Új privát üzeneted érkezett!

Luki
Gratulálok a kislányodhoz. Sok boldogságot kívánok nektek. A pocidnak meg mielőbbi gyógyulást.

Csajok

A hosszú hétvégére szép időt mindenkinek, mi nagyszülőkhöz utazunk, aztán jövő héten majd dobok fel képet Milánról.

Kép

Kép
agnese

Bibar
Megtaláltam a dobozokat.
Az egyik Arnica montana 15ch, a másik Delphinium staphisagria 30ch.
Az egyik fájdalomcsillapító, a másik a sebgyógyulást segíti, de azt sajnos nem tudom, hogy melyik melyik.

Luki
Nagyon nagy gratula. Sok boldogságot és jó egészséget kívánok Nektek. Remélem azért majd élőben is láthatom egyszer Lilit.
Vendég

Lukrécia,
GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
Jaj de jooooo.....

Kép
bibike27

De szuper!!!! :D
Született egy kislány, és született egy anyuka!!! :D :D :D
Szívből gratulálok az egész kis családnak, jó egészséget kívánok babának és anyukájának!!!

Bibaci,
milyen érzés hogy megszületett a kis menyed? :wink: :D

Kép

Kép
mamm

Lukrécia,
Hatalmas GRATULA nektek!
Sok boldogságot és jó egészséget kívánok!
Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Luki néni graatullaaa a kis Lilihez. :lol: :lol:

Kép

Az arnica a sebgygyitó, nekem is bevált.

chesti

Lexi
köszi,megmondom neki a neveket :oops: :oops:

Mamm
hihetetlen szuper érzés,bár nagyon furi hogy tegnap reggel még csacsogtunk és nem is gondoltuk hogy estére már anyuci lesz :P :P

ma reggel beszéltem vele,jól van,fáj a hasa de minden oké,a babát még nem látta,ma lecammog majd hozzá.ja és 42 cm a picurka :wink: mindenkit puszil.Ja és valami fertőzést kapott,ezért a babának is antibiotikumot adnak most :oops:

Mindenkinek szép hétvégét kivánok ebben a szép napsütésben :P :P :P

bibar

Húúú mire jövök!!
ISTEN HOZOTT DRÁGA LILI!!!!Sok boldogságot, egészséget és tejcsit kívánok!!
Bibar!sokszor pusziljuk nászasszonyod és reméljük csak pár napig lesznek bent a kórházba!!

Benszi:kitartás,reméljük még sokáig bent maradhatnak a lurkók!!

Gyönyörű az idő és az ember kedve is jó lesz ha ilyen ragyogó napsütést láthat!!Bárcsak ilyen maradna még sokáig...
Mi jól megvagyunk csak a visszereim fájnak,de hétfőn kérek beutalót az érsebészetre,megmutatom a biztonság kedvéért... :cry:
szép napot!

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Mindenkinek szép Kép -ot!!

Luki
Gratulálok a picurkához!Nagyon sok egészséget és boldogságot kívánok nektek!!!!

Benszi
Na mi szólsz?Azt hittük te leszel a következő,de megelőztek :D Remélem ti jól vagytok és kihúzzátok ezt a pár hetet!

Napcsi
És a kép Nóriról??
gabicsibe

Lukrécia, nahát nem jövök 1 napig, és máris anyuci lettél :D Szívből gratulálok!

Hazajöttem a szüleimhez vidékre, úgyhogy most kényeztetve vagyok; a kedvenceimet főzi az anyukám, és igyekszem sokat aludni. Ennek örömére a hányingeremet, ami nem nagyon hagyott nyugodni napokig, mintha elfújták volt. Kész, passz, remélem ennyi volt, és most már jól leszek (azért nem élem bele magam...)

Viszont összeszedtem egy megfázást, folyik az orrom és fáj a torkom. Persze nem merek semmit bevenni, csak teázgatok mézzel, és igyekszem melegen tartani magam. Lázam nincs, hálistennek.

Lányok, most szedem még a bromocriptint és az utrót is tárazom 3x1 adagban. Az utróról tudom, hogy muszáj, de vajon a bromo nem árt a babábak? Azt is a 12. hétig kell szedni?

