Új privát üzeneted érkezett!

Ferty nem gondolja tán komolyan,hogy 20 dpo-ig várok a pozitív teszttel?????????? :shock: :shock: :roll: :twisted:

Ez noooooooooormális? :lol: :lol:
jó ha 12 dpo-ig tartom magam :oops:
Vendég

Sziasztok!

Márti,most jöttem rá,hogy nem is gratuláltam a pocidhoz,szépen gömbölyödsz :D!

Kriszta,at UH-s képek nagyon szupik!!!

Lányok, a szülésről persze,hogy értesíteni foglak benneteket,én Krisztára gondoltam,mivel vele már találkoztam és fogok is a dokinál,majd priviben kérek telcsiszámot.Remélem azért még egy darabig nem lesz rá szükség.

Puszi:Gabi
Vendég

Köszi mindenkinek még1x a gratukat, jólestek! :D
Vendég

Hello, lelkiismeret furdalásom van, mert nem haladok a ..... szakdogámmal. tegnap már bőgtem is, hogy hagyom a francba az egészet, de persze nem gondoltam komolyan, csak kikészít, hogy ilyen sz@rt nem bírok megcsinálni.... Elegem van, majd jövök ide is, ha haladok vele.

Különben voltunk szerdén este dokinál, minden oké Geri bébivel! Eljött velünk a hugim is, mivel ő még sosem látott uh-t. Mondta a doki, hogy nézze csak, ez ez, stb, aztán megmutatta: itt a kis cerkája :wink: Mondtam neki, hogy apa jobban örülne, ha azt mondaná: itt a nagy cerkája.... :lol: :lol: Szóval megmérte: 5 mm, tehát már fél centi!! Szerintem hatalmas!! :lol: :lol: Szerintetek???

Na, próbálok rákoncentrálni erre a ....

Vicuska, jó a hőd, csak így tovább!!

Nati, te méregetsz??

na lépek, puszi mindenkinek, kellemes hétvégét! Remélem senki nem dolgozik!!!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Jó reggelt lányok!

Még élek! :D
Néha nyűgösebb és össze-vissza eszik, fáj a pocakja, de ezeket leszámítva egy szavunk se lehet, nagyon jó baba.
Újabban majdnem minden nap összetojja magát és megy a csap alá, de ott nagyon jól elvan.
Még csinálunk majd képet, van olyan is, hogy csupa kaka a ruhája a hátán, csak nagy a kép és nem tudom lekicsinyíteni, meg egy olyan is, ahol a mosdóban csücsül. Nagyon édi!

Andi! Gratulálok az esküvőtökhöz, sok boldogságot kívánok és további boldog babavárást!

Márti! Szépen gömbölyödsz te is!

Kriszta! Igaz már személyesen megdicsértem a pocakod, de itt is megteszem.Jól áll neked a terhesség! Örülök, hogy minden rendben és kár, hogy nem mutatta magát a pindur, de talán majd legközelebb. Ja, és az uh-s fotók nagyon szupik!

Viki! Gratula Levi fogacskájához!

Judy! Nagyon aranyos a kisfiad az iskolapadban!

Nati, Vicuska! Nektek folyamatosan megy a drukk ezerrel, még ha nem is tudok olyan sűrűn jönni!

A többiektől elnézést, akinek nem írtam, ennyi maradt meg a fejemben. :D

Jövök, ahogy tudok, de az alváshiány kikészít. Amíg a pocakban vannak a lurkók, addig aludjatok, mert utána nem fogtok tudni.

Ez a kép tegnap készült, a húgom hétfőn este meglepett minket és hazajött pár napra Görögországból.

Kép
Vendég

Chrissy, örülök, hogy jól vagytok!! A kissrác meg nagyon édi, a kakival kapcs pedig gondolom te is azt vallod, hogy inkább naponta többször jöjjön, minthogy napokig szenvedjen miatta!!

ja, lányok, elfelejtettem megköszönni: a fehérvári hokis srác megnyerte a versenyt!! :wink: Kap egy trófeát, meg egy hokiütőt, de ez főleg erkölcsi "nyeremény", illetve győzelem!! mégegyszer köszi!!

Kép

Kép

hoppá

Látom nem csak én nem jövök.... :wink:

Kép

Kép

hoppá

Halihó!

Vicuska :D Hülye ez a ferti. Én se bírnám addig. Nagyon szépen alakulgat a hőd, csak így tovább!!!!

Gabi, most nézem csak hogy repül az idő. Most már érted izgulhatunk ha pár napig nem jössz. Persze azért még maradjon a picuri egy pár hetet. :)

Kata, ez a cerkás dolog nagyon jó :) felolvastam apának, jót kacagtunk rajta. :D A szakdoli miatt meg ne izgulj, majd belelendülsz. Amikor az ember nagyon akar valamit akkor nem megy.

Kriszti, csodaszép Martin baba, nagyon szép arca van. Kitartás lassan talán jobb lesz, bár nekem még nincs tapasztalatom. :)

Dobok egy táblicseket is:
Kép
Kép

madiani

Sziasztok!

Chrissyy,
örülök,hogy jelentkezdtél és hogy minden rendben van.Martin baba napról napra erősebb és szebb lesz.Nagyon édi!!!

Már mi is várjuk,hogy kibujjon a kis Noel bébi,de azért még csak maradjon benn min. 1 hónapot,jó helye van ott neki.

Alexaa,
ugye mond Neked valamit a Raduka Barbara név?Ő a férjem unokatestvére.Ugye milyen kicsi a világ?

Na puszi lányok,azszem megyek pihizni!
Gabi
Vendég

Gabi!

