Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kiváncsi vagyok, most épp milyen felhasználó leszek.

Bogancsi!
Már valaki kérdezte, de még nem válaszoltál, ha nem vagyok indiszkrét én is megkérdezem, pótnagyival is megéri neked visszamenni dolgozni? Vannak új fejlemények a visszamenteleddel kapcsolatban?

Borcsa!
Ti mikor szoktatok kint lenni a Bikáson? Sokszor átmegyünk mi is, de még sosem futottunk össze.

Dzsili!
Napocsnak gyógypuszik. Kép Szegény Kép

Zsu!
Vili is keveset ivott, de mióta tud szívószállal inni, és néha adok gyümölcslevet is, meg megtanult rendesen csőrőspohárból is inni (abból tud egyedül is, csak mivel nem szelepes, amit nem kér kipacsálja), azóta sokkal többet iszik meg én is rendszeresebben kinálgatom vízzel, így tényleg ritkábban van szopi. Ma pl. kb. 4szer szopizott összesen. Reggel, majd elalvás előtt, ébredéskor és este lefekvéskor. Mondjuk alig voltunk itthon, de ez már elég haladás nálunk is. Leszokni meg bőven ráér még.
Köszi az ötleteket az utazáshoz, mondjuk főleg a gyógyszerek érdekelnek. Utazóágy, babakocsi, felfújható medence, stb. azt nem hagyom itthon, csak a végén a passat csomagtartója is kicsi lesz és utánfutóval megyünk Kép
Nem válaszoltál múltkor, hogy most merre laktok a XI. kerületben.

Norci
norci

SZiasztok!

Kata! Nagyon gratulálok a pocaklakódhoz! Kép

Mindenki másnak majd írok, ha kevésbé leszek fáradt, tán holnap vagy pénteken...??? Egyre többet vagyok egyedül a két gyerekkel, így egyre nehezebb kiszámítani, mikor érek rá - és sokszor hulla vagyok már estére Kép De jól vagyunk mindannyian! KépKépKép

Márti+Ármin+Vilka
márti

Sziasztok!

Dzsili
Napocsnak sok-sok gyógyot küldünk!KépKépKép

Henke
Jó volt olvasni rólatok! KépMikor jöttök talizni?

Rebi
Mikor jöttök talizni?

Menta
Mikor jössz írni ide és talizni?Kép

Kata
Nagy gratula a csöppséghez és vigyázz magatokra!Kép

Zsuzsi
Ez az önzőség nálam is megvan.Kép Teljesen megértelek! Már nem tudom ki írta, de szerintem is a nappaliakat próbáld elhagyni és muszáj következetesnek lenni. Mondjuk tudom milyen az, amikor hulla vagy te is és tudod, hogy a szopival meg minden helyreállna. A párodat nem tudod valamilyen szinten bevonni? Úgy értem, ha nappal el akarod hagyni a szopit, akkor pl. ő kínálja vízzel, ill. ha nagyon ki vagy már, akkor ő nyugtassa meg Dorkát meg ilyenek. Petit elég gyakran kínálom vízzel nap közben és iszogat is keveseket. Így nem lesz annyira szomjas hirtelen, hogy nem lehet vele bírni, rángatja a pólómat és képtelen megvárni míg hozok 1 pohár vizet.
Sok kitartást kívánok neked!

Petikém fogzik továbbra is, szerintem hamarosan áttör a 4. rágó is és akkor 11 fogunk lesz. Tegnap éjjel annyira sírt, hogy a szopi is alig nyugtatta meg és még Panadolt is adtunk, mert félóránként felordított a fájdalomtól. A cickóm már megint cafatos. Fogzáskor nem kímél a fiam. A láza egyébként teljesen elmúlt, val.színűleg mégiscsak a foga lehetett.

Apa noszogat, úgyhogy jó éjszakát!
Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Bogancsi!
Ha nem megy a Stansted repterre Budapestrol kozvetlen repulo, akkor biztos van busz a Gatwick-i vagy Heathrow-i repterrol.

Biztos elvezte Tomi a medencezest Kép

Marti!
Nem csodallom, hogy nem ersz ra ide irogatni. Az a jo, hogy mind jol vagytok.

Gorsi!
szegeny Peti. Mihamarabb bujon ki az a fogacska!!!