Kép
elan

Elan!NEkem a bromot azt hiszem 24.hétig szednem kellett,mondjuk én kicsi adagban, napi felet szedtem..de úgy tudom, hogy a 12.hétig biti szedni kell, mert ha hirtelen elvonod, az is okozhat vetélést...

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Lukrécia:
Gratulálok! Puszi nektek! :)
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok,

Hű, micsoda fejleményekre jövök :D:D:D:D

Luki drágám,
Nagyon gratulálok Lili érkezéséhez!!! Nagyon jó egészséget és sok-sok tejcit kívánok! Hát, nem hittem volna én sem, hogy beelőzöd Benszit :shock: :wink:

Kép

Bibar,
Köszi a híreket Lukiról és Bensziről :D Még szerencse, hogy bement Luki… :roll:

Share,
Nagyon helyes krapek Máté :D:D (még mindig :wink: )
Remélem, hogy sikerül eljönnötök a talira, jó lenne újra látni :P

Gabicsibe,
Ügyes vagy a kilókkal :D

Napcsiii,
De jó, hogy írtál! Örülök, hogy jól vagytok! :D

Chesti drága,
Még egyszer köszi, hogy hívtál, nagyon jól esett :oops:

Bocsi lányok, de csak egy kézzel pötyögök, így csak ennyit írok. A kezem még eléggé fáj, az igazság az, hogy az elmúlt napokban nem sokat pihentettem, de tegnap óta már igyekszem nem sokat használni, bár elég nehéz kibírni.
Vanda kutyi már szerencsére jól van, időben mentünk dokihoz vele…
Köszi mindenkinek a kedves szavakat, nagyon aranyosak vagytok! :oops:

Holnap reggel indulunk barátokkal Miskolctapolcára barlangfürdőzni :D:D Vasárnap jövünk haza, de ma még lehet, hogy jelentkezem :wink:

Puszi, és további szép napot mindenkinek! :D

Kép

Kép
zsókuci

És még egy friss táblicsku is:

BMC_pocisok-babások

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci drága
pihenj sokat a hétvégén :P :P és örülök hogy jobban van a kutyikád :P :P

Bensziéknél minden rendben,jó szivhangok vannak és hatalmas mozgások :P :P ügyesen tartja bennt a kis manókat :P

bibar

Bibar!
Feltétlen írj mad ha megtudsz valami újat Lukiéról!
Pusziljuk őket ű,meg Bensziéket is!!
Zsókuci!Nehari én a nagy örömben el is felejtettem reagálni a kutyidra!Nagyon jó,hogy ilyen korán elkaptátok a baj forrását, mert legtöbb ilyen beteg kutyit ha későn viszik dokihoz... :cry: DE hál'Istennek nálatok nem ez volt, innen is látszik,hogy milyen gondos anyuka vagy!!

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Rékaróka, köszi az infókat! A 9. héten tervezem meglátogatni az új dokimat, majd megkérdezem tőle, mi legyen a bromoval, csökkenthetem-e napi félre...

Bibar, Benszi fantasztikus :) Köszi a híreket!

Jobb a náthám, hiába, az anyai gondoskodás :)

Kép
elan

Lexi1975!

Küldtem Neked privát üzenetet.

ppetike
Vendég

Lukrécia! Ez aztán a fordulat :D Nagyon nagy gratula a kicsi Lilihez és neked meg gyors gyógyulást! Legyél boldog anyuka!!! :D :D :D

Hétfőn Benszivel együtt voltunk CTG-n, csakúgy dobogtak a szivecskék. Ez az egész CTG dolog a szülőszoba elterében zajlik. Képzeljétek bejött egy pasi, azt mondja a nővérét keresi, erre az ápolónő, hogy ugyan ki a nővére, a gyerek a kezével egy hatalmas pocakot rajzolva magára közölte, hogy akinek nagy a hasa, hát alig bírtuk abbahagyni a röhögést (férfi) :D :D :D

Bocsi lányok, de remélem a következő anyuci én leszek, és már senki nem előz be :lol: A hírhozó a drága párom lesz, reméljük nemsokára :)

Chesti! Azóta még nem írtam, de azon a bizonyos "ízlelősón" amire ti nem mentetek be még a fizetős helyeken is verekedés volt. Szóval olyan jó magyarosan mozogtak ott az emberek, el sem akartam hinni, hogy még fizetnek is érte, hogy igénytelenkedjenek. Mi gyorsan körbe mentünk aztán osontunk kifele, mert féltettem a testi épségemet. Niki nagyon édes!!!

