Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!!

Még egy pár nap,és november 3-a lesz,amikor egy csodaszép koncertre vehettek jegyet,amivel a Gólyahír Egyesületet támogatjátok!Az Egyesület azért dolgozik,hogy ne történjenek újabb csecsemőgyilkosságok Magyarországon,hanem a bajba jutott anyák segítséget kapjanak!
A jegyekből bejött pénzből egy krízisszállót szeretnének megvásárolni,hogy a nehéz helyzetben lévő várandós anyák eltölthetnék ott a várandósságuk utolsó heteit,hónapjait!!
Mert sajnos sokan vannak,akiknek nem adatott meg,hogy fedél legyen a fejük felett!!Sajnos sokan egy fa alatt alszanak,kinnt a hidegben,és a fagyban és úgy várják,hogy megszülessen a gyermekük!!!
Ezeknek a születendő pici életeknek nem sok esélyük van az életre,ha kinnt a fagyban látja meg a napvilágot!!
Krízisszállón elhelyezett anyáknak van esélyük arra,hogy emberi körülmények között éljenek,és döntsenek a sorsukról,hogy miként tovább!!

Adjunk esélyt arra,hogy lehetősége legyen a Gólyahír Egyesületnek egy újabb krízisszállót vásárolniuk!!Ezért csupán egy jegyet kell venni,és egy csodaszép előadást lehet vele megtekinteni!!!

Menjetek el a koncertre,megéri!!!!

Segítsünk,hogy a bajba jutott anyáknak,és újszülöttjének legyen esélye az életre!!
Köszönöm,hogy végigolvastátok üzenetemet,és ha másoknak is továbbadnátok ezt az üzenetet,akkor nagyon megköszönném nektek!!

\"Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -

Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h

Helyszíne: Otthon Művelődési Ház - Bp. XXIII. kerület (Soroksár)
Szitás u. 112.
(a Hősök terei Templomtól egy percre)

Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini -A bohémélet, Gounod-Faust, Donizetti -A szerelmi bájital
és Donizetti -Don Pasquale című operáiból!

Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:

Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza

\"Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!\"

Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban és a helyszínen, illetve elővételben a Gólyahír Egyesületnél, számlára befizetve a jegy árát 2000Ft/fő, név megjelöléssel, (a jegyek a koncert előtt a helyszínen vehetők majd át), Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073 - 10705005
kkriszi

Sziasztok!
Köszi a tájékoztatást a koncerttel kapcsolatban. Sajnos nem tudunk elmenni, mert vidéken vagyunk és csak hétvégén fogunk visszamenni Pestre.
Amúgy nagyon tetszett, amit Ancsúr írt, olyan jót nevettem rajta (bocsánat), elmondtam a páromnak is.
Nekem már volt két "zebrás" tesztem (az utolsó két lombiknál), de sajnos baba még egy se, legalábbis élő.
Jól látom, hogy szinte mindegyikőtök pici babát kapott?
Ha pici babát szeretne az ember, akkor érdemesebb alapítvánhoz fordulni?
Hallottam a Gólyahír és a Bölcső alapítványról, esetleg akik ezekkel vettél fel a kapcsolatot (meg a többike is) tudnának adni valami tanácsot, hogy mire kell figyelni, kit érdemes keresni, meg ilyenek?!

Ja amúgy nagyon édesek a babák! És egy kicsit már jobb "kedvem" van az egész örökbefogadáshoz, de még mindig nagyon félek tőle!
Nefke

Nefke
nefke

Szia nefke!

Igen,ha pici babát szeretnétek,érdemes egyesülethez,alapítványhoz fordulni.A Gólyahír Egyesület vezetője Móruczné Gabika,aki minden kérdésetekre választ ad,hívjátok fel bátran: 30/ 251-71-20

És ne félj! Természetes,hogy az ember szorong,izgul,ez egy hatalmas döntés az életetekben,de hidd el,ezek a félelmek mind eltűnnek abban a pillanatban,amikor megpillantjátok a TI babátokat! :D :D :D

Puszi

Kép
csöpke

Sziasztok!

Elsősorban Nefkének szeretnék most írni!
Amikor az ember átéli a kudarcokat, csalódásokat kell, hogy érezze, hogy merre, hogyan tovább, még akkor is ha nem mondja ki.
Én éreztem a 3. lombik után, hogy nem csinálom tovább, mert nincs értelme tovább saját magam tönkretenni.
Azóta eltelt 2 év és látod még csak most vagyok itt, hogy megtettük az első lépéseket öf ügyben.
Szóval az amikor azt tanácsoljuk, hogy adjátok be minél hamarabb a papírokat valahol úgy is van, hiszen ez egy sokkal hosszabb út mint a terhesség. Viszont én sem tudtam volna úgy beadni a papírokat, hogy ha saját magammal és az érzéseimmel nem vagyok tisztában.
És Te nem vagy tisztában velük, ezt érzem a soraidból.
Van aki fel tudja vállalni azt a kettősséget, hogy öf-re jelentkezik és közben pedig lombikozik tovább, én ezt sem tudtam volna, mert én olyan vagyok, hogy egy dologra szeretek koncentrálni, de arra teljes szívvel. De nem vagyunk egyformák.
A másik pedig, hogy tényleg ajánlom figyelmedbe azt a 2 könyvet amit már artam, főleg a "Gólyameséket", mert az ilyen helyzeteken is sokat tud segíteni.
Ha majd már nem úgy gondolsz az öf-re, hogy "más gyereke" akkor lesz jó, akkor fog benned letisztázódni, hogy mekkora örömet is jelent egy pici baba nevelése, függetlenül attól, hogy kinek a vére. Én pl egyetlen egy percig sem szomorkodom azért, mert öf babánk lesz! SŐT! Büszke vagyok rá, hogy igenis mentünk tovább és nem álltunk félre, nem hagytuk, hogy félresodródjunk a problémák miatt!! És mérhetetlenül boldog vagyok, hogy anya leszek majd. Pedig nekünk is vannak még fagyibabáink...

