Új privát üzeneted érkezett!

Okr:
Mar szetizgulom magam miattad :lol:

Szilcsi:
Orulok, hogy jo hireket olvasok a nagy riadalom vegen. :) Drukkolok, hogy meg azert legyen hatra par het a nagy talalkozasig!

Tonti:
Hat nem hangzik konnyen Rate kezelese. nekem nincs okos tippem, de szeretnek neked kitartast kuldeni! Remelem nehany het mulva mar egyszerre tobbet es ezert ritkabban esznek a törpikek is. Mondjuk a sulyuk szepen megy felfele, ahogy nezem :P

Anyapoc:
Koleszterin :shock: Orulok, hogy alakul azert. Nalam nagyon bejott a fokhagymakapszula es az omega 3 kapszula a koleszterinemre. Azota tokeletes lett :D

junko:
Drukk tolem is!!!

szirom:
Gratulalok! :D

baratodildi

Sziasztok!

Enikő

Köszi az infot!!!Szilcsinek drukk ezerrel!!! :)

Bali

Neked is köszi krisztiről :).Neki is megy a drukk :D!Laptop :evil: ...
Te meg már a 15.ben!!! :shock: Mocorgás? :)

Tontica

Elhiszem,hogy van probléma elég.... :( Azért szépen lassan biztosan javulni fog a helyzet...Addig is sok-sok türelem kell,ami ugye azért véges...Hát talán pár hét és a babák is jobban fogják érezni magukat idekint és végre fel lehet lélegezni.
Nem is vártam,hogy válaszolj,mert tudom,hogy nem ez a legfontosabb dolog :).Csak tarst ki!!!! :wink:
Na igen, a szerelem...ez nekem is új és kicsit furi is.Az óvónénik szt itt az ideje,de annyira féltem szegényt a csalódástól,mert a kislány nem viszonozza igazán az érzéseit...Így próbálom felkészíteni,hogy nem biztos,hogy minden úgy fog történni,ahogy ő szeretné :roll:...de az anyai szívemet ez nagyon meggyötri... :(

Zsóka

Jesszus,Te így eszed a vöröshagymát????? :shock: Na ezt azért nem vállalom be.. :oops:
Meg sem dícsértem zsombit a múltkor,pedig néztem a képet :).Nagyon édes :)...de legközelebb nyugodtan vágj hozzánk valami óriásplakátot róla :D!

Ildi

De jó látni-olvasni téged is!Mesélj,felétek mizujság????
Jól vagytok?Csajod mi mindent tud már? :)
Én is az omega 3-6-9-et szedtem,meg mindenféle változtatások az étrenden.Azt mondta a doki,hogy ez lassú folyamat lesz...de legalább tudom,hogy figyelni kell... :roll:

Na megyek,mert nyivákolás van :?...

anyapoc

Nagyon orulok hogy a Szilcsihiradoban csuppa jo hireket mondanak!!! :D :lol: :wink: Koszi Ceniko!!! Ha vegig bent marad a bebi jo nagy lesz!!!

Krisztirol is koszi a hireket, O meg mar most nagy baba!!! Hat, szegeny Krisztinek lesz dolga a kisnyomasnal! :lol: :roll: Pont most sz@rt be a laptopjuk! :evil: :evil:

Anyapoc: szegeny Bulcsu, bar nem hiszem hogy ennyi idosem nagy kart tudna benne tenni a szerelem. Tegnap Rate nem pisilt be este, bizom hogy nem tart soka ez az allapot!!!

Ma voltunk eloszor setalni az uj babakocsival, szet kell szedni, ugy tudjuk berakni a liftbe. Az utcan mindenki a babakat csodallta, egy csomoan megallitottak, mire nem jo az irkes let! :D

Kép Kép Kép

Ja, tegnap megvolt az elso normalis ejszakank, 9-kor, fel 2-kor es fel 6-kor keltek aztan meg aludtak 8-ig es nem volt siras-rivas sem. Olyan szepnek lattam az eletet reggel hogy csak csuda! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Délelőtt sétáltunk egy nagyot, közben Réka kitalálta, hogy pogácsát akar enni. A fornettis zárva volt, de mellette volt egy kisbolt gondoltam megnézem hátha van ott valami neki pogi helyett. Volt sajtosrúd, hát akkor már a zsemlét is megveszem. Nyúlok a táskámba a pénztárcáért, sehol. Rögtön leesett, hogy tegnap este kivettem a táskából és nem tettem vissza. Rendes volt a néni, a sajtos már a Réka kezében volt, mondta, hogy hagyjam majd beviszem neki a pénzt. Gyorsan elmentünk anyuhoz, kértem tőle pénzt, vissza a boltba, aztán haza. Szegény Réka úgy elfáradt, jó sokat gyalogolt. Én meg szidtam magam, hogy lehetek ilyen hülye :evil:

Tontica, nagyon jó a babakocsitok és gyönyörűek a belevalók :lol:

Szilcsi, drukkolok nektek nagyon, hogy még egy darabig 2 az 1-ben maradjatok!

