Új privát üzeneted érkezett!

Hajni
Nagyon köszi a segítséget még 1x! Sikerült venni és nagyon örültünk neki. Főleg Zsolti, de Gyopinak is nagyon tetszik. Javulást Annának!

Erszényes
Gyopi így is sokat van kint, ha más nem elmegyünk sétálni. Amúgy elég nyügi mostanában, de sztem megint a foga miatt. Öcsike igen aktív lett, néha túlzottan is, de inkább rúgjon szét, minthogy ne érezzem.
Mikor jöttök erre?

Dóra
Mikorra is vagy kiírva?

Bepa
Ezt nem értetem h mit köszönsz…Pocak szépen növöget, sztem sokkal nagyobb, mint Gyopival volt.

Lina
Meddig kell gyógyszert szedned? Milyen irányban vannak gondok?

Kép
Kép
Kép
thymi

Hajni, hogy van Anna?

Thymi, jó aktív bébid van! Mi lesz nagyobb korában? :wink:
birolili

Sziasztok!

Hajni:
Remélem jobban van Anna!!!Viszed dokihoz?
Mi megvagyunk,köszi,Mirának őszi szünete van,itthon van velünk,természetessen nincs semmi gondja :roll: :wink:

Mit csináltok ebben a sz@r időben?Enyémek ölik egymást :? :evil:
kazi

Lili
eddig még nem telefonáltak a böliböl,szeritem akkor nem lehet nagy baj.Nem volt láz reggel,azért mertem elvinni.Máskor is volt ilyen,este láz,majd reggel már semmi.

Thymi
az a jó hogy aktív a kistesó.Egyre jobban az lesz. :lol:

Naon szívesen segítek máskor is.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Kazi
Meseszép lányaid vannak! :) Danusomhoz Mira pont megfelelő lenne korban. :wink: Larihoz pedig Boti. :D :D
Tényleg álomszép kislányok! :)

Hajny
Reméljük tényleg semmi baja Annának.

Seriff
Hanna is gyönyörű a képen amit felraktál. :) :)
Köszi kérdésed, az utat leszámítva nagyon jól éreztük magunkat.
(8 felnőtt, 7 gyerek, 1 pocaklakó :D )...volt ám hangzavar amerre jártunk :D
A táj lenyűgöző volt. :) Annyi szín... :) Néha úgy éreztük magunkat, mintha meseerdőben járnánk... :)

Csak ízelítőül :wink:
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
nana09

Nana,
de szép helyen voltatok!!!! És Boti is nagyon édi!
Az út így tényleg gáz lehetett. Én is hálát adok az égnek, hogy naponta tesszük meg a Lajosmizse-Bp utat autópályán, és még nem történt semmi, na meg persze nem is fog :D

Thymi,
köszi kérdésed, már lassan számon sem tudom tartani, mennyi gyógyszert szedek. PCO-ra egyet, ezt majd csökkenteni kell, meg elhagyni, ha terhes leszek (más vélemények szerint akkor is szedni kell, úgyhogy tök jó), aztán szedek pajzsmirigy hormonpótlást az autoimmun betegség miatt, és még most Clostit is, hogy tutira legyen peteérésem. Attól meg úgy szédülök, mint állat, szóval még szerencse, hogy a héten minden nap tudtam a férjemmel Pestre jönni, nem kellett vezetnem.

Lili,
tudod mi gázabb még a szülési fájdalomnál is? A vesegörcs. Szerintem fölözi a szülést :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok

Nana! mikor írtad rögötön bevillant a karambol(sajnálom, hogy pont akkkoriban volt) Ezeka színek szuperek, de én a tavaszt akkor is jibban szeretem 8) Hol voltatok, Szilvás kisvasút..mi már nagyon mennénk de 3 órás utat nem merek ezekkel a lurkókkal bevállani (de muszály, mert mennem kell temetőbe. Ózdra..sajnos) szállás merre volt mert a szilvásiak vagy nagyan nagyon drágáv, vagy annyira lepukkantnak tűnnek.