Norci!
En mindig viszek magammal lazcsillapitot, Fenistil zsele (nagyon jo szunyogcsipesre, de igaz nem tudom milyen kortol lehet hasznalni, eddig csak a Fatusnal hasznaltuk, Madikenel szerencsere nem volt szuksegunk ra, ), Pulmex Baby-t, fogzasra zselet, orrszivot, lazmerot, vitamint. Es persze baba testapolot es 50-es faktoru baba naptejet, mivel Madike igen feherboru. Most tobb nem jut eszembe Kép

Lassan megyek, Madike felebredt a delutani alvasbol.

Andysj
andysj

Sziasztok!

Mi is elutazunk ma, bár csak néhány napra. VAsárnap este már leszek Kép Úgyhogy szervezzetek valami talit hétfőre, szeretnénk menni Kép

Norci: mi viszünk lázcsillapítót, fogzásra golyókat, lázmérőt, naptejet.

Bogancsi: azért nem írtam a babóról mostanában, mert nem történik semmi új. A pocakom félelmetes iramban növöget (most kb akkora, mint Baluval a végén volt). Mocorog nagyokat Kép Múlt hét csütörtökön voltunk dokinál, és minden ok. Kicsit be vagyok parázva, mert augusztusban lesz legközelebb a dokim. MOndjuk megmondta, kihez forduljak, ha zűr van. Fiú nevünk még mindig nincs Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

cory!
jó utat és pihenést!
lehet, hogy már nem is találkozunk, csak augusztusban?
Solya
solya

Sziasztok!

LadányiKata: nem csuklottál ma reggel??? Tomiban találtam egy pici kullancsot a jobb füle mögött. Kiszedtük, de a rágószervéből egy kis rész bent maradt. Felhívtam a védőnőt, és azt mondta, hogy az nem baj, a lényeg, hogy a potroha kint legyen. Figyelni kell 3 nap-1 hétig és amint egy picit is pirosodik, azonnal László Kórházba vinni a kullancsambulanciára.

Norci: úgy néz ki, hogy pótnagyival is megéri visszamennem. Most pénteken lehet, hogy okosabb leszek, mert bemegyek Tomival a nagyfőnökhöz - tudjátok, hogy játsszon a szőnyegen Kép

Márti: jó, hogy jelentkeztél és hogy jól vagytok. A fáradságot meg el tudom képzelni...

Andysj: köszi az infót. A Vista még nem válaszolt, úgyhogy mindjárt rászállok a telefonra.

cory: örülök, hogy "hírmentes" a terhességed Kép Kép Kép Jó nyaralást, ha még olvasol Kép

Szép napot és pusz mindenkinek!
bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!
cory, ha még olvasod! Jó nyaralást!
Mehetnénk jövő hétfőn az Orczy kertbe. Hátha látnánk Vilkát KépKépKép.
Norci! Totál szeszélyesen járunk a Bikásra.
Szoktunk 11-3-ig a domb tövében, a fák alatt hűsölni, vagy 5 felé a játszón előfordulni. Ezek a gyakoribb verziók.

Zsu!
Szerintem vegyetek együtt Dorkának egy Tabis, vagy bármilyen neki tetsző kulacsot/itatót, és beszéljétek meg, hogy mivel ő már nagylány, házon kívül már csak ebből iszik. Gondolom, lesz pár hisztis nagyjelenet, de ha sziklaszilárdan kitartassz, egy-két hét alatt átszoktok.
Aztán lehet valami hasonlót kitalálni az otthoni nappali szopikra, végül az alvósokra. Viszont, ha Dorka ilyen bújós, legjobb, ha minden házimunkához kitalálsz valamit, amit ő segít neked. (Réka műegyetemista korábanKép nagy A0-ás tervekre "jegyzetelt" zsírkrétávalKépKép, amíg én tanultam: a szakdolit is lehet együtt írniKépKépKépKép)

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Kedvesek vagytok és köszönöm a válaszokat, mindet követni fogom. Most is kínálom éppen Dórit szívószálas lével, és elmondtam neki, hogy napközben nincs cici. Hatás: most ráncigálKép ciciért. Megpróbálom elaltatni cici nélkül.

1 óra múlva írom most tovább a levelet, Dóri nem alszik, de nem is adtam neki cicit. De nincs hisztiKép

cory: kellemes pihenést kívánunk!

