Új privát üzeneted érkezett!

Na most látom vigyorgó fejet raktam a gyereklopás mellé..ez mellé ment! :cry:
chesti

Kép
Kép
Kép
chesti

Estrella
Ha van időd, olvasd el a márc. 30-ai 7:21-es hozzászólásodat. És a 204-es oldalon az én ápr. 17-ei 14:17-ei hsz-emet. A sors fintora!

Sharon
Neked ajánlanám a márc. 30-ai 20:17-es hsz-edet. Sajna nem emlékszem, hogy hányadik oldal volt. Ha nincs időd kikeresni, akkor majd elküldöm. Anyóspajtiék elmentek szombaton a Balcsira, de nem szóltak. :twisted:
Vendég

Bibar, köszi, tudtam, hogy Te is ilyen fejfájásos vagy, úgyhogy bíztam benned.. :wink: Amúgy sokat fájt a fejed? Nekem mióta visszaültették csak egyszer überdurván, az eredményhirdetés napján, különben meg csak ilyen kicsit érzem, nem vészes, mondjuk most van egy lightos hányingerem is mellé.

Luki, Chesti nektek is köszi! Nagyon aranyosak vagytok, hogy segítetek.

Benszi, írásban is köszi, még nem merem elkiabálni.. úgyhogy ide is csak félve írok.. :oops:

Lippa köszi :D, kicsit még hihetetlen. Amúgy nem érzem magam ikresnek.. :roll: bár nem tudom, milyen lenne magam annak érezni.. :roll: Amúgy az kevert meg, hogy mentek vissza a fagyikért és a Leendő.. táblát néztem.
torolve_20130114141731

Sziasztok!

Beteg vagyok :cry:

Tegnap este az ügyeletre kellett mennünk, mert nem ment le a lázam.
A doki azt mondta szoptathatok, de nem mertem gyógyszerrel. Fejtem, nem öntöttem ki, majd felhívom a gyerekorvost, hogy szabad-e.

Ez az én formám :?

Puszi!

Judit

jucicuki

Vikkata
nekem az első 3 hónapban szinte minden nap fájt a fejem,migrénes volt,szóval hánytam is mellé :shock: :shock: de csak akkor hánytam ha fájt a fejem :shock: az orvosok mondták hogy egy algopirynt nyugodtan vegyek be,és később jöttem rá hogy ha egy pici kávét iszom attól elmúlik :oops: :oops: kemény volt nagyon az az időszak :oops: :oops:

Juci
szegény,téged elég hamar megtalál a betegség :oops: :oops: :oops: kúráld magad,sok tea és stb... :oops: :oops:

Chesti
nagyon jó volt,a felét sem láttuk olyan nagy volt,de azért volt ám sok gagyi cucc is :oops: :oops: sokan voltak nagyon,de azért odafértem túrni a rucik közé :wink: :wink:

bibar

Sziasztok!

Zsókuci, nagyon örülök neki! Mondd meg kérlek Kismoninak ha beszélsz vlee, hogynagyon drukkolok hogy november 13.ig kihúzza. :) :) :)

Benszi, drága mától már kórházban vagy. :( A Jánosban nincsen PIC. Csak koraszülött oszály. Azért remélem nem lesz szükségetek rá. Puszi nektek.

Luki, csak neked ha lez időm teszek fel Zsomborról képet, szerintem ő is partiképes fiatalember. :) :) Hajrá 35. hét, nagyon ügyesek vagytok!

Chesti, már várjuk a talit!

Sok puszi mindenkinek
Lucia

Kép
lucia1

Mindenkinek szép Kép -ot!

Juci,Chesti
Jobbulást nektek!!

Végre én is vehettem magamnak valamit :D Már kinőttem az összes gatyómat így elmentem és vettem egy szupi kismamanadrágot ez végig kifog tartani az biztos :D Viszont a baba dolgokat még nem mertem megnézni pedig már én is szívesen költekeznék :D

Bibar
A hétvégén babazsúron voltam és az anyukáktól azt hallottam nagyon jó a Dm-es pelus.

