban vaok,mint egy órája! :o

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Aprok tanca most is nagyon jo volt! :D Orulok, hogy ilyen sokan eljottetek! Balim, neked kulon orulok, hogy megismerhettelek szemelyesen is! :D

Hajni ti vegul miert nem jottetek?
:(

Cukker, Turbucz Beat honnan ismered? Nekem gepirast tanitott, de szerintem nem ismert meg, gondoltam, hogy mondom neki, de aztan mindig masfele sodortak az esemenyek. :roll:

Estelle, NST meg mindig kotelezo - es szerintem hasznos vizsgalat is. Egyreszt a mehosszehuzodasok erosseget nezik, masreszt azt, hogy a baba pulzusa hogyan valtozik, amikor mozog ill. amikor mehosszehuzodasok vannak.
Tegnap, amikor NST-en voltam, jott vissza egy kismama a taskajaert, es mondta a noverkenek, hogy mennie kell a negyedikre, elokeszitik mutethez, mert rossz eredmenyt mutatott az NST. Szegenyt nagyon sajnaltam, latszott hogy meg van ijedve. :( Lattam is a kisbabajat, mikor lehoztak, mert arra az orvosra vartam, aki mutotte.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora! de legalább baba mama jól van:) mármint amit írtál nst-s sztorit

Balim! de jó hogy vagy...járóka, hm mondj egy napot és du bemegyünk érte...leprivizzük :lol: :wink:

Gabi
bepagabi

Sziasztok :)

cukker
ma délután kicsit nézegettem az iwiwt és láttam van pár "új" fotótok nagyon szépek vagytok :)

Lili
jól vagytok ?

balim
drukkolunk az uh.-hoz :)

thymi
vigyázz magtokra Ákossal én is diétán voltam ... reméljük nem kell újra diétáznod :) Böli mikor kezdődik ?

kazi seriff nana

merre vagytok ?

Dóra
De jó hogy még így birsz mászkálni Katicával :)
Engem is tanított a a Turbucz Bea ... Őszintén csak rossz élményem van róla.. :? :oops: nekünk magyart tanított ...A fiúk viszint nagyon bírták :wink: :lol:

Kép

Kép

Kép
roz23

Mi is voltunk Aprók Táncán, bemerészkedtünk, de Zsófi olyan cuki volt, végig sétált mellettem az utcán, nem hisztizett, h. vegyem fel, tudta, h. nem lehet. És amikor itthon leszálltunk a buszról, azt mondta: Jól elfáradtam anya a buszozásban. :D Azt hittem megzabálom. :) Aprók Tánca jó volt megint csak. :) Dóra Katikája hogy el volt magában! Édes csajszi!

Dóra, ez a sztori...... :( Én meg mindig azt várom, h. mondjanak már vmit, mit látnak belőle, de akkor örülök, h. mindig azt mondják, 1hét múlva. :)

Cukker, örülök, h. Ti is eljöttetek, Adri milyen nagy már! És Te nagyon csini vagy! :wink: Ó, én is leszek ilyen vha? :roll: (Nagy sóhaj.......)

Balim, Nektek is örültem nagyon! Jó volt látni benneteket! :)

Dettus, pü-ben megírom a számot, jó? Mert elfelejtettem odaadni a táncon. :) Ált. sms-ben tudod elérni. Időpontkérésre is így tudsz legkönnyebben bejelentkezni.

Estelle, Éva, az nst egy műszer. Két tappancsot tesznek Rád, zselével, és hallod magad mellett a kicsi szívhangját. Az egyik tappancs a baba szivét, a másik a méh izommunkáját nézi.
Én nem hallottam még, h. nem lesz kötelező.....az nagy hülyeség lenne, ha eltörölnék, mert az utolsó hónaptól, a 36.héttől, már ezzel nézik, minden rendben van-e belül.......

Roz, Seriffék anyukájáéknál vannak. Holnap jön sztem, és ír.
Ti hogy vagytok? Gyerkőcök?
És képzeld el, hoyg Dóra még táncolt is Andrissal Aprók Táncán. :D NAgyon jól bírja magát! :) :)

Ki mit csinál a 4napos szünetben? Pihiztek?

Hajni, hol vannak a képek? :wink: Tegyél majd légyszi. :)

Timci, én már vszínű, h. nem fogok átmenni ruhákat nézni. Ne haragudj. Majd talán, ha már tudunk közlekedni Botival, és ha akkor még lesznek ruháid,jó? :wink: :)
birolili

Sziasztok!

