Új privát üzeneted érkezett!

Nálunk ma húsleves házi aprókockatésztával (dédimama gyúrta :wink: )
Sertéspörkölt tejfölös galuskával és fokhagymás,ecetes ubisalival.
Desszertnek fagyiiiiiiiiiiii :D

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Ma rántott sertés szelet+rántott sajt+krumplipüré,kovászos ubi! :D

ceniko
Szeged

Csajok!

Tegnap csináltam egy finom bólét, csak úgy. Vettünk mindenféle gyümit (őszi, alma,, körte, dinnye, málna, meggy, cseri......) jól megmostam mindent, fedaraboltam, pici rummal meglocsoltam. Csináltam cukor+fahéj+szegfüszeg+citromlé+héj egy kis vizzel fűszermixet, felforraltam, visszahűlt. Rá szűrtem a gyümire, majd pezsivel felöntve kirúgtunk a hámból. 8) :oops:

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Holnap raguleves és rizskók(ezer bocsi tuti nem így kell írni) :oops:
Vendég gyerekem lisztérzékeny alig tudok valamit kitalálni.Na azért vasárnap bevágott egy hatalmas pizzát.Anyuja azt mondta néha szabad.

Kép
Kép
zitacicu2

Zitacicu!

Barátnőm is lisztérzékeny,de neki szigorúan tilos a liszt,ill a glutén.Különben mindig kiújulna a gyulladás,és így a felszívódási zavar.Helyette vesz kukoricalisztet,rizslisztet meg speciális lisztkeverékeket.Abból süt kenyeret,vagy készen is lehet venni spec. boltban.Nagyon meg kell néznie/elolvasnia az összetevőket hogy miben nincs glutén,vagy van lista is gluténmentes termékekről.

Azt mondta sokszor eszik rakottakat pl.

Üdv.Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Sziasztok!

Kissé kihalt a kajás topik :)

BOLOGNAI lesz ma .

Holnapi hszt is megspórolom ezért :krumplifőzi és fasírt. :lol: :lol:

Kép
Kép
zitacicu2

Hájháj :lol:

Nálunk tegnap: a tegnapelőtti marhaszegyből készült húsleves és sült csikrecomb krumplájpürével.

Ma gulyásleves és túrógombóc :wink:

Holnap remélhetőleg marad a g.levesből, és sütök mellé palacsintát :wink:

ceniko
Szeged

Ma csontleves (húsos csontból) sok zöldséggel, tésztával, nyamiiiiiiii
És sült csirkecomb borsófőzelék apának, tökfőzelék a csajoknak :lol:

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Franciasaláta,rántotthús
Almaleves,Hagymásmáj,törtkrumpli
Tojásleves,Sült csirkemellszeletek,Curry-s rizs,savanyúság
Húsleves(csirkemelldarabokból,répa,petrezselyem,zeller!!+sok-sok zöldje a hagyma mellett,no meg tészta).pizza tejfölös és paradicsomos alappal.
Ezeket ettük mostanában.
(Két émelygés között csak sikerült főzni...:))

Szeretnék majd töltött krumplit csinálni most vmikor.
Gulyásleves is esélyes.Még alakul a terv.

Irjatok!!!

Üdv.:Edit

szilde
Szeged

Oppá.A tökfőzelék lemaradt.Családunk kedvence.:)
E.

szilde
Szeged

Sziasztok!

Én rakott kelt csináltam, nagggyon finom lett! :D

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu!
Gratulálok a rakott kelhez!:)
Te hogy csinálod,hogy ne essen szét tálaláskor.
Jó lenne,ha tudnám rendesen kockára szeletelni..

E.

szilde
Szeged

Edit!