Lippa
Látod csak hozzá szoknak a csajok a bölcsihez!Készülj,mert fogsz még kacifántosat hallani!!!
gabicsibe

Lucia

Nekem nem kell mondanod,hogy Zsombi partyképes fiatalember :wink: Ha Oli dobbant itt a nőhalomban,a következő helyen Ti álltok a sorban.... :lol: :lol: :lol:
Szerintem most nyílt PIC a Jánosban a nyár végén,nem? :roll:
FOTÓKAT :!: :!: :!: :D

Gabikám

azt most csak hiszed,hogy a gatyesz kitart a végéig. :lol: Ami most óriásinak tűnik,később itt szorít-ott szorít :lol: :lol: :lol:

Kata

nagyon szívesen :D mindenki tele van itt kérdéssel,pont ezért is jó ez az egész,kérdezz bátran :D

Bibarka

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Kép
lukrécia

Benszi irta:
"helyzet változatlan,doki szerint jó lenne még 2 hetet kibirni,mindennap ctg"

Luki
hát reméltem hogy Oli az első :P :P :P

Gabicsibe
nekem az elejére kifejezetten csak a liberót ajánlották,aztán később majd jöhet a dm-es is :oops: :oops: nem semmi hogy már vettél kismamagatyót :lol: :lol: és mint parapiri jó ideig nem mertem :oops: :oops:

bibar

Bibar
Muszáj volt,mert nem jött rám egyetlen nadrágom sem!Mivel nekem csak a farkas éhség tünete jutott,így a gyomrom nőtt egy keveset :D

Luki
Ne idegelj!!!Elég bő a gatya, ha ezt kihízom akkor bálna leszek az már biztos.Próbálom vissza fogni magam és répát,gyümit rágcsálok,remélem az akaraterőm végig kitart.
gabicsibe

Csajszik,
Köszönöm a biztatást! Csak hát még kicsit parás vagyok! Annyira szeretném, ha minden rendben lenne, és nem akarom elkiabálni, azért ez az óvatoskodás! Az egész még mindig olyan hihetetlen, félve merek előregondolni! Habár tudom, nem azon múlik, hogy ide írok! :oops: :roll: :wink:

Bensziéknek megy a drukk, remélem a babók még bírják azt a 2 hetet!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Gabicsibe hehe :lol: :lol: szerintem is kell majd nagyobb gatyó. :) Ja, és ne is hidd, hogy végig répát fogsz rágcsálni, jön majd a nasi is. :) :lol:
Elején Én is inkább a pemperst, és liberót mondanám. Még annyira kis érzékeny a popsijuk akkor, és bár nem mondom, hogy rossz az olcsóbb, de Nikinek is pirosabb volt mindig a popija a többitől. :oops:

Rebe hanyadik héten tartasz? Talira jössz? :)

Vikkata neked is szól. :) Tali? :)

chesti

Sziasztok,

Itt vagyok ám én is :D A kezem még eléggé fáj még, de azért megpróbálok írni egy keveset. Köszönöm kedves szavaitokat! :)

Képzeljétek, tegnap tök levert volt a kutyusom (Vanda), hányt is, nem volt étvágya, meg nagyon furán viselkedett, ma reggel el vittük dokihoz, és kiderült, kullancsfertőzése van (babesia) :( Még szerencse, hogy időben mentünk, mert ha nem kaptuk volna el a dolgot időben, pár nap alatt végzett volna vele :shock: Most már jobban van, remélhetően teljesen meggyógyul, holnap megyünk vele újra dokihoz. Drukkoljatok légyszi!