És még valami...amikor az ember ilyen nagyon nagy döntés elött áll, akkor teljesen erre a dologra kell koncentrálni ahhoz, hogy meg tudd hozni a döntést, és az bizony nem segít ha az öf-ig nem eljutó lombikos lányok szinte kivétel nélküli "nem tudnám szeretni úgy mint a sajátomat" kezdetű mondataid kell olvasni. Ebben nem ők tudnak neked tanácsot adni és nem ők tudnak neked segíteni, mert nem ők élték/élik át ezt a picit más de nagyon nagyon boldog anyaságot! Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy őket nem lehet megérteni, minden tiszteletem az övéké, nekik valszeg több erejük van mint nekem volt, de mint már írtam egyetlenegy másodpercig nem bántam meg semmit és egyetlenegy másodpercig nem éreztem azt, hogy én nem leszek IGAZI anya!!!!

Remélem soraim nem voltak bántóak...pusztán a segítő szándék vezérelt, ha mégis túl soknak éreztél, akkor elnézést..ilyen vagyok...ezt már képtelen voltam magamban tartani!
Nagyon drukkolok neked a jó döntés meghozatalához!!!

puszillak, Kata
Vendég

Csöpke Laurája!!!

Boldog.boldog boldog fél éves születésnapot,kívánjuk,hogy legyen még sok ilyen szép napod!!!!!! :P :P :P

Sok boldog fél éves szülinapot kívánok a Te kis édes Drága babucidnak!!!!

Már fél éves!!!Hogy szalad az idő!Egy fél év,és már az egyéves szülinapra lehet gratulálni!!!! :P :P :P

Puszika:Kriszti
kkriszi

Diadella: az autósülés egyben a hordozó is (igen, menetiránnyal szemben kell bekötni), a biztonsági övvel rögzíted az autóba (+ persze a babát magában a hordozóban). Praktikus, a kicsinek pedig kényelmes, lakáson belül is használható, elücsörög, elalszik benne a kicsi (de ne túl sokáig legyen benne).

Kép
rkata

csöpke!! Isten éltesse a féléves nagylányt! :lol: :lol: :lol:

Kép
ibi01

Naninga: köszike a választ. Én is ezen gondolkozok, mert még a D vitaminból se tudom mikor mennyit nyelt be. Én próbálom az egy cseppet, aztán meg annyi buborékot fúj ki, hogy csak reménykedem benne, hogy nem jött ki az összes. :roll: Én már úgy hívom, hogy nyálacska. :lol: :P No meg husi gombóc. :lol: :P Akkorát lehet belecuppantani. :lol: :P Azon meg úgy nevet, ha fújom a pocakját. :lol: No akkor megkérdem a doki nénit is. Azt se tudom mennyibe kerül.

Csöpke: Hogy rohan az idő! :lol: :P Puszi a nagylány homlokára! :lol:

Kizsó: Zsófinak olyan barna haja volt? :shock: Nagyon édi kis töpörtyű volt. Kingusnak nekem a nagy vigyori kép tetszik! :lol: :P :lol:

Nefke: :P Hát én is nevetek rajta, ha visszagondolok, de már annyira untam, hogy a lombikos ismerősök beszámoltak a két csíkos tesztről, no meg a sztorik, hogy az egy csíkos tesztet kidobták, aztán egy óra múlva kidurizták a kukából és két csíkos lett. Ne tudd meg hogy duriztam én is a kukában, aztán bepörögtem, és azt mondtam, most már nekem is van két csíkosom. :lol: Egyébként hagyni kell időt magadnak, először is olvasgatni kell sokat, hogy ismed a menetét, a hátoldalát a nyereményét. És ha már nap mint nap találkozol az örökbe fogadással, rájössz, hogy bizony nem más, mint egy vér szerinti gyerek. Ha magamra gondolok, mi akkor le is zártuk a lombikot, volna még egy lehetőségem, akkor még azt is mondtam, hogy majd egyszer egy év múlva, meg valamikor felhasználom, de aztán ahogy telt az idő, már nem érdekelt, elveszítette a jelentőségét. :roll: Sokszor gondoltam rá, hogy mért voltam olyan dilis, hogy nem indítottuk el az öf-et, holott anyu már réges régen erre kért. :roll: No, de mindegy, így utólag, hogy itt van Viki minden így jó ahogy van! :lol:

Diadella: Szerintem nem is annyira kell teljesen erre koncentrálni, hisz oly sokat kell várni. Kell vele foglalkozni, értesülgetni stb. , de kell tudni kikapcsolni is. Ez a lombikra is vonatkozik. Szerintem éppen ezért csinálják párhuzamosan a kettőt sokan. Mert azért még mennek lombikra, így telik az idő, de érik egyre jobban, hogy elfogadják a nem vér szerinti gyereket. S ha végül kiállnak a sorból, na bumm mi történik? A várakozók örülnek, hogy megint ugrott egyet a sorszám. Én tavaly azt mondtam már, hogy Istenem, ha én nem babásodhatom, add, hogy előttem mindenki hirtelen terhes legyen! :lol: Akkor tájt sokan bejelentették, hogy babások lettek. :P

KépKép
ancsúr

Nefke! Csak érdeklődj, nézelődj. Ha tudtok látogassatok meg olyan családokat akik örökbe fogadtak.Meglátjátok semmi külömbség nincs saját és az öribaba között.Nekem van két nagy saját gyerekem. mindketten koraszülött babák voltak.Gondolhatod mennyire összenőttünk. most Bencénknél figyeltem tudatosan az érzéseimet: semmi de semmi a világon nincs külömbség . Olyan erős szállal kötődünk egymáshoz ahogy anya és gyermekénél csak lehetséges. :lol: :lol: :lol: teljesen mindegy kinek a pocakjában nő meg!!!Az az anyuci apuci aki mindennap átöleli szereti még gondolatban is vigyázz rá!!!!!Amikor előszök megfoghatod attól a pillanattól te is megfogod érezi!!!! Járt nálunk olyan pár ahola férj nem akarta egyáltalán az örökbe fogadást, Bence meghódította, ma már azon vannak hogy a feltételeket megteremtsék hogy el tudják indítani a kérelmüket.

Kép
ibi01

Ancsúr! Oké, Te ezt így látod, én pedig nem. De mint már írtam , nem vagyunk egyformák. Én nem tudnám a kettőt együtt csinálni. De nem is akarom. Ennek így kellett lennie. :wink:

A Rotarix 17981 ft. Egy adag. kb.4 hét mulva szokták ismételni.

rkata! Köszi! :) A képet is!!
Vendég

Lányok!!

