Új privát üzeneted érkezett!

jaj, annyira szépek a tesztek. olyan gyengédséggel nézegettem őket, mintha nem is műanyag dobozkák lennének... :) annyira megdobogósodott tőlük a szívem!

Toti, h is van, h előrehozni? mik az opciók?

reggelenként gerinctornát fogok csinálni, de azt hiszem, nem lesz elég hátfájás ellen, mert most is mióta egyujjazok itt, egész regényt írok! és még nem is kerestem klépet. pedig akartam!

azon gondolkoztam én is, h jó lenne összejönni, pl. Pesten, ha az mindenkinek jó. de az lenne ideális, ha mondjuk egy séta után be lehetne menni vmi kulturált meleg helyre leülni, babát etetni stb. pillanatnyilag nincs ötletem ehhez.

Kép

Kép
nán-dorka

utazásunk képei.
ez pl. a fiam művészfotója. amikor megkértem, fényképezzen le Doróval :lol:

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

itt pedig ő:

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

itt a 2 gyerek együtt:

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

az előzőn az is látszik, h egyelőre így téliesítettünk. egy baj lesz ezzel a kiskocsival, h a zsákot nem lehet becsatolni. pedig olyan jó meleg zsákjaink vannak. jövőre poersze már úgyis anorák lesz.

Kép

Kép
nán-dorka

meg az is látszik az előző képen, h aki Kecskemétre megy, jó, ha nem világos nadrágot ad a gyerekére! :D nagy buli ez a kmkő! :D

ez pedig itt micimackókedvelőknek:

Kép

"így szeretgetjük mi egymást":

Kép

meg így:

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Hajni!

Nagyon szépek vagytok együtt,és csini anyuka vagy! Jó a hajad is! :wink:

Nándorka!

Hát irtó édik a gyekőceid!!! Látszik hogy mennyire szeretik egymást!!! DE jól látom hogy az utcsó képen a fiacskád Dorón "ül"???? És hogy mosolyog Doró!!!! Szóval csúcsszuperek!!!!!!!!!!

Jelentem már csak kettőt kell aludnom és UH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Olyan vagyok mint a gyerekek akik nagyon várnak egy eseményt és kérdezik hogy mennyit kell még aludni stb stb................ :lol:

Tegnap kaptam a páromtól egy király könyvet aminek a címe Kismamák nagykönyve!! Fogamzástól a gyermek 3 éves koráig!! Olyan tuti. Így követni tudom hogy épp mi történik odabennt!!!!!!! Csodálatos!!!

Viszont észrevettem vmit magamon!! Szerintetek ez normális??? Néha olyan furcsa érzés jön a gyomromba mikor arra gondolok hogy igen végre sikerült és gyermekünk lesz és egyszercsak beparázok hogy megfofok e bírkózni ezzel a feladattal jól fogm e csinálni meg ilyen hasonló érzések!! :roll:

Toti!

Örülök hogy jelentkeztél!!! És hogy jól vagy!!!!!! Hát igen ilyenek vagyunk mi emberek de ha úgy lesz tutira megbírkózom a feladattal,csak még most pánikolok rajta. De tudom hogy megoldom majd!! Olyan érdekes másoktól hallani hogy milyen erős emberke lehetek,mert rajtad kívül is sokan mondják,és aztán belegondolok hogy mimindenen mentem már kersztül és oldottam meg akkor én is rájövök hogy tényleg elég sokat elbírok!!! :shock:

Puszi!
csipcsab

Sziasztok!

Marietta, nyugi ez az érzés bennem is megvan :) Egyik percben megveszek az örömtől, a másikban meg aggódom hogy a., ott van-e, b., jó anya leszek-e? :oops: :oops:

Képzeljétek, álmomban uh-on voltunk és ikreket mondtak :) A Closty kezeléstől + a genetikai háttér miatt (anyai ágon több ikerterhesség volt) simán meg van rá az esély. Dehát csak 1 hét múlva fogjuk megtudni :)

Éjjel álmomban véletlenül hasra fordultam. Hát, azt a fájdalmat ami a ciciket érte.... :cry: :cry: :cry:
Utána már nem is tudtam rendesen aludni.
Meg folyton ki van száradva a bőröm. Most vettem joghurtos tusfürdőt, abban lubickolok.
3 napos képzésen leszek a héten. Annyira nincs kedvem hozzá. Főleg, hogy úgysem fogok dolgozni. Dehát amíg nem voltunk uh, addig nem szólok a főnökségnek. Majd csak kibírom. Viszek laptopot és majd szórakoztatom magam a fórummal :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Toti: akkor nagyon hasonlítunk én is mosni kezdtem már hajnalban, az alvók nagy örömére. Rendben ígérem táblázok babásan is.

