Új privát üzeneted érkezett!

Halihó!

Köszönöm mindenkinek a jó kívánságokat! Olyan jó volt olvasni, hogy gondoltatok rám!

Nos, minden jól sikerült szombaton! Jó időnk volt, és nagyon jó hangulat volt a lakodalomban is! A babókánk is jól bírta a megmérettetést!
Képeket majd rakok fel, de ma már dolgozom :cry: !

Majd reagálok mindenkinek külön este! Most megyek!

Kép
tand

Sziasztok,

Megjöttem a védőnőtől. 7 kg eddig, minden rendben van, a vérnyomásom alacsony, a pulzusom viszont magas, már megint 103 volt.
A súlyra azt mondta, hogy lehetőleg már ne hízzak (mintha az olyan marha könnyű lenne), és elkezdett ijesztegetni terhességi toxémiával, meg fehérje lesz a vizeletemben. Szóval marha boldog vagyok. 4-5 hét mulva el kell majd mennem házidokihoz egy EKG -ra.

Nati,

Én is kórházi sorozat függő vagyok, mondjuk a született feleségeket nem szoktam nézni, de a vészhelyzet és grace klinika az jöhet. Kedd este mindig az enyém a tv előtt. :lol:

Holnap reggel 8-ra küldök neked egy kis +++++++++++++++energiát. Nagyon drukkolok. :lol:

Márti,

Tényleg nagyon csini kis pocid van, bár elég sötét lett a kép, majd próbálj meg feltenni egy kicsit világosabbat is. :lol:
Hüvelyi uh-ot általában csak a 12. hétig csinálnak, utána már jól látható a babóca a hasin is.

Ani,

Mit mondott a védőnő??????????????

Szilvi,

Hol vannak a svéd képek.

Lányok,

Ha nem gond tennék fel Danikáról egy képet, most csinálták a suliban. Olyan édes rajta. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Márti, neked már biztos nem lesz hüvelyi Uh, az csak a korai terhesség idelyén szokták használni. örülök hogy sokat mocorog a picuri.

Andi, képeket is kérünk ha lehet. (tudom ilyenkor mindenki ezzel nyaggat)

Judy, nagyon okos szép nagy fiad van, otthon kicserélem a képet a tábliba.

Nati, én is sorozat függő vagyok 8bár ha kihagynék egyet sem dőlne össze a világ) Kedd esténkét ugyanazt csinálom mint te :)

Rólunk is kicsit, volt a védőnő reggel. Nagyon kedves és aranyos volt. Minden oksika csak a vérnyomásom kicsit magas, de az lehetett az izgalomtól is. Édesapámnak van vérnyomásmérője majd kölcsönkérem és ellenörzöm. Most hogy kérdezte a védőnő megmértem magam: 1 kg-ot híztam. Mondta a védőnő hogy nem fog sokat zaklatni, még egyszer kijön a terhesség idején. Utána ha megszületik a baba, meg ha gond van és hívom.
Na kb ennyi, most megyek haza, veszek alapanyagot a kokoszgolyóhoz. Este még benézek
Pusszantás mindenkinek

madiani

Sziasztok!

én Lost-függő vagyok, de szeretem a Vészhelyzetet is meg az X-aktákat is néztem anno, na meg 3. műszak és Barátok közt. Mást nem.
Judy tök helyes kisfiad van!!!az a vigyor....! Ne foglalkozz az ijesztgetéssel. néhány ember ezzel éli ki magát. Anyukám sovány volt a szülés előtt és után is, de 18 kilót hízott velem, aztán le is adta az első 3 héten, szóval...én meg lehet a végén rántok magamra egy 10est, mert most ugye semmi...
Ani hozzánk nem is jön ki a védőnő, tök fölösleges ide kijönni, úgyse ide születik a baba. Bár ő kijöhetne mert tök rendes, olyan mintha nem is védőnő lenne hanem barátnő. :)
Nati, szurkolok folyamatólagosan (sic!) :D
Andi, örülök hogy rendben ment, még1x sok boldogságot! :) kár, hogy nem tudsz pihenni egy picit a nagy eseményre! : :?
Mit gondoltok a terhestornáról?
Vendég

Andi,
munka már ma????????????????? :shock: azt hittem legalább elmentek valahova!!!!!