Van köztetek olyan aki a Bölcsőhöz is jelentkezett?
Az lenne a kérdésem, hogy ha oda is akarunk jelentkezni, akkor személyesen le kell menni Szekszárdra?

De nekem mondjuk elsődleges a Gólyahír..de több helyre szeretnénk beadni..
Vendég

Diadella! :lol:

Ez a kérdés...
Ezen a fórumon nem sok jut tudunk neked mondani, többször vitát váltott ki a személyes megtapasztalások elmesélése is...
A Bölcső Alapitvány egyébként sem fog veled szóba állni, ha a Gólyahírhez is jelentkezel!!!
Azt tudnod kell, a Bölcső vezetője teljes ellentéte Gabikának!!! Viszont ha beszélsz vele, megtudod miért is Istenítjük Gabikát, azon kívül, hogy gyermekeink "Pótnagyija" :wink:

Pusszancs!

KépKép
napsugaracska

jut= jót, Alapitvány = Alapítvány :oops: :roll:

KépKép
napsugaracska

Napsi! Köszi. Igen azért kérdeztem, mert semmit sem tudok róluk.
De tényleg semmit, azonkívül, hogy Szekszárdon vannak...vagyis valamit hallottam, de inkább tőletek akartam hallani :wink:
Vendég

Kriszti!! Gyere és mesélj , hogy milyen babahordozót és milyen járgányt vettetek, mert a másik fórumon olvastam!! :wink:

6 éves Martin keresztfiacskám egyre többet érdeklődik anyukájától / aki a hugicám/, hogy mikor lesz neki kistestvére, és egyre többet érdeklődik tőlem, hogy mikor lesz neki uncsitestvérkéje. :wink:
Mondtuk neki, hogy lesz uncsitesója, csak még egy picit várni kell.
Mert nekem nem a pocakomban lesz majd a baba aki megszületik, hanem mi majd a korházból hozzuk haza. Nézett rám a gyönyörű szemecskéivel, és járt a kis okos agya láttam rajta. Aztán mondta, "nekem mindegy Kata, hogy honnan lesz az uncsitesóm, az az én uncsitesóm lesz".
Azt hittem, hogy megzabálom olyan aranyos volt! :)
Vendég

Sziasztok!!!

Csak rövid időre jöttem,mert már nagyon álmos vagyok,és még fürdeni is kell!!

Bemutatom a tegnap vett szerzeményeinket!!
Annyira megtetszett a babucink első járgánya,hogy másnap csak visszamentünk és megvettük,a babahordozóval együtt!!!

Íme: Kép
Kép
Kép
és a babahordozóról:
Kép
Kép

Persze akkor fog majd igazán szépen mutatni,ha benne lesz majd a mi kis Tündéri kisbabucink!!!! :P :P :P

Már nagyon várjuk Őt!!!
Holnap már 4 hónaposak leszünk!!!!

Most megyek,mert már tényleg nagyon álmos vagyok!!!
Jó éjt nektek!!!! Kép

Puszika:Kriszti
kkriszi

Kriszti!!!

Hűűű de klassz!! Nagyon jól néznek ki!!!! Gratulálok hozzájuk!!!
Vendég

Kkriszi,Ibi,Ancsúr:Köszönjük szépen a jókívánságokat!!!!!!!! :lol: :lol:
Tényleg rohan az idő,Laura meg hihetetlenül gyorsan fejlődik.És csak mosolyog,mosolyog és mosolyog, hogy szorul egy ilyen picurkába ennyi optimizmus! :lol: :lol: :lol:

Puszi mindenkinek,legközelebb vasárnap leszek netközelben!

Kép
csöpke

Sziasztok!
Mivel babát tervezünk, igyekeztem olyan munkát találni, amit a kicsi mellett otthon is tudok majd végezni. Ez egy internetes munka. Én már regisztráltam, csinálom is.
Ha érdekel valakit, írjon e-mailt, és küldök neki egy tájékoztatót!
Sziasztok

uvme.mn@gmail.com

(freemail- ről ne írjatok, mert a válaszomat nem fogjátok tudni megnyitni)
uvme

Sziasztok!!!!

Holnap lesz két éve,hogy Gabika megkapta a Gólyamese című film nyers kópiáját!!!! :P :P :P

Hihetetlen,hogy már eltelt két év,és már Lilike is több ,mint két éves már!!

Csodálatos egy film!!Már nagyon sokszor láttam,és sosem bírom ki könnyek nélkül!!
Főleg akkor,amikor megszületik a baba,és utána az a feszültség,hogy aláírja-e az életet adó anyuka a lemondó nyilatkozatot!!!Utána pedig megint könnyfakasztó,amikor összeölelkeznek,és elbúcsúznak egymástól!!!

Most meg már még jobb megnézni,hogy már ismerjük Gabikát,ismerjük a termet,ahol már mi is jártunk!!! :P :P :P

Olyan fura belegondolni abba,hogy egyszer majd mi is átérezzük ezeket az érzéseket,ha odakerülünk,hogy megszületik majd a babánk!!!

az biztos,hogy majd én sem fogom kibírni könnyek nélkül!!!

Puszi:Kriszti Kép
kkriszi

Ezt nem is lehet könnyek nélkül kibírni!! Egyszer láttam ezt a filmet, de még régebben, és szívesen megnézném ujra...pláne mostmár így férjecskével együtt!
Hol tudom beszerezni? Megrendelni lehet?
Vendég

Azért lányok valaki aki ráér egy picit írja már le nekem, hogy ha van tapasztalata a Bölcsővel, akkor mi az! Lehet priviben is, ha ide tényleg nem akarjátok.
De mostmár nagyon kíváncsi vagyok! :)
Vendég

Kriszi: Nagyon szép a kocsitok és a hordó is! :lol: :P No akkor már egy kis maci kell bele, és lehet gyakorolni a toligatást.

Diadella: Azt hiszem félre értettél. Nem akartalak meggyőzni egyáltalán, mi is végig jártuk a lombikot mire megértem az öf-re. De el tudom fogadni azokat, akik nem ezt teszik, s ha most kérdi tőlem valaki inkább a másikat tanácsolnám, nem a mi utunkat, pláne ha már benne van a korba esetleg. :roll: No mindegy.

