Zsókuci
Jobbulást neked és a kutyusodnak is.
Juci
Te is gyógyulj meg minél hamarabb. Ügyesek a lánykák, gyorsan gyarapodnak. Nekem is erősebb az egyik mell, abból máig több jön. Chesti leírta, amit én is tanácsolnék.
Lucia
A partiképes fiatalemberedről és a tesókájáról tehetnél fel újra képet, főleg olyat, ahol együtt vannak, az olyan jóóóóó
Gabicsibe
Anno én is nagyon vártam, hogy vegyek valami terhesszerkót, és nem kellett sokáig várnom,mert a saját ruháimba a hormonok miatt nem fértem bele.
Nem lesz mindenki „bálna” a terhesség alatt(én az voltam, 24 kg híztam+6 a hormonok miatt
), ha van elég erőd (nekem nem volt
)és odafigyelsz mit eszel, és nem vagy hajlamos hízásra, nem kell feltétlenül elhízni. Én nem törődtem vele, sokat híztam, vizesedtem is. Most már majdnem nyoma sincs, lassan kevesebb vagyok, mint fénykoromban(pedig nem csinálok semmit)Egy miatt bánom a sok hízást, a zebrásodás miatt. Tudtam, hogy lesz, mert hajlamos vagyok rá, hiába kentem...., csak a kevesebb hízás menthetett volna meg tőle talán... De ez van, olyan boldog voltam, hogy a pocimban van, hogy csak az számított...
Benszi
Szorítok, hogy minden rendben legyen veled és a kicsi lurkókkal. Nem semmi gigapocid van.
Rebe, Kata, Elan, Gina
Üdv, gratulálok, boldog babavárást kívánok.
Gomba
Már nagyon izgi, hamarosan karodban tarthatod a gyermeked.
Rozus
Már egy éves a lánykád. Boldog szülinapot kívánok neki. Szülinapos fotókat várom....
Sharon
Folyamatosan szorítok, hogy minél tovább maradjon bent a kisbabád...kitartás.
Zuzmo
Én a W.Ungváry Renáta könyvét használom. Ő egy Tejligás szoptatási tanácsadó hölgy, ha jól tudom. Abban az esetben ha nem fordul elő semmilyen allergia(még szénanátha sem) a családban, akkor 10 hónapos kortól lehet próbálkozni joghurttal, sajttal, túróval, csak kis mennyiségekkel, más táplálék kiegészítéseként. A többi tejtermék ill. a tej csak egy éves kortól adható. Ha van allergia a családban, akkor egy évesen lehet kezdeni a joghurttal, sajttal, túróval...De a könyv szerint, ha anyatejes a baba, elvileg nincs szüksége tejtermékekre egy- másfél éves korig. A könyvben van egy táblázat, hogy mikortól mit lehet....ha lesz időm és kell összeszedem egy excelbe és elküldöm neked....
Estrella
Szuper, hogy minden oké.
Bibike
Nagyon édes a kislányod. Rendeződött a szoptatási promléma?
Luki
Már csak hat heted van vissza, hogy rohan az idő, vagy csak nekem tűnik gyorsnak?
Lippa
Remélem hamarosan mindkét lánykád örömmel megy a bölcsibe, és majd az lesz a probléma, hogyan csald haza őket.
Bibar
Én csak azért nem szállok be az Oliért folytatott harcba, mert fiam van. Hál istennek kislány meg van itt bőven...
Share
Hogy vagytok?
Nyunyi!
Remélem hamarosan rendeződnek a dolgaid...
Jó hosszúra sikeredtem, kb. három részletben hoztam össze Worldben......
Mi jól vagyunk. Milán éppen most szedegeti le a szárítóról a vizes ruhákat, amiket kiteregettem, amíg ő szunyált....
Remélem süt még idén a nap, mert unom ezt az időt. Miattam lehet hidegebb is, csak süssön már végreeeee.
Legyen szép napotok.