Judy,
hát ez nagyon aranyos!!!! Könnybe lábadt a szemem, mikor megnéztem!! Azt hittem, csak régen csináltak ilyen könyv előtt ül a gyerkőc képeket... Nagyon édes!! És micsoda szeme van, érte is dögleni fognak a lányok :wink:

Ani,
szerintem is lehetett a vérnyomásod magas az izgalomtól. Végtére is ez volt életed első "éles" védőnős találkozása, ne izgulj emiatt!!!!

Márti,
bár én még nem vagyok babás, de tuti, hogy fogok járni terhestornára vagy jógára vagy valamire, ami a testemet is felkészíti erre a csodavárásra :P

Én már kezdek parázni a holnap reggel miatt... Furi, hogy ez lesz, sose gondoltam volna.. Nagy lépés ez az ember életében, nem is gondoltam volna, hogy ekkora...

Vicuska,
Te hogy érezted magad előtte - utána lelkileg???
Vendég

Nati, ne félj!! Minden oké lesz, ez most megérzés!! :)

küldök egy újabb pocakos képet, ezt tegnap csináltuk. Kép ....
Vendég

Kép még 1
Vendég

Márti,
ezt el se hiszem!!!! pár hete, mikor találkoztunk még szinte alig látszott, most meg már le sem bírnád tagadni :P :P Ez igen, szuper!!! Hihetetlen, hogy pár hét alatt mekkorát nőt!!!! És nem híztál, hát ez meg egyszerűen elképesztőőőőőőőőőőőő!!!!!
Vendég

Kata!
én már 3x szavaztam a srácra :lol:

Judy!
rá se ránts a védőnő dorgáló szavaira :evil: majd ha szoptatsz ledobod secc perc alatt :wink:

Ani!
1 kg?az még semmi :P

Márti!
szép a pocid :lol:

Andi!
kár hogy nem mentetek nászútra :roll: nem is fogtok? :shock:

Nati!
milliónyi drukkocska a holnapi inszemhez!remélem ügyes lesz a dokibácsid és bejuttatja a kis fickókat a jó pihe-puha megágyazott méhedbe :P :P :P

Én csak annyit érzek,hogy hányingerem van ezektől a sz.r utrogestan golyóktól.Én csak úgy hívom őket,hogy "babagyöngyök" :lol:

Na pá!
Vendég

Megint csak bekukk....

Vicuska, köszi a szavazatokat!! Nagyon kell neki, mert rástartoltak a helyére!!! Úgyhogy én is nyomom neki rendesen!!

Márti, már egész szép nagy a pocid!! Nem tudom, nekem mekkora volt 17 hetesen!!? :roll:

Judy, aranyos a kisfiad, aki már nem is olyan kicsi.... Mikor leszünk mi majd ilyen helyzetben..... :roll:

Nati, nagyon-nagyon drukkolok holnapra!!!!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

:oops: :) köszikösziköszi!!! :D most nagyon belejöttem a fotózásba, csináltam még párat és elküldözgettem ritkán látott ismerősöknek is...:)
Vendég

Sziasztok!

Kész vannak a kókuszgolyók, nagyon fincsi lett, de legközelebb kisebbeket fogok gyártani. :)

Vicuska, hányingered van? De azért megéri ugye? Kitartás!!! Babagyöngy, ez nagyon teccik!

Nati holnapra millió drukk!!!!

Kata, szavazok amikor tudok, de látom szoros lesz a helyzet.

Csajok, a szülésfelkészítő tanfoyamon miről van szó? Érdemes menni?

Gabi, Alexa, Vikike, Szilvi jelentkezzetek!!!!!

madiani

Sziasztok!