Anyapoc, örülök, hogy javult az eredményed. Lehet, hogy Bulcsú 2 hét múlva már másik kislányba lesz szerelmes :wink:

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Én ma este "bulizok", a csajok szerveznek a szünet előtt valami összejövetelt,holnap meg megyünk apáért Pestre,onnan Szegedre 3 napra...Már nagyon várom,végre valami kis kikapcsolódás...Csak a pakolás jut rám már megint :?....

Tontica

Szuperek a képek,örülök,hogy sikerült megoldani a lift dolgot.Nekem is tetszenek az ikres dolgok :wink:,elhiszem,hogy mindenki a csodájára jár :D!Szuper,hogy rate is és Ti is jobban vagytok :).
Persze,nem a szerelem fogja tönkretenni a lelkét,csak hát az én anyai szívem nehezen viseli a gyermekem csalódásait :cry: ...de ez inkább az én bajom :D!

Robcsi

Húúú,ez aztán a kellemetlen meglepetés... :roll: Rendes volt a néni tényleg,bár asszem minden jóérzésű ember így cselekedne... :roll: Vagy naív vagyok ? :roll:
Óóóó,ez a szerelem már több,mint 2 hete tart.próbáltuk rábeszélni olyan kislányra,aki "kedvesebb",nem elutasító általában sem...egy napig bírta,de megint Norinázik :D!.Szl ez tartósnak bizonyul... :? Bár elmondása szt a kislány is kezd hajlani felé :wink:...Csak hát idősebb....

Na,én hogy jártam ma...Mentünk vissza délelőtt a parkolóba vásárlás után.A parkoló egy elit suli mellett van,ide járnak ki bagózni onnan a gyerekek...Most is pont jött kettő és letámaszkodtak a lépcső mellé,ahol jöttünk lefelé és rágyújtottak.Az egyik fiú laza mozdulattal maga elé dobta a gyufát,holott a háta mögött 3 nagy kuka is volt.Na,nem bírtam megállni szó nélkül és odaszóltam neki,hogy igazán dobhatta volna a kukába a szemetet,ha már ott van a háta mögött...és képzeljétek!!!!! képes volt lehajolni,felvenni és a kukába dobni a gyufát!!!!! :shock: :shock: Meg is köszöntem neki :).Persze hogy a csikket hova dobták,azt nem tudom :?.....

Pusztok!

anyapoc

Hahó!

Szilcsi! Örülök, hogy jobban vagytok, csak így tovább!

Anyapoc! Miksa tegnap azzal kezdte a napot reggel, hogy átlógott a Maci csoportba (középső) Lucázni :roll: Anélkül, hogy bement volna a sajátjába, azaz a Sünibe (kiscsopi). Mondjuk nálam ezt nem csinálta volna meg, de apukám vitte, ő meg nem csinált belőle ügyet, neki az ovi az ovi, fogta magát és eljött, kész :oops: Az óvónők délben nem dicsérték meg, mert keresték a kölket bőszen, hiszen azt látták, hogy megérkezett, csak aztán eltűnt.

Robcsi! Mindenkivel megeshet az ilyesmi :wink: Én is szanaszét vagyok szórva :D

Tonti! Édesek az ikrek nagyon, és klassz a kocsi is! Egyedül is le tudsz majd vele menni?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

csjok de édesek ezek a kis lurkók, hogy szerelmesek!

emlékszem amikor ovis voltam nekem is bolegy nagy szerelmeem, és minig egyás ellé tették még az ágyunkat is a délutáni alvásnál az ovónénik! :oops:
Vendég

Bocsi, de csak most ennyi:
Kép
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok lányok!

Talán még nem írtam hogy nem jött össze a lombikunk most sem.
Úgyhogy ennyi volt egyenlőre.

Puszi nektek.
Vendég

Sziasztok!