Az én így csináom: a kelt leveleire szedem, megmosom, kivágom a vastag ereket, forró vízben pár percig forralom, mad kiszedem.
Darált húsból pörköltet készítek. A rizst megmosom, megpirítom, majd egyszeres mennyiségű vízzel megpárolom. (1,5 szeres víz kéne, de úgy is puhul még a sütőben). Egy tepsit kiolajozok, bele a kellevelek, megsózom, rá a rizs, majd a pörkölt úgy, h maradjon kb. 1dl lé a lábosban. Beborítom kellevelekkel, megsózom. A maradék pörköltlébe pici tejföl, símára keverem, rá a tetejére és sajttal megszórom. Sütőben átpirítom. Lapátkanállal szedem, tejföllel meglocsolom a tányéron.

Hallottam olyat, h valaki kis csomagokat csinál, kellevél, rá a rizs, hús+levél. És ilyen csomagokkal rakja tele a tepsit....

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu!

Köszi a leírást.Én is rétegezni szoktam.
Mondjuk mikróban rottyantom össze.Lehet ezért lazább.Lehet,hogy a sütő a titka a szeletelhetőségnek..?
Nagyon jó ötlet összekeverni a tejfölt a szafttal.Eddig csak sima tejföllel öntöttem nyakon.
Biztosan ezért lett olyan finom amit csináltál!!!!!:)

Ügyi vagy!

Én végül gulyáslevest csináltam,meg mezei tejberizst kakaóval megszórva.Lányom odáig volt.

Enikő merre vagy?Zitacicu mit főztél mostanában?
Többiek?

Edit

szilde
Szeged

A mi hosszúhétvégés ebédjeink:

Szombat: paradicsomleves, rakott krumpli.
Vasárnap: tejszines-tárkonyos csirkeraguleves, szombati rakott krumpli
Hétfő: vasárnapi leves, nemtommilyen káposzta (darált hús, rizs, savanyú káposzta egyben megfőzve---olyan mint a töltött káposzta csak nem gombócokat csinálok hanem csak úgy zutty be mindent és kész-lusta háziasszony vagyok)
Kedd: leves, hétfői káposzta
Szerda: paradicsomleves (nálunk ez csak és kizárólag sós és megunhatatlan), Enikő-féle rakott sonkás tészta :)

nem egy szénhidrátszegény étrend... :shock:

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Vagyok!

Szilde: A töltött krumplit, hogy csinálod? Ide a receptel de izibe :)

Bea: Meg vagyok őrülve a savanyú káposztáért. De sajna nem ehetek, pedig annyira kívánom. Olyan jó volt olvasni már a nevét is :lol:

Nálunk az ünnep alatt volt, fokhagymás sertéssült, halat is sütöttem, spenót, krumplipüré, ilyesmi. Sajna Zalán hasfájós, nem főzök valami változatosan, egy csomó mindentől fáj a pocak=ordít, pl gomba, borsó, kukorica (és a "keménymagot" -bab,káposzta, körte..stb) még nem is próbáltam!!!) :?

Ma sertéspöri volt, tejfölös galuskával :wink: Holnapra is maradt, így holnap nem fogok főzni! Majd péntekre kell valami vegát főznöm, jön tesóm :)

ceniko
Szeged

Én ma juhtúrós puliszkát csináltam házi tejföllel :D Olcsó, finom, és egészséges ;)
vacsira meg padlizsánkrémes házikenyér lesz ... ez az erdélyi ízek hete nálunk :D
Vendég

ma sertéscsíkok tejszínesen ubival kaporral,mellé tészta
dióscsiga nasinak
a kicsiknek sóska krumplival

Kép
Kép
zitacicu2

Enikő!

Tényleg!Te nem is ehetsz bármit,hiszen szoptatsz!Már egész kiment a fejemből,hogy olyankor nem lehet bármit..Na majd felelevenítjük tavaszra mi is..:):)
Ügyi vagy,hogy népes családod mellett is főzöl,ráadásul ilyen finomakat!!!!!