Lili Dóra, együtt tervezitek a szülést...nem ugyanaz az orvosotok véletlen...majd egyszerre jönnke a fájások :lol:

Hajni! remélem semmi komoly Annával

már előre félek a du-tól nagy tórára indulunk, babalátogatás nagybevásárlás 2 gyerek+após :roll: és most hóztak megint egyet...de már többet nem kell(remélem)

Segítsetek picit, ugye 8 hónapos kortól lehet jodhurtot és sajtot adni????VAgy várjak még(senki nem allergiás és Levi mindent eddig elfogadott)

G

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

sziasztok :)

Hajny
Remélem Anna nem lett komolyabban beteg ..

Kazi
Az enyémek is nyirják egymást :( :roll: :evil: totál kikészítettek ma ... Délutám eébileg viszi Őket anyós Ágasra holnap reggel megyek értük..

Lina
atya ég mennyi gyógyit kell szedned :( De csak össze jön már az a tesó :)

nana
csodaszép helyen voltataok :) Helyileg pontossan hol ?
Boti mekkorát nőtt :shock: nagyon ééédes :) Fotót méééég -méééég kérünk :)

dóra +lili :D :D
Aranyossak vagytok hoyg igy hivogatjátok egymást :) Lili neke is nagy volt az orrom a végén :D :D olyan murissan néztem ki :lol:

Kép

Kép

Kép
roz23

Köszi Mindenkinek!

Bogácson voltunk. Bogács-Noszvaj- Eger... erdők... :D
Ja és még egy barlangban is voltunk. Ami nagyon izgire sikerült, mert egy lélekvesztő sziklás "út" :shock: vezetett oda (ami nagyon csúszott. Szegény Danus el is esett :( )

Bepa
Mi egy apartmanházban szálltunk meg. Szép, nagy kert, kis játszótér, kis tó, híd :D ...
Családonként 1-1 apartmanban laktunk. Jó nagy több légterű apartmanok, a miénkhez a fürdőszoba is óriási volt. Teljesen tiszta, modern berendezéssel... 12e/éj.
Kisvasút stb. mi most kihagytuk, 3 éve baba Danival :D voltunk arra.
Tavasz nekem is kedvenc, de amit ott láttam őszt, az tényleg gyönyörűű! :D

Roz
Aranyos vagy, Rakok majd képet (csak nem szeretnék ...) :oops:
Nálunk is ölik egymást :D (de valahogy mégis több időm van, ha Dani is itthon van :roll: )

Lina
Szorítok Nektek! :) de bizti hamar összejön kistesó :) Lili hogy van?

Ez az egyik kedvenc képem. :lol:... "A legnagyobbat akaroooomm!!" :lol:
Kép

KépKép
KépKép
nana09

nana
tök jóóó :) hol szálltatok meg anyuék is most voltak Bogácson a strandon belül van a jurta szállló ott, nagyon klassz volt állítólag :)
Ha egyszer arra jártok megint menjetek át Kácsra ott vannak igazi barlag lakások 3 is nagyon érdekessek és szépek :) bár sajna a abban a fluban több látnivaló nincs . ... Mi mikor Pünkösdkor fent voltunk akkor elmentünk az Attila forásshoz meg síkfúkútra meg ahoz a nagy tóhoz is nagyon kalassz helyek :) Na meg persze kihagyhatatlan sófürdő Szalókon :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Nana, meseszép helyeken jártatok!Tisztára,mintha képeslapok lennének! Boti tényleg milyen nagyot nőtt! :D Kié a pocaklakó? tiétek? :D

Kép
seriff

bocsi látom már hogy hol volt a szállás :D

Kép

Kép

Kép
roz23

Hajny- Anna hogy van? Köhög még? Torka fáj? Melyik bölcsibe is jár? Nálunk skarlát van az oviban...bár tavaly is volt, és csak ketten kaptá el. Reméljük, nincs komoly baj!!!