Junko, nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
robcsi03

És 2 kép a kiscsajokról :wink:

Kép

Kép

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Komolyan könnybe lábad az ember szeme, hogy ilyen sokan gondoltok ránk. KÖSZÖNJÜK!!! :D
Hazaengedtek, 2 in 1 még, december 14-ét tűzték ki leghamarabbi határul, addig vaalhogy egyben kell maradnunk. Fekvés, fekvés, seduxen... :roll: A méretei alapján a baba pont egy héttel nagyobb a koránál, aminek jelen pillanatban baromira örülök. Délután kerülök vissza Szegedre, de sajna a 4 D-vel megint megszívtuk, most telefonáltuk, hogy beteg lett a doki és lemondták a holnapi időpontunkat. Nade majd lesz másik. Talán a héten sikerül páromnak elintéznie a netet végre, sikerüét elérnem őket telefonon.
Méhszáj 1 ujjnyira nyitva, méhnyak megrövidülve, keményedés folyamatos. :roll: Még 6 és fél hét, vágom a centit.
Ne haragudjatok, mennem kell, az öcsém felügyeli, hogy betartsam a 15 percet, amit anyu engedélyezett a net előtt. :D Próbálok erős lenni és nem szomorkodni, vidáman és türelmesen várni ezt a rosszcsontot. :D
Puszi mindenkinek és nagyon köszönöm a drukkokat!!! Ceninek pedig a tudósítást!

Kép
szilcsi

Szilcsike, kitartást mindkettőtöknek! Továbbra is drukkolok nektek!
Pihenj szépen, és nem lesz baj!

Junko, őszintén sajnálom!

Robcsi, nagyon tündibündik a kiscsajszik!

Pusz
Vendég

Szilcsi naggyon drukkolok! MInden rendben lesz!
Vendég

Sziasztok!

Robcsi: ez mar nem terhessegi butulas am! :lol:
GYonyoruek a csajok!!! Milyen nagy Adrienn baba!!! Meslj mar hogy birod Veluk? Hogy es mennyit es hanyszor eszik? Hogy alszik? Sokat sir?

Anyapoc: milyen volt a buli? En mar nem is emlekszem mikor buliztam utoljara! :? Es 20 even belul nem is fogok. :lol:
Ugy latszik vannak meg jol nevelt gyerekek! Szeretnem ha az en gyerekeim is ilyen joneveltek lennenek majd felnottkent.
Nem konnyu feladat!

Szirom: a Te fiad is szerelmes mar?! :D Az en fiam is de a tanitonenibe mert csak es kizarolag Vele hajlando bemenni a suliba. :lol: Olyan edesek, az O jeluk is a maci tehat Ok a macicsoport, olyan tundereek amikor sorban mennek a tanitoneni utan amikor elkialtja magat hogy macikak gyertek! :D
Igen, le tudom vinni a babakocsit csak nehezkes es ha par kilot hiznak a gyerekek majd tiszta bicosak lesznek a karjaim.

Boniko: en nem is mondom Neked miket csinaltunk az ovis kis baratommal amikor kettesben voltunk. :roll: :lol:

Athiz: nagyon helyesek a fiuk, Endi egyre jobban hasonlit Szilire! Te is meselj hogy milyen egy napod, mivel foglalod le Szilit?

Junko: nagyon, nagyon sajnalom!!! :cry: :cry: :cry:

Szilcsi: ezek jo hirek, tok jo hogy otthon vagy! Kitartas! Egy-ket szobol tul leszel ezen az egeszen es meglesz a baba, nagyon sokat jelent ez a par het!!!

Csajok, van remeny! Tegnap ejjel 5 es fel orat aludtak egyhuzamban. :D :D :D

Ezt a hintat vettem:
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tonti hipp hipp hurrá! 5és fél óra!

mesélj, hallani akarom! :wink:
Vendég

Halihóóóó!
Egy technikai zseni veszett el bennem.A szalagkábel nem érintkezik rendesen a laptopnál,de átmenetileg megcsináltam.

Olyan szépek ezek a gyerekek,mint a kis tündérkék!!!!

Tonti
De jó kocsitok van!!!!!Ilyen szép színeset még errefelé nem is láttam.

Szilcsivel meg cserélhetnénk,mert nálam keményedés igen ritkán,fájás semmi!Pedig már szülhetnénk.Mondjuk pont ma nem lenne jó,mert nincs a dokim,de holnap reggel már indulhatna.Egyébként is be kell feküdni a kórházba,lesz NST,meg oxitocin próba....hátha beindul.
Ada már nagyon hiányzik,szegénykém is jönne haza ezerrel.Mindig kérdezi a telefonba,mikor megyek érte. :cry: :cry:
Pocakfotót is mindjárt rakok.Venünk kellett egy új fotomasinát is,majd arról.Eszméletlen,hogy minden egyszerre romlik el. :evil: :evil:

KépKép

KépKép
okr

Tonti, de klassz hinta! Majd mesélek, csak ritkán tudok írni sajna.

Okr, hű, már a 40. hét, gratula! Drukk a szüléshez!

Pusz
Vendég

Kissé felületesen :oops: ,de visszaolvastam. :lol:

Athiz
Köszike!Jó lenne már túl lenni rajta,nagyon izgulok.
Nagyon édik a gyerekek!

