Sziasztok,
Visszaértem, hogy írjak is, de bénázik a gép és magától töröl, így több kis részletbe írok regényt.
Erszényes,
Gratula a sógornődnek a babához. Jana látta már, mit szólt hozzá?
A pü-t megkaptam továbbítottam is, de nem nyilatkozott a pasi, elméletileg a hétvégén találkozunk, akkor rákérdezek újra.
Gergőnek is volt szívzöreje, meg 2 másik babának is, akikkel együtt voltam rooming-in-be. mikor kell vagy kellett kontrollra mennetek?
Thymi,
Tök jó, hogy kicsi fiad aktívkodik. Az én Lustim sem lusta már, mert ma hajnalban is arra ébredtem, hogy mocorog, tuti átfordult megint, mert teljesen el volt csúszva a pocakom. Gergő nálunk is extra hisztis. Néha húzni-vonni kell az utcán is, ami tök ciki. mindent ő akar eldönteni, mit, mikor hogyan, és ha jön a korlát, nem fogadja el, hanem leül a földre, stb. Néha majd szétrobbanok a dühtől, és csak számolok. Tud nagyon jó fiúként is viselkedni, de olyankor sajna, sokszor akar is vmit. (
Tiszta apja)
Roz,
Dokit nem is merem.
Csajos kép nagyon tuti, édesek a lányok együtt. Niki pedig nem semmi csajszi, ennyi idősen, ilyeneket tenni és mondani. nem semmi. Látod-látod, és te mondod néha, hogy nem vagy jó anya, akkor ki az. Te is tudod, a gyerekek a legőszintébbek. Nem semmi a séta, amit megtesztek hazafelé. Én vmiért azt gondoltam, hogy a belváros környékén laktok, talán a bölcsi miatt. Totál azt hittem az egy ugrásra van tőletek.
Jut eszembe, most vki diétázik még vmire, vagy megoldódott az össze kaja probléma?
Adrienn,
A múltkori elmaradt találkozás után, írtam pü-t a számommal, vagy csak akartam? Ha nem tettem meg, hamarosan pótolom, mert itthon voltunk, de nem tudtam átmenni, mert Gergő 9 után ébredt. A védőnő meg nem vette fel a telefont.
Bepa,
Gergő is most "ovasz" már jobban. Őt leginkább azok a könyvek érdeklik, amiben traktorok és járművek vannak, ha képes képes, ha van szöveg hozzá, azokat olvastatja, 5-6szor egymás után. Pöttyös Panni, annyira nem köti le, de az Anna és peti jöhet, meg a Dóra említette Szutyejeves mesekönyv. Nagyon sok keménytáblás könyvünk van, azokból mostanság csak autópálya épül.
Képek édesek.
Kazi,
Örülök, hogy találkoztunk, remélem legközelebb már időnk is lesz beszélgetni, bár az inteaktív beszélgetések után nem könnyű megtalálni miről is, mert ismerjük egymást, de kissé mégis idegenek vagyunk még, nem?
Tényleg el vagyok ájulva a lányaidtól. miri olyan volt a kisházban, mint már sokan írták korábban, egy királylány. De Lari sem semmi csajszi. Dec-ben viszek fényképezőgépet is, remélem addigra készen lesz.
Ovi-betegség??? Szerintem ez sokszor elő fog még fordulni. Őszinte leszek, nem tudom, mit csinálnék a helyedben. Ha vmit, nem tudok, eldönteni, meghallgatom jó előre mások véleményét, majd legtöbbször azt teszem, amire legelőször is gondoltam. Most amit már tőled kérdeztem kórházasdin agyalok, időnként. Sokan azt mondják ne jöjjön be hozzám az 5 nap alatt, mert fiú is, meg stb. Én nem hiszem, hogy kibírnám. ha nem is minden nap, de látni szeretném, hisz ő is az enyém is.
Balim,
Esztinek jobbulást! Srácok jól vannak?
Gadevi,
Nagy-nagy gratula.
Csillám,
Üdv itt. A neten is nézelődhetsz, sok jó dolgot lehet találni, néha sokkal olcsóbban, mint itthon.
Moni,
Üdv itt.
Timci,
Atticy még mindig nagyon édes. Jó, hosszú nyaralásra/telelésre mentek párod mikor tud csatlakozni hozzátok?