Chesti,
Jaj, mielőtt elfelejtem! Kérlek, a táblába írd be, hogy Madrin Érdről jön a talira, hátha tud valakivel együtt jönni! Köszi! :D

Benszi,
Köszönöm, kipróbálom a folpackos módszert :wink: Kitartás a kórházhoz! Csak ügyesen :wink:
Giga pocciiiii, anyám, hallod, hihetetlen nagy :shock: :lol:

Gomba,
Lesz hírhozód, aki megírja, a kibújik a kisfiatok? :D Reméljük, időben megkapjuk a hírt :wink:

Bibar,
Örülök, h jó volt a bababörzén! :wink:
Köszönjük a Benszis híreket! :D

Lippa,
Abban biztos vagyok, hogy a lányok a gondozónők kedvencei :wink:

Judit drága,
Sajnálom, h nem vagy jól! Gyógyulj meg gyorsan! :D Puszi nektek!
Kép

Rozus,
Utólagosan is Boldog szülinapot Verusnak!

Kép

És egy táblicsku:
BMC_pocisok-babások

Pussz mindenkinek, akinek nem írtam annak is… de több nem megy ma :cry:

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci drága
az én kutyim már kétszer volt babésiás,ez a rohadt kullancs :evil: :evil: mi is időben elkaptuk mindig,ez nagyon fontos,jó hogy ti is észrevettétek :oops: :oops: igy minden rendben lesz ne aggódj,bár most majd sürün kell mennetek dokihoz :oops: :oops: de a lényeg hogy javulni fog :oops: :oops: neked meg jobbulást a kezecskédnek :wink: :wink:

bibar

Sziasztok Lányok!

Ezer éve nem voltam erre, visszaolvastalak Titeket, de szerintem fele kihullott az agyamból.....Apa szabin volt múlt héten meg előtte, úgyhogy végre együtt tudott lenni a lánykájával.

Először is, erősen megkésve :oops: :oops: :oops:
CSILLAGSZEMŰ KIS LENCSILÁNY ÉS VERUSKA!!!!!!!!
NAGYON NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK NEKTEK!!!!!!

Chesti!
Nagyon édesek a fotók!!!!!Meg kell zabálni ezt a lányt!

Zsókuci drága!
Jobbulást!Remélem mihamarabb meggyógyulsz! És Jobbulást Vanda kutyónak is!

Benszi!
Húúú látom felpörögtek az események! Nagyon szorítok Értetek!

Sharon!
Kitartást! Vigyázz magatokra!

Juci!
Gyógyulj meg!

Rebe!
Szorítok az UHra! És nyugi minden rendben lesz!

Lippa!
El tudom képzelni a két kis tüneményes cserfes rosszcsontot a bölcsiben, biztos mindenki kedvencei lesznek!

lanett

Juci, remélem, lejjebb ment már a lázad, és jobban vagy. Jobbulást Neked!

Gabi, én egyelőre nem híztam, igaz, ez nem az akaraterőmnek köszönhető, inkább annak, hogy szinte nincs olyan kaja, amitől ne undorodnék...De szerintem majd bepótolom :)

Tegnap voltam a fogorvosomnál, 5 hónapos terhes :) Vicces volt, mikor megtudta, hogy babás vagyok, folyamatosan a terhességéről beszélt, a végén már zsongott a fejem :D De kaptam hasznos tanácsokat. Mókás volt, azt mondta, felvette a fúró hangját magnóra, mert a gyereket biztosan csak azzal tudja majd megnyugtatni, a 7. hónapig dolgozni fog...

Elhatároztam, hogy megint járok majd kórusba (régen kettőbe is jártam, és visszavárnak), de megvárom vele az esti rosszullétek elmúltát. Szeretném, ha muzikális lenne a töpörtyű ;)

Azta... a kiskacsa távolodik...

Kép
elan

Mindenkinek szép Kép -ot!