Hajni: nagyon szépek vagytok, és tényleg nagyon csini vagy.

Nán-dorka: valóban sugárzik a szeretet a gyerkőcökről. Nagyon édik a micimacis sapikban.

Annyira klassz nézni a gyerkőcöket, hogy mennyit nőnek és milyen szépek.

Marietta: nyugi, az a fő, hogy baba van. Úgy is annyit kapsz ahány babócával elbírsz. Egyszerre én is egy baba pártis vagyok, de ez nem ránk van bízva.

Pinkiné: szerintem az 5 + 1 azt jelenti, hogy 5 hetes és 1 napos, de a többiek erősítsenek meg.

Valóban jó ránézni ezekre a zebrás tesztekre.

Azt hiszem rakok fel vonalzót, mert tegnap megjött, de ez még nem jelent semmit. Eldöntöttük, ha mindketten úgy érezzük nem védekezünk, emiatt nem lesz első próbálkozós hónap, csak úgy lesz ahogy esik. Szóval nem fogok tesztelni mensi előtt, meg ilyesmi. De ígérem, ha érzek bármit ami arra utalna, hogy beköltözött a pocaklakónk szólok, hogy na most drukkot kérek!

Még annyit, hogy képzeljétek ebben a hónapban nem volt előplecsnizésem mensikor, hanem durr bele, mint régen. Volt valami változás, úgy örülök, mert aggasztott az előbarnázás, főleg, hogy korábban nem volt.

meriann

Sziasztok Drágáim!

Ninoka:D
Ne őrítsél meg édes tündér bogaram, szerinted miért zavarna, h olan kocsit vesztek, mint mi? Nekem Misi azt mondta, hogy a megkezdett hét számít. Tehát pl. AFP-re 16+pár naposan mentem, mert azt számította a 16.ik hétnek.

MArietta:D
Szerintem aki azt állítja, hogy nem voltak kételyei azzal kapcsolatban, hogy jó anya lesz-e, az nem mond teljesen igazat...bocsánat, ha valaki ezzel mégis így volt, de szerintem mindenkinek vannak kételyei, hiszen ez óriási felelősség. Itt lesz egy kis Tündér, akiről neked kell gondoskodni, és akinek a biológiai szükségletein kívülsokkal fontosabb lelki szükségletei is vannak..de én hiszek abban, hogy egy gyerek sem véletlenül választja a szüleit, Neki pont olan anyára van szüksége, amilyen Teleszel!

Hajnikám:D
Szerintem nincs ember, aki így néz ki egy hónappal szülés után:D:D:D:D:D Áruld mér el a titkot! :D Minden elismerésem, szuper csini vagy, a Gyerkőcök meg csudaszépek!

MErikém:D
Gyöyörű a házikótok! Nagyon ügyik vagytok! Kisbicshoz meg ezer drukk!

Dorka:D
Olyan drágák a Gyerkőceid! Tök jó, hogy így szeretik egymást.

Ág:D
Csongi gyönyörű!! A kiütésre nincs tippem,szerintem azért hívd fel a dokit. A taliban meg benne vagyok, egyeztessünk!Náluk élt. úgy néz ki egy nap, h Áki fél9-fél10 között reggelizik, olyan 11-re elalszik, deált. csak fél órát. Utána vagy visszaalszk még 1ig, vagy nem :D Mostanában inkább délután alszik hosszabban, úgy 3-tól 5-fél6ig. Ógyhogy a séti jó lenne délután, ha meg virgonckodni akarnak a Kiscsávók, akkor inkább a délelőtt. :D

Ja, és a csoportos tali is nagyon jó lenne!

puszmák:D

porsika

Sziasztok!

Marietta: már csak 2 nap… annyira izgi! Én sem ítéllek el, teljesen normális érzéseket táplálsz magadban. Persze biztosan gondoltatok rá, mielőtt belekezdtetek ebbe az egészbe, hogy elképzelhető, hogy többen lesznek és mégis vállaltátok!!! Arwennel teljesen egyetértek, hogy a Jóisten tudja hova kell ikreket adni (ezért nem is adott nekem :D ). Két ikres ismerősöm is van és ők nagyon örültek, amikor kiderült, hogy kettő gyerekük lesz, szerintem én jobban meg voltam rettenve, amikor meghallottam a hírt, mint ők…
Egyébként 3as ikreknél már adnak segítőt ingyen!
Jaj nyugi, amit érzel, teljesen normális. Sokszor fogsz még azon agyalni a terhesség alatt, hogy valóban felkészült vagy-e.