Bölcső Alapítvány: Elég furi csajszli a vezetője állítólag, nem ismerem, de egy biztos, aki tőle kap babát, az tiszteli és őt szereti. Ha szimpi vagy neki, bármi megtörténhet, ott nincs sor, ha nincs szerencséd, már az elején elküld messzire a telefonálás során, ezért fel kell tűrni a gatyaszárat, ha meg akarod próbálni.

KépKép
ancsúr

Diadella, szerintem érdemes lenne visszább olvasnod, mert már többször volt itt is szó a Bölcső Alapítványról. Személy szerint nekem rossz tapasztalataim vannak vele kapcsolatban, de van akinek bejön.

Erről eszembe jutott, hogy egyszer régebben az Index örökbefogadós fórumán is épp az említett alapítványról folyt a beszélgetés, és valaki beírta, hogy "B.Z. (az alapítvány vezetője) egy barom" Erre a következő hozzászólás az volt, hogy "én vagyok az előbb baromnak titulált B.Z......" Mutattam a férjemnek is, és majdnem leestünk a székről a röhögéstől, olyan viccesen jött ki.

Kép
Kép
emike

Ancsúr!

Tegnapelőtt,amikor megvettük a kocsit itthon összeraktuk,és tologattuk el-vissza a lakásban!Igaz,még csak üresen,de olyan jó volt még így is!
Teljesen feltöltődtünk!! :P :P :P

Eddig még bababolt közelébe sem mertünk menni,mert olyan rossz volt,hogy nem volt kinek vásárolni!! :cry:

De mióta jelentkeztünk a Gólyahírhez,és megkaptuk a jogerős határozatunkat,már van értelme bababoltba járni,és vásárolgatni!
Mi pedig örömmel tesszük,mert annyira jó érzés,hogy ezekben a rucikban,ebben a babakocsiban,és bébihordozóban már fog lenni valaki,és az a valaki a mi kis Drága Kincsünk,a Kisbabucink lesz!!!! :P :P :P

Most a kiságyra hangolódtunk rá!!Azt nézzük a neten,hogy milyen is legyen!Mi pelenkázósat szeretnénk,amit később heverővé lehetne átalakítani!

Fantasztikus érzés,amikor kinyitom a szekrényajtót,és ott látom már a sok kis ruhácskát,cumisüvegeket,cumikat,játékokat,ami a mi kisbabucinkra vár!!! :P :P :P

Boldog vagyok,hogy egyszer én is ANYA leszek!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Kép

Holnap ne felejtsétek el,hogy aki teheti az menjen el a koncertre!!!!
Biztos nagyon jó lesz!!

Este,aki volt attól várom majd az élménybeszámolót!!!

Sok sikert Amneris a koncerthez,és a Gólyahírnek is sok sikert kívánok,hogy minél több jegy ára menjen hozzájuk,és megvalósulhasson az álmuk,hogy megvehessék a krízisszállót!!!!
Szorítok nagyon,hogy sikerüljön!!! :P :P :P

Puszillak benneteket!!Nagyon jó éjszakát kívánok,és nagyon szép álmokat!! Kriszti
Kép
kkriszi

Sziasztok!
Csöpke meghívására csatlakozom hozzátok, leginkább olvasó, drukker és várakozó szerepben.
Ma ismertem meg Csöpkét és családját, Laura teljesen lenyűgözött. Persze Csöpke is.
Köszönöm a mai délutánt, és mindenkinek (főként a várakozókra gondolok) ajánlom, ismerkedjen személyesen is "tapasztaltabbakkal".
Türelmes várakozást a várakozóknak, a babásoknak jó egészséget és jó babázást!
:)
fitgabi

fitgabi, üdv köztünk!! :wink:
Írj egy picit magadról, ha szeretnél!

Kriszti! Hát meghistem azt, hogy fantasztikus érzés!! Nekünk még nincs semmi, amit a babánknak vettünk...én akkor szeretném megvenni neki az első kis dolgot, amikor felkerültünk a Gólyahíres listára!! Remélem már csak pár hét.

Ancsúr! De nincs abban semmi sem, ha nem egyformán gondolkodunk a dolgokról, hiszen az lenne a fura, ha mindenről egyforma véleményünk lenne! :wink:
Köszi, hogy leírtad a Bölcsőt!
Nekünk elsődlegesen a Gólyahír a nagy reménységünk, bennük bízom és elsődlegesen hozzájuk szeretnék szeretnénk jelentkezni.
Csak olavstam, hogy itt többen is több helyre jelentkeztek, ezért gondoltam, hátha ... :roll:

Emike! Oké, visszaolvasok! :wink:

Tudtok valamit Kangamamáról, Dottiról és Latimiről??? Olyan rég nem jelentkeztek már. :(
Vendég

Mosolygós,szép reggelt kívánok nektek!!!

Fitgabi!!!
Nagy-nagy szeretettel üdvözöllek a csapatban!!Ide nagyon jó betérni,hisz itt mindig elmondhatod,hogy milyen boldog vagy,hogy mi bánt,és itt mindenki meghallgat Téged!!
Én is kíváncsi lennék a történetedre,és arra,hogy miként találkoztál Csöpkéékkel???
Gondolom,hogy most feltöltődtél a tündéri kis Laurával!! :P :P :P

Én még csak fényképről ismerem,de így is tündéri kis teremtés!!

Ezt egyébként minden gyerkőcről elmondhatom,akit már fényképről,vagy személyesen ismerek,hogy elragadó,tündéri kisfiúk,és kislányok!Sugárzik róluk a boldogság,és a szüleikről pedig a büszkeség,hogy milyen gyönyörű gyerekük van!!!

Mi a Gólyahíres talin szereztünk kézzel fogható bizonyítékot,hogy igenis mindenkire vár a kisbabája majd az alagút végén!!
Öröm volt beszélgetni a talin hasonló sorstársakkal,és persze nagy-nagy öröm volt velük babázni is!! :P :P :P

Az pedig külön öröm volt,hogy Zalánkát,és Tamáskát is foghattam,és átérezhettem az anyaság örömét!!! :P :P :P

Azóta is nézegetem a talis fotókat(ami sajnos nem nagyon lettek tökéletesek,mert egy kicsit homályosak lettek!),és látom a boldog gyerekeket,és a roppant büszke szüleiket!!
Az pedig,hogy az apukák is nagyon -nagyon büszkén fogták,és meséltek a gyerekükről,az nagy-nagy boldogsággal töltött el!!