Osztálytársam volt az EÜ-ben.1 hete találkoztunk az osztálytalin,és kérdezte,hogy honnan ismerlek,mert látott az iwiwen az ismerőseim között.Igen,mondta,hogy a férjeddel unokatesók!Bizony,kicsi a világ!
:D :D

Kriszti!Nagyon szép Martin baba,édes a mosolya!Nálunk az első 2 hónap volt a legrosszabb alvásügyileg,bármikor,bárhol el tudtam volna aludni,olyan fáradt voltam!Martinka 3 óránként evett éjjel.
Ez az anyatejes kaki meg márcsak ilyen!Nyakig benne tudnak lenni!!Velünk még olyan is megtörtént,hogy séta közben bekakilt a kisgyerek,és amikor hazaértünk,akkor láttuk,hogy az egész háta,bodyja olyan,sőt még a babakocsi is!! :shock: Le kellett szedni a huzatot,és ki kellett mosni!!Nagyon durva volt! :D
Vendég

Sziasztok,
látom, mindenki hétvégézi :P

Nálunk is megvolt tegnap a nagy ünneplés, Apuci örült az ajándékoknak is és a nagy cserép csuporban főtt töltött kápinak is. Kezdek belejönni a sütésbe, főzésbe :wink:

Vicuska,
szerintem ferty is oda tette a teszt időszakot, ahova BB is mondta. Inszem után 21 nappal.... De örülnék, ha a Te dokid vmi mást mondana, mert én sem fogom addig bírni valószínű :oops: .
Te érzel valamit??? (Nekem nincs hányingerem a duphastontól, bár tegnap kezdtem el szedni, mert a 3. naptól kell)

Ani,
az örömförrással nincs gond :oops: :oops: , mióta nem kötelező, le se vakarjuk egymást egymásról :oops: :oops: :wink: .
A szomszédhoz én csak a saját érzéseimet tudom neked is javasolni: én attól vagyok rosszul, ha vki tudja, hogy babát tervezünk és vágni lehet a feszültséget a levegőben, mert nem mer róla beszélni, megkérdezni. Inkább kérdezzen rá finoman, együttérzően, mintsem mindenki ettől feszengjen... De tudom, hogy ezt mindenki másként éli meg...
Nálad elmúltak már a koraterhes rosszullétek??

Judy,
nagyon drukkolok nektek jövő hétre, remélem Bazsi hősiesen fogja tűrni és bírni!!!

Kata,
egyszer meg fog szállni az ihlet és abba se tudod majd hagyni!!! Mindig eljön az a pillanat!!!! Kitartás!!!

Gabi,
tehetnél fel pocakos képet magadról!! Már biztos szép nagy!!!

Chrissyy,
de jó, hogy minden rendben veletek!!!! Az a lényeg, hogy megnevettett benneteket még a kakival is :wink:

Alexa,
Martin babával mi a helyzet? Fogacskák? Kukaca?

Márti,
no, hogy mozog a pocaklakód?

Szilvi,
Veled mi történt??? Már nagyon rég nem jöttél? Nem dolgozol mostanában? Vagy már házat is megvettétek és azt szépíted??

Kellemes hétvégét mindenkinek, pihenjetek, álmodozzatok és szeressétek egymást :P :P
Vendég

Sziasztok!
Nati, eléggé mocorog, már minden nap érzem őt! :) Olyan jó érzés!!!! Amúgy megértelek téged és a párod, idegesítő lehet parancsszóra és időre meg tesztek alapján... :oops:
Judy drukk a kisfiadnak, remélem minden ok lesz!
Kata hát az tényleg hatalmas!!! :D Apa biztos büszke volt!!
Szilvi, merre vagy?? Hiányoznak a Titababás sztorik!!
Chrissy imádnivaló gyerkőcöt csináltatok, minden elismerésem!! Az a mennyei mosoly...A kakás dologról eszembe jutott egy régi poénos szöveg, amit eddig nemtom miért nem hoztam nyilvánosságra, bocsi, nagyon hosszú, de megéri elolvasni :D :

Az első 6 hónap
- az a hatalmas méretű fej, amit szülés után egyfolytában nézel, hát az tényleg átfért azon a kis lyukon, amibe addig azt a pirinyó tampont dugdostad;
- a lefejt tej becsesebb, mint egy 200 éves bor;
- úgy tűnik, az egész nap egy végtelen szoptatás;
- napi 4-5 óra alvással is lehet élni;
- ha választhatsz a szex és az alvás közt, az utóbbira fogsz szavazni;
- egy kisbabából valamelyik nyíláson mindig folyik valami;
- a séta csak neked séta, ő ebből semmit nem vesz észre;
- elindulni otthonról egy 2 órás procedúra;
- ha eddig nem kötötted be a biztonsági öved, ezentúl befogod;
- rohadt nehéz a babahordozót cipelni, gyerekkel együtt;
- minden babazokninak szűk a szára és bevág;
- a legszebb ruha is csak 1x kerül sorra, azután kinövi;
- aki a fürdetőkrémet kitalálta, azt lapáttal vernéd agyon;
- az egész terhesség alatt azt várod, hogy végre megint hason alhass; Szülés után a 2 irgalmatlan méretű cicid miatt továbbra is csak ábránd marad...
- már nem szereted a vendégeket;
- sírsz, ha az alvó gyereked nézed;
- sírsz, ha valaki hangosabban szól hozzád vagy ingerültebb veled;
- sárkány leszel, mindenért piszkálod a férjed;
- egész nap várod, hogy este legyen, és a gyerek aludjon, reggel meg azt várod, hogy mikor kel fel végre;
- ha elszabadulsz otthonról pár órára, amit addig alig vártál, akkor egész távolléted alatt otthon jár az eszed;
- a férjed túl csinos, túl szexi és minden nő biztos őt akarja;
- akik eddig hívogattak a szülés előtt, hogy "egyben vagy még?", na azok mostantól nem fognak. A napok múlásával, már senki nem fog hívni, csak a család;
- a nagyszülők azt hiszik, nekik szülted a gyereket;
- kiderül, hogy mindenki tehéntejet ivott 2 hónaposan régebben; - kiderül, hogy anyád nem tud semmit a babákról (már);
- fél óra bohóckodás és cigánykerekezés után egy 2 mp-es mosoly teljesen reális egy babától;
- a digitális mérleg egy szar, csak arra találták ki, hogy idegesítsen;
- amelyik ruha lábközt nem patentos, az a gyerek emelésekor a nyakában gyűlik össze;
- a híg fos a legjobb pelenkában is utat vág a hátközépig;
- van 70 dekás teli pelenka!!
- a zenélő forgó a kiságy felett nagyon kevés ideig forog 1 felhúzással sajnos;
- a mélyhűtőben már csak a fagyasztott anyatejnek van hely, kajának nincs;
- egész nap otthon vagy, még sincs este meleg vacsora és kupi is van pluszban; És még fáradt is vagy;
- a melltartóidat sárkányeregetésre is használhatod;
- zuhanyzáskor meg kell emelned a melleid, hogy alatta is megmosd;
- a hátközépig fosás mindig akkor jön el, amikor sorra kerülsz a dokinál és le kell vetkőztetned a vizsgálathoz;
- a babagondozással kapcsolatban nincs egyetlen téma sem, amiről ne adna teljesen eltérő tanácsokat a védőnő, az orvos és az anyád.