Lili- Képzeld én már most nagyobbnak látom az orrom! :shock:
Ki fog Zsófira vigyázni, ha mész szülni? Nagyszülők?

nana09-Szépek a képek! Boti édes! Tudja mit akar! :D

Kép
estelle26

Gyönyörűk a képek!!!
Mi nyáron voltunk ott anyukámékkal!!
Gyönyörű a táj!!!
Vendég

Nana:
Köszi ,aranyos vagy! :)
Ha a gyerekek is úgyakarják akkor 25év múlva tarthatunk egy kettős lakodalmat :lol:
Nagyon szép a táj,ahol jártatok!boti pedig csuda aranyos az utolsó képen :wink:

Gabi:
Szerintem mehet a sajt,meg a jogi,ha senki nem alergiás nállatok!

Roz:
Akkor nállatok már nyugi van....azért jó,hogy néha van ki vigyázzon rájuk :) ,tudsz egy picit pihizni!

Dettus????
kazi

Nana, tényleg meseszépek a képek! :) Boti milyen vagyány! :) Ez igen!

Éva, GAbi lesz itthon Zsófival, meg anyukám. Anyós is szeretne jönni, vmikor ő is beugrik hozzájuk.....

Képzeljétek, levágattam a hajamat. Sztem hullani fog megint nagyon, így kapott egy rövid fazont.

Bepa, én 1éves korig várnék a tejtermékekkel.
birolili

Lili:
Kiváncsi vagyok a séródra,rakj képet magadról! :)
kazi

Lili
fotóóóóót !!!! :)

Kazi
áh nincs pihi .. sütök meg pakolom a szekrényket mindjárt ...

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Köszi mindenkinek az érdeklödést,Annának nem volt egész nap láza,köhög csúnyán,és be van rekedve.Nem fájlal semmit sem.

Mennem kelll,még jövök.

Nana
meseszép ez a hely,ééén is akarok menni oda.Csodás színek,na és Boti!Helyes kis krapek,föleg a Bottal Botika! :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Nana,
milyen barlangban voltatok, én is akarok!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nana! 18-kor csak nem tescoztatok, most hogy raktál fel képeket tuti titeket láttalak,csak nagyon Botiztál,és nem akaratam zavarni.Te iylen magas csaj vagy? Nem is tudtam:)Amúgy Bogács, na igen ott volt nyaralónk...És mi is úgy tervezzük ha megyünk Bogácson alszunk onnan már csak 1 óra Ózd ....

....és a temető (nem szeretek oda menni, nem tudom Ti hogy vagytok ezzel)De most már érzem mennem kell!

Lina! ennyi bogyó csak hat valamit:) vesegörcs??mesélj:)

Ma ennyi hulla vagyok, és a baba nagyon cuki, kicsi Ádám, de sajna elég rossz szájízzel jöttem el a látogatóból(na most erről nem a kórház tehet) vannak kicsi családi bajok( itt nem írom le!)Csak kár hogy egy ilyen csodás eseményt mint egy baba születést megrontja a nemistudommiértvagyunkrosszba dolog!mind1..ja és annyit, hihetetlen de van aki nem akar baba-mama szobát mert most pihen...benn..hááát én nem tudom hogy lehet ott pihenni.Hihetetlen!!!juj de sok mindent ki tudnék most írni magamból, de nem lenne jobb attól sem, így nem is írok.

Gabi
bepagabi

bepagabi- Írj csak nyugodtan, mi volt a kórházban? (Nem a családi dologra gondolok)

Lili- szülés után hullott a hajad? Vajon miért? :(

Jó éjt mindenkinek!

Kép
estelle26

Hajni!

Okés,segítek :lol: Nem költözünk,igazából nem fűlt a fogam az 5.-hez nekem sem,meg erre már olyan sokat ráköltöttünk,majd egyszer.Márc.15. közepén volt lakás,meg a Szimferopolon,ott is 5.em. egyikhez sincs túl közel egyik ovi sem,így nem sokra mentem volna,mint itt a Kaszap u. meg a Klapka u.-val.Meg kezdek már itt megnyugodni,főleg ha kész lesz a játszó is a meki mellett,tök jó lesz.

Roz!