Balázs az előbb visszahányta az egész zöldborsós cuccot, amit adtam neki. Szerintetek mi a fene lehet??? Nem bírta a gyomra???
A múltkor ebédre egy teljes babaételt megevett, annyira ízlett neki. Örültem is, hogy egy tápit kiváltott. De úgy látszik ez nem ilyen egyszerű…
Adri: te mit adsz már Gáborkának? Miket eszik? Nyugi, Balázs is folyton enni akar. Ha visszagondolok egy napomra, akkor másból se állok, csak kajacsinálásból. Mondjuk én szigorúan betartom a min. 3 órát, mégha hiszti van is. Pépekről még fogalmam sincs. Te miből adod neki? Cumisüvegből? Nektek nincs erkélyetek? Mert ott télen lehetne levegőztetni. Sajna nekünk nincs, ezért így gáz, szerintem szellőztetni fogok télen, ha nagy fagyok lesznek és felöltöztetem a kiscsávót. Nálunk sajna másképp nem lehet megoldani.

Meri: a házatok rengeteget változott. Nem semmi, hogy egy tető mennyit jelent. Szép kis, takaros házikó lesz. Amúgy hány szobás? És annyira klassz, hogy nemsokára babaprojekteztek!!! Tisztára bezsongtam, hogy ismét lesz izgulnivaló!!! Annak is örülök, hogy visszatértél közénk, jó, hogy itt vagy ismét! Ez a pszichológus neked rengeteget segített, ez így az írásaidon keresztül is érződik.
És annyira jó a vonalzód!!! Éljen-éljen!!! :D A pecsételés hiányából is látszik,hogy a tested is rákészült már a bébire,nemcsak a lelked! :D

Fio: én már téli cuccban viszem Balázst. Van egy világoskék overáll, olyan mint egy síoveráll és abban. Azt hittem, hogy melege lesz benne, de nem.

Ragota: Gratula Csonginak a foghoz!!! Eszméletlen, hogy mindenben milyen gyors ez a fiú! Rapper és Pilóta Csongi annyira cukkkiii! :D Eszméletlen milyen képet tud vágni, amikor fényképezitek!

Arwen: milyen volt a keresztelő??? Mesélj! Képet is kérünk!!
Arwen, szerintem, ha van tejcsid, akkor szoptasd Atit fél éves koráig mindenképpen és ne adj neki mást. Én legalábbis ezt tenném. Nincs vele pepecselés, most tök egyszerű és persze az anyatej az táplálóbb sokkal egy ilyen korú babának, mint a földi étek. Bárcsak én is szoptathatnám Balit… Az elején én is élveztem a főzőcskézést, de mostmár nem annyira. Nem tudom miért. Annyi mosogatás van vele, meg egy nap 3x is készíteni neki, mert ugye délelőtt gyümi, meg délután is, délben meg főzi. Nekem kicsit macerás már, főleg,hogy én magunkra is főzök.

Orsi: olyan szép a szüléstörténeted, hogy szinte sajnálom, hogy nem szülhettem természetesen! Örülök, hogy ilyen szépen élted meg, ez lelkileg nagyon sokat jelent!!!
Édes nagyon a két tesó együtt.
Nekem is privit a Nextes cuccos oldalakról légyszi-légyszi…
Samu olyan nagy babának tűnik. Helyes, ahogy tartja már magát hason. És nagyon klassz lett a szobája!! Ha lesz időd, akkor képet légyszi úgy teljes egészében a szobáról. Nagyon ügyi vagy!!!

Porsi: gratula az átforduláshoz, na meg a 3 hónaphoz!!! Nagyon gyors szülésed volt, nem semmi!!!

Toti! Toti! Toti! De jóóó! Még a végén kedvet kaptok és előrébb jön a projekt! Drukkk!!!

Hajni: te nagyon csini vagy és most szültél! Áruld el a titkot! Szép család vagytok!!!

Nán-dorka: fantasztikusak a képeitek! Doró csupa vidámság!

Pinkiné: nyugi, ott van az a baba, érted pénteken izgulunk.

Vicky: hova tűntél???

NIKÓról tud valaki valamit???

Na mentem... Balázs az ölemben és már türelmetlen... nem is csodálom 8)
szerika

Emlékeztek a papagájra? Képzeljétek, a happy end nem tett pontot a történet végére.
Ugye addig tudjátok, h kaptunk kölcsön kalitkát egy sokgyermekes ismerősünktől, és kiderült, h azért van kalitkájuk, mert szeretnének madarat bele, s mit ad Isten - egy papagájt! Minden jó, ha jó a vége, de még jobb, ha duplán jó! Felhívott ui. minket egy néni, akinek az unokájáé volt a madár, és elmesélte, h Annácskát, a papagájt otthon két kisgyerek és egy fiúmadár várja haza. Én meg elmeséltem, hogyan talált új gazdára Annácska. A néni mondta, h ő venne papagájt. Miért is ne, gondoltam, de kiderült, h a családnak venne, és akár egy párt is. Vannak papagájtenyésztő ismerőseik, onnan, megbízható helyről a jövő héten két kis papagájt kapnak a "becsületes megőrzők". Én pedig a gyerekekkel segítek a papagájok fuvarozásában. Úgy örülök, h ennyi ember örül! :D

Kép

Kép
nán-dorka

Nán-dorka: ez aztán a szép történet. Mint a mesében.