Borcsa: kulacson én is gondolkoztam, de nem találtam, de most jobban rákapcsolom magamKép Délelőtt 10 óta próbálok sziklaszilárdan kitartaniKép Házimunkában persze én is bevonom Dórit, már répát is "tud" pucolni és az első szakdolgit is Dóri mellett írtam, csak elég fárasztó volt.
Tegnap nagyon fáradt voltam, azért akadtam ki ennyire, de most már csak megoldjuk!Kép Sok jó tanács csak eljut az agyamig!Kép

Gorsi: neked is és köszi!Kép Fogzás, egyszer csak vége lesz!

Norci: rögtön kipróbáltam a szívószálat, ivott belőle, bár nem felejtette el, hogy cicit akartKép
Most a Hegyalja útnál lakunk, 8-as vonalán, 5 percre van a Gazdagréti lakótelep.

most be kell fejeznem, Dórival olvasunk Kép

üdv: zsuzsi
zsu26

Sziasztok Lányok!

Hellyel-közzel próbállak olvasgatni benneteket, nem mindig sikerül...

Csak egy gyors életjel magunkról: összességében jól vagyunk, régebben azt hittem, "rosszabb lesz" ez a kétgyermekes anyaság. Kép Van egy laza napirendünk, ahol egymást követik a gyerekek körüli tennivalók, így hála Istennek nincs sok olyan alkalom, amikor a kettő egyszerre igényelne. (Pl. Toncsi reggel fél7-7 körül szopizik, Romi 8 után ébred, 9 körül reggelizik, így kényelmesen elkészülünk Toncsi 10 órás szopizásáig, stb.)
Ennek egyetlen hátulütője van: sem magamra, sem a háztartásra nincs időm. (Mondjuk nekem Anyukám mindent megcsinál, már szégyellem is magam sokszor.) És aludni sincs nagyon időm: iszonyatosan fáradt vagyok, fáj a fejem és a szemem a kialvatlanságtól.
Babanetezni azért sincs alkalmam, mert Romi állandóan a kertben szeretne lenni, ott viszont nem lehet felügyelet nélkül hagyni.

Tegnap óta viszont nem vagyunk jól: valószínűleg Romi összeszedett (de honnan?) valami kórokozót, és mindkét gyermekem betegeskedik: taknyosak és Romi köhög is csúnyán. Éjjel alig aludtunk Toncsival. Kép Olyan borzasztó, hogy 3 hetesen már beteg szegény! Kép

Szívem szerint írnék mindenkinek személy szerint, de megpróbálok aludni egy kicsit.

Puszilok mindenkit, sziasztok: Laura+Romola+Toncsi
p_laura

Benneteket is megörvendeztetlek két 3 év alatti tündér eszmecseréjével: Kép Mondanom sem kell, hogy az én csimotáim! Kép

A két gyerek békésen hintázgat egymás mellett, az általam fészeknek titulált hintában:

S: A gyerekek ebéd után alszanak.
M: Nem, nem.
S: De, Máté, a gyerekek ebéd után alszanak.
M: Nem, nem, nem.
S: DEEEE, MÁTÉÉÉ, A GYEREKEK EBÉD UTÁN ALSZANAK!!!!!!
M: Nem, nem.

puszi:
Solya
solya

SZiasztok!

Nos, akkor megpróbálok írni egy keveset Kép

Ma reggelre Vilkán kb. 100ezer kisebb-nagyobb kiütés lett Kép Már tegnap is láttam jeleit, de akor úgy tűnt, melegkiütés. Mára meg tuti lett, hogy nem az, jól frászt kaptam Kép Kihívtam a dokit: vmi nagyon erős és ronda allergiás reakció Kép Nem tudom, mitől, mert sajnos több dologtól is lehet KépKépKép Először is megettem vagy egy maréknyi málnát, fagyit, paradicsomot, uborkát (meg még egy csomó mindent), bolti fürdetővel mosdattam meg Vilkát, a pelenkáit megpróbáltam kifehéríteni Kép - ezek mind okozhatták KépKépKép Szegény, úgy néz ki, mint PöttyösPanni Kép Ráadásul, hogy még bonyibb legyen a dolog, én is viszketek, és a doki szerint bmály bennem zajló allergiás folyamat is kiválthatta ezt Vilkánál Kép Csakl most olyan nehéz rájönni, hogy mitől van??? És mitől múlik majd el? Szegény, nagyon csúnyák ezek a pöttyök!