Múltkor nem írtam,mi is így vagyunk ám,mint ti,míg mások nyaralnak,kirándulnak,mi festünk tapétázunk,fürdőt csinálunk stb.Meg persze a nyaralásra menő pénzt is ebbe tesszük.
Vendég

Sziasztok,

Visszaértem, hogy írjak is, de bénázik a gép és magától töröl, így több kis részletbe írok regényt. :D

Erszényes,

Gratula a sógornődnek a babához. Jana látta már, mit szólt hozzá?
A pü-t megkaptam továbbítottam is, de nem nyilatkozott a pasi, elméletileg a hétvégén találkozunk, akkor rákérdezek újra.
Gergőnek is volt szívzöreje, meg 2 másik babának is, akikkel együtt voltam rooming-in-be. mikor kell vagy kellett kontrollra mennetek?

Thymi,

Tök jó, hogy kicsi fiad aktívkodik. Az én Lustim sem lusta már, mert ma hajnalban is arra ébredtem, hogy mocorog, tuti átfordult megint, mert teljesen el volt csúszva a pocakom. Gergő nálunk is extra hisztis. Néha húzni-vonni kell az utcán is, ami tök ciki. mindent ő akar eldönteni, mit, mikor hogyan, és ha jön a korlát, nem fogadja el, hanem leül a földre, stb. Néha majd szétrobbanok a dühtől, és csak számolok. Tud nagyon jó fiúként is viselkedni, de olyankor sajna, sokszor akar is vmit. (Tiszta apja)

Roz,

Dokit nem is merem.
Csajos kép nagyon tuti, édesek a lányok együtt. Niki pedig nem semmi csajszi, ennyi idősen, ilyeneket tenni és mondani. nem semmi. Látod-látod, és te mondod néha, hogy nem vagy jó anya, akkor ki az. Te is tudod, a gyerekek a legőszintébbek. Nem semmi a séta, amit megtesztek hazafelé. Én vmiért azt gondoltam, hogy a belváros környékén laktok, talán a bölcsi miatt. Totál azt hittem az egy ugrásra van tőletek.
Jut eszembe, most vki diétázik még vmire, vagy megoldódott az össze kaja probléma?

Adrienn,

A múltkori elmaradt találkozás után, írtam pü-t a számommal, vagy csak akartam? Ha nem tettem meg, hamarosan pótolom, mert itthon voltunk, de nem tudtam átmenni, mert Gergő 9 után ébredt. A védőnő meg nem vette fel a telefont.

Bepa,

Gergő is most "ovasz" már jobban. Őt leginkább azok a könyvek érdeklik, amiben traktorok és járművek vannak, ha képes képes, ha van szöveg hozzá, azokat olvastatja, 5-6szor egymás után. Pöttyös Panni, annyira nem köti le, de az Anna és peti jöhet, meg a Dóra említette Szutyejeves mesekönyv. Nagyon sok keménytáblás könyvünk van, azokból mostanság csak autópálya épül. :)
Képek édesek.

Kazi,

Örülök, hogy találkoztunk, remélem legközelebb már időnk is lesz beszélgetni, bár az inteaktív beszélgetések után nem könnyű megtalálni miről is, mert ismerjük egymást, de kissé mégis idegenek vagyunk még, nem?
Tényleg el vagyok ájulva a lányaidtól. miri olyan volt a kisházban, mint már sokan írták korábban, egy királylány. De Lari sem semmi csajszi. Dec-ben viszek fényképezőgépet is, remélem addigra készen lesz.
Ovi-betegség??? Szerintem ez sokszor elő fog még fordulni. Őszinte leszek, nem tudom, mit csinálnék a helyedben. Ha vmit, nem tudok, eldönteni, meghallgatom jó előre mások véleményét, majd legtöbbször azt teszem, amire legelőször is gondoltam. Most amit már tőled kérdeztem kórházasdin agyalok, időnként. Sokan azt mondják ne jöjjön be hozzám az 5 nap alatt, mert fiú is, meg stb. Én nem hiszem, hogy kibírnám. ha nem is minden nap, de látni szeretném, hisz ő is az enyém is.

Balim,

Esztinek jobbulást! Srácok jól vannak?

Gadevi,

Nagy-nagy gratula.