Még pár napig vagyok teljesen, de ha beindul a meló, biztos megint le-lemaradok.

Köszi a házdicséreteket. Majd küldök fotót, ha végleg kész. Még rengeteg dolog hiányzik.

Úgy volt, hogy ma megtudom a rákszűrésem eredményét, de nem lett kész. Majd egy hét múlva az ünnepek miatt. :(

meriann

Sziasztok!

Porsika köszi ct drukkot!!

voltunk ma baba mama jógán!nagyon jó volt!Nyunyinak is tetszett ezért jővőhéten megint megyünk.

Marietta nagyon várom a híreket!
nekem 28.án volt 1 éve az első zebrás tesztem!hogy rohan az idő.
az én parám az volt hogy biztos nagyon csúszik fürdés után és tuti elejtem majd,aztán simán megfürdetem egyedül is és nem is csúszik! :lol:

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Köszönöm a dícséreteket, de sajna még van 5 kg feleslegem. :roll:
No, majdcsak lemegy. :)

Kismamik:
normálisak a parák, de azért próbáljatok pozitívra gondolni. :)

A képek szuperek, olyan szép topicbabáink vannak. :lol: :lol:

Porsi:
gratula az átforduláshoz.

Merike:
teccik a vonalzód, remélem minél előbb lecseréled. :)

Csajok,Lilla brutál mód hízik. 4280 g. :shock:

Kép
Kép
h@jni

sziasztok csajok,

Szeri, Arwen, köszi a hiányolást :lol: Vagyok én, csak olvasó üzemmódban :lol:

Arwen, hogy viselkedett Atti a keresztelőn? :D Képek? :D

Esztora, nagyon-nagyon drukkolok a CT-hez!

Meri, szuper a ház, nagyon sokat haladtatok! És drukk a babaprojekthez! :D

Toti, jó, hogy benéztél! Remélem, tényleg előre hozzátok a bébiprojektet! :wink:

Hajni, nagyon szépek vagytok és tényleg csini vagy! Lilla baba tényleg kikerekedett! :lol:

Nándorka, nagyon helyesek a gyerkőcök! :lol:

Marietta, drukk az UH-hoz! Iszonyú kíváncsi vagyok, hányan vannak! :wink: Ti megmondtátok már a családnak a nagy hírt ? :D

Pinkiné, hogy sikerült a vasárnapi családi ebéd? :wink: Akkor terveztétek elmondani a családnak, ugye?

Porsi, jó volt olvasni a szülésedet, olyan könnyűnek és egyszerűnek és szépnek írtad le (na persze könnyű biztos nem volt, de az jó, hogy ilyen emlékként marad meg benned). :D Áki baba nagyon ügyesen tartja magát! :D

Ágota, Csongi nagyon aranyos! :D

Szeri, Balázs tök jó fej, hogy alszik éjszakánként! :D Ritkaság az ilyen baba :D És milyen édi, ahogy okosan olvassa a könyvét :lol:

Orsi, Samu baba és nagy fiad is csoda helyesek! :D

Krisz, Csenge is milyen nagy már, hogy tartja magát! :D

Fioona, a veséd hogy van? Nagyon helyesek a gyerkőcök! :lol:

Nikó tényleg rég volt már, remélem, már rég babás :lol: :lol:

Nálunk annyi helyzet van, h. úgy néz ki, halasztanunk kell az inszemit, mert egyéb eü problémák vannak (nálam) és előbb ezt szerentém rendezni, majd csak utána megyünk inszemire. Remélem, csak 1 hónappal és nov. helyett dec. lesz...Persze spontán bármikor összejöhet, úgy érzem, egyszerre csak 1 dologra kellene figyelni, főleg a baba projektnek szeretnék teljes figyelmet szentelni, nem közben másféle dokikhoz rohangászni...

Puszilok mindenkit,
V.
vickybabe

Hajni: nagyon boldog születésnapot kívánok!!!

Vicky: tereld csak el a figyelmedet és majd nem is kell az inszem. Figyeld meg!!!

meriann

Csak egy gyors bekukk, aztán majd jövök napközben

Hajni,
nagyon boldog szülinapot kívánok! :lol: :lol:

Kép
Kép
adrienna

Amit mindig elfelejtek Nyunyinak is gratulálhattok 2 alsó fogacska lesz hamarosan az egyik már majdnem kint van!