Már megint rég voltam netközelben...

Hajny,
pihenés nem nagyon volt, apa végig dolgozott, mi bent voltunk anyunál, ma névnapozni a nagymamámnál... na meg egész délelőtt az ügyeleten. Lilinek hörghurutja van, odamentünk fél 10-re, senki nem volt, persze orvos sem, fél 12-re jött vissza valami hívásból. Nem elég, hogy nincs külön gyerekorvos, de még gyakorlatilag ügyelet sincs, mert ha egy valakihez ki kell mennie, a másik 10000 embernek nincs ügyelet. És városban lakok!!!!!!!!!!
Egyre többet gondolkodom, hogy is kellene beköltözni Kecskemétre.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok,

Lina,

pü ment. Sajnálom Lilit, meg a tortúrát, hogy ennyit kellett várni. Remélem gyorsan meggyógyul.
Tök jó, hogy tüntementes Lili, hátha kinőtte.

Hajny,

örülök, hogy megismerteke titeket is. Anna sokkal magasabb, mint gondoltam, de nagyon édes kis szöszi csajszi. képzeld, miután végre felvettem a párom telefonját, elmentem ásványvizet venni, és ott vagy letettem, vagy leejtettem a telefonom, és kb. 5 perc múlva már mindenhol kerestem, Kazi segített, próbáltuk megcsörgetni, de a második csörgésnél már bemondták a nevem a hangosbemondóba. Vannak még rendes emberek is, a vevőszolgálatis csajszi meg felhívta anyukámat, hogy megkérdezze a nevem. Most pozitívan csalódtam az emberekben, azt hittem oda az összes számom, és szinte senkiét nem tudom fejből.
Kertes házba én is szívesen mennék.
Andi még nem válaszolt. Peti fia 2 éves 1 hós, Dorka pedig 5 hetes, 2 év+2 nap van a 2 gyerkőc között. :D

Kazi,

1000 hála még egyszer a segítségért. Ja, és a Quelle infót is. elég sűrűn járunk arra, de még nem tűnt fel eddig, majd kinyitom a szemem.
Én azt hiszem nem is bírnám ki nélküle, most is mire visszaértem a bevásárló körutamról, szinte repült a nyakamba. Lehet, hogy a te taktikádat fogom választani, apró meglepik, és pityergés, ha már elment és nem látja. :) Ez szimpi nekem.

Andi,

Üdv itt is. A mai napunk nem volt vészes, remélem a holnapi is min. ilyen lesz.

Moni,

Várjuk a képet. :)
köszi a baba infót, ma amikor megláttam az Auchanos újságot, ki is mentem és megvettem. Sokkal babásabb, mint az Alföldes, ami, már rájöttem, azért volt Barbis nekem mert az vmi Bratz baba.

Lili,

Együtt tudok veled érezni, a tüneteim hasonlóak, első helyen a keresztcsontfájás van, zsibbadás helyett reggeli izomgörcs van, és két napja úgy felmegy a gyomorsavam, hogy órákig nem tudok aludni éjjel. most is ezért kukorékolok, pedig már hulla vagyok. TEgnap 2-4:30ig vasaltam, szintén emiatt.
tök jó, hogy Zsófi is ennyire "együtteérez" veled. Nyugi, jó lesz már a legeleje is.

Adri,

boldog szülinapot!
Egyszer hátha összejön, mégha nem is a könyv miatt, mert ha ilyen jól haladtok, lehet nem is lesz már rá szükség. Én is Sinlacot adtam Gergőnek és tápszerből csinálok "tejbegrízt". De ha gondolod, megpróbálhatod a tejpépet, ha szeretnéd, majd meglátod, hogy reagál rá.

geli08

Balim,

Én már kitaláltam, de azért várnék a kedves Uramra, hogy ,elkerüljem a 2 évvel ezelőtti veszekedést a neve miatt. Persze neki annyira nem fontos, mert nincs annyi kapcsolata a babával, de nem érti meg, hogy én már szeretném, ha döntenék, jövő héten már 30 hetes lesz. Lassan testi fenyítéket kell alkalmaznom, hogy végignézze a lányneveket. :D

Timci,

Attilának tuti az első este hiányozni fogtok, ha Lali nem alszik itthon, az első reggel 8 körül, hogy telefonál, mi van az ő kicsi fiacskájával.
köszi, jól vagyunk, most megint úgy érzem, repül az idő. Azt hiszem a karácsonyi felfordulás után csak azt veszem észre, hopp, itt az idő. :wink:

Thymi,

Gyopi helyet akart csinálni, aranyos. :)
Remélem nem leszel cukros. Nem semmi lehetett a só és cukormentes diéta, nem is tudom, hogy bírtam volna, de tudom, ha muszáj, muszáj.