Kép[/url]
gombahölgy

Gomba
pont ma néztelek a táblicskuba hogy mikor is jössz te,én is remélem hogy már nem előz be senki téged :P :P drukkolok nagyon neked :P :P nem semmi lehetett az a férfi a szülészeten :P :P
várjuk a jó hireket felőled :P

bibar

Pár napig nem jövök és micsoda hírek fogadnak!!!!

Luki néni gratulálok Lili baba érkezéséhez,jó egészséget,sok boldogságot kívánok Nektek!

Bibar millió puszit küldök Lukiéknak ha beszélsz Vele!

Gabi nagyon ügyi Vagy,hogy nem híztál semmit :wink: .Egyébként hogy Vagy?

Zuzmó én is 8 hónapos kortól kezdtem el adni a Csajoknak a túrót,sajtot,tojást,joghurtot azt hiszem 11 hós kortól.Szerintem azért kérdezz rá a gyerekorvosnál,mert tényleg nagyon megoszlanak a vélemények.

Zsókuci drága örülök,hogy időben észrevették a bajt Vanda kutyusnál.Mielőbbi gyógyulást kívánok!

Agnese,Chesti a D-vitamint mi csak nyárra szüneteltettük,mostantól megint kell kapniuk a Csajoknak.

Gomba drukkolok,hogy most már ne előzzön meg senki :wink: .Várjuk majd a híreket.

Köszönöm Mindenkinek a bölcsivel kapcsolatos drukkokat úgytűnik,hogy kezdenek belerázódni a Csajok :D .

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Sziasztok!

Már biztosan elfelejtettetek, nem csoda, ritkán áll módomban jönni, nehézkesen ülök már :oops:
Luki néni, hatalmas gratula, Bibar drága, add át nagy puszimat anyukának és a kis Lilinek is :!:

Zsókuci, mielőbbi gyógyulást kívánok a kezednek, és a kiskutyusnak is :wink: ja, a múltkori kérdésedre reagálva, természetesen küldök sms-t, ha itt az idő :wink:

Magunkról annyit, hogy végre hétfőn voltunk a nőgyógyásznál vizsgálaton. A doki szerint még nem a napokban fogok szülni, de persze nem tudja pontosan mikor. Belekalkulálta azt is, hogy a kiírásig (nov.27) elviszem őket, most kb. 2500-2600 grammossak, szerinte kb. 3 kg-s babákra számolhatok. Természetes szülésre készüljek szerinte, mert fejjel lefelé vannak mindketten, és egyelőre nem kell a császárra gondolni, mert szerinte nem lesznek olyan nagyok, hogy a súlyuk indokolná azt :roll: háááát...
Persze minden helyzetfüggő, de sajnos epidurálisra egyáltalán nem számíthatok, mert nincs rá emberük :cry: Eléggé elkeserített, dehát ki kell bírni.
Háát, nagyon izgulok már, jövő héttől kell rendszeresen szívultrahangra járni, és még vár rám egy labor, ellenanyag vizsgálat (mert negatívos a vércsoportom), tehát nem hagynak még mindig pihenni. Ma elég keveset mozogtak a kisvirgoncaink, remélem most már hamarosan kívülről is meg akarnak ismerni :lol: :lol:

mindenkit puszilok, bocsi, most csak ennyire futotta az erőmből :oops:

Numa

Kép
numato

Sziasztok!

Drága Lukrécia!!! Sok Boldogságot kívánok Nektek, Isten hozta a kis Lilit ezen a világon!! :D
Mit ne mondjak jól meglepődtem!!! A lényeg, hogy Ti jól vagytok!!
vicuska2007

Lexi19754!

Elküldtem újra a privát üzenetet!