Elan
Látod mindennek meg van a jó és rossz oldala :D

Chesti
Sajnos ettől félek én is,mert mindíg hiúsági kérdést csinálok a súlyomból!Na majd meglátjuk,de hiszek nektek,mert ti már túl vagytok ezen :D
Elrakátoztam a pelenka tanácsokat :D
gabicsibe

Lukikám
mikor beszélünk?? :wink: ma este megyek méhszáj kukkolásra,aztán moziba,képzeld meghivtak minket egy premier elötti Adam sandlers vigjátékra a dunaplázába :P :P nem tudom jól irtam e a nevét :oops: :oops: méghozzá az a barátnőm akivel multkor taliztam,tudod akivel mososlyszünet volt,majd mesélek :oops: :oops:

Gabicsibe
hát ez az állapot nem az alakodról fog szólni az bizti :wink: :wink: majd ráérsz utána ezzel foglalkozni :wink: :wink:

bibar

Lányok!
Ti mikor kezdtétek el kenni a pocitokat és mivel?
gabicsibe

Gabicsibe
korán kell elkezdeni,én már a 8. héten kentem mert nagyon elindult,és a dm-es babylove olajjal kenem minden este :oops: eddig nagyon szép,remélem igy is marad :oops: :oops:

bibar

Sziasztok!

Mindenkinek köszi, hogy gondoltatok rám, ma láztalanul ébredtem :lol:
Dorci tegnap fürcsi után 130-at szopott :shock: , éjjel Lili is evett 110-et. Lehet, hogy lassan eldobhatom a mérleget :wink:

Gabicsibe!

Nekünk a Libero jött be, mert nekünk nagyon pici kellett és a 2-4 kg-ig ajánlott pelusuk a legkisebb, úgy tapasztaltuk ( még ez is nagy volt az elején)

Ma este mérlegelünk, de szerintem Lilkó már elérte a 3 kg és ha Dorka így eszik, hamar utoléri :lol:
Meztelen súlyt nem mérünk csak hetente, nem akartam még ezzel is stresszelni magam.

Elan! Jó kórusozást, én is énekeltem a csajoknak az inkubi mellett ( lehet, hogy egy életre el is csesztem a zenei hallásukat
:oops: )
Itthon már inkább Halász Juditot hallgatunk.

Rebe! Nyugi, minden OK lesz!

Gabicsibe!
Kívánom, hogy végig kitarts a répa mellett, de egyetértek Chestivel, hogy nem túl valószínű :cry: de hidd el, a vége felé a súlyod lesz a legkisebb gondod :wink:

Zsókuci, remélem hamar rendbe jön a kezed, kutyinak is jobbulást!

Hopp, mennem kell, Dorka éhes!

Puszi!

Judit

jucicuki

Bibarkám

pont az előbb néztem fel hogy bekapcs vagy-e :D
Na örülök,hogy jól sikerült a tali :D ,majd elmeséled :D Bár én az Adam Sandlerstől hülyét kapok,sztem tök idétlen.Mondjuk most még arra is szívesen mennék,csak mehessek vhova... :lol: :lol: Azért nektek jó szórakozást drágám :D

Juci

örülök hogy jobban vagy és hogy a csajok szépen gyarapodnak :D

Gabi

minnél előbb kezd el kenni

Elan

tök jó ötlet a kórusozás :D nagyon szépen halad a kis kacsád :wink: :D

Kép
lukrécia

Én a Milupa pocakkrémjét használtam, nekem bejött, de azt mondják, aki hajlamos a repedezésre, az sajnos kenheti akármivel.

Csajok!

Aki már szoptat. Nektek egyforma a két melletek? Nekem az egyikből sajnos nagyon gyéren jön a tejci :?

Judit

jucicuki

Juci, nekem is erősebben jött az egyik ciciből. Mindig azt mondtam na a jó öreg jobb cici. :) Az sose hagyott cserben. :) Azt ajnánlom amelyikből gyengébben jön arra többször rakd rá a csajokat, és hosszabb időre, meglásd az is beindul. :)
Ha szereted a sört ajánlom az alkesz mentes bucklert. Barinőmnek szinte csak attól "ömlik" a teje. Nekem a csoki jött be. :)

Gabicsibe Én csak sima testápolóval kentem amikor elkezdett növögetni, és egy halvány repedésem van. Én is azt tudom mondani, aki hajlamos rá, kenheti akármivel akkor is megreped.

Bibarci jó mozizást. :)

Luki néni elhiszem, h mennél már valamerre, de majd a kis csajjal pöröghetsz eleget. :)

Lanett de jó látni :) Magatokról is írj, hogy vagytok? :)

chesti

Sziasztok!