Tontica
Ada is hisztis itthon,és még tesó ki sem bújt.Most attól félek nagyon fog rá haragudni,hogy "miatta"volt nagyinál olyan sokat. :oops: De hát egyszer van ilyen az életben,talán meg tudjuk oldani vhogy. :wink:

Bee
Hatalmas gratula!!!!!!!!

Balikám
Köszi,hogy megírtad a híreket!
Remélem már kilábaltál a takonyból,és már csak reggel trombitálok. :roll:

Anyapoc
A koleszterined most akkor lejebb ment????Jegyzeteltem neked dietetikán róla pár dolgot,megyek is megkeresem,mert elhoztam a tanulnivalót!

Boniko
Mikor kell tesztelni????Drukk++++++++++++++++++++++++

Zsóka
Ti már milyen nagyok vagytok!!!!Ámulok-bámulok!

Szirom
Nagyon édes a babád!Majd szüléstörit írj!

Robcsi
Ez a két lány,egy tünemény!

Ancsa
Veletek mi újság????

Junko,Angyal??????????????

Akit esetleg kihagytam volna,az teljesen véletlen volt,és elnézést kérek érte.Tudjátok a kismamaagy.... :D :wink:

KépKép

KépKép
okr

Okr! teszt november 9 e! még naggyon messze van!
de hőm szépen fennt 37,1 ma.....drukkolok magamnak ezerrel!

Tonti klassz a ahinta tényleg, még mindig vááom a beszámolót!
:lol:
Vendég

Sziasztok!
Mivel babát tervezünk, igyekeztem olyan munkát találni, amit a kicsi mellett otthon is tudok majd végezni. Ez egy internetes munka. Én már regisztráltam, csinálom is.
Ha érdekel valakit, írjon e-mailt, és küldök neki egy tájékoztatót!
Sziasztok

uvme.mn@gmail.com

(freemail- ről ne írjatok, mert a válaszomat nem fogjátok tudni megnyitni)
uvme

Boniko
Hajrá nov 9!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hőd szuper!!!

Íme a pocakom:
Kép

KépKép

KépKép
okr

okr gyögyürűséges Dorottya lak! :lol:

drukkok elraktározva! :wink:
Vendég

Okr, hűű, szép hasikó! :wink:
Vendég

Kriszti Te technikai zseni!!! :lol: Orulok hogy jelentkeztel, csodaszep a pocid de nekem nagyon hianyzik a fejed! :roll: :D Kuld el nekem a kepet a fejeddel egyutt! tontica@citromail.hu :wink: :P Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Most akkor miert vagytok Ti kulon? Lemaradtam? :roll: Szoval Ada a nagyinal van? Es Te hol? Mar 40. het, nem semmi! Jaj, ugy szeretnem mar latni Dorottyat, biztos gyonyoruseges baba lesz! Ne tunj am el mert hianyoznal!!! :wink:

Boniko: baaaaaaaaaaaaaaaromi nagy drukk!! :D :wink: Az ovodai szexualis eletemrol szeretnel beszamolot? :lol: Hat, nezegettuk egymas izejat, amugy hazudok, az mar elsobe volt, tehat "mar" erett 6 eves no voltam. :lol:

Babak tegnap este is 5 orat aludtak egy huzamban. Eljen!!!
Ja, voltunk piacolni megint es minden iranybol ezt hallottam: nezd, milyen edesek, ikrek, fiu-lany, de nagy szerencse stb. :lol: :D Allandoan megallitottak az asszonyok es gyonyorkodtek. :D

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, Endiben is mindig gyönyörködnek, de ez csak természetes, hiszen tényleg gyönyörűek, igaz?
Sajna van egy rossz hírem, nálunk is Szilivel volt, hogy kb. ennyi idősen végigaludta az 5 órát, sajna nem tartott sokáig ez az időszak. Na nem rémisztgetésképp írom, csak hogy tudd. :lol:
Vendég

Fiuk:
Kép
Gyerekek:
Kép
Apa nezi a focit Annaval:
Kép
Szexi kepek Bonikonak: :lol:
Kép
Kép
Lassan hurkasodunk. :D

KépKép
KépKép
tontica

Athiz ne remisztgess!!! :shock: :lol: Nalunk Rate 7 hetes koraban kezdte az ejszaka atalvasat es kesobb se romlott el (csak mostanaba kel ejjelente megint). :wink:

KépKép
KépKép
tontica

Tonti! nadon Édik! na mi azé nem nézegettük egymás....

na a hugomat viszont rajtakaptam, amikor kiscspois korában kis barátjával nézegették milye is avn a másiknak!

Gyermekek nagyon tündriek! :lol:
Vendég

Tonti
Ezek a gyerekek csodaszépek!!!!!!
Ment a kép ,de priviben küldtem,mert úgy egyszerűbb volt. :oops: Fej nélkül mondjuk mutatósabb.