Töltött krumplit még nem csináltam soha :lol: :lol: ,de régen anyum csinált.
Volt neki olyan helyes kis kütyüje amivel kifúrta a krumplikat.
Ami kijött a közepéből az olyan rugószerű volt,mint vmi óriástészta.
Annak helyére ment a töltelék-szinte bármi-és a 'csigákat' is megsütöttük mellé.Nagyon dekoratív volt.
Sajna anyu ketyeréje tönkrement,újat meg még nem vettem.Nem láttam.Majd nézem háztartási boltokban.
Úgyhogy egyenlőre várat magára a tk. elkészítése.Igaz félbe vágva is elkészíthető...:)

Kerestem amúgy a Mindmegettén töltött krumpli recepteket.
Van amelyik nyers,v. amelyik héjában főtt krumpliból készül.
Töltelék kb. mint a fasírt alap,rá mehet,tejföl,reszelt sajt.
Egyszerű kolbásztöltelék is mehet a krumpliba.
Gondolom májjal,v. májkrémmel sem lehet rossz,v. vegáknak gombával pl.

Gira!
Puliszkát,padlizsánkrémet hogyan csinálod?

Zitacicu!
Nyamm!Jól hangzik!

Legutób nálunk ezek mentek:
Lencsefőzelék husival
Székelykáposzta rizzel,tejföllel
Krumplifőzelék sertéssülttel

E.

szilde
Szeged

Zitacicu!

Te az uborkát belerakod a tejszínes hús közé?v. külön salátának?
Savanyú ubival,kovászossal,v. nyerssel csinálod?

E.

szilde
Szeged

Apropo!
Zitacicu!
Hogy készíted a sóskát?
Én egyszer próbáltam(mireli),de olyan iszonyú savanyú volt!!!
Aztán inkább spenótot csináltam.

E.

szilde
Szeged

Szilde!

Padlizsánkrém:
beteszem a padlizsánokat egy tepsibe - be a sütőbe. Közepes fokozaton addig sütöm, míg a héjja magától leválik. (megkopogtatom és ha tompán kopog, akkor levált) kiszedem a sütőből, lehúzom a héjját, hagyom pár órát egy szűrőben, hogy lefollyon a leve (az csípőssé teszi). Amikor lefolyt húsdarálón ledarálom, hozzáadok dinsztelt hagymát (lehet előre lesózottat is), borsot és házi készítésű majonézt. Összekeverem, 1 éjszakát áll a hűtőben - azalatt összeérik. Pirítósra kenve isteni :D

Puliszka: kb 4x annyi vizet felteszek forrni, mint amennyi kukoricadarát akarok főzni. A lobogó vízbe beleborítom a kukoricadarát. Amikor összeállt, leoltom a tüzet és 3 felé osztom a puliszkát, Az els rész alulra, utána juhtúró, megint 1 sor puliszka, megint egy sor juhtúró, és a harmadik sor puliszkára 1 pohár tejföl. Be a sütőbe... Lehet még a puliszkába dinsztelt hagymát tenni - én legutóbb így csináltam. Van aki még sajtot is reszel rá.
Vendég

Gira!

Köszi szépen!
Még sosem csináltam egyiket sem.
Ügyi vagy!

E.

szilde
Szeged

sZIASZTOK!

Én mustáros husit csináltam, amit itt tanultam. Isteni finom lett! :D Köszi Enikő! :D :D :D

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!
Én ma alkottam :lol:

Vöröshagymán megdinszteltem 4 csirkecombit (egész csirkecomb volt és kettévágtam őket így 8 darab lett ugyebár...) akkor még tejfölös csirkepaprikást akartam csinálni...aztán kotortam a fagyasztóba és láttam van zöldbab, megkívántam :D , beleönöttem egy csomaggal a félpuha combikák közé, és gyors puceváltam néhány szem krumplit (hogy egytálétel legyen, ne keljen körettel bíbelődni) amit kockáravágva hozzátettem. Beízesítettem, só, fehérbors, 2 fokhagyma kocva -ízvarázs- és egy kiskanálnyi őrölt kömény (nemtom miért belső hang mondta tegyek bele köményt :lol: ). 1 doboz tejfölt összekevertem kb 2 pópozott kanál liszttel, hogy olyan jó sűrű legyen. Belehabartam, összeforraltam, gyönyörűszép selymes színe és állaga lett!
És megkóstoltam, isteni finom :) Eccerű és naon fincsi :wink:

Így néz ki:
Kép

Kép

ceniko
Szeged

Enikő!