Tegnap voltam dokinál viziten, minden oké. Méhszáj zárt.
Nem volt kellemes a vizsgálat :(
UH csak a 37. héten lesz legközelebb :shock:
De mi megyünk a 27-28. hét környékén 4D-re. :)
Vendég

HAli Csajok!

Gabi

Én próbáltam a dm-es pelust és nekem nem jött be, mert összeállt a belseje a pisitől, persze attól lehet, hogy nincs baja de elég bizarul nézett ki. Gatyó és pocikenés ügyben csatlakozom az előttem szólókhoz.

Chesti, Lucia és még akinek Jázminnál idősebb gyerkőce van..
Mikortól adhatok neki túrót, sajtot, joghurtot? A családban van asztmás, ezért hipoallergén tejpépet, tápszert kaphat csak.

Van valami ötletetek, hogy honnan lehet megtudni, mit mikortól lehet enni? Vagy kérdezzem a dokinénit, védőnőt?
A Babaszoba babakonyháján találtam recepteket, de nem tudom megfőzhetem-e neki őket!

Kép
Kép
zuzmó

Zsókuci
Jobbulást neked és a kutyusodnak is.

Juci
Te is gyógyulj meg minél hamarabb. Ügyesek a lánykák, gyorsan gyarapodnak. Nekem is erősebb az egyik mell, abból máig több jön. Chesti leírta, amit én is tanácsolnék.

Lucia
A partiképes fiatalemberedről és a tesókájáról tehetnél fel újra képet, főleg olyat, ahol együtt vannak, az olyan jóóóóó :D

Gabicsibe
Anno én is nagyon vártam, hogy vegyek valami terhesszerkót, és nem kellett sokáig várnom,mert a saját ruháimba a hormonok miatt nem fértem bele. :wink: Nem lesz mindenki „bálna” a terhesség alatt(én az voltam, 24 kg híztam+6 a hormonok miatt :oops: ), ha van elég erőd (nekem nem volt :roll: )és odafigyelsz mit eszel, és nem vagy hajlamos hízásra, nem kell feltétlenül elhízni. Én nem törődtem vele, sokat híztam, vizesedtem is. Most már majdnem nyoma sincs, lassan kevesebb vagyok, mint fénykoromban(pedig nem csinálok semmit)Egy miatt bánom a sok hízást, a zebrásodás miatt. Tudtam, hogy lesz, mert hajlamos vagyok rá, hiába kentem...., csak a kevesebb hízás menthetett volna meg tőle talán... De ez van, olyan boldog voltam, hogy a pocimban van, hogy csak az számított...

Benszi
Szorítok, hogy minden rendben legyen veled és a kicsi lurkókkal. Nem semmi gigapocid van. :shock:

Rebe, Kata, Elan, Gina
Üdv, gratulálok, boldog babavárást kívánok.

Gomba
Már nagyon izgi, hamarosan karodban tarthatod a gyermeked.

Rozus
Már egy éves a lánykád. Boldog szülinapot kívánok neki. Szülinapos fotókat várom....

Sharon
Folyamatosan szorítok, hogy minél tovább maradjon bent a kisbabád...kitartás.

Zuzmo
Én a W.Ungváry Renáta könyvét használom. Ő egy Tejligás szoptatási tanácsadó hölgy, ha jól tudom. Abban az esetben ha nem fordul elő semmilyen allergia(még szénanátha sem) a családban, akkor 10 hónapos kortól lehet próbálkozni joghurttal, sajttal, túróval, csak kis mennyiségekkel, más táplálék kiegészítéseként. A többi tejtermék ill. a tej csak egy éves kortól adható. Ha van allergia a családban, akkor egy évesen lehet kezdeni a joghurttal, sajttal, túróval...De a könyv szerint, ha anyatejes a baba, elvileg nincs szüksége tejtermékekre egy- másfél éves korig. A könyvben van egy táblázat, hogy mikortól mit lehet....ha lesz időm és kell összeszedem egy excelbe és elküldöm neked....