Boniko,Athiz
Pocak nevében is köszike!

KépKép

KépKép
okr

Boni: akkor Te jo kislany voltal, nekem volt egy kis baratom, Jancsika :lol: es mi meg egymasra is fekudtunk puceron, honnan vettuk hogy ezt igy kell?! :shock: :lol: Mar akkor gatlastalan fruska voltam. :lol:

Kriszti: ne hulyeskedj mar, nagyon szep vagy!!! :D Ha engem latnatok most, 7 kilo plussz, 4 honapos babas, csikos pocak, taskas szemek stb. :roll:

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
Ugyan már,dehogy nézek ki jól.Ráadásul már a ráncaimat is egyre jobban látom... :( Hiába no,de öregszem :shock:
Sztem nálad az 7 kg plussz nem lehet vészes.Olyan vékonyka voltál baba előtt,most legfeljebb kicsit gömbölyödtél.Egyébként meg tuti lemegy.3 gyerkőc mellett nemsokára nádszálkisasszony leszel! :lol:

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Kriszti, ha októberi babát akarsz húzzatok bele :lol: Egyébként nagyon szép a pocid, és nekem is egyből az jutott eszembe, mint Tontinak,hogy de megnézném fejjel együtt :wink:

Adrienn éppen nagyon ügyesen elfoglalja magát egy csörgős játékkal. Olyan ügyesen fog, Réka elmúlt 3 hónapos mikor elkezdte fogdozni a tárgyakat, Adrienn meg már magának rázza a csörgőt :lol:

Tonti, remélem így maradnak az éjszakáitok, én sem panaszkodhatok a kiscsajra sokkal jobban alszik, mint anno a Réka. Egyébként mostanság ő is sokszor felébred, mint Rate, szerintem ez az új helyzet miatt van. Na meg nem akar egyedül enni, öltözködni és mindenért bőg. Ma pl. a Dm-ben nem volt kis kocsi, és elkezdett a bolt közepén ordítani, szerencsére pont akkor hoztak vissza egy kis kocsit, de akkor is komolyan mondom többet sír, mint az Adrienn.

Mellesleg Réka taknyos, tegnap óta köhög is. Eddig soha nem volt gond az orrfújás, most nem fújja ki, az orrszívó meg "fáj"neki. Kész vagyok, mint a mateklecke.

Athiz, olvastalak a másikban, egyesekkel ellentétben én tudom miről beszélsz és sajnálom, hogy így alakult :cry:

Mindenkinek pussz, Kriszti gyors szülést, könnyű kinyomást :wink: :lol:

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Kriszti mi volt ma? Megszultel mar? :wink:

Robcsi: keszvagy mint a mateklecke?! :lol: :lol: Hat ez tetszik!
Detto a helyzet nalunk is, Rate baromi sokat sir bar mar kicsit javult a helyzet, mostanaban folsir ejjelente es nem nyugszik meg csak ha odafekszem melle es ott maradok Vele amig elalszik.
Szegeny Reka, nalunk is takonykor van, egyedul oltozik? Hu, mi nagyon le vagyunk maradva. Rate semmi ilyet nem csinal egyedul.

Athiz: en is akartam irni mint Robcsi hogy masokkal ellentetben en megertelek, mi is pont ma kaptunk ossze mert allandoan elmegy dolgozni amikor szabin van. :evil: (vallakozasa van, szoval muszaly intezni) Csak a kismama hajlamos nagyon maganyosnak erezni Magat es neha bizony nagyon nehez egyedul a gyerekekkel, ezt az nem tudja megerteni akinek nincs meg gyereke, azt hiszik akkor minden szep es jo es rozsaszin kodben latjak ezt az egeszet pedig rengeteg munka, idegeskedes, faradtsag, magany, bezartsag, depi stb ovezi. (na, mindjart megkapom a magamet) Kitartas!!!

Nalunk ma egesz nap, szinte megallas nelkul bombi van, Alex hajnali 4 ota sir, nem ertem mi baja lehet. Csak ne legyen beteg!!!
Voltunk kontrollon, minden ok. Anna: 48,5 cm es 3160 g. Alex: 53 cm. es 3700 g. Alex mellett Anna kisegerke. :lol:

KépKép
KépKép
tontica

okr nagyon ráncos lehetsz! :lol:

Tonti sajnos a válálalkozók élete az ilyen, nincs ünnepnap, nincs szabadnap! párom is egyfolytában dolgozik, de sajnos ez már csak egy ilyen ország...és azt hittem máshol azért könnyebb.

