Mosolygós,szép reggelt kívánok nektek!!!
Fitgabi!!!
Nagy-nagy szeretettel üdvözöllek a csapatban!!Ide nagyon jó betérni,hisz itt mindig elmondhatod,hogy milyen boldog vagy,hogy mi bánt,és itt mindenki meghallgat Téged!!
Én is kíváncsi lennék a történetedre,és arra,hogy miként találkoztál Csöpkéékkel???
Gondolom,hogy most feltöltődtél a tündéri kis Laurával!!
Én még csak fényképről ismerem,de így is tündéri kis teremtés!!
Ezt egyébként minden gyerkőcről elmondhatom,akit már fényképről,vagy személyesen ismerek,hogy elragadó,tündéri kisfiúk,és kislányok!Sugárzik róluk a boldogság,és a szüleikről pedig a büszkeség,hogy milyen gyönyörű gyerekük van!!!
Mi a Gólyahíres talin szereztünk kézzel fogható bizonyítékot,hogy igenis mindenkire vár a kisbabája majd az alagút végén!!
Öröm volt beszélgetni a talin hasonló sorstársakkal,és persze nagy-nagy öröm volt velük babázni is!!
Az pedig külön öröm volt,hogy Zalánkát,és Tamáskát is foghattam,és átérezhettem az anyaság örömét!!!
Azóta is nézegetem a talis fotókat(ami sajnos nem nagyon lettek tökéletesek,mert egy kicsit homályosak lettek!),és látom a boldog gyerekeket,és a roppant büszke szüleiket!!
Az pedig,hogy az apukák is nagyon -nagyon büszkén fogták,és meséltek a gyerekükről,az nagy-nagy boldogsággal töltött el!!
A férjemet Zolit,még nem láttam így ,ilyen átéléssel figyelni a bababemutatót,és a boldog családokat!Szinte tátott szájjal nézte,hogy et az igazi boldogság,ami majd ránk is vár egyszer!!!
A találkozón vettem észre,bár ezt már tudtam,és éreztem már régóta,de itt bizonyosodott be előttem,hogy a férjem is ugyanúgy várja,és ugyanúgy büszke apukaként fogja mutogatni a mi kisbabánkat,mint az itt megjelent boldog szülők!!!
Bár a férjem elejétől fogva nem ellenezte,hogy öribabánk legyen,ő is mindig emlegette,hogy milyen jó lesz majd,de itt a talin én is láttam,hogy ez az érzés valóban a szívéből jön, és azóta is büszkén újságolja másoknak,hogy milyen tündéri kisbabákat látott!!!
Na és a vásárolgatásról ne is beszéljek!Mikor betértünk a bababoltba már nem volt megilyedve,hogy úristen,ide minek jöttünk!Büszkén nézte a kocsikat,ágyakat,rucikat!
Néha már nekem kellett szólni,pl. a Corában is,hogy majd későbbre is hagyjunk a babaholmik beszerzésével!!
Szinte látni kellett volna,hogy milyen örömmel keresgél a bodyk,tipegők között,és persze a cumisüvegeknél is!!Ezt már egy kissé túlzásba is vittük,mert összesen már 9 üvegünk lett!Mondjuk ebből van kimondott tejes cumisüveg,teás is,de anyu is elővett kettőt,hogy ezt már régebben vette,és mostmár akkor azt is ideadja!
Szóval szépen gyűlnek a babacuccok!!!A Mi Kisbabucink ruhácskái,babafelszerelései!!!
Mostmár abbahagyom az álmodozást,mert ez sokáig lehetne ecsetelni!!!
Ugye nem felejtettétek el,hogy aki teheti,az menjen el a koncertre,ami ma délután lesz!!!
Mindenkinek jó szórakozást,és sok élménnyel térjetek haza!!
Estére várom az élménybeszámolót!!
Sajnos ma is dolgozik Zoli,így ma megint egyedül leszek estig!!!
De Ti írjatok,hogy ne unatkozzam,bár itthon is lesz mit csinálnom!!
Most megyek is,és átadom nektek a terepet!!!
Puszillak benneteket:Kriszti
Ezt az üzenetet pedig a fórumról elveszett barátainknak küldeném!!!Dotti,Kangamama,Latimi,és a többiek,kérlek adjatok magatokról hírt,hiányoztok!!!!
Mindenkinek szép napot kívánok!!