Nagyon kreatív vagy!Gusztán néz ki.Úgy megkóstolnám! :wink:

E.

szilde
Szeged

Nézegettem ma a receptgyűjtő könyvecskémet,és találtam benne olyat ami érdekelhet benneteket.:) :wink: :wink:

Görög csirkemell/comb

4 személyre
8 kisebb comb,v. 4 nagy cs.mell
só,bors,4 ek. olaj
3 nagy srépa
1 fej vöröshagyma
húsleveskocka,víz
1 citrom
babérlevél

Az olajban a húst ropogósra sütjük.
A visszamaradt olajban a 3 répát,1 fej vöröshagymával megpirítjuk.Meghintjük 1 csapott evőkanál liszttel.Felengedjük 2dl vízzel,beledobunk 1 húsleveskockát,felforraljuk.
Beletesszük az átsütött hússzeleteket,belereszeljük a citrom héját.1-2 babérlevéllel ízesítve 30 percig fedő alatt pároljuk,időnként keverve.A húsokat kiszedjük.
A mártásba belecsavarjuk a citrom levét,majd a pecsenyére öntjük.
Citromkarikákkal díszitjük,rizzsel tálaljuk.[/b]

szilde
Szeged

Sziasztok Lányok!

Nagy ritkán én is beesek írás szintjén is. Csak egy ötlet, hátha valaki kedvet kap majd hozzá:) A vasárnapi ebédünk képei.

A leves: húslevesalap sárgarépával és zöldség zöldjével (csirkecombokat főztem meg a múlt héten, s abból akkor elkészült egy másik kaja, a levesalapot bedobtam a fagyasztóba, s most ez lett a leves alapja)

A második: Töltött krumpli

Krumplit héjában sós vízben megfőzni, meghámozni, félbevágni, a közepét kiskanállal egy tálba kiszedni és összetörni. A töltelék rettentő sokféleképp készülhet, én így szoktam: sonkát vagy sonkás felvágottat, szűkösebb időben akár párizsit apróra felkockázni, most néhány szelet főzőkolbászt is dobtam bele, hasonlóképp apróra vágva. Közepes fej vöröshagymát apróra vágni és olajon/zsíron megdinsztelni, közben dobtam rá egy fél TV-paprikát apró kockára vágva, s ezzel együtt dinszteltem, mikor már majdnem kész volt a hagyma, akkor beledobtam a lereszelt fokhagymát és egy kis csokor apróra vágott petrezselyemzöldet, az apróra vágott sonkát, pici vizet, hogy ne égjen le, s így pirítottam egy kicsit, aztán vízzel felengedtem, s jól összefőztem őket (kb. 1/2 órát), vegetával vagy hasonló ételízesítővel szoktam ízesíteni. Mikor ez elkészült, akkor ráöntöttem az összetört krumplibelsőre, tettem bele 1 ek. tejfölt és egy pici reszeltsajtot,jól összekevertem őket és már kész is a töltésre. Én tepsiben szoktam sütni (mert jó nagy adagra van szükség mindig;), de lehet jénaiban is: tepsit kivajaztam, kikentem tejföllel, s ebbe soroltam be a megtöltött félkrumplikat. A maradék tölteléket a hézagokba szoktam önteni, mert így szaftosabb marad az egész. Most minden krumpli tetejére tettem egy vékony szelet gyulai kolbászt (szinte csak a látvány kedvéért, mert az íz enélkül is szuper) és meglocsoltam tejföllel, mert így kevésbé szárad ki, s irány a sütő. Mikor a tejföl kezd egy picit "rárózsaszínedni", kész is van.