Gyors bejelentkezés..Most jöttünk meg a dokitól és találkoztam Gabival is.. :D

Gabi
Ne haragudj hogy rossz kedvem volt de összevesztünk pont mielőtt odaértünk és épp a könnyeimet törölgettem,meg amúgy is olyan ideges voltam mert nem éreztem mozogni a picit és a frász kerülgetett..persze semmi komoly nem volt apával sem és miután megjöttél már jobb is lett kedvem!Nagyon aranyos vagy,és azt akartam még mondani hogy szebb vagy mint a képeken!
Örülök hogy taliztunk!Ez a wc-s sztori felejthetetlen volt..aranyos a tesód is meg a párod is..
Ja és 22-én 18.20ra kell mennünk!

A picur nem mutatta meg magát végig törökülésben volt...mondta is a párom hogy ő nem is remélte hogy megmutatja magát...volt rákszűrés is húú az eléggé megkínzós volt..
Lőttek is a ma esti légyottnak :oops: :D :D

Szép álmokat mindenkinek!
Vendég

NATI!!!!!!!!!!!!

drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk+++++++++++++++++ :P :P :P :P
Vendég

Jó reggelt,

Nati,

Drukk mára++++++++++++++++++++++ :lol: :lol: :lol:

Ma később jövök, mert 10-re megyünk Bazsival az altatóorvoshoz.

Jók legyetek.
Puszi :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jó reggelt,

Nati, megy a drukk ezerrel!!! +++++++++++++++++++++++++
Lehet, hogy már túl is vagy rajta :wink:

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Köszönöm a hiányolást!

Csütörtök óta nem volt netünk,mert az áramszünet miatt(ami állítólag egész Európában volt),elállítódott vmi a gépünkön.

Drukkolok Natinak,hogy minden simán menjen,és ha jól látom,Vicuska ma megy UH-ra!Neki is ++++++!

Szilvi!Örülök,hogy jól sikerült a Svéd út,képeket kérünk!!

Kókuszgolyó!!!!Nyam-nyam!! :D

Andi!SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK!!!

A sorozatokat én is szeretem,nézni szoktam a Született feleségeket,A szökést,House-t,Lostot.Mindegyik tök izgalmas,szerintem.

Márti,szép pocid van,nekem úgy emlékszem még nem volt ekkora ennyi idősen.

Pénteken voltam osztálytalálkozón.Olyan jó volt kimozdulni!!Du. fél 5-kor indultam,és este 11-kor értem haza.A fiúk jól elvoltak,ettek,ittak,játszottak,hintáztak.Izgultam,hogy mi lesz az esti altatásnál,mert Martinka cicin szokott elaludni.Szerencsére nem volt gond,apa betette a kiságyba játékokkal,és fél óra múlva aludt. :D
Vendég

EDA:nekem is ugyanazt mondták ezzel kapcsolatban,amit Judynak.Szomorú,hogy ez van,más kórházakban automatikusan felajánlják,hogy bekötik.Kevés az anesztes orvos,és külön ezért nem alkalmaznak egyet.(Én azt is hallottam,hogy igazából a nagyfőnök miatt nincs,mert Ő a természetes dolgok híve.Persze én utálom,amikor egy férfi olyat mond,hogy ki lehet bírni,nem fáj az annyira!Már ilyet is hallottam ugyanis szülész szájából!!)
Vendég

Sziasztok!

Márti mekkora pocid van már :shock: . Nekem anno ennyi idős terhesen mér alig látszott. Csini kismami vagy :D .

Nati nagyon drukkolok!!!!

Anta szerintem érdemes elmenni szülésfelkészítőre, bár én nem voltam mert lecsúsztam róla. Szokott lenni szülőszoba látogatás is meg sok érdekes dolgot hallhatsz.

Ja Márti, én voltam terhestornán, nagyon tetszett és hasznos lehet mert tanuljátok a légzést is, hogy hogy kell vajúdásnál meg mikor nyomsz. Szal érdekes. Megadom a nőci számát, egyébként gyógytornász. A Csnk-ban szokott lenni és mikor én jártam csak 500ft volt havonta. A szám: 0620/886-3454 és Erikának hívják, a vezetéknevére sajna már nem emlékszem, de nagyon aranyos.

Judy nagyon helyes a kisfiad és gyönyörű szemei vannak :D .

Kata én is fogok szavazni a srácra, meddig lehet? Még nem néztem a linket.

