Szép napot!
Nálunk szép, jó idő van, süt a nap, megyünk majd sétálni.
Elkezdődött a vendégjárás, hát én tegnap eléggé kikészültem, délután semmit nem tudtam pihenni, még enni sem volt időm.
Lánykáim rendesek voltak, fürcsi után éjfélkor ill. ötkor keltek csak, aztán meg hagytak kilencig aludni, így összejött vagy hét óra, ennyit már rég nem aludtam
Most egész fittnek érzem magam, szerintem még vagy fél óráig.
Lucia, igyekszem majd ide is képet tenni, de örülünk, hogy a honlap úgy ahogy naprakész...
Anyunak van egy ismerőse, aki a zeneovit tartja náluk a csoportban, neki megvan az összes Halász Judit, Kaláka, megkértem, hogy hozza el és átmásoljuk. Hihetetlen, hogy mennyi baromságot lehet kapni kisgyerekeknek és a legszörnyűbb, hogy sokan meg is veszik. Ati szerint bunkóság volt ezt így kiírni, hogy mit vegyenek, de nem szeretnék egy halom szemetet, amit aztán el kell süllyesztenem valahová, ahol még véletlenül sem kerül a gyerek kezébe. Ha már hoznak valamit, akkor az tényleg használható legyen, én így gondolom.
Lilikének jobbulást!
Én Lilkómnak is volt egy kis tüdőgyulladása, bár ő már kint szedte össze, de nagyon hamar felépült belőle. Nem is gondolná az ember, hogy mit kibírnak ezek a csöppségek.
Elan, ha esetleg feljebb megy, menj el az ügyeletre és kérj egy Algopyrin injekciót, én is azt kaptam a terhesség alatt, gyorsan leviszi a lázat.
Kellemes hétvégét Mindenkinek!
Puszi!
Judit