Estrella
Szuper, hogy minden oké. :D

Bibike
Nagyon édes a kislányod. Rendeződött a szoptatási promléma?

Luki
Már csak hat heted van vissza, hogy rohan az idő, vagy csak nekem tűnik gyorsnak? :wink:

Lippa
Remélem hamarosan mindkét lánykád örömmel megy a bölcsibe, és majd az lesz a probléma, hogyan csald haza őket.
:wink:

Bibar
Én csak azért nem szállok be az Oliért folytatott harcba, mert fiam van. Hál istennek kislány meg van itt bőven... :wink:

Share
Hogy vagytok?

Nyunyi!
Remélem hamarosan rendeződnek a dolgaid...

Jó hosszúra sikeredtem, kb. három részletben hoztam össze Worldben......

Mi jól vagyunk. Milán éppen most szedegeti le a szárítóról a vizes ruhákat, amiket kiteregettem, amíg ő szunyált....

Remélem süt még idén a nap, mert unom ezt az időt. Miattam lehet hidegebb is, csak süssön már végreeeee. :twisted:

Legyen szép napotok.

Kép

Kép
agnese

Zuzmó turó és sajt 8 hónapos kortól. Babaszobán nem raknak fel olyan receptet amit nem szabadna a babának ennie szerintem. Ezek anyukák, akik nem akarnak rosszak a kicsiknek, meg dietetikus is véleményezi. Joghurt 1 éves kor után.
Megnyugtatés képpen kérdezd meg védőnődet.

Estrella kiderült már fiú e vagy lány? :)

chesti

Chesti
A babaszobás receptekkel vitatkoznék egy kicsit, nem igazán a mai WHO-s előírásoknak felel meg, mégha dietetikus véleményezi is. Négy hónapos gyereknek van fenn olyan recept, hogy gyümölcsös tehéntúró....., csokis csemege, babapuddingból, ami tejből készül....
háááát.

Kép

Kép
agnese

Agnese tej???? :shock: :shock: Hmmmm. Én Nikinek 6 hós kortól néztem 1-2 receptet ott, de azokkal nem volt gond.
De pl Én már nem is tudom mit mondjak mert össze-vissza hall az ember ezt-azt. Az Én dokim azt mondta 1 éves korig adjam a D-vitamint, még nyáron is..... barinőm ezt meghallotta (1 évvel idősebb a lánya), és nagyokat nézett.
Másnak azt mondják mehet tej termék 10 hónaposan, nekem kifejezetten tiltották. Fene se tudja. :roll:

Milánról azért dobhatnál ide is képet. :)

chesti

Sziasztok!
Bekukk, és látom, hogy hozzátápi a téma, szívemnek kedves. Mostanában ezzel foglalkozom a legtöbbet.

Zuzmó,
Nálunk 8 hótól is mehet előbb a sajt, majd 2-3 hét múlva a túró, ha nincs panasz (ami lehet bőrtünet, de hurutosság is). Előbb 2 naponta, fokozatosan emelve az adagot, majd elég 3 naponta. Amelyik nap van tejtermék, nem kell husi. Nekem ez így megfelel.

Gluténnel kapcsolatban mik az álláspontok?
Nálunk csak 1 éves kor után mehetne. De már volt 1-2 apró eltévelyedésünk (pl. anyós belenyomott a szájába egy linzert :roll: :shock: )

Tudom, el vagyok veszve, be szoktam nézni, de.... :?

Látom, sok új kismami! Isten hozott benneteket!

Estrella, mi is ennyi idősen voltunk 4D-n, megérte kivárni. ilyenkor már szép husis a baba.