Nálunk mindenki imádja, még Dórika is bevág 2 nagyobbacska félkrumplit;)

KépA leves Kép A főétel előkészületben[/u] Kép Töltött krumpli készen Kép A töltött krumpli tányéron

vesm

Enikő,

a képeket, ha teszel fel a kajáról, mekkorára szoktad lekicsinyíteni, hogy nem ilyen óriásak lesznek, mint az enyéim?

Üdv:

Mónika

vesm

Húúú de finomakat főztök!!! nyaminyaminyami

Nekem nem egyszrű a dolgom,mert férjem csak szárnyast eszik és nem szereti a különleges fűszerezést.
Pl a juhtúróval töltött vagy baconbe csomagolt és társai nem jönnek be neki.
Szerencsére nem is ragaszkodik hozzá hogy főzzek a hétvégén pedig én szeretnék hogy Kitti is egye a házikosztot.
Ha megkérdezem hogy mit szeretne enni a hétvégén akkor az rá a válasz hogy szendvicset :shock:
Mondjuk ő a munkahelyen minden nap meleget eszik,nagyon jó étterem jellegű a konyha,de nem lenne rossz ha nem válogatna ennyire.
Levest viszont bármilyet megeszik.
Multkor találtam egy isteni kolbászos lencseleves receptet. Megkeresem és leírom.
Szal marad a leves. Majd főzök a ti receptjeitekből.

Legutóbb befűszereztem csirkecombokat,raktam a tetejére rengeteg sajtot és benyomtam a sütőbe . A végén ropogósra sütöttem a sajtot rajta. Fini volt. Ezt rizzsel mert Robinak az a kedvenc körete. Előtte pedig husileves volt.

Móni!
Ez a töltött krumpli istei lehetett!! Ha hazajöttünk Hévízről megcsinálom!!

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Sziasztok!
Még recept,ha nem baj..:)

Baklava

2 csomag réteslap
60dkg mandula/pisztácia/dió
1 citrom reszelt héja
30dkg mazsola
1dl olaj

Öntethez

75dkg cukor
1 citrom leve
1 rúd vanília/vaníliás cukor

A finomra darált mandulát,a reszelt citromhéjt és a mazsolát összekeverjük.
Tepsit olajjal kikenjük,és teszünk rá egy réteslapot kiterítve.Langyos olajjal megkenjük.Erre megy még két réteslap,ezt is megkenjük olajjal.Ennek tetejére megy rá egy réteg mandulás keverék.Rá réteslap.Kevés olaj.
Ezt folytajuk amíg minden el nem fogy.Forró olajba mártott késsel előre felvágjuk!!!
Ezután a sütit előmelegített sütőbe tesszük,és közepes lángon 1/2 óráig sütjük.Közben az öntethez való cukorból,citromléből,a vaníliával szirupot főzünk,majd kivesszük belőle a vaníliarudat.(vaníliáscukorral is tökéletes)
A megsült sütemény a sziruppal megöntözzük.Kis időre visszatesszük a langyos sütőbe,hogy jól magába szívhassa a szirupot,majd lehűtjük.
Két napi szellős helyen pihentessük(de nem muszály,ha nem megy..:))
A baklava sokáig eláll!!!De általában ezt nem tudjuk letesztelni.:):)

Egyébként én dióval csináltam,és úgyis nagyon finom.Mazsolát kihagyom.
Rétegezésnél a dió tetejére csorgattam mindig mézet,és a szirupot light-osabbra csináltam.A méztől még zamatosabb.
Pesten török étteremben ettem először baklavát.Ott csokis változatban is volt. :oops:
Nagyon laktató édesség.Nem is bír az ember sokat enni belőle.

Ha olyanom van,pl. karácsonykor görög estet tartunk és csupa görög kaját eszünk.
Görög csirke+görög saláta,utánna baklava.Már csak görög gyümölcsleves hiányzik.Arról nincs receptem.