Üdv:

ppetike.
Vendég

Luki!

Hatalmas ölelés Neked és a kicsi Lilinek!

Numa! Kitartás! Azért elég gáz, ez a nincs rá emberük... :cry:

Puszi!

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Luki néni!!!! :shock: :shock: :shock:
Szívből gratulálok, nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok Nektek!!!!

Ezt nem gondoltam volna.... :shock:
Remélem minden rendben lesz Lilikével, és elég erős lesz a kis tüdeje!!!!!
Rékus is 34. hétre született, ugye ilyenkor még a kicsi tüdő éretlen, de remélem Lilivel azért minden rendben lesz, és nemsokára anyukája karjaiban lehet!!!!!!!!

Sok puszi Nekik!

lanett

Gomba, Numa!
Kitartást a végére!

Gomba!
Most nézem hogy Te pont a szülapnapomon vagy esedékes!!!!
:D Remélem kitartasz addig!!!!

Chesti!
Köszi, jól vagyunk!
Rékus pörög forog dumál egész nap. Próbál felülni, egyik kezével fogja az ujjunkat akkor már simán felül, és több mint félútig felhuzza már magát. Újabban szeret hason lenni, eddig ki nem állhatta. Mindenkire vigyorog, nem egy félős kislány. Fogak még mindig nincsenek, nyáltenger meg annál inkább....

Zsókuci drága!
Remélem ebbe a 4 napba szépen pihizteted a praclidat! Vigyázz magadra! Jó pihizést, és jó fürdőzést Miskolctapolcán!
Nagyon eszembe jutottál tegnap, sokat gondoltam Rád!

Puszi mindenkinek!!!

lanett

Luki, Isten hozta a kis Lilikét! Nagyon ügyesek voltatok hogy eddig kihúztátok!!!

Sok puszi nektek!

Lucia

Kép
lucia1

Sziasztok
Lukiék jól vannak,tegnap már látta a picurt,azt mondta édes csücsöri szája van :wink: kicsit megnyugodott mert nem hasonlit a kórház dolgozóira :P Lili antibiotikumot kap mert a fertözés egy kicsit őt is érintette,de jól reagál rá.van egy pici tüdőgyulladása is :cry: :cry: de csak egy kis infúzió van bekötve neki :oops: mindenkit puszil ő is :oops:

Numa
akkor jó nagy babócákra számithatsz :wink: :wink: jól birod,ügyi vagy,nemsokára karjaidban tarthatod őket,olyan jóóó :wink: :wink:

bibar

Sziasztok,

Hát, engem alaposan elkapott a megfázás, 37,4 körül van a hőm. Nem vagyok egy lázas típus, ugyhogy már ez is épp elég rossz, főleg, mert nem is merek semmit bevenni... viszont ha feljebb lesz, muszáj lesz valahogyan csillapítani, mert az sem jó a babának, ha lázas vagyok... nem tudom, mit vehetnék be, remélem, a priznic elég lesz. Annyira félek, hogy valami baj lesz szegénykémmel, biztos nem szereti a benti "szaunát" most... Van valami tippetek esetleg?

Kép
elan

Kedves Lilibaba :lol:
Isten hozott Téged! :lol: :lol:

Mielőbbi megerősödést neked is, és Anyukádnak is!
Jajj, Luki, emlékszel, hogy nemrég még a hányingeres tüneteket osztottuk meg egymással?
Hát így megy ez... :wink:
Remélem Lilike is hamar kikerül az inkubátorból, és az ő anyukája is mehet hozzá hamar szoptatni!

Puszi

KépKép
naposoldal

Elan

Ezt találtam neked:
Lázcsillapításra a terhesség bármely szakában az Aspyrin és az Algopyrin is megengedett; paracetamol tartalmú szerek nem! (a legtöbb reklámozott láz és fájdalomcsillapítóban ez a hatóanyag!)
Mielőbb gyógyulj meg!!!
gabicsibe