Bridzsi

Kép
esztora

Halihó!

Nán-dorka,
épp érdeklődni akartam, hogy mi van a papagájjal, de annyira jó, hogy ilyen szép vége lett a történetnek. A néni is aranyos, hogy vesz új madarakat az ismerősödéknek. :D

Esztora,
drukk a ct-hez!!! nincs semmi gond, nyugi. Jól hangzik ez a jóga dolog. És tulajdonképpen mit csináltok? (csak dióhéjban).

Hajni,
HAPPY BIRTHDAY TO YOU!!!!!
Egyébként a kis súllyal született babák nagyon gyorsan behozzák a lemaradásukat, ezért ne is csodálkozz Lilla súlyán. Balázs is olyan mértékben hízott, hogy csak lestem...

Vicky,
de jó, hogy jelentkeztél! Szerintem a sikerszéria nem áll meg és a 2 spontán hónapotokból lesz VALAKI! :D :lol:

A ti babáitok hogy viselik az óraátállítást? Képzeljétek! Bali úgy ébred, mint eddig, mintha tudná... átállította magát... :shock: :lol: De csak hogy ne irigykedjetek annyira, mi is szenvedünk a fogacskával nappal. Elég nyüszi szegénykém, napközben szinte csak vele foglalkozok egész nap. Még jó, hogy éjszaka alszik, akkor tudok pihenni.

Vettünk etetőszéket. Íme:
http://bebibolt.hu/bababolt/index.php?m ... ts_id=1409
szerika

Hajni!

Nagyon-nagyon Boldog Születésnapot Kívánok!!!!!!!!!!![/b]
csipcsab

Szeri masszázsal kezdünk,kezét lábát,hasát,hátát szóval mindenét.
aztán vannak fejlesztő gyakorlatok (lábkeresztetés hogy könnyebben forduljanak stb mondókákkal kisérve)

Köszönöm a drukkokat sajnos a dokinéni szerint majdnem biztos a műtét de a ct előtt nem tudja biztosan.az egyik legjobb dokinéninél vagyunk az országban!ez megnyugtató a többibe még nem merek belegondolni!

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Hajni!

Boldog Szülinapot!!! :):):):)

Vicky, megvolt vasárnap az ebéd :) Jól sikerült. A nagyim nagyon örül a 3. dédunokának, az anyósom örömében sikítófrászt kapott. :) Én meg - ahogy közeledik az uh időpont - egyre jobban félek, hogy nincs is ott. :oops:
Most nagyon rámjött a parázás. Folyton érzem a hasamat, a derekamat, de nagyon aggódom is.

Elmehet a baba vérzés nélkül? Most épp ez az új parám, hogy észre sem veszem. Du. tuti veszek még egy tesztet, holnap reggel meg megcsinálom. Bár az a baba elvesztése után is pozitív. Nem bírom tovább, uh-ra akarok menni! :oops: :oops:

Tegnap estétől ma reggelit 12 órát aludtam. Most meg olyan bágyadtnak, fáradtnak érzem magam. Szerintetek ez normális? :oops:

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok!
Mivel babát tervezünk, igyekeztem olyan munkát találni, amit a kicsi mellett otthon is tudok majd végezni. Ez egy internetes munka. Én már regisztráltam, csinálom is.
Ha érdekel valakit, írjon e-mailt, és küldök neki egy tájékoztatót!
Sziasztok

uvme.mn@gmail.com

(freemail- ről ne írjatok, mert a válaszomat nem fogjátok tudni megnyitni)
uvme

Sziasztok!

Boldog szülinpot Hajni!

Ne hari, de apa eladta a gépet, és mindjárt szedi is szét, így csak annyit írok, hogy egy darabig nem leszek. A hosszú hétvége miatt nem jön össze zökkenőmentesen a váltás. Mindenkit puszilok!!!

KépKép
KépKép
fioona

Pinjkiné normásli! Ne aggódj, minenki ezen aggódott! :wink:
Nemsokára babád lesz! Juhéééééééééééééééé!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
KépKép
fioona

Képzeljétek, nagyon kivagyok!!! :cry:

Tesómék babájánál, Nimródnál is hallott a doki szívzörejt. elmentek ekg-ra, ahol megerősítették az anomáliát, ma voltak szívUH-on.
11mm-es lyuk van a Pici szivecskéjében, amit mindenképp műteni kell, teljes, feltáró műtéttel (kiveszik a szivecskéjét, addig motor fogja pumpálni a vért).
2-3 hétig minimum kórházban lesz, de Anyukája nem alhat Vele, sőt, az intenzívre ugye be sem engedik a fertőzésveszély miatt.