Csillám,

Üdv itt. A neten is nézelődhetsz, sok jó dolgot lehet találni, néha sokkal olcsóbban, mint itthon.

Moni,

Üdv itt.

Timci,

Atticy még mindig nagyon édes. Jó, hosszú nyaralásra/telelésre mentek párod mikor tud csatlakozni hozzátok?

geli08

Na, elszállt a 2. adag. Pedig azt írta ki bekerült, de hová???

Dóri,

Lassan 7-e, kíváncsi vagyok, Andris mit gondol az időpontokról. Katesz apával lesz, míg a kürházban vagy? Segítség ki lesz neki? Apás szülés lesz?
Katesz édes a vonatokkal és autókkal. Hatalmasat nőtt tavasz óta.
könyvekben nagyon hasonló az ízlésünk. :) Szutyejev most menő, de egy-két lányosabb darabot leszámítva nekünk is ezek a könyveink vannak.

Lili,

Jó volt veletek is találkozni "élőben". Zsófi igazi kis tündér.
Úgy tűnik, veled pedig kismamaként, hasonló dolgokon aggódunk, pedig lehet, hogy nem is kellene rágódni rajtuk. Bejöjjön-e Gergő hozzám vagy csak rosszabb lesz, mert nagyon anyás, és fiú is. Hogy csináljam, hogy ne érezze magát háttérbe szorítva, és hogy nehogy azt érezze, őt nem szeretem. Remélem meg fogom tudni oldani. Eddig, ha nagyobb volt a nyomás rajtam, minden sokkal jobban ment, mintha alig volt mit tennem. Bízom benne, 2 gyerekkel is működni fog ez a dolog.
Én könyveket a www.alexandra.hu -ról szoktam rendelni,mert netes vásárlásnál alapból 25% kedvezmény jár, és 10 ezer fölött ing yen háznoz hozzák. Ha csak 1-2 darab kell, nyugodtan szólj, mostanában fogok én is rendelni a sógornőmmel.

geli08

Bea/Zsolti,

Jó hallani rólatok, és hogy minden rendben van. Csajok nagyon édesek a képeken.

Hajny,

Quelle bolt merre van itt a városban? Sétálós babát szeretne a sógornőm a lányának, de sehol sem találok, azaz az Alföldben volt 1 eddig, de még szétnéznék máshol is, ha van tipped/tek. Akár neten is, de semmit nem ad ki a kereső. Segítséget előre is köszi.
TEsódnak gratula a babához. mikor voltál utoljára? Anna jobban van?
mi nyáron vonatoztunk anyuékhoz, nagyon élvezte Gergő is, bár melyik gyerek nem szereti.

Pille,

kisbaba Orsi :D
Púp elmúlt már?

Judit,

AFP-hez és fiúcskához gratula!!!

Lina,

Tényleg jó nagy a káosz a munkahelyeden. Milyen pihin voltatok, hogy mindketten dolgoztatok közben? Lili jól van? Mi lett a tejterhelés vége? Foltok? A tejtől voltak? Kaphat tejterméket?
Bízom benne, és szorítok, hogy a bogyik minél hamarabb segítsenek, bár lehet a baby arra vár, hogy ledolgozd a 180 napodat. :wink:
Írok pü-t is.

Cukker,

örülök, hogy titeket is megismerhettelek személyesen. Adri nagyon cuki csajszi, és teli energiával. Gergő aznap alig volt kint a kocsiból, sétált egy kicsit és visszaült, hiába mentünk a motorért apához. Féltem is, nehogy beteg legyen, de szerencsére nem betegedett le jobban.

Ser,

ti jól vagytok? Hanna ezek szerint bírja az ovit. Ez szuper. Belerázódtál már a munkás hétköznapokba?

Nana,

Nem semmi hazafelé út volt nektek, de a képek gyönyörűek. Boti valóban hatalmasat nőtt. Te jó ég, nagyon szalad az idő.

Dettus,

merre vagy? Megint nagyon eltűntél, bár tudom, egyre aktívabb manócskink nem sokat engednek netezni.

Nyhk,

Tök jó, hogy működik a lovas terápia és Petra is lovagol? Ez igen. Tetszik neki? Milyen lovon?

