Sziasztok!
Marietta: már csak 2 nap… annyira izgi! Én sem ítéllek el, teljesen normális érzéseket táplálsz magadban. Persze biztosan gondoltatok rá, mielőtt belekezdtetek ebbe az egészbe, hogy elképzelhető, hogy többen lesznek és mégis vállaltátok!!! Arwennel teljesen egyetértek, hogy a Jóisten tudja hova kell ikreket adni (ezért nem is adott nekem
). Két ikres ismerősöm is van és ők nagyon örültek, amikor kiderült, hogy kettő gyerekük lesz, szerintem én jobban meg voltam rettenve, amikor meghallottam a hírt, mint ők…
Egyébként 3as ikreknél már adnak segítőt ingyen!
Jaj nyugi, amit érzel, teljesen normális. Sokszor fogsz még azon agyalni a terhesség alatt, hogy valóban felkészült vagy-e.
Balázs az előbb visszahányta az egész zöldborsós cuccot, amit adtam neki. Szerintetek mi a fene lehet??? Nem bírta a gyomra???
A múltkor ebédre egy teljes babaételt megevett, annyira ízlett neki. Örültem is, hogy egy tápit kiváltott. De úgy látszik ez nem ilyen egyszerű…
Adri: te mit adsz már Gáborkának? Miket eszik? Nyugi, Balázs is folyton enni akar. Ha visszagondolok egy napomra, akkor másból se állok, csak kajacsinálásból. Mondjuk én szigorúan betartom a min. 3 órát, mégha hiszti van is. Pépekről még fogalmam sincs. Te miből adod neki? Cumisüvegből? Nektek nincs erkélyetek? Mert ott télen lehetne levegőztetni. Sajna nekünk nincs, ezért így gáz, szerintem szellőztetni fogok télen, ha nagy fagyok lesznek és felöltöztetem a kiscsávót. Nálunk sajna másképp nem lehet megoldani.
Meri: a házatok rengeteget változott. Nem semmi, hogy egy tető mennyit jelent. Szép kis, takaros házikó lesz. Amúgy hány szobás? És annyira klassz, hogy nemsokára babaprojekteztek!!! Tisztára bezsongtam, hogy ismét lesz izgulnivaló!!! Annak is örülök, hogy visszatértél közénk, jó, hogy itt vagy ismét! Ez a pszichológus neked rengeteget segített, ez így az írásaidon keresztül is érződik.
És annyira jó a vonalzód!!! Éljen-éljen!!!
A pecsételés hiányából is látszik,hogy a tested is rákészült már a bébire,nemcsak a lelked!
Fio: én már téli cuccban viszem Balázst. Van egy világoskék overáll, olyan mint egy síoveráll és abban. Azt hittem, hogy melege lesz benne, de nem.
Ragota: Gratula Csonginak a foghoz!!! Eszméletlen, hogy mindenben milyen gyors ez a fiú! Rapper és Pilóta Csongi annyira cukkkiii!
Eszméletlen milyen képet tud vágni, amikor fényképezitek!
Arwen: milyen volt a keresztelő??? Mesélj! Képet is kérünk!!
Arwen, szerintem, ha van tejcsid, akkor szoptasd Atit fél éves koráig mindenképpen és ne adj neki mást. Én legalábbis ezt tenném. Nincs vele pepecselés, most tök egyszerű és persze az anyatej az táplálóbb sokkal egy ilyen korú babának, mint a földi étek. Bárcsak én is szoptathatnám Balit… Az elején én is élveztem a főzőcskézést, de mostmár nem annyira. Nem tudom miért. Annyi mosogatás van vele, meg egy nap 3x is készíteni neki, mert ugye délelőtt gyümi, meg délután is, délben meg főzi. Nekem kicsit macerás már, főleg,hogy én magunkra is főzök.
Orsi: olyan szép a szüléstörténeted, hogy szinte sajnálom, hogy nem szülhettem természetesen! Örülök, hogy ilyen szépen élted meg, ez lelkileg nagyon sokat jelent!!!
Édes nagyon a két tesó együtt.
Nekem is privit a Nextes cuccos oldalakról légyszi-légyszi…
Samu olyan nagy babának tűnik. Helyes, ahogy tartja már magát hason. És nagyon klassz lett a szobája!! Ha lesz időd, akkor képet légyszi úgy teljes egészében a szobáról. Nagyon ügyi vagy!!!
Porsi: gratula az átforduláshoz, na meg a 3 hónaphoz!!! Nagyon gyors szülésed volt, nem semmi!!!
Toti! Toti! Toti! De jóóó! Még a végén kedvet kaptok és előrébb jön a projekt! Drukkk!!!
Hajni: te nagyon csini vagy és most szültél! Áruld el a titkot! Szép család vagytok!!!
Nán-dorka: fantasztikusak a képeitek! Doró csupa vidámság!
Pinkiné: nyugi, ott van az a baba, érted pénteken izgulunk.
Vicky: hova tűntél???
NIKÓról tud valaki valamit???
Na mentem... Balázs az ölemben és már türelmetlen... nem is csodálom