Árminnak pedig hőemelkedése van tegnap óta (valszeg a foga - de ezeknek az agyhártyás történeteknek az elolvasása után minimum is rémeket látok Kép) (ki az a Mérei Andi?) Most épp alszik, ma eddig 6-szor szopizott, mindig elalvási céllal - de mindig felébresztette vmi/vki, mielőtt igazán elaludhatott volna. A mellem már teljesen kivan! Mondtam neki, hogy már csak este szopizhat. Mondta: este Kép Aztán dúdolni kezdett egy dalt (este van már 8 óra), hogy azt énekeljem. Elénekeltem, ő boldogan konstatálta, hogy este van és nyúzta le a ruhámat KépKépKép Egyébként szinte mindent mond, amit mi mondunk neki, már egészen mondatszerű dolgokat is alkot (Baba haja puva = a baba haja puha Kép - és bújik hozzá)

Vilka sír - úgyhogy folyt köv, ha tudok jönni...

Márti++
márti

Sziasztok!

Laura!
Kép Gyógyuljatok meg gyorsan.KépKépKép Nem tudom honnan lehet összeszedni nyavalyákat ilyen időben, de én már 2 hete csak köhögök, és folyik az orrom, mint a vízcsap.Kép
Gyógyulni! Gyógyulni.KépKépKép

Dzsili!
Napocska hogy van?

Solya!
Tündéri ez a kis párbeszéd.KépKépKép

5 perc és rakok be egy új képet a profilomba. Ezt most 10 perce csináltam. Beakartam fejezni amit épp csináltam, és mikor benéztem, a kisasszonyt egy szál pelusban találtam. Ez a fénykép, majd amíg írtam most a hozzászólásomat, szólt a telefon, és véletlenül ránéztem a Beusra, mert megcsapott egy gyanús szag. A pelus már nem volt a Beán, szerencsére a termést még nem borította ki.KépKépKép

Ilyet még nem csinált, mostanában rájött, hogy pelus nélkül mennyivel jobb.KépKép A bilire nem ül rá csupasz popsival, csak pelusban. Azt hiszem nem sok hiányzik neki, hogy nagyon megutálja a pelust. Tegnapelőtt nagyon fel volt háborodva, hogy estére fel kellett venni azt.

Sziasztok Zsuzsa + vetkőző BeababaKépKép

beababa

Sziasztok újra!

Képzeljétek el - nem tudom magamban tartani - Toncsi 410 grammot hízott egy hét alatt!!! (150 az "előírt".) A kórházból két hete jöttünk haza, akkor volt 2150 gramm, és most 2800!!!!!! (Múlt héten 2390 volt.) Hát nem hiszek a szememnek!
(Vagy ennyire fáradt volnék? A nagy súly a 2,5 kilón áll, a kicsi meg a 300 grammon, akkor az 2800, ugye? Kép Kép Kép )

Viszont ha már úgyis lőttek - ismét - az alvásomnak, volna egy kérdésem. Ti nem gondolkoztok azon, hogy bölcsibe kéne menni? Csak azért jutott ez eszembe, mert úgy tűnik, Romola nagyon szereti a gyerekközösséget. Tegnap előtt pl., amikor mentünk a játszótér felé, ő meglátta a gyerekeket, és sikítva szaladt feléjük, pedig nem is ismertük őket. Úgy látom, itthon sokszor unatkozik: már felfedezte a kert minden zegét-zugát, illetve egyedül semmi sem olyan érdekes. Mondjuk, csak fél napos bölcsire gondoltam, többre semmiképpen. De ha nem szeretne, az sem baj, nem akarom erőltetni.
(Mondjuk hogy mennyi bacit fog onnan hozni Toncsinak, abba rossz belegondolni, ez az egy, ami visszatart az egésztől.)

Megyek, megpróbálok írni pár levelet, a külföldi barátainkat még nem is értesítettük Toncsiról.