A férjemet Zolit,még nem láttam így ,ilyen átéléssel figyelni a bababemutatót,és a boldog családokat!Szinte tátott szájjal nézte,hogy et az igazi boldogság,ami majd ránk is vár egyszer!!!

A találkozón vettem észre,bár ezt már tudtam,és éreztem már régóta,de itt bizonyosodott be előttem,hogy a férjem is ugyanúgy várja,és ugyanúgy büszke apukaként fogja mutogatni a mi kisbabánkat,mint az itt megjelent boldog szülők!!!
Bár a férjem elejétől fogva nem ellenezte,hogy öribabánk legyen,ő is mindig emlegette,hogy milyen jó lesz majd,de itt a talin én is láttam,hogy ez az érzés valóban a szívéből jön, és azóta is büszkén újságolja másoknak,hogy milyen tündéri kisbabákat látott!!! :P :P :P

Na és a vásárolgatásról ne is beszéljek!Mikor betértünk a bababoltba már nem volt megilyedve,hogy úristen,ide minek jöttünk!Büszkén nézte a kocsikat,ágyakat,rucikat!
Néha már nekem kellett szólni,pl. a Corában is,hogy majd későbbre is hagyjunk a babaholmik beszerzésével!!
Szinte látni kellett volna,hogy milyen örömmel keresgél a bodyk,tipegők között,és persze a cumisüvegeknél is!!Ezt már egy kissé túlzásba is vittük,mert összesen már 9 üvegünk lett!Mondjuk ebből van kimondott tejes cumisüveg,teás is,de anyu is elővett kettőt,hogy ezt már régebben vette,és mostmár akkor azt is ideadja!

Szóval szépen gyűlnek a babacuccok!!!A Mi Kisbabucink ruhácskái,babafelszerelései!!!

Mostmár abbahagyom az álmodozást,mert ez sokáig lehetne ecsetelni!!!

Ugye nem felejtettétek el,hogy aki teheti,az menjen el a koncertre,ami ma délután lesz!!!
Mindenkinek jó szórakozást,és sok élménnyel térjetek haza!!
Estére várom az élménybeszámolót!!

Sajnos ma is dolgozik Zoli,így ma megint egyedül leszek estig!!!
De Ti írjatok,hogy ne unatkozzam,bár itthon is lesz mit csinálnom!!

Most megyek is,és átadom nektek a terepet!!!

Puszillak benneteket:Kriszti

Ezt az üzenetet pedig a fórumról elveszett barátainknak küldeném!!!Dotti,Kangamama,Latimi,és a többiek,kérlek adjatok magatokról hírt,hiányoztok!!!!
Kép

Mindenkinek szép napot kívánok!! Kép
kkriszi

Sziasztok!!

Kriszti, ma sajnos én sem tudlak "szóval" tartani, mert elutazunk anyósékhoz /240 km-re laknak tőlünk/ és csak holnap este jövünk haza.
Mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok!!

Kép
Vendég

Sziasztok, köszi a meleg fogadtatást, nagyon jólesett!

Magamról pár szó: Pesten tanítok, nem véletlenül kerültem a pályára. Már akkor is imádtam a gyerkőcöket és nagy türelmet kaptam az égiektől a hivatásomhoz. Úgy nőttem fel, hogy tudtam, nem lehet saját babám, így sosem ért sokk, nem kellett lombikozni, reménykedni.
Május óta vagyunk a Tegyesz-es listán, a Gólyahírnek a pozítív jelzések alapján jövő héten visszaküldöm a levelet, és akkor ott is megkapjuk a sorszámot.
Mostanában kezdtem a tágabb környezetben mesélgetni, hogy babára várunk. Képzeljétek, nem volt olyn személy, aki nem tudott volna öf-ó ismerőst mondani.
Csöpkééket is egy barátnőmön és egy családon keresztül ismertem meg.

Lehet, hogy ezek uán nemcsak olvasó leszek? :D

Jó hétvégét mindenkinek!
fitgabi

Csak gyors bekukk,mert vár a házimunka!!!!

Diadella!!
Töltsétek kellemesen a hétvégét az anyóséknál!!!Jó messze laknak tőletek!!

Fitgabi!!
De jó,hogy írtál!!Akkor neked is kívánok kellemes várakozást,ezen a hosszú,de örömteli úton!!Mikor lett meg a határozatotok??Milyen gyerkőcöt szeretnétek??
Kíváncsi természet vagyok!!
Megkérdezhetem,hogy neveken gondolkodtatok-e már??
egyenlőre nem terhellek több kérdéssel,nehogy megbántódj!!

Puszillak benneteket,ne feledje senki:
MA DÉLUTÁN JÓTÉKONYSÁGI GÁLAKONCERT LESZ!!!!
Aki teheti menjen el,mert biztos nagyon jó lesz!!!
Szorítok,hogy teltház legyen!!!!
Mindenkinek nagyon fontos lenne!A színészeknek is,és a Gólyahírnek is!!!!! :P :P :P

Kép

Kriszti
kkriszi

Sziasztok lányok!

Az elveszett bárányka hazatért!!!! Kriszti!Kata!Aranyosak vagytok,hogy aggódtatok értem!!!Nincs semmi baj,csak az történt,hogy leruccantam az öcsémékhez Mindszentre! Nem volt még annyi időm se, hogy szóljak nektek!!!Gyors összepakolás és utazás délre!Tudjátok a költözőmadarak is elkölköltöznek melegebb vidékre!!Na én gyönyörű szép krizantinokat mentem segíteni letermelni!!!Nagyon jó volt,csak marha fárasztó volt!!Reggel 8-tól este 7-ig segítettem,utána a tesomék még folytatták,de engem már a gyerekek nem hagytak!Az annyira rossz volt, hogy velük minimálisat lehettem!Sokszor nem is akartak kiengedni, a nadrágom szárába csimpaszkodtak, csak ne hogy ott hagyjam őket!!De ahogy volt rá lehetőség ki is jöttek az udvarra és segítettek keresztanyunak!Na,gondolhatjátok azt a segítséget!!
Természetesen Gergő velem aludt, első nap már este szunyokálva felült az ágyba és a drágám ezt mondta: Ugye holnap már nem virágozol?! Hát a szívem szakadt meg mert virágoznom kellett!!! Na de nem sokára karácsonyra úgy néz ki,hogy jönnek hozzánk!!De jó lesz, már alig várom!!!Szóval most már itthon leszek!!!