Dóri,

Nagyon tetszett a 2in1 kifejezésed. És még táncoltál is. Nem vagy semmi. Kíváncsi vagyok, hogyan hatott ez Andrisra. Várjuk a fejleményeket! Szorítunk, hogy minden rendben menjen. Csüt. megyek ki a kórházhoz, látogatás??? :wink:

Lili,

jut eszembe 7 nap és te is a 38.hetet is betöltötted. Döbbenet. És még most írtad, hogy a természet megoldotta a dilemmátokat, és Zsófinak kistesója lesz.

Estelle,

NST? Én sem hallottam, hogy nem kötelező. Én a papíromat a dokimnak megmutatva tudtam meg, hogy 5 perces fájásaim vannak. Amik nekem egyáltalán nem fájtak, én simán mentem volna haza NST után, mire a doki mondta, itt ma lehet, hogyb aba lesz. :) Szóval hasznos és jó dolog szerintem is.

Megyek, megpróbálok aludni. Hátha, bár érzem még mindig nem tuti, de már nem bírok több kekszet enni.

Szép napot Mindenkinek!

geli08

Sziasztok,már tegnap visszajöttünk, csak még du barátoknál votunk, később pedig hozzánk jöttek....pedig ha tudtam volna előre, elmentünk vlna Apórkákra :wink: :D , na legközelebb! Mikor lesz?

Lina, jobban van Lili?

Hajny, Anna hogy van?Meggógyult teljesen?

Balim, mostmár egyszer csak össze kéne futnunk :wink: :D !

Bepa, fogaid okék? :wink:

Lili, du írok pü-t.

Leengedtem az ugrálóvárat, hátööööö...felfújni egyszerűbb volt :roll:

Na kitipegett Hanna, megyek is! Szép napot mindenkinek!

Kép
seriff

Sziasztok!

Ser
biztonsági szelepes volt az ugrálóvár?Azokat olyan nehéz leengedni.
Két hét múlva remélem lesz Aprók tánca.

De jó hogy jól sikerült az Aprók tánca!

Dora
negyed 5-ig aludt Anna,nekem meg randim volt egy ezer éve nem látott barátnömmel,meg munke megbeszélés is volt vele.

Geli
én is örülök hogy megismertelek személyesen is,sokkal fiatalabb vagy mint képzeltelek.Vagyis naon klasszul nézel ki,Jól áll a kismamaság.Légy mindig az! :lol:

Mázlid volt a telcsivel,igen,vannak még kedves emberek,bár egyre kevesebb.

Lili
nem tudtam lefényképezni Barnust,mert épp aludt mikor ott voltam.Nem akartam vakuzni,majd ma fent lesz remélem mikor átugrom.Nem tudtam megdajkálni tegnap,de naon ki akrtam kapni az ágyból.Neki most az a jó ha tud aludni,így fejlödik.Fog még lógni rajtam eleget,remélem.

Csinált valaki tegnap fotót?Tennétek föl?Légyszi!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Seriff,
az az igazság, hogy igazából nincs is rosszul Lili. Pár napig csak köhécselt, de nem nagyon. Se nem lázas, se egyéb. Tegnap is azért mentünk el ügyeletre, hogy még hétfőig van két nap, hátha kap valamit, amitől elmúlik, hogy hétfőn mehessen oviba. Erre állítólag az egész tüdeje hurutos, meg egy csomó ideig hallgatta a doktornő, hogy kizárja a tüdőgyulladást. Nekem abszolút nem tűnt/tűnik pedig vészesnek. Antibiotikumot csak felírta, hogy ha belázasodik, akkor ki tudjuk váltani, amúgy csak hörgőtágítót meg köptetőt kapott.
Ja, és a hörgőtágítóra rá van írva, hogy álmatlanságot okoz... fél 9-kor adtuk oda neki, fél 12-ig kukorékolt Lili, abszolút nem volt álmos, pörgött..., pedig ugye alváshoz kell neki adni, mert éjszaka fulldoklik :)

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!
Köszönöm Mindenkinek, hogy gondolt rám! :lol: :lol:
Olyan jólesett, hogy úgymond idegen emberektől kapok jókívánságot!
Na lenne egy ötletem!!!
Még nincs itt a karácsonyi nagybevásárlásos időszak, mi lenne, ha összehoznánk valahogy egy talit????HMMMM???
(imádom az Emese reklámokat) :lol:
Már egy éve írogatok Nektek, de Thimyn és Rozin kívül nem ismerek senkit! Erszényessel pedig csak 1x taliztam, de nem tudtam hogy ő az :oops: .
Na? Vélemény?