Estella,

Igen, itt fogok szülni Kecskeméten. egy darabig agyaltam átmenjek-e Félegyházára, de végülis úgy döntöttem a dokimban bízom, és a többi annyira nem fontos. 2 éve nagy szerencsém volt du. szültem és másnap de. átkerültem baba-mamása, ami viszont másnap úgy megürült, hogy egyedül voltam egész héten. Wc-re, büféba csak akkor mertem elmenni, ha volt látogatóm, mert elhúztem a függönyt és onnan vigyáztak Gergőre. Bízom benne, hogy megint sikerül kifognom egy üres járatot a kórházban, mármint a kórtermekben.

Remélem senki sem maradt ki, fel kell allnom,mert a kicsi lányom nagyon fészkelődik odabent.

Szép napot mindenkinek!!!

geli08

Geli,
szept. 27 óta terheljük Lilit napi két deci tejalapú tápszerrel. Eddig semmi. Foltok most pár napja jöttek, de megint azok a kis szemölcsök, amit a terhelés előtt is voltak. November 23-án megyünk vissza, ha addig nincs semmi, akkor szerintem feloldják.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Éva, elvileg szülés után a hajhullás normális dolog. Nekem 1évig hullott. :shock: Most állt helyre, szép dús a hajam, de tuti hullani fog megint. A fodrászom mondta is, hogy őrült sok kihullott. Rengeteg babahajszálam volt.
birolili

Sziasztok!

Andi vagyok, s csatlakoznék hozzátok. Van egy 25 hónapos kisfiam, Petike, s egy öthetes kislányom Dorka.
Nézegettem a képeket, nagyon édesek a gyerköcök.:-)

Andi
kocsisandrea

Sziasztok!

Kocsisandi
szia,üdv itt köztünk,írjál bátran,föleg magadról és csemetédröl.Mindent tudni szeretnénk! :lol:

Estelle
Anna a Lánchíd utcai bölibe jár,ma egész jól van már.Kicsit be van még rekedve,ennyi.Hálá égnek.

Vese görcsöm nekem is volt,elég rossz.Még az ellenségemnek sem kívánom.Sehogy nem jó,se ülve,se állva,annyira rossz.csak sírtam és dobáltam magam.Na meg hánytam elötte.Ez akkor volt mikor Anna két hónapos volt.Mentöt hívott Endre,kaptam infúziót,majd bevittek a Honvéd kórházba.Találtak egy féllencsényi követ és nem csináltak velem semmi mást,azt mondták igyak minimum 3 liter folyadékot egy nap,sokat ugráljak,de ki tud tejtöl duzzadó mellekkel ugrálni.A lépcsözés és a séta sem segített,azóta is megvan.

Bepa
talán van neked is veseköved?Jaj,naon rossz.

Lili
miért van bedagadva az orrod?A terhesség miatt?

Don
soxor költöztetek?Hát egy párszor már én is,nem akarok többet ha nem muszály! :lol: Bár ha megtalálnánk álmaink kertes házát,esetleg! :)

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajni, igen. :)
GEli kérdezte Hajni, h. hol van itt K.méten Quelle.....én is szeretném tudni. Megmondod? :wink:

Nálam minden előjön a terhesség kapcsán. :D A kezeim akkorák, mint egy férfié, minden reggel szétvakarom őket, lábam zsibbad...... orrom tényleg nagyon nagy, és a keresztcsontom...ha nem pihenek, akkor aztán menni sem bírok. De imádom ahogy mocorog. És sajnálom, h. hamarosan vége már. Kíváncsi vagyok nagyon, hogy mi lesz, főleg az elejére vagyok kíváncsi.
birolili

Birolili:Ha engem láttám volna terhesen!!!
38-as lábam van alapból,de olyan vizes voltam,hogy 42-43-as papucsba fért bele a lábam!!A kezeimről nem is beszélve!!Fújj fel egy gumikesztyűt! :shock: Úgy nézett ki!És ezek a tünetek elétől fogva!Egyszer felteszem azt a képet :D
De imádtam terhes lenni!!!Imádtam a picikémet,hogy bennem van,mozog...Egy pár év múlva(3)megint bevállalom!!!
Geli08:Láttam az auchan-ös újságab 74 cm-es járó babát!Nagyon szép,van a tescóban is!Tényleg szép!!!
Vendég

nem a kórházzal volt baj, a család...