Kriszti!Nagyon szép a babakocsi!A színe is pont olyan amit elképzeltél!! Mi majd jövőre tervezzük a nagyobb vásárlásokat!Addig csak nézelődünk!!Írtad,hogy vettetek fürdető állványt és kádat is!!!Megnézhetjük azt is? Én is nézegettem fürdető szekrényt,de azt gondoljuk talán azt felesleges lenne megvenni, mert elég kicsi a kád része!!!Valószínű maradunk a hagyományos kád+állványnál!!!

Tapasztalt Anyukák!Aki esetleg nekünk várakozóknak tudna adni hasznos tanácsot mit érdemes venni és mi az ami felesleges +, a tapasztalat cserét szívesen fogadjuk!

Diadella! Hát nagyon örülök,hogy túl vagytok a pszichón!!!!!Hát ezeket a tesztes dolgokat én sem értem,ebből a sok badarságból mit lehet leszürni???? Látom nagyon várod már a Mikulást és a Karácsonyt!!Én is!!Majd küldöm az emailt!!

Fitgabi!Üdv közöttünk!Annak idején a lányok engem is a legnagyobb szeretettel fogadtak és rengeteget segítettek a bennem felmerülő kérdésekben!!Nagyon jó helyen vagy!!!Gyere minnél gyakrabban a fórumba!! :P :P :P

A koncertre mi sem tudunk menni, mert vidékről kellene felutazni, ráadásul a férjem szombat, vasárnap dolgozik.Nagyi is ránk van bízva,mert anyukámék elutaztak, csak holnap érkeznek haza!!De kitaláltunk egy nagyon jó dolgot!!!Pesten lakik a férjem nagynénje és mivel ő imádja az operát ezért megbeszéltük vele, hogy képviseljen minket a koncerten a családjával!!!Remélem sok jegy fog elkelni! Sok sikert kívánok az egyesületnek és a fellépőknek!!! A résztvevőknek,pedig nagyon jó szórakozást kívánok!!!

Puszi mindenkinek Rita

Kép
dotti

Szia Dotti!!!

Valóban,az elveszett bárányka újra hazatalált!!!!
Végre Te is itt vagy közöttünk!!
Az én férjem is dolgozik,szinte minden hétvégén!most is oda van,és szerintem holnap is menni fog!
Elég rossz egyedül lenni itthon,de ha muszáj mennie,akkor csak menni kell!

A fürdetőállványunkat ,és a babakádat bemutatom!!
Íme:
Kép

Kép

Kép

Kép

és végül,amikor még csak a kismaci fürdik benne:
Kép

Remélem,hogy nem zavar benneteket,hogy ilyen sokat felraktam,de így tudtam megmutatni,minden oldalról!!!

Most már Ti is felrakhatnátok képeket,hogy én is gyönyörködhessek bennük!!Mármilyen képet szeretek nézegetni,mindegy,hogy mi,vagy ki van rajta!!!

Nemsokára kezdődik az előadás!!!Nagyon izgulok,hogy minden okés legyen!!
Szorítok nagyon,hogy teltház legyen,és szorítok nagyon,hogy sok bevétel legyen!!!

SOK SIKERT AZ ELŐADÁSHOZ,ÉS JÓ SZÓRAKOZÁST ANNAK AKI EL TUD MENNI!!!!

Estére várom az élménybeszámolót!!!Nagyon kíváncsi vagyok!!Biztos nagyon szuperül fogjátok érezni magatokat!Kár,hogy ilyen messze van Tőlünk!!!!

Puszi nektek!!Kriszti
kkriszi

Szia Kriszti!
Kész vagyok teljesen a kádtól!!!Nagyon- nagyon jól néz ki!!Köszi,hogy megmutattad!!!Na reméljük a mihamarabb a kismaci (ami nem is olyan kicsi) gazdája fog benne fürcsizni!!Szuper választás volt!!!Én egy kicsit előre parázok, hogy fogom majd megfürdetni a picurinkat!!!De remélem megbírkozok önmagammal,de ha nem majd anyukám szívesen besegít!!!Néztem a neten a dölt párnát a kicsi feje alá nem tudom jó-e!Láttam valami kitámasztós megoldást,de az szerintem a babócát korlátozza a mozgásában!!Azt értelmetlennek találom!!!

Kép
dotti

Pontosan 4 óra van!!!Elkezdődött a gálakoncert!!

Ilyenkor olyan jó lenne Pestinek lenni,mert akkor biztos Mi is ott lennénk!!De sajnos mi vidékiek vagyunk,és nagyon messze lakunk,és sajnos még mindig dolgozik a párom,és holnap is dolgozni fog,így nem tudtunk volna sehogyan sem elmenni!!

De remélem,hogy a közelben lakók elmentetek,és meghallgattátok Amneris gyönyörű énekét,na és a többi híres művész gyönyörű hangját!!! :P :P :P

Kíváncsian várom az élménybeszámolókat!!!!

Puszi:Kriszti
kkriszi

Sziasztok! Kép

Üdvözlöm az újakat!!! Kívánom, hogy minél kevesebb várakozás előtt álljatok ti is... És utána már, mint boldog anyuka adhassatok erőt a várakozóknak!!! ;)

Sajnos én sem tudtam elmenni az előadásra... DE férjecském és hugicám már megérkeztek!!! ;)
Sajnos annyira lebetegedtem, hogy egyfolytában köhögök, ill. Norisznak meg visszatért a taknyossága, 2-3 óránként szívnom kell... Így én nem mertem elmenni itthonról... :(
A legfrissebb helyzetjelentés szerint nem üres a nézőtér, jópáran elmentek :D Teltház nincs, de szerintem ez betudható a hosszú hétvégének...
Kíváncsi leszek, hpgy az én 17 éves hugicám milyen élményekkel tér haza :D Őt fogom faggatni, mert hát ő mégiscsak nő(nagylány), ő tuti mindenről beszámol! :) Biztos vagyok benne, hogy pozitív Gólyahíres élményekkel tér majd haza :D

Most mennem kell... Puszi mindenkinek!!! ;)

KépKép
napsugaracska

Dotti!!