Elan:
2 éve az inszemnél ugyanígy jártam, csak nekem 38-39 körül volt a lázam 1 hétig. Egy egész doboz Algopyrint megettem, semmi nem vitte le a lázam, még a hűtőfürdő sem. Aztán 1 hét után kerültem a fertőzőre még 1 hétig ott voltam. Kiderült tüdőgyulladásom volt.
Azt mondta akkor a nődokim, hogy 37,5 fölé ne menjen a lázam. Jó fej, hogy mondjam meg a lázamnak, hogy Hé, ne menjél már föl 37,5 fölé? :?
Remélem hamar meggyógyulsz, és nem jársz így, mint én. Senkinek sem kívánom, halálfélelmem volt akkor annyira szarul voltam. Lefogytam 5 kg-t is. :shock:
Még az elején fogd meg valahogy a betegséget, ha tudod! Algot nyugodtan bevehetsz!
Vendég

Köszi Lányok... Most már egy ideje 37,2, remélem, nem megy feljebb, de ha mégis, akkor azonnal lépünk... most az anyukám kitalálta nekem a priznicet, első körben talán azzal próbálkozunk majd. Nem igaz, hogy ennek pont most kell történnie, máskor néhány évente betegszem csak meg, és akkor sem megy 37 fölé a hőm... :(

Kép
elan

Lexi1975!

Ment egy privi.

Üdv:

ppetike.
Vendég

Sziasztok!

Én is beteg vagyok.... a gyerekek meg kis vasgyúrók, nekik semmi bajuk. Lehet valami a fáradtságban is.

Chesti, köszönöm szépen a mailt. Nagyon jólesett.

Juci, rátévedtem ma este a honlapotokra. Szép nagyok már a lánykáitok. :) :) Jót derültem az Auchan és Tesco Karácsonyi katalógusos hozzászólásodon. Ugyanezen filóztam én is tegnap. A koponyamarokkón azóta sem tudtam túltenni magam. Úgyhogy nálunk is ki van adva a családnak, hogy mesekönyv (na de véletlenül sem a zenélős Barbi változat), Kaláka, Halász Judit és kiváncsi vagyok a Palya Bea új gyerek CD-jére is...
Háát a rendszer nehéz, mi úgy próbáltuk tartani, hogy aki előbb kelt, azt megszoptattam, utána keltettem a másikat. Így nagyjából nem az egész nap a szoptatásról szólt. 2 hónapos korukra már csak 1x keltek éjjel, 3 hónapos korukra átaludták az éjszakát. Tegyél fel ide is néha képeket, légyszí!

Puszi mindenkinek
Lucia

Kép
lucia1

Szép napot!

Nálunk szép, jó idő van, süt a nap, megyünk majd sétálni.
Elkezdődött a vendégjárás, hát én tegnap eléggé kikészültem, délután semmit nem tudtam pihenni, még enni sem volt időm.
Lánykáim rendesek voltak, fürcsi után éjfélkor ill. ötkor keltek csak, aztán meg hagytak kilencig aludni, így összejött vagy hét óra, ennyit már rég nem aludtam :lol: Most egész fittnek érzem magam, szerintem még vagy fél óráig.

Lucia, igyekszem majd ide is képet tenni, de örülünk, hogy a honlap úgy ahogy naprakész...
Anyunak van egy ismerőse, aki a zeneovit tartja náluk a csoportban, neki megvan az összes Halász Judit, Kaláka, megkértem, hogy hozza el és átmásoljuk. Hihetetlen, hogy mennyi baromságot lehet kapni kisgyerekeknek és a legszörnyűbb, hogy sokan meg is veszik. Ati szerint bunkóság volt ezt így kiírni, hogy mit vegyenek, de nem szeretnék egy halom szemetet, amit aztán el kell süllyesztenem valahová, ahol még véletlenül sem kerül a gyerek kezébe. Ha már hoznak valamit, akkor az tényleg használható legyen, én így gondolom.

Lilikének jobbulást!
Én Lilkómnak is volt egy kis tüdőgyulladása, bár ő már kint szedte össze, de nagyon hamar felépült belőle. Nem is gondolná az ember, hogy mit kibírnak ezek a csöppségek.

Elan, ha esetleg feljebb megy, menj el az ügyeletre és kérj egy Algopyrin injekciót, én is azt kaptam a terhesség alatt, gyorsan leviszi a lázat.