Andi! ödv, merre laktok, mit csináltál szülés előtt? Hol szültél szval mesélj, 5 hetes baba...hogy bírod?

gabi

Gabi
bepagabi

Sziasztok:

A Quelle a Wesselényi-Bocskai u sarkán van(igaz nem engem kérdeztetek)

A hajhullás szülés után azért van,mert a terhesség alatt nemigazán hullik-csak minimális-és ha megszületik a baba akkor a hormonok hatására kihullik a sok-sok szál,amit addig visszatartott a szervezet.elkerülni nem lehet,de amint Lili is írta ami kihullik,helyette sok apró szálacska jön-tehát átmeneti csak az állapot!

Andi:
Üdv itt :)

Geli:
Köszi a lányok nevében is. :) Gergő pedig nagyon helyes kis pasi,pont ilyennek képzeltem :) A sógornőd kislánya is tündéri!
Nem értem mi köze ahhoz,hogy beviszik-e hozzád Gergőt,hogy fiú???Ilyet még nem is hallottam :shock:

Hajni:
Örülök,hogy nincs nagy baj Annával!Mikor vigyem a Barbit?Vigyek még valamit?
kazi

Sziasztok!

Kazi
köszi hogy válaszoltál a kérdésre,a Quelle miatt.
Barbit,hát amikor ráérsz.Jövöhéten szabin vagyok.Bármikor amikor jó neked.Meg egy tálcát amire ráteszem.
Mikorra is kell pontosan?csak hogy ne felejtsem el.

Lili
szerencsére én nem voltam vizes,nem voltam felfújódva terhesség alatt.Most a növérem az infúziótól püffedt be naon,láttam milyen vacak.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Szerencsére én sem vagyok őrült vizes, sőt, ez még nem nevezhető annak..... csak meg van kicsit dagadva lábam, kezem. De szülés után Zsófival nem fértem bele a papucsomba.
birolili

Sziasztok!

Előre is bocsánat... OFF lesz :oops:

Ismertek valakit aki vállal gépírást? (200 oldal kézzel írott szöveget kellene Wordbe beírni)

Előre is köszi

KépKép
KépKép
nana09

Nana
nem kis mennyiség.Mennyi idö alatt kellene megcsinálni?Mikorra kellene?

Lili
remélem nem lesz ilyen vizesedés most.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Nana!
mikorra kell?

Hajny!
Jó hogy újra babázhatsz!
Jól vannak? TEgyél már képet, persze, ha tesód engedi! :wink:

Geli!
Hát valahogy soha nem jön össze a tali!
A számod asszem elküldted, de én tiszta dinka vagyok(szépen fogalmazva) és nem írtam ki :? ! Bocsi!

Lili!
Ha most valamennyire vizes is vagy, szülés után gyorsan kiürül. Gyakran kell pisilni tőle, én utáltam....

Hajhullás!Na igen, sajnos! Gyönyörű hajkorona, ragyogó arcbőr a szülésig! nekem kb 3x annyi hajam volt terhesség alatt, mint most! :cry: Majd megjelennek a pattanások is :?

Lányok!
Olyanok vagytok! minden csajszit lecsaptok az én Levim kezéről!!!! :( :wink:
Asszem máshol kell körülnéznem mostmár........ :lol:

És még valami!
Már adnom kell Levinek tápit estére! Nagyon kevés a tejcsi!
Milyen tejpép van, ami tejallergiásoknak is jó??? Igazából télleg nem vágom, hogy most van e allergiánk, vagy sem. Igazán hasmenés nincs, foltok sincsenek már az arcán, lehet meg kéne próbálnom a rendes tejpépet???

Kép
adrienn021

Sziasztok!

Nana
Én szivesen elvállalom, ha gondolod, megbeszéljük.