Rólunk annyi, hogy kijött alul Levinek két fogacskája és nem volt sírás :D , egyik nap néztem, hogy mi virít alul és látom ám, hogy két pici fogacska :D , már bele is harapott tegnap a vállamba :roll: . Remélem a többi is ilyen gond nélkül kijön.

Bocsi, hogy nem írtam mindenkinek, de sok puszi és vigyázzatok magatokra. Mennem kell takarítani, tegnap meg vasaltam megint egy csomót, mindig felhalmozom aztán szívok utána :roll: .
Szép napot mindenkinek!

Kép

KépKép
vikike_

Ja ez nem fogacskás kép, még nyáron készült. Próbáltam lefotózni a fogát, de nem hagyta.

Alexa nagyon ügyes kisfiad van!

Na tényleg megyek, mégegyszer puszi mindenkinek!

KépKép
vikike_

Szép jó reggelt mindenkinek!

Nati, megy a drukk! :wink:

Vicuska, kérünk ám beszámolót, hogy mi volt a dokinál!

Judy, egy igazi rosszcsontnak néz ki a fiad a képen! Olyan belevaló kis-srácnak tűnik! :lol:

Márti, meglepően sokat nőtt a pocid az elmúlt három hét alatt! De kimondottan formás!

Vikike, azért ha sikerül elkapnod Levit egy 'fogas' fotóra, rakd ám fel nekünk!

Egy picit magamról: természetesen ráfáztam, mert nem volt ma az ifj. Nagy László főorvos, így nem volt ma genetikai uh. Egyébként direkt rákérdeztem telefonon, hogy mikor rendel, akkor azt mondták, hogy hétfő kivételével minden nap délelőtt, ezzel szemben most azt mondta a csaj, hogy legközelebb hétfőn lesz. Ezen igazodjon ki az ember! :?
Az esküvőről raktam fel egy csomó képet a http://www.picasaweb.google.hu/babanet1 weblapra. Mondjuk ezek még csak azok a képek, amiket a saját gépeinkkel csináltunk!

Ezt most elküldöm, mielőtt elszáll!

Kép
tand

hűűű Andi! De csini voltál, hová tetted a pocakod?? :D Tényleg, szépek vagytok!!!

Ani, én tuti megyek szülésfelkészítőre, bár nem mindenki javasolta a "misztifikálás" miatt, mert állítólag manapság mindenki akkora sót csinál a babázásból, meg hogy a szüls milyen csodálatos, de ugyanakkor jönnek a rémtörténetekkel...szóval a kersztanyám azt mondta, ha ettől el tudok vonatkoztatni, nyugodtam menjek.

Alexa, örülök, hogy visszajöttél!

Krixta, végülis a doki szerint minden rendben ugye? Szóval ne aggódj!! Nincs kedved találkozni? :D

Nati, 1000000000000000 drukk!!!!!

Viki, köszi a számot, fel is hívom mindjárt. Gratula a fogacskákhoz! :)

Csajok, én már arra gyanakszom, hogy elszámoltak! :D Először is: nagyon korán éreztem. Másodszor: 15-16 hetesen Svarci azt mondta, a méhem teteje 1 centivel a köldököm alatt van (azóta már fölé ment 1 picit:)), na meg most amiket írtatok, hogy milyen nagy lettem... :lol: na hát majdcsak kiderül!
Ma reggel egész fent mozgolódott, kb azon az úszógumis területen :D úgy imádok erre ébredni! 8) eszméletlen, mennyire lehet szeretni ezt a még meg sem született apróságot!!!
Vendég

Sziasztok!

Először is Andi tényleg nagyon szép vagy/vagytok..annyira hasonlítasz egy színésznőre de nem jut eszembe a neve..jó nézegetni a képeiteket!

Nati
Én is drukkolok neked!

Judy szerintem is nagyon helyes kisfiad van...sok lány fog érte sírni :)

Vikike
Ez a kép annyira aranyos...hogy lehet így mosolyogni?