Robcsi jobbulást kívánok Rékának!
Vendég

Köszönöm a megértést, nagyon kedvesek vagytok hozzám! :)

Puszi
Vendég

Sziasztok! Tontica : Bocs,hogy csak így ismeretlenűl irok neked néha szoktalak olvasni titeket és mostt láttom ,hogy jane babakocsitok van ,nekünk is. Sajnos itt Magyar o-gon nem lehet lábzsákot vásárolni hozzá én már minden forgalmazót felhivtam de igérni sem merik,hogy lesz. Nem tudom esetleg tudnál-e segíteni , ha igen akkor irnék privit . Előre is köszi a válaszodat! További szép estét mindenkinek!
renus

Renus: hozzavalo labzsakrol en sem tudok, en kulon veszek hozza kis zsakot amit ra lehet huzni, olyat biztosan otthon is lehet kapni.
Neked is ikreid vannak?

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Megjöttünk Szegedről tegnap,nagyon jól éreztük magunkat :).

Na mondjuk nehezen indultunk el... :?
Ugyanis úgy volt,hogy vasárnap felmegyünk apáért Pestre és onnan irány Szeged...Elindultam a két kölökkel,velünk egyidőben anyumék vitték tesómat Győrbe,mert ment ki Amsterdamba.Erre alig megyek 2 falunyit,amikor az előttem levő autós bőszen jelez ,ahogy csak tud...Azonnal kapcsoltam,hogy megint nincs világításom(nagyon esett az eső... :()....Megálltam és sajnos igazam lett.Előző nap egy jól irányzott ütéssel meg tudtam javítani,de most nem sikerült sehogy sem. :( Gondoltam,megyek tesóm kocsijával,de ugye ők meg elindultak Győrbe...Felhívtam őket,merre járnak.Kiokoskodtuk,hogy tesóm egyik barátja anyut hazahozza Veszprémből és akkor át tudok cuccolni a másik kocsiba(anyuméknál minden zár új,most csináltak kaput stb...).Így én visszamentem anyumékhoz és vártam.Megérkeztek egy jó fél óra múlva,anyum közölte,hogy a kulcs apuéknál maradt a kocsiban :twisted: :twisted: ...
Szl aznapra letettünk Szegedről,párom hazajött gyorsan vonattal és másnap indultunk...
Csak arra tudtok gondolni,hogy valami vagy valaki nagyon nem akarta,hogy aznap elinduljunk... :roll:

De minden szuper volt, a szállás kitűnő,szl istenien éreztük magunkat :).

Szirom

Miksa nem semmi lehetett :D!Elhiszem,hogy nem dicsérték meg az óvónénik.... :roll: A fiam most azért nyaggat,hogy a lányos csoportról készült fényképből is kérjek,hogy nézegethesse a szerelmét :).(ő mondta így...)

Boni

Húúú,izgi :):).

Robcsi

Édesek a lányok :)!

Athiz

Az én párom mindeig mondogatja,amikor itthon van,hogy le a kalappal...(én ezt minden kismamára értem :D) Hát igen,néha nem ért nekik megtapasztalni,hogy milyen itthon lenni :roll:.Nem olvastam a másik topikot,csak amit innen leszűrtem...
Édesek a srácok :).

Tontica

Buli SZUPER volt!!!Csak emelkedett hangnemben tudok róla beszélni :D!Annyira,de annyira kellett már,hogy el sem tudom mondani!Hajnal kettőig mulattunk(és már az új időszámítás szt,szl benne volt a plusz egy óra :D).
Én is arra törekszem,hogy a gyerekeim jólneveltek és normálisak legyenek.Legyen szilárd értékrendjük,amit ne lehessen megingatni.És ez bizony tényleg nagyon nehéz feladat.De fő a következetesség :).
Nálatok is édesek a bébik :).Szuper a hinta.És hogy döntöd el,ki lehet benne? :wink:

Kriszti

Tényleg zseni vagy :D!
Igen,javult a koleszterinem,nem is kicsit,de még nem tökéletes.Most az a kérdés,hogy javítható-e tovább.
Megköszönöm,ha előkotrod az infokat,bár nekünk is volt most táplálkozástan,volt róla szó,na nem túl nagy terjedelemben :?.... De érdekes volt :).
Pocakod nagggyon szép :):):).Lassan szülhetnél :roll:....

Szilcsi

Szuper,hogy újra otthon :).Tényleg vigyázz magatokra :roll:...

Nagyobbak felébredése:ehhez csak annyit tennék hozzá,hogy ebben a korban,3 év körül kezdődnek a rémálmok.Nem kell brutál dolgokra gondolni,de az éjszakai ébredések hátterében ez is lehet.Nem mondom,hogy a tesó nem játszik közre,de jó,ha erről is tudtok :).Nálunk is lezajlott,pedig még nem volt tesó (sőt,nálunk ugye "idilli" a helyzet),aztán szépen ritkult.Most is van néha,de elvétve...