Kép
adrienn021

ja!
és Levi átalussza az éjszakát! Jobbanmondva nem cicizik!Fel-fel sír, iszik pár korty vizet és csicsika!
este kap 100 ml tápit a vacsi után, és 7 körül kel!
Ma 8 kor ébredt! De álmosabb vagyok, mint amikor még 2x evett :shock:

Reggelire bevágott egy pohár vaníliás pudingot! Remélem nem lesz reakciója rá!!

Lina!
Gyógyuljatok meg mihamarabb!

Geli!
Már Levi azt eszi, amit mi! Több kevesebb sikerrel, de ami neki készül, az egyáltalán nem kell neki!

Most mennem kell, majd várom a válaszotokat!

Kép
adrienn021

Sziasztok!

Ser: elfelejtettem írni, de annyira szépek voltak Hanna képei amiket feltettél, olyan nagylányos lett az arca!! Kis gyönyörűség! :)

Lina: jobbulást Lilinek!! Nálunk is köhög Jana már 2 hete, semmi más tünet csak ez, ő is köptetőt kap... :roll:
Hát megértem h Kecskeméten gondolkozol, nem is értem h lehet az orvosi ellátás ilyen... :twisted:

Adrienn: Isten éltessen utólag is! :lol: :lol: Tegnap asszem láttalak a Tescoban olyan 11 körül. Levi apa kezében volt, te mega kocsit toltad, csak nem mertem odaszólni, bár Édes Levikét azonnal megismertem, meg is csodáltam... :wink: :lol: :lol: :lol:
Taliban én benne lennék, egy csomó mindenkit nem láttam még én se, pedig kíváncsi vagyok mindannyiótokra!! :wink: :lol:

Estelle: NSTsztem is kötelező és nem is baj, igaz én csak 1x voltam aztán meg is született Jana, de voltak akiknek még jó hogy kellett menni mert helyzet volt...:roll:

Geli: Kíváncsi leszek végül mi lesz a kicsilány neve.... :wink: Nálunk a 2.nál az én szavam lesza döntő, mivel a János név kötelező volt a generációk miatt... :roll: :lol:

thymi: Jancsi egész 7-en reggeltől-estig gályázik!:(:(:( nem jöttök át vmelyik nap?? Nem lesz kocsim sajna, de szeretnélek látni titeket, vhogy meg kéne oldani... :lol: :lol: :lol:

Lili: nagyon ügyes Zsófi, hogy így kikímél, kis drága!! Biztos nagyon nagy dumás azóta, mikor legutóbb láttam már akkor is hűledeztem h a korához képest milyen kis okos... :wink: :lol: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Hajni,Dora, Lili,Geli 08- kössz az infót az Nst-ről! Mostmár értem.
:) Akkor biztosan kötelező marad, ha ez ilyen fontos vizsgálat.

Dora- A lánnyal mi történt akit megműtöttek? Nem tudod? Hány hetes lehetett? Én is betojtam volna! :?

Geli08- És meg is szültél aznap?

Turbucz engem is tanított gépírásra...

Lili, Dóra le a kalappal, hogy még aprók táncára jártok! :)

Kép
estelle26

Erszényes- kössz! :D

Kép
estelle26

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. Tegnap óta 39-39,5 fokos lázam van. Voltam dokinál úgy néz ki, hogy emlőgyulladás. Adtak gyógyszert, de nem akar igazán hatni, a lázam sehogy nem megy le.
Van valami ötletek, hogy mit csinálhatnék?