Nagyon szörnyű, tesóm, és persze mis is, nagyon kivagyunk.

Hallott valaki valamit ezzel kapcsolatban, esetleg ismerős, aki átesett ilyen műtéten?

No megyek, ma Csongi is extrán nyűgös, azt hiszem "átvette" az elkeseredettségünket :cry:

Mi nov. 14-én megyünk ekg-ra, drukkoljatok, hogy nálunk ne találjanak semmit! Bár a doki szerint, ha hallható a szívzörej, akkor annak van valami oka, jajj, én is úgy félek.

És hogy lehet, hogy tesóméknál és nálunk is ilyen szívprobléma van???????????????????????
A családban senkinek sincs ilyen problémája.

No megyek :cry:

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok Drága lányok, kismamik, anyucikák. :)

Nagyon köszönöm a köszöntéseket, aranyos vagytok, egész meghatódtam. :oops:

Ragota:
drukkolok a kicsi Nimródnak. Szegény baba. :(
De hamar túllesz rajt és utána minden ok lesz. Szegény anyukája:(
Nekünk majd MArci kukiját kell műteni, nem jön fel a bőr, szűkület. :(
De én is húzom.. vszinű nyáron fogják megcsinálni, 1 napos h-i befekvés, maga a műtét kb 15 perc, altatásban de én már ettől kivagyok. :(
ÉS fel a fejjel, nálatok biztos minden ok lesz. ++++++++++++++

Fioo:
várunk vissza, ha megvan az új gép. :)

Kép
Kép
h@jni

Hajni, boldog szülinapot!

Fio, várunk vissza!

Esztora, óriás drukkok mennek és gratula a fogakhoz!

Viki, remélem, semmi komoly! Drukk mindenhez!

Ragota, ez tényleg nagyon ijesztő, de hál'Istennek az orvos tudomány már olyan fejlett! Rettenetesen drukkolunk nekik!
És persze Nektek, h rendben legyen Csongi és ússzátok meg maximum annyival, mint mi. (pici luk)
Én azért ennek az anyuka nem alhat dolognak utánanéznék. Nem szabadna annyiban hagyni.

Kép

Kép
nán-dorka

anyuka nem alhat ott - ezt akartam írni

Kép

Kép
nán-dorka

Hajni, Isten éltessen így utólag is!!! :lol: Volt nagy ünneplés?

Nándorka, én is remélem :D Szombaton okosabb leszek, akkor derül ki, h. műtét vagy nem, inkább addig nem írom le, úgy vagyok, mint Esztora, hátha ha nem beszélünk róla, akkor nincs is. De paráztatom magam rendesen... :)

Marietta, drukk mára, gyere a hírekkel!!!

V.
vickybabe

Most csak ennyi, mert mennem kell a képviseletre:

Ragota: az egyik kolléganőm unokája volt így, kb. 2-3 éve. Azt tudom, hogy nagyon megijedtek, mert az unokának lyuk volt a szívén, és Bp-en műtötték, de azóta semmi baja nincs, én is láttam. Szép, okos, egészséges kislány. Ma megyek be hozzájuk, és ha bent lesz megkérdezem a részleteket. Drukk Nimródnak és persze Nektek is!!!!!

Pinkiné: ez természetes. Az uh-n egy pöttyöt fogsz látni, a doki meg valószínűleg azt mondja, hogy petezsák szerű képződmény méhen belül. Ez jelenti, hogy ott a baba jó helyen. Amikor nekem így volt, utána azon paráztam, hogy nem láttam, hogy minden rendben-e. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ok végig lesz a parázásra. Tessék megnyugodni minden a lehető legnagyobb rendben van. A babának is arra van szüksége, hogy nyugodt légy, pihenj. Akkor Ő is jól érzi bent magát, és jól befészkelődik 8 hónap erejéig!

meriann

Ha a csecsemő kórházi ápolásra szorul, arra kell törekedni, hogy édesanyja a bent tartózkodás egész időtartama alatt vele lehessen. Ez a tápszeres babákra éppúgy vonatkozik, mint a szoptatottakra. Az anya és a kis csecsemő különválasztása káros, és a betegség keltette stresszhelyzetben különösen kerülendő. A galaktozémiát kivéve nincs olyan betegség, ami miatt a csecsemőt el kellene tiltani a szopástól illetve az anyatej fogyasztásától. Hasmenéses betegség esetén kifejezetten káros gyakorlat anyatej helyett répapürét vagy tápszert adni a babának. Műtétek után, amint a baba táplálható állapotba kerül, anyatejet kapjon, ha már képes a szopásra, ezt minden lehetséges eszközzel elő kell segíteni.

azt megértem hogy az intenzíven nem lehet ott vele de azután?
ha jól tudom 3 éves korig jár az ágy az Anyukának is de hogy valójában mi van azt nem tudom.
amikor kivették a mandulámat volt egy kislány a szobában anyukája végig bent volt.ott is aludt ez csak mandula műtét volt.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Na, ma még van egy oktatási napom, aztán holnaptól pihi :)
Jövőhét hétfőtől pedig már nem dolgozom. Tegnap bejelentettem a munkahelyemen, hogy ez van és hogy veszélyeztetett leszek, ne nagyon számítsanak rám. Még ha a doki nem is írna ki, én akkor is kiíratom magam :) Jobb az óvatosság.