Kellemes hétvégét Mindenkinek!

Puszi!

Judit

jucicuki

Kép Lili

Kép Dorka

Kép közös ágyban

Kép séta előtt

jucicuki

Sziasztok kismamák, anyukák!

A régiek biztosan emlékeznek rám:) Mondjuk én még sajnos a másik oldalon vagyok:(
Minden rendben velem, fogjuk rá.
Nagyon nagy gratula Lukréciának a kislányához és Naposoldalnak is Nórikához, nagyon régen nem néztem fel, így sok minden újdonság!
Bibar, Gabicsibe, kellemes áldott állapotot kívánok:)
Judit,
nagyon szépek és aranyosak a babák:) Gratulálok!
Gombahölgy nekedk úgy láttam, ha jól láttam nem sok időd van hátra és máris anyuka leszel, minden jót kívánok!
Estrella,
rád is gondoltam, vigyázz magatokra:)
Mindenkinek jó babázást kívánok!
baby.81

Sziasztok kismamák, anyukák!

A régiek biztosan emlékeznek rám:) Mondjuk én még sajnos a másik oldalon vagyok:(
Minden rendben velem, fogjuk rá.
Nagyon nagy gratula Lukréciának a kislányához és Naposoldalnak is Nórikához, nagyon régen nem néztem fel, így sok minden újdonság!
Bibar, Gabicsibe, kellemes áldott állapotot kívánok:)
Judit,
nagyon szépek és aranyosak a babák:) Gratulálok!
Gombahölgy nekedk úgy láttam, ha jól láttam nem sok időd van hátra és máris anyuka leszel, minden jót kívánok!
Estrella,
rád is gondoltam, vigyázz magatokra:)
Mindenkinek jó babázást kívánok!
baby.81

Bocsi,
kétszer küldtem el,meglátszik, hogy régen nem jártam itt!
baby.81

Drága Lukrécia!

Szívből gratulálok, hogy anyuci lettél!!! Nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok nektek!!!

Jól megleptél, már egy hete nem voltam erre, mert én sem vagyok túl jól, gondoltam megnézem mi van Benszivel és Gombával, erre tessék, LILI megszületett. Őszintén kicsit be is paráztam, mert én még korábban kinyíltam, mint Te, és ha ez nem biológia, hanem matematika lenne, akkor lassan én is sorra kerülnék, pedig nekem még van vissza 9 hetem!

Remélem minden rendben lesz és nem kell sokat kórházban lennetek!

Benszi és Gomba és persze Numató!

Nagyon drukkolok nektek! Ügyesek legyetek!

Én hétfőn megyek dokihoz, remélem még hazaenged, napok óta sokat szúrkál a méhszájam körül és feszül is, nem vészes, de ki tudja! Hétfőn este majd jövök, addig is sok puszi mindenkinek!
És köszönöm, hogy gondoltok rám!

Kép

Kép
sharon

Baby:
De jó, hogy benéztél, nagyon örülök neked. Gyere többet és mesélj! :)
Vendég

Mindenkinek szép napot!

Juci
Nagyon aranyossak a lányok és látom szépen fejlődnek!
Igazatok van játék terén!Én is most szembesültem vele,hogy mennyi idióta játék van piacon.Azokat a régi kedves játékokat amivel mi játszottunk igen nehezen lehet megszerezni.Barátnőm kislányának most volt a 4.szülinapja és Barbie babát kért,de nem ám sima régi fajtát,tündért!Némelyik olyan ronda,ijesztő volt,hogy mondtam én a gyerekem kezébe ilyet biztosan nem fogok adni!

Lucia
Jobulást neked és remélem a gyerkőcök maradnak ilyen ellenálloak és nem kapják el ezt a fránya betegséget!

Sharon
Jó hogy jelentkeztél!!Vigyázz magatokra és kívánom,hogy még tarts ki egy pár hétig!!Azért írj hétfőn mi volt a dokinál(már ha haza engednek)!