Márti
Tényleg csini vagy és gömbölyödik már az a pocak rendesen!
Nekem hatalmas pocim van..annyira fáj a derekam meg a hasam mint egy 70évesnek..
A doki mondta hogy minden okés már nem is aggódom de tegnap olyan rossz érzésem volt..nem lehetett hozzámszólni a picit sem éreztem, a párom meg hazajött hulla fáradtan én meg csak szomorkodtam..nem csoda ha összekaptunk... :oops:
Még jó hogy jött Gabi hatalmas mosollyal aztán már nem is volt durci..nagyon szívesen talizok veled is és bárkivel akinek kedve van hozzá!Örülnék neki nagyon!

Szülés felkészítőre én is megyek bár őszintén szólva egyedül nem sok kedvem van..ráadásul csütörtökönként reggel 9re kell menni a Köfémbe..a párom még véletlenül sem tud velem jönni...de azért elmegyek. :)

A mocorgásokat én is imádom,még akkor is ha néha fáj de sírni tudnék olyan jó érzés..

A sztetoszkóp nem jött meg.. :(

Szép napot nektek!pusssz
Vendég

Amúgy Márti nekem is folyton elszámolták..az eleján a méretei alapján nézik és nekem 2héttel kevesebbet mondtak mindig..de aztán behozza és most már pontosan annyi hetes vagyok a doki szerint is amennyinek kell lennem..próbálok feltenni 2képet a piciről nem tudom sikerül-e:)
Vendég

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1193826259.0179.jpg[/img]

Itt a kezecskéje van ezt muszáj volt megmutatnom nektek :)
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1193826549.8909.jpg[/img] [/img][/url]
Vendég

Krixta!! :D hát de édi!!
Vendég

nincs kedved magadról is feltenni pocakos képet? csak hogy nézhessek méreteket...:)
Vendég

Szerintem is aranyos a kép..ne haragudjatok azt hittem kisebb lesz a mérete..a kezes olyan mintha azt mondaná állj nem nézhettek tovább :D
Próbálok magamról is feltenni nemsoká képet csak nem nagyon találok olyat amin látszik..:)
Vendég

Azt elfelejtettem hogy remélem te is raksz fel nemsoká valami hasonlót a piciről:)
Vendég

Itten vagyon a pockom :oops:

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1193836449.3979.jpg[/img] [/img]
Vendég

Hahó,

Krixta, hogy neked mekkora pocid van :shock: :shock: !!! Hatalmas, én szerintem elbújhatok melletted, pedig 2 héttel idősebb vagyok!! :roll:

csajok ,majd később jövök, most futok tovább. Puszi

Ja, holnap estig lehet szavazni a srácra....... lécci lééccciii.........

Kép

Kép

hoppá

Kata én szavaztam és szavazok is ezerrel:)

Tényleg nagy a pockom de ez azért is van mert az előző babánál nem ment vissza a méhem és így hirtelen kezdett el nőni és könnyebben is tágult vissza..mindenki azt hiszi nemsoká szülök.. :)Fáj is rendesen a derekam meg a hasam alja..

Na mára asszem elég leszek,nemsoká jön a párom haza és megyünk Tescozni (de utálom)...szép estét nektek!Sok puszi
Vendég

Sziasztok!

Bocs,hogy ilyen keveset jövök,de nincs nagyon türelmem itt a gép előtt ülni.

Előszőr is:Vicuska és Nati nagyon-nagyon-nagyon... és még annál is jobban drukkolok Nektek a babóhoz.Remélem nem sokára hozzátok a jó híreket.Szorítok ezerrel!!!

Andi!Nagyon szépek vagytok a képeken és örülök,hogy ilyen jól telt életed egyik legszebb napja!Látszik,hogy jó volt a hangulat.És még nem gratuláltam!Szóval:SOK-SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK!!!