Na megyek,mert sok lesz belőlem :)!

Pusztok!

anyapoc

Jó reggelt!

Nem tudom milyen meg nem értésről beszéltek, pedig Én abban a topikban rendszeresen olvasok! senki.

Egyetlen egy ember írt be de csak annyit, hoyg sokan szívesen cserélnének még így is Athizzal... ami így is van.

semmi más nincs. Így tényleg nem értem mi ez a "támadás "a Hőmérős topikban lakók ellen. miből aszűrtétek le a többség véleményét? :?

és csak azért mert nincsen gyerekem, nem vagyok érzéketlen, nem vagyok rózsaszín felhős, és nem gondolom azt hogy a gyerek csak csupa játék, nevetés , móka... de így is vágyom rá évek óta, hogy végre a karomban tarthassam. és eszembe sem jutott, hogy a férjem csak azért mert lesz egy vagy két gyerekünk majd egész nap ott fog ülni velem a lakásban. úganúgy neki kell megdolgoznia azért a napi stresszt átélve hogy nekünk legyen mit ennünk... éés az sem könnyű.. de igen még így is szeretnénk!

fáj, hoyg azt gondoljátok rólunk, hogy ezeket a dolgokat mi nem látjuk át. Én még soha senkinek nem szóltam be azért, mert leírta mi a baj a kicsivel, én megértem azt is, és abszolut nem zavar, sőt az is érdekel. csak nem nagyon tudok rá írni, mert még sajnos nem tapasztaltam meg ezt az érzést.

sajnálom Athizt is, Tontit is hogy így éreznek, de ez természetes, nagyon fáradtak lehetnek. Főleg Tontinak 3 gyermekkel.

És ha nem lennék rátok kiváncsi nem írbnék ebbe a topikba, hiszen a másikban már nem nagyon vagytok!

Bocsánat ha hosszú voltam csak rosszul esett....amit Robcsi írt. :cry:

Anyapoc az Égiek tudják... remélem jól fogjátok magatokat érezni!

Tonti remélem most tartani fogják a kicsik az5 órát!

Athiz remélem jobban vagy kitartás! ű

Robcsi Réka jobabn van már?

Okr?

Angel?

Kókusz ++++++++++

Sziromka remélem jól vagytok!

Szilcsi? minden ok? pihengess sokat!

Ceni te hogy bírod?

Rólam röviden annyi, hyog ahőm szépen tartja magát 37,1 en van a 8.dpo.n . Kérhetek majd extra drukkokat, hogy hozzá tudjak végre szólni majd a babás témákhoz is? :wink:

Remélem senkit nem bántottam meg, most elköszönök, mert utazunk Anyuékhoz, VAsárnap jövök...

NA elköszöknöük, legközelebb
Vendég

bocs gyerekek, csak most néztem a telefonomat... :oops:

Ezt kaptam:

Megszülettünk, 2007. 11. 02. 00.08-kor! Dorottya Emma 3700gr 52cm, és imádja a hasát már most!

Drága Okr!
Legyetek nagyon boldogok! :lol: :lol: :lol:

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

OKRISZTI!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Tiszta szívemből gratulálok!!!! Legyetek nagyon-nagyon boldogok!!!!

Kép
Vendég

OKriszti! HATALMAS NAGY GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép

Boniko: gondoltam hogy valaki majd szemelyes sertesnek veszi, nem Rad gondoltam es csak ugy altalanossagba irtam bar tenyleg van egy-ket lany aki "fuj" Athizra nem ertem miert. En is vegigolvastam a topikot es biza volt aki szinte "kinevette" Athizt vagy mintha azt tette volna a hozzaszolasaval hogy az O ferje is dolgozik de ezert nehogy sajnalni merjuk. Szerintem ez nem volt szep mert bar mi nem tudhatjuk milyen az amikor valaki nagyon nagyon hosszu ideje var a babara es nem jon ossze (azert egyutt tudok erezni es borzalmas lehet es kivanom mindenkinek hogy minnel elobb sikeruljon) viszont Ok sem tudjak milyen az amikor az embernek a toke is tele van az egyedullettel, a faradtsaggal stb. es most nem panaszkodom (nalam most semmi ilyesmi nincs mert segit a nagyim) de Rateval nagyon depis voltam az elejen es nagyon nehez volt egyedul. Majd megtapasztalod Te is! :lol:
Es egy ilyen depis idoszakomban egy ilyen jellegu "beszolas" nagyon fajt volna. Ezzel reszemrol lezarva a tema es nem is irok rola tobbet!