6-12 hónap között

- ha a gyerek elalszik végre, akkor a postás csenget. De 2x!!
- a törlőkendő pont akkor fogy ki, amikor a babád nyakig kakis, és a vízszolgáltatás előreláthatólag!!! 14 óráig szünetel;
- bármit próbálsz hozzátáplálás címszóval, az öklendezve jön ki belőle;
- a főzelék SEMMIVEL nem jön ki a ruhából és textilpelenkából;
- 3 kanál lenyelt kaja után képes fél üvegnyit visszahányni, és még 3x lebukni magát napközben;
- napi 4x átöltöztetni nem is sok;
- az egész szobát betakaró játszószőnyeg is kicsi;
- a hányás mindig a kimenőbe felöltöztetés és az autós hordozóba betevés UTÁN következik!
- 1 óra cipelés után egy 6 kilós baba is 20 kilósnak tűnik;
- a legjobb játék a pillepalack; Minden más pénzkidobás;
- az is befér egy baba szájába, amiről azt hiszed, egy reklámszatyorba sem férne be;
- mindenen a bevarró címke a legérdekesebb;
- minden fájdalom és baj emelés hatására múlik;
- ha eddig nem volt kutyád, most van; 2 méternél nem távolodik el jobban és még a WC-re is követ négykézláb;
- amíg a gyerek iszik a cumisüvegből, már lila fejjel és lélegzet visszatartva nézve őt rá kell döbbenned, hogy ő tovább bírja 1 levegővel, mint te;
- térd magasságig minden kéznyomatos és nyálas a lakásban;
- 1 fog arra elég, hogy piercinget lukasszon a mellbimbódba, és átharapja a nyaki ütőered;
- ha valamit 1 órán át pepecselsz, főzöl, minden edény koszos, turmixgép úszik, na akkor nem fogja megenni;
- a baba nem nyeli le a szájában lévő falatot, mielőtt veled szemben ülve eltüsszenti magát;
- a baba nem ismeri a türelem szót! (sem)
- amikor leülsz mellé a földre, ő ügyesen feláll beléd kapaszkodva, de tuti a mellbimbód a fogódzó;
- a körömvágást altatásban kéne végezni!! Olyan, mint futó vadra lőni;;;
- a tépőzáras cipő 3 mp-ig van a lábán;
- miközben eteted, mindenki rajtad röhög, aki lát, mert te is nyitod és csukod a szádat, néha le is nyalod körbe a nem létező maszatot;
- a baba leszarja, hogy hétvége van, akkor sem alszik tovább;
- fel sem tűnik, ha kicsit hányásos a pólód;
- van, hogy 4 napig ki sem bontod a lófarokból a hajad; Kelsz és fekszel vele;
- rájössz, hogy a mikróba tett babakajás üvegből 40mp után kirobban az egész főzelék és mindent beterít;
- az etetőtálcára csöppent főzelék sorsa a tenyérrel szétcsapkodás, ha nem vagy elég gyors a papírtörlővel;
- elnyúlni egy nagy kád habos vízben, arcpakolással, gyertyákkal körbe véve, egy pohár itallal; Na ez innentől csak ábránd marad;
- ha 1 szál hajad kilóg a copfból, akkor azt megtalálja és szép lassan kitépi;
- ha megvetted a méregdrága játszószőnyeget lelógó cuccokkal, az elektromos hintát, a bébikompot, a babataxit, a félsátor áll a nappaliban, a felfújt kismedence is teli játékkal a szoba közepén, a járóka felállítva, a babakocsi a folyosón, és éjjel minimum 1 labdán átesel a 7-ből; ; ; akkor rájössz, hogy kiszorítottak a kecódból;
- ha eddig fújoltál egy nyálzó kutya láttán, akkor még nem tudod, milyen, ha megpuszil a csorgó nyálú gyereked;
- bármilyen földre ejtett morzsa vagy kajamaradék a szájában köt ki;
- többé nem kell mosni a papucsod talpát, van, aki tisztára nyalja;
- nem csak a saját lábujját tudja és fogja a szájába venni;
- a nagyszülőkhöz érkezve te már a kocsiban láthatatlanná válsz számukra;
- lehet égnek álló seggel aludni!!!
- vendégségben is képes pólón és melltartón át bekapni a bimbódat;
- nem csak anya haját jó szálanként húzgálni, ott van apa mellkas szőre is;
- igenis meg lehet enni egy 3 fogásos vacsorát 4, 5 perc alatt;
- csak addig néz a fényképezőbe, amíg nem nyúlsz az exponálás gombhoz; 32 képből 1 sikeres;
- vetkőzni öröm, öltözni kín;
- a köldökpiercing képes 5 centit nyúlni; ; ;
- a " de én ezt így csináltam " mondat egy idő után kiváltja belőled a nagyigyilkos indulatokat;
- ha bevásárlás után cipekedsz az emeletre, karodon gyerek, töködön is csomag lóg, akkor leejti a cumiját;
- a spejz úgy néz ki, mint egy bébiétel depó.