Előre is köszi,

Sziasztok

Andi
kocsisandrea

andi!
ha FÁJ A CICID AKKOR BIZTOS(bocs capslock)
masszírozz és fejjél meg szoptass amennyit tudsz
nekem is volt ilyen, de a 2-3 órás masszír zuhany alatt , szopizás segített. ha babóca szopizza ki az a legjobb, de előtte feltétlen masszírozd le a bimbóudvarig egászen a cici tetejétől sőt még feljebbtől
én algopirint ettem 2-t rá, és elmőlt 1 nap alatt

ser! messze még az ót vége, de javul a helyzet a számban :oops:

ennyi Levi nyűglódik

Gabi
bepagabi

Andi: Húúú nekem Jana fél éves koráig, nagyon soxor begyulladt a mellem... :( úgyhogy átérzem hogy vagy most.... :(Masszírozás-fejés-szoptatás segített és én is algopyrint ettem. Bár nekem azt mondta a védőnő h 38 fok felett ne szoptassak, vagyis azt a tejet ne adjam oda a babának. Nekem segített még a zuhany is (langyhideg vízben)!

KépKép
erszényes

Ja és ha nagyon fáj akkor jégzselé a hónod alá, nekem az is nagyon jó volt mikor már tényleg annyira fájt és magas lázam volt a sok tej miatt... :roll: :(

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Erszényes!
TEgnap voltunk a tescóban, miért nem jöttél oda??????? :?:
BOcsi, hogy nem láttalak, de annyira el voltam foglalva, hogy semmit se felejtsek el! :oops:
Télleg bocsi!

Hajny!
Dolgoztál ma?
asszem láttalak, tortákat néztünk és egy hatalmas raklap dobozt toltál, húztál!
Csak nem volt merszem odamenni :oops:

Kép
adrienn021

Adrienn, utólag is Boldog Szülinapot!És gratula az átaludt éjszakákhoz! Majd Te is belejössz,újra :wink: :D !

erszényke, köszi,kedves vagy! Elmúltak már a rosszulléteid? Kiderült, h mitől vannak?

Roz, és Te túl vagy már mindenféle vizsgálatokon? Mi derült ki?

Lina, jobbulást Lilinek! Álmatlanság :shock: :shock: :shock: ...

Bepa, de legalább már jó úton haladsz :wink: :D !

Kazi, mit is írtál mikor lesz a szülői? Jól vettem ki itt az írásokból,h mindig kap Miri vmi kis apróságot? Én is így csináltam,meg csinálom a mai napig,ha vmitől tartok,h nem megy majd simán, inkább viszek vmi apróságot, 1 matricát,vagy mittudomén, bármit. :D

Hajny, mégcsak, h iztonsági szelepes, de ráadásul egész nyáron kint volt a napon, így aztán jól megkeményedett, csak a fogaimmal tudtam kihúzni :oops: :roll: , és ráadásul annyi részből áll, na mindegy túléltem, begyömöszöltem egy kukazsákba,és levittem a pincébe-ha keresném jövőre,emlékeztessetek :wink: :D !

Geli, kíváncsi vagyok m lesz a hugi neve! Gergő nem választhat?

Kép
seriff

Ser: nem sajnos nem múltak el, megint csak pár nap van hátra úgyhogy már ma is voltam rosszul...:(

Adrienn: ígérem legközelebb odamegyek! :wink: :lol:

Mostanában olyan nehéz Janát ágybavarázsolni, de jó is volt amikor még betettem az ágyába és már aludt is... :roll: :?

KépKép
erszényes

Erszényke, Nálatok volt olyan??? :wink: Nálunk örökké varázslás kell :D .....Akkor PMS-ed van? Dehát ez nem túl jó,ha minden hónap így kezdődik!

Kép
seriff

Adrienn

Ne haragudj, hogy múltkor átfutottam az írásodon. Sajnos nem emlékszem rátok. :oops: Meg már nem is tudom melyik napon voltunk bent, mert azon a héten hol a férjemmel, hol egyedül, hol meg a barátnőmmel voltam, mindig volt valami dolgom.

Dóra, Estella

Ő a barátnőm, és Dóra téged ő is megismert, de nem akart zavarni, nem tudta, hogy most mit mondjon neked, hátha te nem is emlékszel. Amúgy meg messze elkerüli az internetet, így nem is mondanék többet.

Hát az Aprók tánca!!!Szuper volt. Ennyi ismerőst egyszerre egy helyen. Nagyon élvezem az ilyen helyzeteket.
Olyan szépek a lányok, meg ott volt Virág Pannája is. Ő is olyan szép. Testvérkéjét nem láttam. Dóra te tényleg nagyon jó formában vagy, én ilyenkor már járni alig tudtam.