Sziasztok: Laura+Romola+Toncsi
p_laura

A csudába! Nem tudom feltölteni az új képet! Van valakinek valami jó ötlete, hogy miért nem?
Majd este jövök, és próbálkozok még.KépKépKép
Zsuzsa
Beababa

Sziasztok!

Solya: úgy látszik az én Dórám ezt meghallotta, mert most aranyosan alszikKép Nagyon édesek a gyerekeid!!!!Kép

Laura: éppen akartam írni, hogy mi lehet veletek. Remélem gyorsan kimásztok ebből a taknyosságból. Nem lehet könnyű most neked, így én most már be is fogom a számat és nem nyavalygok. Jó, hogy anyukád tud segíteni neked! A háztartással ne törödj, most örülj, ha egy picit aludni tudsz. Használd is ki az alkalmat!
Milyen nagy már Toncsi? Romola belerázódott az új napirendbe? Szülésről, ha tudsz írj! Hogy vagy Te?

Üdv: zsuzsi
zsu26

Laura,
ha nem jöttünk volna ki, most Sára bölcsis lenne, hasonló meggondolásból, mint amit írtál! De szerintem szeptemberig ne forszírozd a sok szünet, hiányzás, gondozócserék miatt. Akkor ráértek a beszoktatással, már Toncsi sem lesz olyan újdonság a számára. Én azt tervem, szeptembertől legalább Sára, de lehet, hogy Máté is közösségbe fog járni, sajnos itt nincs bölcsi, úgyhogy egy kiscsoportos bébisitterre fogom bízni ő(ke)t. Kép

Solya, bocsi, de sietek, csomagolok, takarítok...
solya

Sziasztok!
Tomi egy laza mozdulattal kitörölte, amit írtam Kép Most meg itt őrjöng, hogy miért tettem le az ölemből és miért szidtam meg.

Laura: gyógyuljatok gyorsan!!! Bölcsi - ha tudsz JÓ bölcsit a környéketeken, vidám, anyás gondozónőkkel, akkor szerintem szeptembertől meg lehet próbálni. Nálunk mindhárom nagy volt bölcsis, pici koruktól fogva (5 hónaposan kezdtek!). Sok mindent megtanulnak ott, amit otthon nem igazán. Nekünk a betegségekkel is szerencsénk volt, nagyon keveset voltak betegek. Tomival azért más a helyzet, mert itt nincs bölcsi, a legközelebbi Budakeszin van, oda meg nem akarom naponta cipelni szegényt. Ezért lesz Tomi itthon, bébiszitterrel, amíg dolgozom.
Most ne törődj azzal, hogy anyukád "helyetted" dolgozik. Valószínűleg, mikor Te születtél, neki is segített valaki. Inkább aludj, ne idegeskedj!
Gratulálok Toncsi súlyához Kép Kép Kép

Márti: Ti is gyóyguljatok!!! Kaptatok valami gyógyszert a pöttyökre? Szegény Vilka, nem irigylem! Nagyon okos Ármin!!! Nem semmi, hogy ilyen áttételesen tud gondolkodni - esti ének/szopi Kép

Na, most már szent a béke köztünk Tomival Kép
Dani barátai ma este mennek haza. Igazán nem volt velük semmi gondom. Jók voltak, jókat játszottak, dumáltak, olvastak, rohangáltak, fociztak, sétáltak és ettek rendesen Kép

Megrendeltem Zsófinak a repjegyeket, retúr. Július 8-án megy és 28-án jön haza. Őrület!!! Kép
pusz: bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Profilban a kép csere megtörténtKépKépKép

Zsuzsa

beababa

Zsuzsa,
és hol van, ami rajta volt? Kép
Solya
solya

Sziasztok!

Csak hogy senki se unatkozzon, megint lehet találgatni!KépKépKép
Úgy tűnik, újabb pocaklakó költözött be hozzánk!KépKépKép

A változatosság kedvéért játszuk azt, hogy mindenki csak egy nevet mondhat, mivel elég kevés lehetőség maradt, ok? És mondjuk 10 találat után elárulom magam!Kép

Csók,
NesókaKép
(ez az álnevem)
Nesóka

ZafiKép
beja

SzilaKép
solya

nemKép
szila

RebiKép
dzsili

Norci?
márti

nem Kép
Kép

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Laura, gratula a szép gyarapodáshozKép Nagyon ügyes a nagyfiúKép

Márti, remélem a pöttyök nem komolyak... szerintem a legtöbb babán az elején kijön valamiféle kiütés... Bálinton is volt, pedig én igazán nem szoptattam sokáig... neki az arca volt ronda... de hamar elmúlt. Kívánom, hogy Vilka pöttyei is hamar múljanak!
Árminnak pedig jobbulást, remélem, tényleg csak a foga...