A kiskád Zoli választása volt!A Corában vettük,akciós volt!!!
A fürdetéstől nem félek,én mindig azon parázok,hogy mindig azt fogom figyelni,hogy vesz-e levegőt,amikor alszik?!

Most voltunk a napokban babalátogatóban.Azt a kisbabát látogattuk meg,akinek a babakocsijával együtt le vagyok fényképezve a múltkorában!
Szóval Márk akkor 3 és fél hetes volt.Ideadták a karomba.Csodálatos érzés volt fogni,én utánam Zoli dajkálta,úgyhogy fantasztikus volt!
Azt akarom ebből kihozni,hogy megállapítottam,hogy amikor alszik lehet látni ,hogy veszi a levegőt,mert mozgott a kishasa.Úgyhogy megnyugodtam,hogy lehet látni amikor levegőt vesz.
De meg is nyugtattak,hogy ne aggódjak már,mert Márk is van mikor mozdulatlanul,és szinte hangtalanul alszik,de van olyan is,amikor szuszog,nyögdécsel,nyújtózik stb...

Kép

Így fogta Zoli is,csak Márk sokkal pincuribb!!!
kkriszi

Napsugi!!!!

De jó,hogy meghallgatták az Égiek,az imámat,és nem pang az ürességtől a nézőtér!!! :P :P :P

Várom majd az élménybeszámolót!!!!!Kíváncsi vagyok,hogy milyen volt!!Biztos szuper!!!!

Te pedig gyógyulj meg minél hamarabb!!!!
Kép
kkriszi

Kkriszi: nem azt írtad, hogy vesztek légzésfigyelőt? Akkor teljesen felesleges parázni, őrködik ő helyettetek, ne aggódj! :)

Nekünk OK Baby kádunk volt (ebbe be van építve a "szükítő" rész, ami pici a baba, egyik irányból kell betenni, hogy megtámassza, amikor ülni tud, a másik irányból, hogy legyen helye), Csengénél sokáig használtuk, Vincusnál csak pár hónapig (nagyon hamar felült), mert ő mindenképpen a nővérével akart fürdeni. :)

6 hónaposan:

Kép
rkata

Napsi!

Gyógyulj meg minnél hamarabb!!!Vigyázz Norisz nehogy elkapja!!Az én férjem is olyan nehezen lábalt ki belőle!!

RKata!

Gyönyörűek a lányaid!!!Vica kifejezetten élvezi a vizet!!!!!Ha vannak ilyen hasznos tanácsaid,légyszi oszd meg velünk!!!
Köszi!
dotti

Lányok!
Én megyek fürcsizni és az ágyba!Én ugyanis onnan szeretem nézni a híradót!Persze most még megtehetem!De remélem már nem sokáig!!Holnap jelentkezem!!!Remélem a koncertről sok élménybeszámolót olvasgathatok majd!

Jó éjszakát kívánok mindenkinek!!!

Kép
dotti

R.Kata!!!

Igen,igen ,veszünk majd légzésfigyelőt!!Csak néha mégis parázok,de ez majd elmúlik,ha látom,hogy minden okés,hisz van ez őrző angyalka ,aki vigyáz rá!!!!

Nagyon cukik a gyerkőceid!!
Milyen aranyosan mászik vince a vízben!!6 hónaposan már ilyen ügyesen pancsizik???Nagyon édi!!!
Csenge ügyes nagylány módjára, átadta a terepet a kisöcsinek!!!Aranyos!!!

Hazajöttetek már a koncertről????Várom az élménybeszámolót!!!!
A Gólyahíren már láttam a képeket!!!Nagyon jó lehetett az előadás,és tündéri csinosak voltak a gyerkőcök!!!!

Puszi mindenkinek!!!!

Jó éjszakát,és meseszép álmokat!!!!

De jó lenne,ha a Gólyahír álma is teljesülne a krízisszállóval kapcsolatban!!!!!

Kép
kkriszi

Sziasztok Lányok!

Szeretném megköszönni mindenkinek, aki segített népszerűsíteni a mai koncertet!

Ha nem is voltunk éppen sokan, azért annyian feltétlenül, hogy öröm legyen fellépni a színpadra. :D
Aki eljött, lelkesen és hálásan fogadta a műsort, ami nagyon feltöltötte ám az embert! :P
Az egyik művésznő mondta: "Fantasztikus érzés, ahogy a közönség elé lépsz és érzed, milyen nyitott szívvel fogadnak Téged!"

Ezt éreztem én is: jó volt, hogy a sok baba oldottá tette a hangulatot :P , hogy óriási tapsokat kaptak a produkciók, hogy hálásan fogadtak minket!

Pénzecskét is sikerült gyűjteni, népszerűsíthettük a Gólyahírt, támogatóra leltünk Soroksár alpolgármestere személyében, szóval megérte! :D :D

Napsi!

Nagy ölelés mégegyszer a férjecskédnek! Gyönyörű rózsát hozott nekem! :D Köszönöm szépen! :P

Kizsó!

Azt hittem, megzabálom Kingust, mikor találkoztunk a folyosón! Ahogy mondta: "Nagyon szépen beszéltél!" :D Biztos legszívesebben szép énekért dícsért volna meg, de Zizike mellett most minden nem ment... :oops:

A csúcs meg ugye Koko Dorkája!

Ilyen tüneményes kislány nincs még egy, az tuti! A művészek olvadoztak jobbra-balra azoktól az édes, őszinte pusziktól, amikkel megjutalmazott minket!
Egyöntetű volt a vélemény, hogy EZÉRT MEGÉRTE! :P

Persze még egy csomó minden kavarog bennem...
A sok gyönyörű gyerek ünneplő ruhában, a sok mosolygó arc, egy nénike, aki sírva jött ki a teremből a köszöntések után...

Szép délután volt Lányok! Köszönöm! :P

KépKép
amneris

Amneris!

Mi vagyunk hálásak azért, hogy ilyen pazar produkciót hoztál össze!!! :D Fantasztikus csajszi vagy!
Kingusnak nagyon tetszett az összes produkció, főleg, mikor kijöttek a hölgyek csodás ruhákban. Mondogatta: "Anya, milyen gyönyörű!", és tátott szájjal nézte végig. Ezért külön köszönet, remélem sikerült vele megszerettetni ezt a műfajt!