1 év után

- még mindig túl jóképű a férjed, túl jó szaga van az új parfümjétől, és biztos mindenki csak őt akarja; Pár féltékenységi jelenet, és totál hülyét csinálsz magadból. És ez még nem a vég, csak 1 éve vagy otthon; Lesz ez még rosszabb is;
- már nem zavar a kupi a lakásban, képes vagy nyugodtan ülni a szarkupac tetején, lábad alatt egy halom mosott és beszedett ruha, amit a gyerek elért az ágyon, és leszórt a földre. Oldalt egy pár üres flakon, amit kiszedett a kukából és odavitt neked a nappaliba; A konyhát beborítják a műanyag edények és fakanalak, amiket a szekrénybe beülve kihajigált; Esély nincs visszatenni, minek arra az 5 percre;
- a gyereked már 12 hónapos, csodásan feléri az asztalt; Igaz, nem látja mit ér el, de érzi, hogy valami húzhatót talált. Így szabadulsz meg az anyóstól kapott törékeny, de "csodálatos" lakásdíszektől, vázáktól, tálaktól, kaspóktól;
- eljött a fosztásidő; Minden, ami olyan anyagból van, ami kitartó munkával kikezdhető, és a szöszöket húzkodva kitéphető, az elkezd szétjönni; Ilyen pl; a padlószőnyeg, tapéta, a kutya bundája. (Ez utóbbi elég sokat nyüszít közben);
- eljött a nagy zajok ideje is; A földhöz csapkodás hangja már lószar ahhoz képest, amit a fakanál kiad, ha a konvektoron húzkodja végig; Mindezt fülig érő szájjal;
- az etetőszék kitűnően tolható a kövön, még a 20; kör után is érdekes elfoglaltság; Már akinek;;;;
- nem hitted volna, hogy áhítattal fogod várni a napot, amikor először nézel meg egy teljes filmet; Az, hogy moziba is lehet menni, a vágyak netovábbja;
- eseményszámba megy, ha a fodrászig eljutsz és levágatod a hajadat;;;
- megtanulsz nyitott ajtóval ülni a WC-n úgy, hogy közben valaki áll veled szemben és mereven néz téged;
- az ujjbecsípés 10; alkalom után sem riasztja vissza a fiókhúzogatástól;
- a kutyát megtaníthatod, hogy ne nyúljon a gyerek játékaihoz, de a gyerek a kutya jutalomfalatját fogja a legjobb ízűen rágcsálni;
- az idő múlásával egyre nagyobbak a lakásban a káresemények;
- mindenhonnan csak le- és kipakolni izgalmas;
- a homokozó lapáttal igenis ki lehet ütni egy ember szemét;
- a Hull a pelyhes szép dal, de 200-adik alkalommal már a Mikulás k; anyját; Még jó, hogy kivehető az elem a játékból;
- rájössz, hogy finom a pötidanon
- a melegítőnaci a leggyakrabban használt ruhadarabod;
- úgy érzed, évek óta papucsban jársz;
- ha alszik, nem tudsz csörömpölni a mosogatógéppel, ha fent van, akkor meg tőle nem tudsz belepakolni;
- a lakás növényállományát tekintve úgy érzed, a gyereked sosem lesz természetbarát;
- a nagyszülők gyakran ismételt mondata: "Én adnék neked, de az anyád nem engedi;"
- ha hosszú levelet írsz, a modem zsinórja lesz a legérdekesebb húzható játék;
- nyaraláskor csak a hátad barnul le, ahogy derékszögben futkosol a parton a gyerek után;
- a gyereket nem érdekli, hogy 9600 forintot adtál ki egy 18-as cipőért;
- mire 1 éves lesz, jobb bicepszed van, mint aki évek óta gyúr rá;
- a legjobb haverjaid dobot, trombitát, szintetizátort és gitárt vesznek neki az első szülinapjára. Esetleg géppuskát. Persze nekik még nincs gyerekük.

:lol: :lol: :lol:
Vendég

Még mindig hétvége van :P :P
Én nagyon élvezem ezeket a hosszú hétvégéket és már alig várom a karácsonyi hosszú - rövid napokat!!!

Márti,
klassz az összefoglaló!!!! Van benne igazság jócskán!!
Vendég

Sziasztok,

Én most pár napig nem leszek, mert holnap reggel fekszünk be Bazsival a kórházba.
Gondoljatok ránk délelőtt, akkor lesz a műtét, pontosan nem tudom hány órakor, mert sajna ez már futószalagon megy.
Remélem minden rendben lesz, mert az éjszaka már hülyeségeket álmodtam arról, hogy elvesztettem a gyerekeimet. Ezt az álmot betudtam a műtét izgalmának.

Mindenki vigyázzon magára.

Puszi. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok Lányok!

Judy
Holnap én is gondolok rátok,kitartás nektek!!

Chrissy
Jó hogy néha jössz,és köszönöm hogy ilyen aranyos vagy én mondtam neked hogy gyönyörű a pici Martin és te is tudod mekkora erőt adtok nekem!Ahogy a doki is mondta..

Gabi
Akkor majd cseréljünk telefonszámot mindenképp!!És köszönöm szépen!

Bocsánat hogy nem írtam mindenkinek most csak felnéztem gyorsan!

A tengerimalacom is megszült és 4pici kis szőrös malacka rohangál itt ketrecben :D

Szép napot nektek!

Pussz[/b]
Vendég

Sziasztok!

Bocs, az eltűnésért, megvagyunk. Voltunk Bukarestben, oda kellett németből vinni a motyót. Hát, mit mondjak... elég kiábrándító volt. A lepusztult putrik mellett a kacsalábon forgó márványpaloták... A közlekedésről és az autópályájukról inkább nem regélek. Arra a megállapításra jutottunk, hogy megnéztük mi van az albán béka valaga alatt és felett.
Svédország nagyon szép volt, visszamennék még párszor. :)
Titababa jól van, nemsokára mehetünk 12 hetes szűrésre. A vérvétel még mindig lóg a levegőben. :? A melóhelyen is egyre vadabbakat találnak ki, még mindig nincs végleges helyem. De holnap közéjük csapok. :D
Vendég

Jó reggelt!