Ragota drága, nagyon szurkolok Nektek. Biztosan minden rendben lesz.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

utána kéne nézni, nem kizárt, h ilyen topik is van itt. mindenesetre sokszor az van, h nem adnak ágyat, de meg lehet vhogy oldani, esetleg vmi matraccal, nem tudom.
muszáj lenne, h ennyivel is könnyebb legyen nekik! akkor nem is lesz trauma a babának, mert szörnyűélethelyzeteket is jól átvészelnek a babák az anya nyújtotta biztonságban!

Kép

Kép
nán-dorka

Ez a nem alhat ott anyuka felháborító. :evil:
Nekem is van ilyen storym.
Nevezetesen 14 hós volt Marci mikor elvittem oda, mert a győri bőrgyógyi adta ugyan azt a krémet, semmit nem használt, a gyerek meg véresre vakarta magát.
Szval beutaló, elmegyünk. Reggel fél9-re értünk oda, 50 gyerek/anya, apa... kb, 10 nm-en, 3 szék, mindenhol állnak a legkülönbözött bőrbetegségekkel.
Fél 12-kor bejutunk, behívnak egyszerre vagy 5 gyereket, meztelenül, a gyerek fázik....
A drnő hozzá nem nyúl, messziről odaböki, h ezzel bekell feküdni 2 :!: :!: hétre, mert kikell vizsgálni, de én mivel nem szoptatok nem mehetek vele, nappal kapok műanyag széket éjjel meg oldjam meg. :evil: :evil:
Mondom neki, dolgozom, sajna nem tudom megoldani 2 nap alatt, erre lecsesz, h minek nekem gyerek és mi fontosabb.
Előtte azért cseszett le, h nem cuccal mentünk. :x
Most őszintén, ki ment volna cuccal azért, mert a gyerek bőre száraz???
Írt kencéket kontroll 1 hét múlva, de akkor cuccal menjünk.
Na ide nem mentünk vissza, hanem elvittem magánba a heim pál főorvosához aki egy nagyon kedves dr.nő. Érdekes, szte nem kell befeküdni, mivel ez egyértelmű és sajna semmit nem lehet vele csinálni csak kenni testápolóval.
Szval akkor megfogadtam, h a HeimPálba soha többet. :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
h@jni

Jaj Ragota, ez borzalmas. Én tökre kivagyok, amikor ilyet hallok, a szívem szakad meg. Nagyon-nagyon drukkolok Nimródnak, erős legényke, rendben lesz minden!!! És mi az, hogy nem engedik az Anyukát be??? Felháborító! Egy anyának a gyereke mellett a helye ilyen helyzetben meg főleg. Én is utánanéznék ennek, nem hagynám annyiban az tuti!
Csonginak extradrukk, reméljük hogy nála nem találnak semmit.

Esztora,
és mennyi idő ez a jóga? Nekünk a masszázs olyan 1 óra kábé. De a végére már igencsak elfárad a kis lurkóm.

Marietta,
várunk a hírekkel, esetleg képpel is!

Vicky,
én is remélem, hogy semmi komoly nálad. Drukkkk!!!
szerika

Sziasztok!

Hajnika,
utólag is Isten éltessen sokáig!

Pinkiné,
NYUGI! Minden a legnagyobb rendben lesz :)
Kapaszkodik biztosan rendesen a picúrkád!

Ág,
Szegénykém, ez tényleg rémisztően hangzik. Én sem hiszem el, hogy ilyen hosszú időre elszakíthatnak egy ilyen kicsi babát az anyukájától. Időnként tényleg felháborító, mennyire nem törődnek az emberrel és nem gondolnak bele, mit okoznak azzal, amit mondanak :twisted:

Marietta,
én is nagyon várlak már!

Mi megjöttünk a heti kontrollról és kaptunk megint egy hetet :)
Úgy örülök neki. Helyzet változatlan, azaz még mindig kicsinek mérik és kevés a magzatvíz, de fejlődött a múlt hét óta, így várunk tovább.
Megjegyzem, a jövőhéten azért már szívesen szülnék :)
Jobb szeretném lassan már idekint látni egészségesen :lol:

Kép
bodzi

Sziasztok!

