Sziasztok!
Megjöttünk Szegedről tegnap,nagyon jól éreztük magunkat
.
Na mondjuk nehezen indultunk el...
Ugyanis úgy volt,hogy vasárnap felmegyünk apáért Pestre és onnan irány Szeged...Elindultam a két kölökkel,velünk egyidőben anyumék vitték tesómat Győrbe,mert ment ki Amsterdamba.Erre alig megyek 2 falunyit,amikor az előttem levő autós bőszen jelez ,ahogy csak tud...Azonnal kapcsoltam,hogy megint nincs világításom(nagyon esett az eső...
)....Megálltam és sajnos igazam lett.Előző nap egy jól irányzott ütéssel meg tudtam javítani,de most nem sikerült sehogy sem.
Gondoltam,megyek tesóm kocsijával,de ugye ők meg elindultak Győrbe...Felhívtam őket,merre járnak.Kiokoskodtuk,hogy tesóm egyik barátja anyut hazahozza Veszprémből és akkor át tudok cuccolni a másik kocsiba(anyuméknál minden zár új,most csináltak kaput stb...).Így én visszamentem anyumékhoz és vártam.Megérkeztek egy jó fél óra múlva,anyum közölte,hogy a kulcs apuéknál maradt a kocsiban
...
Szl aznapra letettünk Szegedről,párom hazajött gyorsan vonattal és másnap indultunk...
Csak arra tudtok gondolni,hogy valami vagy valaki nagyon nem akarta,hogy aznap elinduljunk...
De minden szuper volt, a szállás kitűnő,szl istenien éreztük magunkat
.
Szirom
Miksa nem semmi lehetett
!Elhiszem,hogy nem dicsérték meg az óvónénik....
A fiam most azért nyaggat,hogy a lányos csoportról készült fényképből is kérjek,hogy nézegethesse a szerelmét
.(ő mondta így...)
Boni
Húúú,izgi
:).
Robcsi
Édesek a lányok
!
Athiz
Az én párom mindeig mondogatja,amikor itthon van,hogy le a kalappal...(én ezt minden kismamára értem
) Hát igen,néha nem ért nekik megtapasztalni,hogy milyen itthon lenni
.Nem olvastam a másik topikot,csak amit innen leszűrtem...
Édesek a srácok
.
Tontica
Buli SZUPER volt!!!Csak emelkedett hangnemben tudok róla beszélni
!Annyira,de annyira kellett már,hogy el sem tudom mondani!Hajnal kettőig mulattunk(és már az új időszámítás szt,szl benne volt a plusz egy óra
).
Én is arra törekszem,hogy a gyerekeim jólneveltek és normálisak legyenek.Legyen szilárd értékrendjük,amit ne lehessen megingatni.És ez bizony tényleg nagyon nehéz feladat.De fő a következetesség
.
Nálatok is édesek a bébik
.Szuper a hinta.És hogy döntöd el,ki lehet benne?
Kriszti
Tényleg zseni vagy
!
Igen,javult a koleszterinem,nem is kicsit,de még nem tökéletes.Most az a kérdés,hogy javítható-e tovább.
Megköszönöm,ha előkotrod az infokat,bár nekünk is volt most táplálkozástan,volt róla szó,na nem túl nagy terjedelemben
.... De érdekes volt
.
Pocakod nagggyon szép
:):).Lassan szülhetnél
....
Szilcsi
Szuper,hogy újra otthon
.Tényleg vigyázz magatokra
...
Nagyobbak felébredése:ehhez csak annyit tennék hozzá,hogy ebben a korban,3 év körül kezdődnek a rémálmok.Nem kell brutál dolgokra gondolni,de az éjszakai ébredések hátterében ez is lehet.Nem mondom,hogy a tesó nem játszik közre,de jó,ha erről is tudtok
.Nálunk is lezajlott,pedig még nem volt tesó (sőt,nálunk ugye "idilli" a helyzet),aztán szépen ritkult.Most is van néha,de elvétve...
Na megyek,mert sok lesz belőlem
!
Pusztok!