Balim

Jó volt veled beszélgetni, és hogy te milyen jól tudod a neveket, meg Bence szülinapját csak úgy köpted!! :roll:

Még tesómék is befutottak. Utána meg eljöttek hozzánk játszani, szuper volt. És még egy csomó ismerős a neten kívülről is. Bocs, de engem ez úgy feldobott.

Andi
Kép
cukkker

Kocsisandrea- Nem tudok sajnos segíteni! :( Majd a tapasztaltabbak!
Mielőbbi jobbulást! Fúúú, biztosan nem kellemes! :(

Kép
estelle26

Roz, Lili

Köszönöm szépen a dícséreteket.
(Nekem azt hiszem, hogy az alma volt, ami sokat segített a fogyókúrában. A bnőmnek bevált, gondoltam én is kipróbálom. Jól felgyorsítja az anyagcserét. )

Andi
Kép
cukkker

Sziasztok!

Köszi aki hiányolt,meg gondolt rám! :)

Ser:
Nem szoktam vinni oviba ajándékot(biztos a kórházzal kevered mikor szültem)-azt olvastam nem jó,a gyereknek a szülő legyen az ajándék,mikor megy érteaz okosok már csak tudják :lol: szó ami szó szokott is örülni amikor megyek,majd fel lök annyira ölel :D
A szülői holnap lesz,nagyon kiváncsi vagyok már.
Ti jót pihiztetek?Hannus ilyenkor nem nyafog,hogy nem akar menni?

Andi:
Húúú az elég gáz lehet....nekem egyszer volt annó,de nem ennyire lázasodtam be.Én is csak azt tudom mondani:masszírozás,meleg borogatás,fejés.

Hajni:
Kedden megyek!!!

Geli:
Igazán nincs mit köszönnöd.Almást megcsináltad?

Évi:
Aprók táncát azóta is emlegeti Mira....ha ott állunk meg vagy ott megyünk el,mindig kérdezi mikor megyünk....de olyan rossz időpontban van,pont alvásidő :x

Képzeljétek:tegnap a Malomban nekünk esett a biztonsági őr,hogy már 1000x elmondta nekem,hogy ne vigyem a babakocsit a mozgólépcsőn,mert benne van a házirenben,meg nem igaz,hogy nem értem meg meg........se köpni,se nyelni nem tudtam!!!!
A fickót még sosem láttam,beszélni vele meg pláne nem.
A kocsiban a kabátok voltak Gyuszi meg fogta a kezében Larit,szóval nem is tudom mi baja volt,meg azt se tudtam,hogy ez probléma.Olyan hangnemben beszélt velem mintha a lába kapcája lennék :twisted: :oops:
Persze én se hagytam magam,már mindenki minket nézett...gondolhatjátok :oops: :? :evil: Nem tudom én mindig kifogom az ilyen barmokat!!!
kazi

Cuki:
És hogy eszed az almát?
kazi

Sziasztok!

Lina
mielöbbi gyógyulást Lilinek,és sok alvást.

Ser
hát jól ki vannak találva ezek az ugrálóvárak,tutti a gyerek nem tudja leengedni maga alatt mi? :lol:

Andi
nekem is volt kétszer tejlázam,a nögyógyászom hozott hozzá házhoz gyógyit,Cifrant kaptam,azt mondta jól fejjem ki,azt a tejet ne adjam a babának.Endrének kellett a végét kiszívnia,mert annyira fájt mikor hozzáértem.Majd két óránként ki kellett fejnem egy napig.De végül helyre jött.

Adri
igen,dolgoztam tegnap ezerrel,de legközelebb nyugodtan köszönj rám,vagy bármi,sajna én nem ismertelek volna meg,olyankor nem látok.Vagyis nem mindig.

Erszényes
nem kéne dokit látogatnod?Kedden nögyógyihoz jössz akkor ,megnézetjük magunkat!

Kazi
hát,neki lehet nincs gyereke,biztonsági ör. :) De egyszer nekem is beszólt egy,az nö volt.Ö próbált kedves hangnemben figyelmeztetni,de azért lementünk. :lol:
Várlak kedden.

Ja,kép Barnusról,mindig becsukta a szemét ha fotóztam.

Egy anyujával.
Kép

Ez meg Barnus
Kép

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

andi jobb már?

Hajni: micsoda pirinyó baba:)én már ezekre nem is emlékszem mikor voltak ekkorkák 8)

Gabi
bepagabi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?