Csak gyors bekukk, mert ma suli van, nem tudok majd jönni.

Nati, köszi a jó tanácsokat. Talán jobb lesz most már, ritkábban vagyok szarul, de tegnap este is szenvedtem. :(

Judy, csuriban kezem lábam, gondolok rátok!

Kriszta, tengerimalacok? Tök jó. Nekem gyerekkoromba volt aranyhörcsögöm.

Szilvi, végre újra köztünk. Üdv itthon. Várunk a képekkel, hát igen Románia nem egy nagy szám ha az ember csak átutazik. Vannak olyan természeti csodái amit sajna ha nem is reklámozzák egyre látogatottabb és ez által egyre lepusztúltabb is. Az utak sztem meg sokat javultak az elmúlt 3 évbe, de hát össze se hasonlítható pl. egy Német országi autopályával. :) Autópálya.... sztem a románok tisztába sincsenek ezzel a fogalommal, már azt is autópályának nevezik ahol négy sáv van (semmi más feltétel nincs meg). Örülök hogy itthon vagy újra, a melóhelyeden meg ne hagyd magad.

Sziasztok!

madiani

Szijasztok!!
Drukkoljatok!!! Most megyek UH-ra a kórházba (Svarcihoz majd csütörtökön) és háthahátha lány vagy fiú....:D :D jajj de izgulok, hogy minden ok legyen!!!
Éjszaka arra ébredtem, hogy iszonyúan fáj a lábam, mintha baltát vágtak volna a lábfejembe. Nem értem, soha nem fájt még ennyire semmim, alig aludtunk vmit...Most alig tudok ráállni, mi lehet ez? Bár a hideg borogatástól meg lábfürdőtől picit jobb lett.
Hétvégén jött egynéhány ember megnézni a lakást, de szerintem egyiknek se tetszett igazán. Nem tudtok vkit aki épp lakást keres? :)
Vendég

Jó reggelt,

Judy, nagyon drukkolok, hogy a nagyfiad minél fájdalommentesebben élje meg a műtétet!! Ha végzett, vehetsz neki fagyit!! Nem hülyéskedek, legalábbis én azt ettem a műtét után, tök jól hűtötte a torkomat!! de azért kérdezd meg a doktorbácsikat!! Drukkolok!!

Én a héten még mindiog nem jövök, ezerrel csinálom a szakdolimat. Pénteken kell leadni, remélem elkészülök vele!!

Puszi mindenkinek, és akinek drukkolni kell, drukkolok!! Azért néha jövök olvasni!!

Kép

Kép

hoppá

Márti, nekem is szokott fájni a lábam, illetve inkább a comnjaim hátsó része, erre azt mondta a dokim szedjek Magne B6-ot, az segít!! Sajna ez is a terhesség velejárója!! Nagyon drukkolok, hogy a babátok széttárja alába közét!! :wink:

Kép

Kép

hoppá

Judy,
nagyon-nagyon drukkolok, tudom milyen nehéz egy ilyen műtét előtt, pláne gyerkőccel!!! De remélem hamarosan túl lesztek rajta és Bazsinak egy új fejezet kezdődik az életében, betegségek nélkül :P :P A gyerkőceidet meg nem fogod elveszíteni, ez csak egy rossz álom volt :twisted:

Kata,
hajrá szakdoli, meglesz péntekre, tuti!!! Szerintem most már a belednülős fázisodban vagy, izga? :wink:

Márti,
gyere a hírrel mindenképp!!! A lábadra valóban Magne B6 jó, mindenféle izomgörcsre használ (a mi cégünk terméke :-))).
A nagynénéd nem egy alacsony, szemüveges, őszes hosszú hajú idősebb hölgy? Nagyon elhivatott :P . Már többször láttam és mindig gondolok Rád :wink:

Maci,
üdv újra köztünk, nekem már hiányoztál!!! Mikor mész 12. hetes uh-ra? Péntekenként BB az uh-s :P

Ani,
kitartás, már Ti is nagyon közel vagytok a 12. héthez, hátha utána már nem lesz rosszullét!!!! Viszont ezek jelek, hogy picurka szépen fejlődik :wink:

Vicuska,
hogy vagy? Vannak vmilyen jelek??? :wink: Hőd hogy áll? Mikor tesztelsz?
Vendég

Sziasztok!

Kedves kisbabó udvariasan megmutatta, mije van!!! Kukis!!! :lol: :lol: :lol: Apa nagyon örült...!!

Hmm hát szedek magne b-t, napi 3x...de már nem fáj, jót tett a séta. Apuci szerint elfeküdtem vagy az eret nyomtam és azért fájdult meg.

Amúgy kiderült,hogy korán mentem, mert nem a 18. héten vagyok túl, hanem a 17.-en, most vagyok a 18.ban, és őket az érdekli melyik telt le, szóval picit félreértettem, nem baj, megyek jövő 7en. De minden oké, keresztanyám (nem a nagynéném, igazából nem rokon, anya barátnője volt, így lett a keresztanyám, de Nati nem ő az, a Pici vörösre melírozott hajú, nem szemüveges, 50 körüli, alacsony, vékony :) ) azt mondta milyen kis golyófeje van! :) Piiiiicur!!!! Na majd Svarcit is megkérdezzük, remélem ugyanezt mondja és akkor tuti pöcsös! :lol: Kérek tőle képet is! :)
Vendég

Márti,
gratula a kis Attilához!!!!!! A lényeg, hogy mindene megvan és egészséges!!!!
A számolás pedig szerintem se egyértelmű, ne is törődj vele :wink:

Judy, gondolom már túl vagytok rajta.... Bazsi meg már lehet, hogy fagyizik is :P
Vendég

Ani
Úgy terveztük, hogy jövőre elmegyünk Erdélybe, mert a párom nagyon sokat járt arra. De aztán úgy döntöttünk, hogy a pár hetes-hónapos Titababát nem cipeljük, majd toljuk 1 évet a kirándulást. :)
A táj maga nagyon szép, de az utak kritikán aluliak. :?
Melóhelyen álmodoztak, egyelőre egyműszakba járok, mert a nagyfehér kitalálta, hogy nem 2műszakozhatok. :? Dinnyevirág!!! Így most 2 teljesen új kollégát okítok be, egyelőre a gépeket próbáljuk beállítani. Aztán meglátjuk hogyan tovább, mert aki mellett dolgoztam, ő szabadságra szeretne menni, akkor lehet, hogy visszamegyek oda kétműszakozni. Szóval, szövevényes az ügy....