Anyapoc: latom Nektek is gondolotok van a kocsitokkal. Mi is most akarjuk lecserelni a Passatot mert allandoan rossz.

folyt.kov mindjart mert Rate ehes

KépKép
KépKép
tontica

Szoval Anyapoc nem semmi ami Veletek tortent :lol: pech! Gyerekek nagyon csalodottak voltak?
Milyen kocsitok van? Oreg mar?
Mi most uj kocsiban gondolkozunk mert arra 5 ev garancia van es az uramnak kell egy kocsi dolgozni ami megbizhato na meg muszaly vennunk egy 7 uleseset mert a Lanciaba alig-alig fer el a 3 gyerekules es ugye mast mar nem tudunk szallitani benne. /szerintem 3 nagy gyerekules nem is fer majd el/.
A ferjem a fiat doblot akarja mert olcso en viszont inkabb egy 7 uleses opel zafirat (ja, kicsit dragabb).
Hintaba az ul majd mindig akivel eppen nem foglalkozom tehat amig a masikat etetem vagy jatszom Vele stb. Eddig nem nagyon tetszik Nekik ugyanugy orditanak abban is de majd amikor mar majd nezegetnek, figyelgetnek biztos megszeretik majd.
Ejszakai siras lehet remalomtol is, sajna Rate tegnap ejjel is bepisilt, nem tudom mit csinaljak Vele, ez mar mindennapos, megint huzzak Ra pelenkat ejjelre? :evil: :( :cry: Probalunk turelmesek lenni es mar mindent kiprobaltunk, ejjel folkeltjuk pisilni de meg igy is besikeredik neha. :cry:

Azta, most nezem Dorottya baba ujszuletten annyit nyom mint az en majd 6 hetes "nagy"fiam. :lol:

Gyugyi: Veled most mi van? Babas vagy?
Nem ertem a tickeredet.

KépKép
KépKép
tontica

Lanyok, szerintetek nem tul kicsi Anna 48, 5 cm-el? Nekem ugy tunik mintha nem none! :shock:

KépKép
KépKép
tontica

Tontica :)
Igen!!!!!!
Korai pé-ből sikeredett. Van 3 pozitív tesztem :wink: és egy gyönyörő görbém. :lol:
Vendég

Sziasztok! Tontica : nem nekem nem ikreim vannak a babakocsi márkája egyezik . Csak azért gondoltam ,hogy tudsz segiteni mert Spanyol gyártmány, sajnos én itthon megrendeltem már 2007 januárban a zsákot ahol vettük de nincs. Ja mert az enyém 3 kerekü ahoznem lehet itt kapni.Azért köszömöm a válaszod valahonan majd próbálok szerezni. Nagyon sok boldogságot kivánok neked az ikrekhez no meg a nagyfiadhoz.
renus

Tontica, tudom, h az én hozzászólásomra gondolsz!! De megnyugtatlak én nem fújok Athizra, sőt jóban vagyok vele, remélem ezt ő is így gondolja!! És azt sem mondom h nem értem meg!! Mert igen is megértem, nem vagyok szívtelen! de néha az emberből kijönnek dolgok az elkeseredése miatt! És tény és való, h te 3 gyerekkel nem tudthatod milyen ha valakinek nem jön össze hosszú ideje( sajnos a hőmérős tele van ilyen lányokkal) és azt sem tudhatod milyen ha vkinek kijelentik h nem lehet gyereke!!!!Neked szerencséd volt, és nem irigyellek, nekünk ezt szánta a sors és el kell fogadnunk! És nem tudom miért engem szemeltél ki mikor nem én kezdtem és nem is enyém volt az utolsó szó!

Kép
kata05

Kriszta,
sok boldogságot Neked és Dorottya babának! :) :)
angel37

Sziasztok!

Kriszti, hatalmas gratula Dorottyához! Sok-sok tejcit és egészséget kívánok nektek!

Gyugyi, neked is gratulálok!

Boniko, én egyetlen egy hozzászólásra gondoltam, arra amit te is írtál, de megbántam már, hogy ezt nem priviben közöltem Athizzal, nem gondoltam, hogy ekkora hajcihő lesz ebből az egészből. Én nagyon jól tudom, hogy az a hozzászólás mit takart (örülj, hogy neked van 2 gyereked), csak akkor ott mégis egy kicsit gorombán jött le a dolog. Szívből kívánom a Hőmérős és Hőmérősök babásai még nem babás tagjainak, hogy minél hamarabb szembesüljetek ezekkel a problémákkal :wink: És akkor remélem a téma ezennel lezártnak tekinthető.

Réka jobban van, de sikerült egy kicsit átadni belőle a picúrnak. :cry:

Tonti, hány cm-rel született Anna? Az is lehet ám, hogy most súlyra gyúr, a hossza pedig majd ezután fog megugrani.

Adrienn legújabb "mutatványa" hogy hangosan sikongatva nevet.

További kellemes hétvégét mindenkinek!

Kép
Kép
robcsi03

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?