SZiasztok!
Nos, akkor megpróbálok írni egy keveset
Ma reggelre Vilkán kb. 100ezer kisebb-nagyobb kiütés lett
Már tegnap is láttam jeleit, de akor úgy tűnt, melegkiütés. Mára meg tuti lett, hogy nem az, jól frászt kaptam
Kihívtam a dokit: vmi nagyon erős és ronda allergiás reakció
Nem tudom, mitől, mert sajnos több dologtól is lehet
Először is megettem vagy egy maréknyi málnát, fagyit, paradicsomot, uborkát (meg még egy csomó mindent), bolti fürdetővel mosdattam meg Vilkát, a pelenkáit megpróbáltam kifehéríteni
- ezek mind okozhatták
Szegény, úgy néz ki, mint PöttyösPanni
Ráadásul, hogy még bonyibb legyen a dolog, én is viszketek, és a doki szerint bmály bennem zajló allergiás folyamat is kiválthatta ezt Vilkánál
Csakl most olyan nehéz rájönni, hogy mitől van??? És mitől múlik majd el? Szegény, nagyon csúnyák ezek a pöttyök!
Árminnak pedig hőemelkedése van tegnap óta (valszeg a foga - de ezeknek az agyhártyás történeteknek az elolvasása után minimum is rémeket látok
) (ki az a Mérei Andi?) Most épp alszik, ma eddig 6-szor szopizott, mindig elalvási céllal - de mindig felébresztette vmi/vki, mielőtt igazán elaludhatott volna. A mellem már teljesen kivan! Mondtam neki, hogy már csak este szopizhat. Mondta: este
Aztán dúdolni kezdett egy dalt (este van már 8 óra), hogy azt énekeljem. Elénekeltem, ő boldogan konstatálta, hogy este van és nyúzta le a ruhámat
Egyébként szinte mindent mond, amit mi mondunk neki, már egészen mondatszerű dolgokat is alkot (Baba haja puva = a baba haja puha
- és bújik hozzá)
Vilka sír - úgyhogy folyt köv, ha tudok jönni...
Márti++