Tali: Nem tudom még.
Suliba kellene mennem, már eddig is sokat lógtam. Anyu nélkül nehéz megoldani Máté felügyeletét. Egyébként, jól elvan nélkülem, csak akkor hiányzok, amikor elalvás előtt szopizni szeretne. Aztán este bepótolja. :wink:
Lehet, nem folytatom a sulit. Köv. félévben már fizetnem kell. :cry:

Egy fotó, és lépek tovább.
Kép

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
share

Chesti

Igazából én sem értem, mivel valóban folyamatosan ellentétes infókat hallok, olvasok a hozzátáplálás témában. Hat hónapig én is csak anyatejet adtam Milánnak, aztán mikor eljött a hozzátáplálás elkezdtem kutakodni, akkor bukkantam "érdekes" receptekre. Én úgy vagyok vele, hogy abból baj nem származhat, ha óvatos vagyok, a gyerkőc meg nem marad le semmiről, ha nem sietem el. A D vitamin is érdekes, mert nekem 2 évet mondtak, és téli babánál még tavaszig. De erre rá fogok majd kérdezni, mert egy évet olvastam máshol.

Share
Nagyon édes Máté.

Na megyek, mert Milán felébredt.....

Kép

Kép
agnese

Chesti, Share és Többiek!

Már nagyon várom az UH-t, mert szeretném tudni, hogy fiú vagy lány. Remélem megmutatja magát. Szóval nov. 16-án megyünk 4D-re, talán majd akkor. :)
Puszi nektek
Estrella
Vendég

Agnese
az biztos hogy itt szebbnél szebb csajok közül válogathattok :P :P :P fotót nem kapunk??

Zsókuci
hogy van a kezed?és a kutyuskád?remélem jobban van :oops: :oops:

Lukikám
nem is Adam Sandlert néztünk hanem a Ben Stiler agyő nagyő fergeteges vigjátékát,nagyon jókat rötyögtünk,Olivér nem gyözött rugdosni hogy hallgassak már és ne rázkódjon a hasam :P :P

képzeljétek a doki megint befogott egy gyümi napra :shock: :shock: holnap lesz :oops: :oops: pedig 1 hónapja nem hizok semmit csak egy kilót fogytam :oops: :oops: hát a végén olyan karcsú leszek szülésre hogy csak na :wink: méhszáj tökéletes hála az égnek :wink:

bibar

Bibar

várjál,lehet hogy én is a Ben Stillerre gondoltam??? :oops: :oops:
Na mindegy,lényeg hogy jó volt.

Csajok

hétfőig megint kórházba vonulok :cry:
Tegnap este óta folyamatos tompa mensi-szerű fájásom van,felhívtam a dokim,aki azonnal közölte hogy bennt tart.Pedig tök nem gáz az egész,én csak gondoltam mégis szólok,megnéznek,aztán jövök haza. :( Mindegy,ez van.Nincs kedvem. :wink:

Kép
lukrécia

Sziasztok Lányok!

Luki
Vigyázz magatokra,remélem nincs nagy baj és elöbb haza mehetsz mint hétfő!!Nászasszonyod gondolom azért tájékoztat minket hogy mi van veletek!

Bibar
Kitartás a gyüminaphoz,nem irigyellek!!!!Szegény Oli mit fog szólni :D

Képzeljétek reggel rá álltam amérlegre és nem is híztam kilóban!A leszívás elötti nap mértem magam és most is ugyan annyit mutatott,olya büszke vagyok magamra :D
gabicsibe

Gabicsibe
ki lesz akadva az bizti,múltkor is szétrúgta a belsőmet gyüminapon :shock: :shock: persze majd megirom mi van Lukikámmal,de jól ki fogja trécselni magát ott a csajokkal :wink: :wink:
én a 12.hétig nem hiztam,aztán turbóra kapcsoltam :P ott kell majd vigyáznod :oops: és már 8 hetes vagy,nem semmi :P :P

bibar

Lányok szoritsatok Lukinak,még jó hogy bement a korházba,mert 2 ujjnyira nyitva van és lennt van a koponya :oops: :oops: ctg lesz aztán majd hiv hogy mi van :oops: :oops: :oops:

bibar

Most hivott Lukikám,kap valami antibiotikumot meg görcsoldót,a doki azt mondta hogy ne aggódjon sokszor van ilyen,még nem biztos hogy ki akar bújni Lili,de ha jönni akar akkor sincs semmi baj igy 34 hetesen :wink: párját azért hazaküldték a bababatyuért :oops: most még a szülészeten van,aztán felkerül az osztályra ha nem tágul tovább,igy még heteket is kihúzhat :oops: :oops:

bibar

LUKI NÉNI!!!!!!!