Bibar
Na milyen Lili baba?Luki jól van?
gabicsibe

Baby
tényleg gyere gyakrabban,nagyon drukkolok neked a következöhöz,olvastam a másikon hogy most még vizsgálatok lesznek :oops: :oops: aztán hajrá :wink:

Sharon
ne aggódj ez nem törvényszerü,Lukinál fertőzés lépett fel azért kellett gyorsan lépni :oops: :oops: kitartás,már nincs sok hátra :wink:

Lukiék jól vannak,már szopizik a kis Lili,ügyesedik nagyon,Lukinak van böven tejcije,szóval minden oké :wink: :wink:

bibar

Gabicsibe
most látom hogy irtál :oops: :oops: sajnos még nem láttam,a család nagyon ott van és nem akarok zavarni,igy is nagyon fárasztó neki mert ott nem lehet a kórterembe bemenni igy mindig a folyosón van,a bokája bedagadt,nem akarom még én is fárasztani :oops: :oops: igy várunk még egy kicsit,de mindennap dumcsizunk egyet :wink:

bibar

Bibar
Az a lényeg,hogy Lili is és Luki is jól van és van tejcije!Sok-sok puszit küldök nekik :D
Megértelek,hogy nem akarod zavarni!Én előre leszögeztem,hogy a szülőkön és az öcséméken kívül senkit nem akarok a kórházban látni pont ezért.Mondtam páromnak,hogy a szülőket is csak akkor értesítheti ha már megvan Manócska,mert nekem nem hiányzik,hogy a folyosón izgulják agyon magukat!A barátok meg megtudják akkor amikor haza mentünk a kórházból.
gabicsibe

Juci, köszönöm az algopyrines tippet; egyelőre nem ment 37,4 fölé a hőm, ezért nem is vettem be semmit. A csuklómat szoktam hidegvizes ruhába tekerni, az leviszi általában 37-re. Nagyon édesek a lánykák :)

Baby, szia itt is :)

Sharon, kitartás :) Kívánom, hogy hazaengedjenek még növeszteni a picurt.

Bibar, köszi a híreket; örülök, hogy Lukiék jól vannak!

Gabi, te jól vagy? Rókáék elkerülnek továbbra is? Most kicsit kiestem a dátumokból, mikor is mész UH-ra, kedden?

Nálam volt 3 nap nyugi hányinger terén, de tegnap megint elkapott, este rókáék is benéztek. Megint ugorhatott egyet a progiszintem, mert a melleim is majd' leszakadtak éjjel. Persze az is lehet, hogy csak az általános lerobbanás miatt rosszabbul viselem a dolgokat... Remélem, ma este már nem megy fel a hőm, de az tuti, hogy amig nem jövök teljesen rendbe, nem megyek dolgozni. Hol van már a régi vagány énem, aki lázasan is bement gályázni? :D Most egy kis nátha is ágyhoz szegez :)

Kép
elan

Alszik a kis tündérem :lol:

Luki, örömmel olvasom, hogy lili már szopizik, és neked is van tejed :lol: Ez nagyon jó!!!!
Engem három napig a közelébe is alig engedtek Nórinak, én erre fogom, hogy a tejem is nehezen akart ( akar) beindulni. Persze, lehet, hogy ez hülyeség, nem tudom... :roll:

Zsókuci, remélem, jól telt a pihenés :lol: jó kis fürdőzés, jajj de szeretem!! Talán a kezed is javulgat már.

Baby, drukkolok továbbra is , és köszi a gratulát :lol: :lol:

Sharon, milyen jól kihúztad idáig is, és már nincs olyan sok hátra! És ez nem matematika, oké? :wink:

juci, milyen szépen nőnek a lányok! :lol:
Neked rendesen beindult a tejed az inkubátor ellenére?

Bibarci, hogy s mint? Biztos szép nagy már a pocid!
Tényleg furi lehet, hogy Lukinak megvan a lánya! Legalább lesz kin gyakorlatozni :wink:

Mi továbbra is jól vagyunk, lassan kezdek magamhoz térni... :roll:
Az utóbbi két-három éjjel, sikerült egyhuzamban közel 5 órát aludnom, ami nem semmi, ahhoz képest, hogy Nóri még nincs egy hónapos 8) :roll:

KépKép
naposoldal

Kép sétához készülődve..

KépKép
naposoldal

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?