Sziasztok!
Kriszta, sztem azért nem mutatja magát a babóci mert kislány és szégyenlős.
Sajnálom hogy a rákszűrés fájdalmas volt. Eddig nekem csak kicsit volt kellemetlen, de csak abba a pillanatba amikor levette a mintát. Nekem is lesz majd rákszűrésem, novemberbe szokták csinálni, most mondta a védőnő hogy az első 12 hétbe nem fogják megcsinálni.
Andi, nagyon szépek voltatok, jók lettek a képek. A Csnk-ba sztem tiszta fejetlenség van. De nem csak ott, szerdán felhívtam a körzeti dokim hogy jövőhétre kérjek időpontot. Azt mondta hétfőn keddre már nics időpontja, mondtam hogy adjon szerdára. Azt nem tudja, majd hívjam fel hétfőn. Ki érti ezt?
Márti, sztem ez a méretezés nem száz százalékos. Ne izgulj! A köv. uh-on biztos megint mást mondanak. A technika még nem tökéletes.
Gabi, nagyon szupi a kiságyatok, sztem nekünk is valami ilyesmi kell majd a jó helykihasználás miatt. Biztos nagyon jó volt a kis rucikat rakosgatni.
Nati, nagyon büszke lehetsz Apára. A házifeladatot pedig gyakoroljátok csak bőszen (ne csak amikor a doki mondja) hisz nagyon jó a léleknek (na meg amúgy is
) Millió drukk!
Judy, 3 napig lesztek benn? Azt hittem ez tovább tart. De azért gondolom örülsz hogy minnél elöbb haza tudtok menni. Biztos sokkal jobb lesz utána Bazsinak is.
Vicuska, nagyon szép a görbéd! Millió drukk!
Holnap javítom a táblit is igérem.
Ma vendégségbe voltunk a szomszédnál, ugy bezabáltam sonkából (nagyon fincsi volt) most majd kipukkanok. Egész este szomjúságról fogok álmodni.
Nagyon aranyos pár, szeretem őket. Sajna úgy érzem a baba téma kicsit kínos náluk. Nem kérdeztem rá, de már régóta próbálkoznak. De hát akarva akaratlanúl is feljön a téma.
Bárcsak tudnék segíteni nekik.
Képzeljétek, már egy pár hete láttam a sparba egy icipici rózsaszín body párt. Akkor még 900 Ft-ra volt leárazva, nézegettem, de mondom áh nem veszem meg, merhát rózsaszín, meghát még olyan kicsi a babánk (ki tudja). Voltunk a héten párommal, gondoltam megnézem ha ott van még megveszem. Meg volt, és ami a legjobb, leárazták kerek 300 Ft-ra!!!! Na nem kellett több megvettem. Nagyon picike (amúgy 56-os méret)
Elveszik a ruhaszáríton. Nagyon eccerű és elég vékonyka anyagból van, de ha kis lurkónk kislány lesz és nyár elején születik, még jó is lehet. Ha fiúnk lesz meg vagy elajándékozom vagy megtartom a második babának. Igazándiból ha nem tudom majd használni semmire (pl. kicsi lesz) akkor is mi lesz? kidobtam 300 ft-ot az ablakon. Nap mint nap megtörténik ez, pl. amikor veszek egy pletykalapot. Olyan jó érzés
A szülésfelkészítőt még nem tudom. Mikor tartják? És miről van szó?
Pusszantás nektek.