A legmeghatóbb számomra az volt, amikor adták át az ajándékot a gyerekek, és végig szólt a taps! Nagyon megérdemeltétek.

Még egyszer: KÖSZÖNÖM!

Kép

Kép Kingus segít a mamának jegyeket osztani! :lol:

kizsó

Amneris drága, nagyon köszönünk mindent. Óriási élmény volt édesanyámnak is, a barátnőm pedig a végén elsírta magát a szavaidon.

Remélem nem szegte kedvedet, hogy a tavalyival ellentétben idén messze nem sikerült megtölteni a termet. Hidd el, akik ott voltak, életreszóló élményt kaptak.

Dorkát elbűvölték a ruhák, különösen Csilláé, de azt hiszem kölcsönös volt az áhitat. Még nagyon sokáig fogunk erről a koncertről beszélni.
Irígylésreméltó közegben nő fel Zizikétek Kép . Sajnálom, hogy Árpi nem énekelt. nagy puszi nektek

Kép
Kép
koko

Fantasztikus olvasni titeket! Majd írok bővebben, de most indulunk Pestre a temetőlátogatásra. Este jövök, lesz mit írnom.

:P napot!

Csöpke: feltehetek egy Laurával készült fotót?
fitgabi

Szép jó reggelt mindenkinek!

Nálunk pocsék idő van, szakad az eső!
Úgy örülök, hogy ilyen szuper volt a koncert és olyan jó nézegetni a fényképeket!!!Jövőre valahogy meg kell oldanunk nekünk is,hogy ott lehessünk és necsak képviseltessük magunkat!!
Gyönyörűek voltak a gyerekek és persze az előadók!Hát ilyen szép ruhába én is beleszerelmesednék,nem csak a gyerekek!Azon gondolkodtam a kerilányom is, hogy csodálta volna!!
Mégegyszer nagyon köszönjük a várakozók nevében is, a művészeknek a csodálatos estét és nemes céljukat!!!!!

RKata!

Boccs!!De én a kisfiadat lekislányoztam!!!Ez a kapkodásom eredménye!!Mégegyszer ne haragudj!! A kis szöszke legény tündéri és persze Csenge is a fürtjeivel olyan mint egy kis angyalka!!Látszik, hogy nagyon vigyáz a kistesóra!!

Puszi Rita

Kép
dotti

Sziasztok!!

Az előbb elszállt az irományom,így próbálom összeszedni a gondolataimat újra!!

Amneris!!!
Szívből szeretnék gratulálni nektek,hogy ezt a gyönyörű koncertet létrehoztátok!!!

Csurognak a könnyeim,és szipogva ülök itt a gép előtt,mert olyan csodálattal írsz a koncertről!
Nagyon sajnálom,hogy mi csak támogatói jeggyel tudtuk támogatni a műsorotokat,de sajnos messze lakunk!!

Sajnálom,hogy a hírdetéseink,és az üzeneteink nem keltette fel nagyon sok embernek az érdeklődését!!

Megértem azokat,akik azért nem tudtak elmenni a koncertre,mert a hosszú hétvége miatt elutaztak szeretteikhez,de sajnos biztos voltak olyanok is,akik elengedték fülük mellett a koncert hírét,és nem mentek el,és nem támogatták a Gólyahír Egyesületet!!! :cry: :cry: :cry:

Mint írtam is a Gólyahíren,hogy az emberek sajnálnak ilyen dogokra pénzt áldozni,holott szinte évente kocsit cserélnek,márkás ruhákat vesznek,amik százezrekbe,milliókba kerül!!

Ez a koncert csak 2000 forint lett volna!!Ezért egy szuper délutánt tölthetett volna el Amnerisék gyönyörű énekét hallgatva,és megismerkedhetett volna a többi várakozókkal,boldog családokkal,gyerekekkel,és a Gólyahír Egyesülettel!!!

Borzalmasan rossz érzés,hogy nem teltházas előadás lett,hisz Pest megyei várakozó nagyon-nagyon sok van!!
Mégegyszer mondom,hogy megértem azokat,akik nem tudtak elmenni,mert más dolguk akadt!!

De azért biztos akadtak olyanok is,akiknek nem volt semmi más elfoglaltságuk,közel is laktak,és mégsem mentek el!!
:cry: :cry: :cry:

Mint mindenki tudja a Gólyahírnek nincsenek nagyon bevételei,ezt a találkozón is hallhattuk!!Adományok,az adónkból az 1%,és ilyen jótékonysági célokból rendezett koncertek bevételei is szükségesek ahoz,hogy kiadásaikat rendezni tudják!!
Gondoljunk csak bele,hogy milyen nagyon várjuk azt a bizonyos telefont,ami a gyermekünk születéséről fog értesíteni!!Ez az egyetlen telefonhívás is pénzbe kerül,akkor a többi dologról ne is beszéljünk,pl.az anyuka elhelyezése a várandósság utolsó heteire,étkeztetése,telefonálások a gyámügyre,meg még ki tudja,hogy mennyi kiadás,ami a Gólyahír Egyesület számláját terheli!!!

Ez a koncert a gyerekekért szólt!!Azokért a gyerekekért,akik még talán meg sem fogantak,de már mindannyiunk szívében ott élnek!!
Ezek a gyerekek lesznek majd egyszer a mi kisbabáink!!
Őértük szólt most Amnerisék,és a többi művészek gyönyörű énekei!!Hisz ez a gálakoncert jótékonysági célból készült,a GYEREKEINKÉRT!!!!

Kép
kkriszi

Jövőre valahogy mindenképpen el kell mennünk nekünk is!!
Valahogy majd megoldjuk,és nem csak támogatói jegyet fogunk venni,hanem ott is szeretnénk lenni!!!

Egy ilyen jó,hangulatos délutánt nem szabad kihagyni!! :P :P :P [/b]
kkriszi

Tudna nekem segíteni valaki??

Az lenne a problémám,hogy a Gólyahíres talin készítettem én fotókat,de nem lettek nagyon jók,mert egy kissé homályosak lettek!!Valaki nem tudna nekem küldeni a talin készült fotókból!!!

Köszi!!
Puszi:Kriszti[/b]
kkriszi

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?