Cory, jó pihenést!!!

Solya, gyerkőcdumaKépKépKép

Megyek, becsippentettem valamit már megint a derekamban, vízszintesen jobb... meg már álmos is vagyok...

Jó éjt midnenkinek!!!

Nesóka, remélem, csak ma este alszunk el tudatlanul!!!!!!!!!!!

cupp mindenkinek,
Beja
beja

bszilvi Kép

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Bszilvi Kép

De ne 10 legyen, léccilécci, hanem csak 5!!!

Majd jövök hosszabbra is, puszi, Heniék
gesztenye

gyorsan tippeljetek máááááár!!! már nem kell sok a kétcsíkos vallomásához.. KépKépKépKépKép

rebi

GOrsi!

beababa

folyton frissítek, ez őrületKépKépKép
beja

Gyere be a chatre! Kép
solya

Sziasztok!

Tök érdekes, mikor én írtam az utolsó hozzászólásomat, még nem láttam Márti, Zsuzsa és Laura hozzászólásait, pedig az idő szerint kellett volna. Ki érti ezt?

Márti: jaj, szegény Vilka, tiszta pöttyös Panni lett? Megértelek, hogy végre egy kis málnát kívántál, olllyan finom. Szerintem, inkább a fehérítő és a fürdető lehet a ludas. Dorka 1 éves koráig a Gabi/Johnson fürdetők habjától már piros foltos lett (nem pöttyös). Nekem is a szemem több hete viszket és be van gyulladva, mert valamire allergiás lehetek. Szóval ne aggódj, gyorsan kitisztul a szervezetetek!
Orczy kert jövő hétfő elvileg jó lenne nektek?

Laura: gratulálok, kis vasgyúró lesz Toncsi! Úgy érzem, jó 2 gyermekes anyukának lenni!Kép Vigyázzatok magatokra!

Tényleg Márti, Laura nem fura, hogy máshogy kell pelenkázni, mint Ármint/Romit? Kép Nagytesók felfedezték már a különbséget?

Nesóka: Rebi?

Üdv: Zsuzsiék
zsu26

még kell 3 tipp... gyerünkKép
beja

Gorsi?
andysj

óóó, hogy cory miért pont most nincs itthon .. meg Zafi, meg Tikk.. meg is lenne a 10 tipp... Kép

rebi

nem is tipp kell neki 10, hanem találatKép
beja

Már csak egy kell!!!
solya

Lányok,
BMártira nem is gondol senki? Én rá tippelek.
szila

Várjatok, annyian nem is vagyunk! Kép
solya

Beja,
óóóóóóóóóóóóó, ténylegKép. Ez nem éééééééééér.

Szila
szila

Nesóka, könyörülj meg rajtunk! Vagy legalább annyit írj, hogy tényleg 10 szavazatra vársz-e?
solya

egyébként mi ez a "kezdő felhasználó", meg "középhaladó felhasználó" meg "haladó felhasználó" ott a bal oszlopban a nevünk alatt????????? Mi ez, nyelvtanfolyam???
beja

És mi van, ha nem is második baba jön? Hanem harmadik vagy negyedik? Úgyhogy Dzsili, Solya, Andysj, Borcsa, léci, ti is valljatok!!!

Szila
szila

ez nem éééééééééééééér!!!!

Nesóka.. légysziiiii.. megfagyok ... KépKépKép

rebi

Hát én nem tudok róla, hogy új albérlőm lenne.Kép
solya

Beja,
regisztráltan elküldött üzeneteid száma alpján generál a gép egy "szintet"Kép
solya

Tényleg! Nem volt kikötés, hogy hányadik tesó jön Nesókáéknál!!! Nos, többgyermekesek????

Én így nem tudok aludni menni... pedig kéne...
Muszáj lesz tudatlanul aludnom...
Jó éjt mindenkinek!

Cupp,
Beja
beja

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?