Hírek:
Van egy 5,21mm-es petezsákunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Jó helyen!!!!!!!!!!!!! 2 hét múlva újra uh és azt mondta a doki hogy akkor talán már szívhang is lesz!!!!!!! Hát már nagyon várom. Azt hittem majd ez után az uh után megnyugszom,hát a fenét most jobban izgulok és avárom már az újabb uh hogy tovább fejlődik-e és lesz e szívhang????????!!!!!!!!!!!! Tiszta para ez az egész!!!!!!! :lol: Ja és még azt is mondták hogy most igaz hogy egyet látnak de annyira kicsi terhesség még hogy lehet a legközelebbin többen lesznek!!!! :lol:

Viszont van 2 "szép" nagy cisztám is!!!! :( De azt mondta a doki hogy ez majd szépen eltünik és nem fog gondot okozni!!!! Hát nagyon remélem!!!!!!!!!!!
csipcsab

Ja és kaptam képet próbáltam is lefotózni nektek de sajna úgy már nem látszik! Ezért nem rakatam fotót!
csipcsab

Marietta!!!!!!!! De jóóóóóóóóóó!!!!!! Nagyon sokat gondoltam Rátok délután!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Vigyázz magatokra!!!

Ágota, nagyon drukkolok Nimródnak, és hogy Csongorral minden rendben legyen!!!!!!!

Bodzi, mekkora most a bébi? És hogy vagy egyébként?

Szeri, köszönöm a drukkokat, most rám fér tényleg...
vickybabe

Ragota!

Én is nagyon drukkolok hogy Nimróddal és Csongival minden a legnagyobb rendben legyen!!!!!!!!!!!!!!!!

Vicky!

Köszi! :D Neked olyan komoly baj van ami miatt nem lehet inszemezni??? Bocsi ha indriszkét voltam!!

Bodzi!

Nem semmi hogy már te is nemsokára szülni fogsz!!!!!!!!! Úgy emlékszem nem is olyan rég jöttél a pozitív teszteddel!!!!!!! :D Most meg nemsokára a karodban lesz!!!!!
csipcsab

Marietta! Nem vagy indiszkrét :D Elvileg lehetne, ha nagyon akarnám, de nem szeretném, mert akkor szeretnék inszemizni, ha minden okés egyébként, mert akkor leszek nyugodt...
vickybabe

ja és ha az optimista változat jön be és szombaton csupa jó híreket kapok, akkor még nem késtünk le a nov-ről, mert a jövő héten kell nemmegjönnie :lol: De valahogy úgy érzem, hogy nem így lesz...

Te mostantól ugye nem fogsz dolgozni, csak otthon pihizel?!!
vickybabe

Hozok én is olvasós képeket:

"Tudjátok, szeretem a könyveket..."

Kép

"...falom őket!"

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Marietta!

Nagyon örülök! :) Szuper, hogy rohamtempóban fejlődik a babátok (babáitok) :)

Mi hétfőn reggel 8-ra megyünk. Már nagyon izgulok. :)
Pont aznap töltöm a 6. hetet, úgyhogy reménykedem, hogy talán már minimanót is lehet majd valamennyire látni a petezsákban :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Viki, szorítok az optimista verzióért!

Marietta, szuper!!! Persze h benne va na pakliban a para, de ne felejtsd át átélni az örömét is! :wink:

Pinkiné, ezermillió drukk hétfőre! Azt hiszem, mi 6-7 hetesen voltunk először, így írta rá doki. És már látszott vmi. Bár itt sok múlik napokon, fantasztikus sebességgel változnak-fejlődnek! Alakul ki egy pici élet - csodás belegondolni!

Kép

Kép
nán-dorka

Bodzi, látod, nőtt, ez nagyon jó! Izgulunk már Értetek is! :wink: :wink:

Kép

Kép
nán-dorka

Otthoni uszizás :D

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Ragota: megkérdeztem mindent a kolléganőmtől. Szóval az intenzíven nem lehet bent a mama, de nincs is ébren a baba, mert altatják. Üvegen keresztül lehet nézni a szülőknek. Azt mondta ez 2-3 nap volt, majd átkerült olyan szobába, ahol a mama is vele lehetett. Virágot 2-3 hónaposan műtötték meg, kb. 4 órás volt a műtét. A lyuk méretét nem tudta a nagyi, de neki is gép dolgozott a szivecske helyett. Mára már a hegg sem látszik, csak ha tudod mit és hol kell nézni, és teljesen egészséges lett, persze a biztonság kedvéért 6 havonta ellenőrzésre járnak vele. Most 3 éves múlt. Szóval ennyi.

meriann

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?