Kata
Ügyesen a szakdogával, úgyis csupa 5-ös lesz! :)

Judy
DRUKK!!!!!!

Nati
Nekem is hiányoztatok!
Nem döntöttem még el, mikor is megyek UHra. Egyre valószínűbb, hogy pénteken megyek vérvételre.

Márti
Gratula a kis kukishoz!!! :)

Lenne egy hülye kérdésem: a 12. hetes UHra kérni kell időpontot? :oops:
Vendég

Márti, gratulálok a kis cerkáshoz!! :wink:

Kép

Kép

hoppá

Maci, nem a saját dokid csinálja a 12 hetes uh-t? Ha nem, szerintem akkkor sem kell időpont, odamész a kórházba, a földszintre jobbra, és húzol egy sorszámot az uh-ra, és aki ott van, megcsinálja!!

Kép

Kép

hoppá

Köszi csajok, aranyosak vagytok! Úgy imádom ezt a kis pocaklakót, egyzerűen sírni tudnék annyira örülök neki! Amúgy is elővettek az érzelemhullámaim... :roll: hüpp...Picuripicuripicuriiii!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Márti! Gratula a kis kukishoz!

Kata! Kitartás a szakdolihoz!

Szilvi! Én úgy tudom, hogy nem kell kérni időpontot. Csak amikor bemész a dokihoz, mondod miért jöttél.

Judy! Nektek is megy a drukk, hogy a kisfiad mihamarabb meggyógyuljon!

Kriszta! Gratulálok malacka anyukának, biztos édesek a kis szőrmókok!

Rólunk! Martin baba 3 hét alatt 1 kg-t hízott. Tegnap esti versenysúlya 3740gramm. Jól vagyunk. Csak az alváshiány...
De egyszer csak átalussza majd az éjszakát, csak győzzem kivárni! :D
Újabban alvás közben olyanokat nyög, hogy apával csak vigyorgunk rajta.
Még az is rossz egy picit, hogy nem ehetek mindent! De már csak 5 hónapot kell kibírnom, utána már ő is kaphat mást és talán én is ehetek majd több mindent!

Többiekkel remélem minden rendben és bocsika, akinek nem írtam.

Amúgy meg baromira hiányoztok! A napi cseverészések meg minden. De hát az anyaság az első, meg a kis pindur. De majdcsak belerázódunk és lesz időm és energiám többet jönni. Mióta megszültem, nem is olvastam amiket írtatok, de egyszer majd ráveszem magam. Még csak bő 3 hetivel vagyok lemaradva! :D
Most megyek, mert lassan ébredezik és követeli a cicit! :D

Mindenkinek megy a drukk, akinek kell!
Lélekben veletek vagyok mindig és sokat gondolok rátok! Örülnék, ha még idén össze tudnánk hozni a következő talit!

Sok- sok puszi mindannyiótoknak!!!
Vendég

na most bőgök!!! :lol: komolyan!
Nemcsak fiús anyáknak: http://www.youtube.com/watch?v=hxsIjzic2pA
Vendég

Márti,
sajna nem tudtam megnézni, a mhelyen le van tíltva az az oldal is....
Hát, én is nagyon sírós hangulatban vagyok.. tegnap reggel óta depizek, de ma a munka jót tett :P De mindenen képes lennék elsírni magam, legszívesebben megölelnék mindenkit :shock: :shock: túlcsordul bennem az érzelem - biztos a progi miatt van, amit szednem kell :oops: :oops:
De hogy a vásárolhatnék milyen gyogyitól van, azt nem tudom???? :P :P

Sőt, már a karácsonyi hangulat is teljesen rajtam van :lol: már készül a listám, van, akinek már meg is rendeltem az ajándékot, a kocsiban és most már itt is csak karácsonyi zene szól, s mindjárt gyújtok egy párologtatót is - természetesen karácsonyi illoolajjal :P - néha túlzásba tudok vinni dolgokat :P

Nagynéni-keresztmami... bocsi, majd legközelebb is sasolok, hogy jó hölgyike felé legyek pozitív :P :P

Kriszti,
az a lényeg, hogy jól vagytok, a kisregényt meg majd elolvasod egy hűvös téli estén, mikor Martinka aludni fog :wink: Mindenki jól van, Vicuskával pedig hamarosan pozitívat tesztelünk, Mártinak is kisfia lesz, Kata szakdolit ír, Judy Bazsiját ma műtötték... Röviden :P

Kata,
azért látom, nem egyszerű távol maradni a Bnettől :wink: Hogy állsz a szakdolival? Nyomtatást meg tudjátok oldani?

Maci,
látom Te is nehezen tudsz nemet mondani. De az egyműszak jóóóó hír, csak meg is tudjátok valósítani!!!!! Szépen kerekedsz már?
Vendég

Márti, :roll: nem hiszed el, de napok óta az Édes kisfiamat hallgatom a youtube-on, én is szoktam rá síírni, Gergő drágám pedig mocorog rá rendesen!!

Nati a nyomtatást szépen lassan itthon majd megoldjuk, nem lézernyomtatóval, de majd meglesz. Hogy hogy állok?? Sz@rul, már arra gondoltam kellene valakit szereznem, aki megcsinálja helyettem.... de nem ismerek ilyet. Valaki??? :roll:

Nati, reméljük inkább éppen a beágyazódástól vagy hangulatváltozós!!! :wink:

na, tényleg csinálom, sosem leszek kész. Ja, és este megyünk Pestre egy utazóágyat veszünk pöttömkénknek, tök tetszik, és baromi jó áron van!! itt a képe:

Kép

Kép

hoppá

a kép feltöltéswe helyett az elküld-öt nyomtam meg, szóval itt van:

Kép

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!!