NAGYON-NAGYON DRUKKOLOK NEKTEK!!!

Bibarci, várom nagyon a fejleményeket, de tényleg nem kell aggódni, a II-esen nagyon jó kezekben van mind a két csajszi!!! Sok puszit küldök nekik!

Mamm

Kép

Kép
mamm

Luki

Kitartás és egy nagy kalappal Kép

Bibar
Igen, szalad az idő,de már jobb lenne ha a 12.-et tölteném,kicsit nyugodtabb lennék :D
gabicsibe

Lukit császározzák,rossz lett a vérképr és a szivhang is,szoritsatok neki nagyon,irok amint lesz hir :oops: :oops:

Benszikééknél minden rendben,érleli még a babócákat :wink:

bibar

Luki,
Nagyon-nagyon szorítok értetek! Kép

Chesti,
Jönnék a talira! :wink: És a 6. hét 1. napján tartok.

Csajok, mindenkinek köszönöm a kedves fogadtatást!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Luukiii drága szoritok nektek, nem lesz semmi baj!!!
34. hét már jóóó!
Na tessék nem gondolta volna szerintem, hogy beelőzi Benszit. :shock:

Rebe ok, örülök, hogy jöttök. :)

chesti

Hűűűű, megéreztem, hogy be kell kukkantanom!

Lukikám, szorítok nagyon!!!!
Minden rendben lesz! Még jó, hogy ilyen kis alapos a dokid!

Benszike, neked is szorítok, hogy még maradjanak a skacok 2 hétig!

Mi jól vagyunk, csak igen nehezen szakítok időt, hogy a gép elé üljek :oops:
Nórikám nagyon jó kislány pedig... Éjszaka csak enni kel föl, és már alszik is tovább. Napközben is csak akkor sír, ha üres a pocija, vagy macerálom a pelenkázással.
Nagyon szeret enni, szépen gyarapszik is, csak a tejtermeléssel vannak még gondjaim, szükség van pótlásra is sajnos...

Gabicsibém :lol: Közel vagy már a bűvös 12-höz :lol: :lol:
Élvezd ki minden percét, mert nagyon hamar elszalad...

KépKép
naposoldal

Drága Lukrécia
Benéztem, hogy infókat szerezzek Bensziről, erre látom, hogy simán beelőztél. :lol: :shock:
Ezek szerint Lilike megunta a fekvést és egy kis változatosságra vágyott. Pedig ha tudná, hogy milyen jó helyen volt..........
Remélem jó kezekben vagy és minden rendben van. Nagyon izgulok Értetek.

Bibar
A homeopátiás fájdalomcsillapító, ami császár utánra van, szerintem nagyon jó. Ha úgy alakul, esetleg említsd meg a nászasszonyodnak, mert az elkövetkező 3 napja elég fájdalmas lesz. Sajnos a nevére nem emlékszem, de próbálom megkeresni a dobozát.
Vendég

MEGSZÜLETETT LUKI NÉNI KISLÁNYA :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P 2200g és jó nagy hangja van :P anyukája mág nem látta de az apukája azt mondta minden rendben vele,inkubátorba rakták a picit :oops: :oops: Lukinak nagyon szar hangja volt,altatták mert az érzéstelenités nem sikerült neki,bövebbet holnap,most visszaalukált :oops:

Lexi
aranyos vagy majd mondom neki :oops: :oops: [/b]

bibar

LUKI!
HŰ-HA!! Ez aztán váratlan fordulat! DRUKKOLOK!!!!

Kép
Kép
share

HŰŰŰŰŰ-HAAAA! Akkor inkább GRATULÁLOK!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
share

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?