Bepagabi
A hunyadiban lakunk, az aluljárónál. Még.:-( Lehet, hogy lassan költöznünk kell. Szülés előtt illetmény számfejtőként dolgoztam, s most februárban diplomáztam, humánerőforrás menedzserként. Szeretnék majd ezen a területen elhelyezkedni, ha sikerül.
Itt Kecskeméten szültem a kisfiamat és a kislányomat is. Szerencsére gyors, s komplikáció mentes volt mind a kettő. A kislányom olyan gyorsan született, hogy Apa majdnem lekéstre.:-) De jó kislány volt, s megvárta, míg megérkezik.
Szerencsére még eddig nem volt túl nagy gond. A kisfiam is remekül viszonyul Dorkához. Ritkán jelentkezik a testvérféltékenység, bár lassan haladunk a dackorszak felé. Néha levágja magát a földre és nagyon sír, pedig nem történt semmi. Dorka pedig egy kicsit hasfájós, de nem nagyon vészes. 3250 gr-mal született, s most 4870 gr. Kis vasgyúró:-)
Lassan ébredezik a kisasszony, úgy néz ki megint éhes:-)

Szép napot Nektek!

Andi
kocsisandrea

Sziasztok!

Adri
egy-két oldallal elörébb már tettem képet Barnusról,de mindjárt teszek megint.

Andi
mennyi idösek a gyerekeid?

képet majd késöbb,mennem kell.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Andi, akkor Te ismered Sógor Beáékat és Kecsónéékat is, ugye? Ők is szoktak ide írni. :)
birolili

Bepa,
megvan végre a járóka, itt van nálunk. Remélem kell még, majd egyeztetünk, hogyan jut el hozzátok.

Timcike,
igaza van Hajninak, nem úgy megy a császár, hogy azt csak úgy kéri az ember lánya (még ha az első csaszi volt, akkor sem). A prof engedélye kell hozzá, nem olyan egyszerű... A harmadik az már igen, ott már nincs más lehetőség. Tudom, átéltem.

Nana,
nagyon szépek a képek!

Geli,
srácok jól vannak, kicsit mndenki bekapta most ezt a hasmenős, hányós vírust, de nem volt vészes szerencsére. Kicsi lányod nevét kitaláltátok már?
balim

Hajny!
Láttam azokat a képeket! De annyit változnak pár nap alatt!!!!:D

Kép
adrienn021

ja! ESTELLE
Roni már a Juhar utcaiba jár, bölcsibe járt csak oda! Bocsi, de nem voltam ezzel kapcsolatban képben! :oops: :oops: :oops:

Kép
adrienn021

Adri
holnap csinálok egy pár új fotót,majd teszek fel.Hízik a kis drágám,és egyre szebb. :lol: :lol:

Miért van az hogy a kisbabák szertnek az apjuk hasán nagyokat aludni?Barnus is szeret.Anna is szeretett annak idején.De mondjuk ez tök jó.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

hajny: Jana is sokat aludt apán, meg rajtam is, annyira jó volt az az időszak... :D :D

Nana: én is szivesen vállalom. A munkám is gépelés volt egész nap...Mennyi idő alatt kéne beírni??
A képek csodásak, nagyon jó volt nektek!! És Boti milyen nagyfiú lett... :shock: :D :D

Ani: üdv itt köztünk! Hova akartok költöznia Hunyadiból? Én is sokat járok arra, a szüleim ott laknak, meg én is ott nőttem fel, lehet h már láttuk is egymást... :wink: :D

Lili, Dóra: azért majd szóljatok ha van valami, minden nap gondolok rátok... hú de izgi!! :wink: :D :D

KépKép
erszényes

Andit akartam írni....bocs :oops: :lol:

KépKép
erszényes

Lili: nekem is borzalmasan hullott a hajam szülés után, olyan rossz volt... meg a bőröm is olyan más lett, előtte tök szép, rózsás volt, sehol egy ragya, most meg állandóan küzdeni kell érte... :roll:

KépKép
erszényes

Adri:
Nagyon boldog születésnapot kívánunk!! :!:
kazi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?