Márti
Hatalmas gratula a pici kukishoz,irigyellek ám hogy már tudod milyen van neki!:)

Én az édes kisfiamat a múltkor hallottam a rádióban és úgy sírtam rajta...

Judy
Remélem minden rendben veletek!

Nekem is kell már Magne b-t szednem csak azt nem tudom hányszor..nekem iszonyatosan fáj a hasam alja de azt mondta Schwarzi hogy a méhem súlya miatt fáj...

Szép napot nektek!
Vendég

Sziasztok!

Márti!

Megnéztem én is és nem bírtam sírás nélkül. Ráadásul a tavalyi babóm is kisfiú volt. Most nagyon rossz volt a halottak napja, kicsi Domcsinak gyújtottunk is gyertyát.

Kriszta! Ne aggódj, minden rendben van és lesz is. Pihenj amennyit csak tudsz, simizd a pocakodat és beszélgess sokat a babóval, hallgass nyugis zenét vele, az jót tesz mindkettőtöknek!!!

Nati! Köszi szépen az összefoglalót!
Vendég

Lányok tök jó hogy így együttéreztek! :) Amúgy én is kezdek karácsonyi hangulatba keveredni...életem utolsó gyerektelen és első pocakos karácsonya!!!!Nati, remélem neked is az lesz! :)
Vendég

Jaj Vicuska bocsi, persze neked is babás karácsonyt kívánok!!!
Vendég

Hello,

Judy, remélem Bazsi már túl van szerencsésen a műtéten!!

Márti, sokunknak lesz ez az első (még) gyermektelen, de pocakos karácsonya!! Ez nekem - meg gondolom mindenkinek - nagyon bensőséges karácsony lesz!! Én már nagyon várom!!

Most jöttünk meg Pestről, megvettük az utazóágyat, tökéletes állapotban van, 5000-ről lealkudtam 4000-re, és még kérdeztem a nőt, van-e valami, amit még eladna, mondta hogy az nincs, de van egy kék kis múanyag motorja, amit odaad ajándékba, mert az ő gyerkőcének már pici, és csak foglalja a helyet!! :wink: Úgyhogy van már motorja is Gergő babának, majd másfél év múlva használhatja is, addigra jó lesz neki!!

na, jó éjt!!

Nati, mégegyszer köszi a nyomtatás-felajánlást, meglátjuk, szükség lesz-e rá!!

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Gabi és Alexa tényleg kicsi a világ mert én is ismerem a R.Barbit :D , nekem meg kolleganőm volt. Mekkora már a babájuk? Jól vannak?

Márti én is megnéztem a linket és nagyon szép, igazán meghatódtam én is sírtam. Azt hiszem én is készítek egy ilyen felvételt a Leviről, újszülött korától ahogy cseperedik akkor lesz ám igazán sírás.
Gratulálok a kukishoz! Én nagyon örülök, hogy kisfiam van, el sem tudnám már magam képzelni egy kislánnyal.

Judy nagyon szorítok értetek, biztos minden rendben lesz és végre vége lesz ennek a tortúrának.

Chrissyy jó volt beszélgetni és nagyon cuki volt Martin baba :D . Akkor a webkamerát én is behajtom apán. Pihenj amikor csak tudsz, ahogy már írtam nekünk Levi 3 hónapos korától aludta át az éjszakát, kitartás!

Kata neked meg kitartás a szakdolihoz! A bátyóm végre nyújtózhat egyet ugyanis sikerült az államvizsgája :D , nagyon örülünk neki.
Az utazóágy tényleg szupi, nekünk is van, már hasznát vettük mikor máshol aludtunk Levivel, meg ha dolgom van, wc. stb... akkor csak beleteszem játékokkal, de nem sokáig bírja, hát igen ő már menni szeret :shock:

Nati nekem is már nagyon karácsonyi hangulatom van, annyira várom már, de először a mikulást, visszük ugyanis Levit apa cégéhez télapó ünnepélyre, kíváncsi vagyok hogy reagál majd.

Kriszta, gratula a kis kölykökhöz, biztos nagyon cukik, megtartjátok mindet vagy ajándékoztok majd el? Pihenj sokat, ha mászkálsz csak akkor fáj a pocid vagy ha pihensz akkor is?

Szilvi, de jó hogy jöttél te is. Képeket majd Svédo.-ról tegyél ha tudsz, nagyon kíváncsi vagyok rá, hallottam, hogy gyönyörű hely. Gömbölyödik már a pocid?

Anta kitartás a sulihoz, bár tudom szereted csak gondolom a feljárás fárasztó. Beírnád majd a táblába, hogy Elevitet szedek? Köszi, puszi.

Tand megnéztem a képeiteket én is, szépek voltatok nagyon :D , a táncolást hogy bírtad meg a babó? Volt menyasszony tánc is?

Vicuska látom 7-én mész dokihoz, most mi következik majd? Hogy érzed magad?

Rólunk, nagyon ügyesen megy már Levi ha fogja a kezünket, sokszor mintha már szaladni akarna :D . Annyira imádom, ma történt két megható dolog is vele kapcsolatban, az egyik: volt itt az 5hónapos unokatesója(Ádi), letettük hasra egy játszószőnyegre, Levi odament hozzá és óvatosan a buksiját Ádi hátára tette és pihent rajta, szerintem szeretgette, odabújt hozzá. Komolyan mondom látnotok kellett volna, sajna nem tudtam lefotózni mert mire észhezkaptam már elment onnan Levi. Annyira cukik voltak, ja és Ádi el kezdett szövegelni meg sikongatni, Levi meg figyelte és ő is nagyokat kacagott, biztos beszélgettek egymással :D . A másik sztori: lefeküdtem a szőnyegre, egy darabig ott volt velem Levi és figyelt, aztán elmászott tőlem, na én erre úgy csináltam mintha sírnék, még mondtam is neki, hogy ne menj el mert sírok, nem hiszitek el, de visszamászott hozzám és a buksiját a mellkasomra tette, odabújt hozzám és figyelt. Azt hittem igazából elbőgöm magam, annyira de annyira szeretem!!! Komolyan mondom egy tünemény. Hát ennyi szép történt ma velem. Most már megyek lefekszem. Puszi mindenkinek, szép jó éjszakát!