Lányok nagyon jól néz ki minden amit felraktatok!

Mónika!
Hát igen!Így néz ki egy ízig-vérig töltött krumpli!!!!Nagyon étvágygerjesztő!

Kinga!
Az én férjem is levespárti!:)
Mi is leginkább szárnyast eszünk,néha mást.
Jöhetnek a finom leves receptek!Görög gyümölcsleves?:):)

Edit

szilde
Szeged

Én ma ezt alkottam, és isteni finomra sikeredett :lol:

Kép

Pulykaragu zöldséges rizzsel!

Főétel: A vöröshagymát apróra vágjuk és pici olajon megüvegesítjük. Hozzáadjuk a kockára vágott pulyka húst. Pici vízzel puhára főzzük. Ízesítjük sóval, őrölt borssal,delikáttal és bazsalikommal. Ha megpuhul a hús 1 darab kockára vágott paprikát és 1 darab kockára vágott paradicsomot adunk hozzá. Még egy rövid ideig főzzük és kész is. Arra figyeljünk hogy maradjon egy kis leve, olyan ragu szerű legyen!

Köret: Párolt rizst készítünk, külön edénybe megfőzzük a fagyasztott zöldségeket. A rizst is és a zöldségeket is ízesített vízben főzöm!
Egy nagyobb méretű serpenyőbe egy pillanatra a forró olajba dobok néhány levél összedarabolt petrezselyemzöldet és 2 szál karikázott zöldhagymát. Majd hozzáadom a megpárolt rizst és a zöldségeket. Összeforrósítom egy pillanat alatt és kész is :wink:

ceniko
Szeged

Hja és marhahúsleves volt előtte, meg túrós rétes utána :lol:

ceniko
Szeged

Vesm: Kb 300 vagy 400 mpixelesre attól függ.... Ez a töltött krumpli nagyon jól néz ki....
Lehet holnap kipróbálom, ha az időm engedi.... 8)

Szilde: A baklava tényleg isteni, csak überbrutál kalória bomba :shock:
És érdekes, hogy a törökök is a görögök is és a szerbek is magukénak érzik ezt a süteményt :lol:
Görög gyümölcsleves? :lol: végy egy zacskó gyros fűszerkeveréket , 1 dobod feta sajtot meg két papayát! Végy egy üveg úzót, amit egyhúzásra zúzz le, és utána már nem leszel rágerjedve a görög gyümölcslevesre :lol: :lol:

ceniko
Szeged

oó, kellett nekem benézni ide lefekvés előtt....isteni jól néz ki az összes kaja, csorog a nyálam...
csak ötletet jöttem lesni a holnaip ebédhez amúgy....de most oda jutottam hogy akármit is megennék, most azonnal

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Enikő!

Amit én görög gyümölcslevesként ismerek az édes,tejszínes.
Szeder volt benne,narancs,meg talán egres...
Szoktam sima gyümölcslevest csinálni almából,barackból...stb,de ennek ooolllyan más és finom íze volt!!!
Még te is megnyalnád utánna mind a tíz újjadat!!:)
Ami azt illeti rajtam nem fog a baklava,de tudom a mértéket.
Ezt leginkább amúgy is családom többi tagja eszi...
Sztem pl. szuper vendégváró,egyszerűen,gyorsan kész,és sokáig eláll.Kevés idejű anyukáknak ideális.
Én cukor helyett többnyire mézet használok.Az egészséges,és korántsem hízlal úgy mint a cukor.

Tudom,hogy a baklava szinte nemzetközi.Merném én azt állítani,hogy görög????
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Az,hogy törököknél ettem nem jelent semmit.:)

Nekem tök mindegy milyen nemzeti ételt eszek csak finom legyen.

De nem értem,mi az az úzó??? :oops: :oops:
Pfúj!Azt az elegyet te már próbáltad?Tapasztalatból beszélsz?Hol adnak ilyen szörnyűséget?