KépKép
vikike_

Vikike, hát ezért érdemes babát szülni!!! Ezek azok a dolgok, amit teljesen a szívükből csinálnak, nem pedig megjátszva magukat!! Ezért érdemes élni!!! :wink:

Ja, a R. Barbarát én is ismerem, a szomszédunk volt régen. :wink:

Kép

Kép

hoppá

Szép estét!

Márti!
gratula a kis kukacoshoz :lol:

Kata!
hajrá szakdoli :wink:

Judy!
remélem Bazsi jól viselte :? :D

Szilvi!
Svéd,Románia...következő út hova lesz? :P

Chrissy!
nagyon helyesek vagytok 8)

Nati!
hogy vagy?kár hogy te nem hőmérőzöl :roll:

Én nem érzek semmit,és ez kicsit furi.Csak a cickóim érzékenyek és teltebbek. :wink:
szerdán megyek este 20.20-ra :shock:
Vendég

nem teccik a görbém :?

Kép
Vendég

Vicuska, ez szerintem a te hideg hődhöz képest tökéletes!! Ilyenkor kell a fertyn terhesgörbéket nézegetni, és akkor mégis tetszeni fog a sajátod!!!! :wink: Drukkolok neked, meg természetesen Natinak is NAGYON!!!!!!!!!!

Kép

Kép

hoppá

Vica, drukk!!
Vendég

Jó reggelt!

Kép

Andi!
te ma mész dokihoz?drukk! :lol:

én lemondtam erről az inszemről: :(
Kép
bár a reggeli kávé tegnap meg ma se esett jól :roll:
Vendég

Vicuska, azért ne legyél negatív!! Még mindig magas a hőd önmagadhoz képest!!!! :wink:

Kép

Kép

hoppá

Ja, és az is jól hangzik, hogy nem esik/esett jól a kv! :lol:
Kitartás!! Drukkolok!!!

Kép

Kép

hoppá

Vicuska,
na látod, én ezért nem mérek hőt.. Engem halálra izgatott a múltkor is, és az egész napomat képes elrontani vagy felvidítani...
De nehogy feladd nekem itt a finishben!!!!!!! Ez simán lehet babás görbe!!! S ha már a kávé se esett jól :shock: :roll: :oops:

Kata,
Te tényleg nagy alkus vagy!!! Hihtetlen, hogy ennyi pénzért tudtok venni dolgokat... :P :P Már csak hármat kell aludni és leadod a szakdolid, minden könnyebb lesz :wink:

Vikike,
hát majd sírva fakadtam Levi babán!!!! Nagyon édes lehetett!!! Gyere és mesélj még nekünk ilyeneket, olyan jó olvasni!!!

Ezt most elküldöm, mert mennem kell, de még jövök és írok mindenkinek!!!
Vendég

Jó reggelt!

Tegnap új gépet kaptam, ami annyira lassú, hogy 1 óra alatt nem jött be az oldal. Valszeg hálókártyát cserélnek majd benne.

Köszi a dokis infót. Annyit még kérdezhetek, hogy mettől meddig van "ügyfélfogadás"? :oops:

Nati
Már kerekedek, már volt, aki kiszúrta, hogy valaki lakik nálam. :D

Vikike
A képekért már időszerű lenne, ha elmennék a rossmannba, majd teszek fel belőlük. Pocis képet is csinált a párom, remélem sikerült.

Vicuska
Még nem tudom hová vezet a következő út, de párom megpendítette, hogy norvégiába is szoktak menni, meg skóciába... Beneveznék bármelyikre. :)
Gyanúsak a jeleid, alig volt pár tünetem, mikor Titababa beköltözködött. ;) Drukk!
Vendég

Maci itt, a honlapon vannak az időpontok:

http://www.fmkorhaz.hu/index.php?content=rendelesek#SN

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!!

Vikike
Tényleg nagyon megható volt a történet...én is alig várom már hogy hasonló dolgokat éljünk át..pont tegnapelőtt beszélgettük a nagybátyámmal akinek most 1éves a kislánya hogy vannak nők akik egyáltalán nem szeretnének babát és ez olyan felfoghatatlan mert nélkülük nincs értelme az életnek..

Vicuska
A psziché nagy úr ne add fel ilyen hamar..még lehet ebből babóca!

Mi megvagyunk az én picurkám eléggé lusta de tényleg nem idegesítem magam emiatt...a nagypapám (sajnos már nem él ő sem)is azt mondta álmomban hogy minden rendben lesz ne aggódjak..

Én nagyon kínlódok a hasammal..nem is a hasam fáj hanem a vénusz dombom...és akkor is fáj ha fekszek és akkor is sétálok...bár úgy vagyok vele ha ez nem jelent rosszat akkor kibírom simán..és a dokim szerint ez még nem gond.

A tengerimalackák nagyon édesek..nem tudom kinek van de ők úgy születnek hogy szőrösek és nyitott szemmel..a szüleik pici másolatai...én megtartanám mindet de sajna nem lehet..van egy picur aki furán tartja a nyakát bár napról napra áll vissza neki,lehet hogy őt megtartjuk mert lehet nem vennék be sehova..pedig nagyon édes kis életrevaló malacka..amúgy a páromnak köszönhető a szaporodás mert ő mindig összerakja a nagy malacokat merthogy nekik is kell szerelem..persze ezzel nincs gond csak rögtön szaporodás lesz belőle :D

Puszi nektek!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?