:lol: :lol: :lol: :lol:

E.

szilde
Szeged

Görög,török egyremegy.:)

szilde
Szeged

Szilde!
Az "úzó"egy görög szeszesital!Mentás!

Kép
Kép
zsanett26

Enikő!
Te húztál már le egy üveg "úzót"?Én tuti kipurcannék!!
Kép

Kép
Kép
zsanett26

Zsanett: Dehogy húztam :lol: Ez fentebb csak poén akart lenni... :oops: 8) Én is kipurcannék, de akkor már tuti nem vágynék gyümilevesre :lol:

Szilde: Ilyen leves nincs (remélem :lol: ) Jól mondja Zsani az "Úzó" (Ouzo) Görög ánizspálinka, a görögök nemzeti itala Leszbosz szigetéről való 8) Fincsi amúgy én szeressem :D
Pesten van egy kurvajó görög étterem, megboldogult lánykoromban ettünk ott párszor az exemmel...Ott ittam először úzót :D

Ma a tegnapi marhahúsleves és sertéspöri+tészta (csajoknak sajtos tészta) az ebéd. Ugyanis a tegnapi kaja akkora sikert aratott, hogy nem maradt belőle, pedig 2 napra terveztem 8) :lol:

ceniko
Szeged

Nálunk ma bolognai spagetti, tökfőzelék rántott hal, fácánleves. Jön az anyu! :D
20140113113746

Enikő!

Görög hetek lesznek a Lidl-ben :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Csütörtöktől él az akció!Ouzó-juk is van.Te jutottál eszembe.
:wink: :wink:
Nem mégy? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

E.

szilde
Szeged

Sziasztok Lányok!

Nálunk mostanában többek között ezek a finomságok készültek (ha valaki esetleg ötlethiányban szenvedne, hogy mit főzzön;) Én hú de sokszor szoktam így lenni...és már kaptam itt igen jó ötleteket:)

Kép Grízgaluska leves Kép Párizsi szelet Kép Gyümölcsleves Kép Sajtos-tepsis hússzelet Kép Krumplistarhonya Kép Rakott karfiol

Mindenkinek szép estét!

Mónika

vesm

Móni: wááááá de jól néznek ki :lol:
Nálunk ma sertéspöri tarhonyával és lekváros derelye volt 8)

Szilde: :lol: Nem mentem a Lidlibe Úzóért :lol: , te voltál??? Mivel te meg a görög gyümilevesre voltál nagyon ráizgulva :lol:

ceniko
Szeged

Vesm!
Nyithatnál egy éttermet,v. kifőzdét olyan guszta minden!
És ahogy tálalod;10 pont a zsűri szerint. :lol:

Enikő!
Voltam mostanság,de nem voltam elájulva a választéktól.Lehet,későn mentem és lerabolták..
Azért nem minden finom,ami görög :lol:
Sajtos csiga...Brrr...
:oops:
Meghát,mi az a Halva???? :oops: :oops:

E.

szilde
Szeged

Sziasztok :D
Nálunk ma husileves lesz meg rakott karfiol.
Délután jönnek vendégek ezért sütöttem muffint is és most kel a tészta a pogihoz.
Nagy zaba lesz ma :wink:

szszkinga

Móni!
Te amúgy szakács vagy? Vagy csak szeretsz nagyon főzni? :wink:
NAgyon guszták a kajcsijaid!!!

szszkinga

Hogyan csinálod a sajtos-tepsis hússzeletet?

szszkinga

Én ma tárkonyos ragulevest főztem, másodiknak meg zúzapöri volt galuskával, és sütöttem pogácsát is, meg tököt az ínyenceknek (nekem) 8) :lol: :lol:

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Kinga!
Jót nevettem, ugyanis nálunk is rakott karfiol volt szombaton az ebéd. :D :D

Maradt mára is... így csak sütni kéne valamit olyan régen sütöttem...ÖTLETEK???????

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?