Kriszta!
Örülök,hogy találkoztunk,sajnálom,hogy rossz kedved volt,de a végére azért sikerült felvidulnotok :D
A vécés sztori tényleg jó volt,bár nem hiszem,hogy a tesóm annyira élvezte volna :roll: (Lányok fordítok:tegnap amikor magánrendelésen voltunk a tesóm is meg Krisztáék is+én is a tesóm elment pisilni és beszorult a WC-be :lol: .Már mindenkit mozgosítottak még a doki is kijött mire kb 10 perc után sikerült kiszabadulnia).
Szóval Kriszta,amúgy nagyon szép vagy Te is és tényleg jó nagy pocid van.Ugyanolyan szimpatikus meg kedves vagy,mint amilyennek a képeken látszol és a párod is nagyon kedves!Bocs,hogy én nem mutattam be a férjem egy kicsit én is izgalomba voltam,hogy minden rendben legyen a picurral.Örülök,hogy nálatok minden rendben.És biztos kislány lesz,azért olyan szégyellős.
A vizsgálat során nekem annyit mondott a doki,hogy a méhszáj szép zárt,viszont nagyon lent van a baba feje.Mondta,hogy jó lenne min. 4 hétig még kihúzni.Ezek szerint nagy esélyem van arra,hogy előbb szülök????
Mi nov.27-én 17:30-ra kaptunk időpontot,elöttem lesz még a tesóm.Ekkor lesz az első NST is.
Amúgy én eddig 15 kg-ot híztam,de nem nagyon érdekel,úgy döntöttem nem fogom ezen idegesíteni magam,majd lemegy.

Na pusszantás mindenkinek!
Gabi
Vendég

Kata!

Én is szavaztama srácra igaz eddig még csak 3x,de az is több mint a semmi!

Amúgy az utóbbi napokban,kimostam és kivasaltam az összes babarucit és a helyére pakoltam őket.Talán a hétvégén megcsináljuk a mi hálószobánk álmennyezetét is és akkor jövőhéten a végleges helyére kerülhet a kiságy.Szóval mi egy szobába leszünk a kicsivel,aztán majd ha nagyobb lesz akkor tesszük külön.Egy éves koráig még tuti egy szobába leszünk.A táskámat is összekészítem a héten,már minden megvan amit belerakok.

Puszi:Gabi
Vendég

Szia Gabi!

Úgy vártam hogy írj!!
Mint feljebb írtam nem tudom olvastad-e kérlek ne haragudj rám ha nem voltam rögtön valami kedves,ott pityeregtem magamban meg én is ideges voltam a pici miatt..a párom meg amiatt volt ideges hogy összevesztünk..:)
Örülök hogy minden rendben veletek,én a Kriszinek is mondtam hogy hamarabb fog szülni és veled kapcsban is ilyen érzésem van:)
Én is híztam jó sokat de én is úgy vagyok vele hogy most a baba a legfontosabb és ha megszületik lefog menni az a "pár" plussz..a védőnőm is mondta hogy ne aggódjak emiatt...és te se aggódj...a párom is mondta hogy milyen kis mosolygós vagy...gondoltam hogy nem azért nem mutattad be akedvesed mert nem akartad..majd legközelebb...
Köszönjük a bókokat aranyos vagy...
Nagyon örülök tényleg hogy taliztunk,mi 18.20ra kaptuk az időpontot...akkor pont nem talizunk...bár majd mondom a Csabinak hogy menjünk kicsit korábban hogy elcsípjelek!Vagy a Csnk-ban összefutunk!

Vigyi magatokra!
Pussz

Na lelövöm magam mára tényleg :oops:
Vendég

Kriszta!

Nem haraguttam meg a rosszkedv miatt,én se vagyok mindig jó passzban és nálunk is előfordulnak viták,mint akárhol máshol.Szerintem fogunk talizni,mert az NST,ha jól tudom 20 perc,meg utána még vizsgál is meg kielemzi a NST eredményét,na meg félórás csúszás úgy is lesz.
Amúgy én ilyen kis vigyorgós vagyok,de nem bánom.Ja azt nem is meséltem,hogy a vizsgálat után alig tudtam felhúzni a csizmimet,nyögtem pár percig mire sikerült még a doki is megkérdezte,hogy segítsen-e :D .

Képek a kiságyról: Kép Kép

Puszi:Gabi
Vendég

Sziasztok,
most csak röviden jövök, tiszta kóma vagyok :oops: :shock:

Megvolt az inszem, fél délre végeztünk, a méhszájamon megint nem ment át a 2 mm-es katéter :shock: :shock: , úgyhogy küzdöttünk mindketten a dokival, de azért csak sikerült :P :P :P A kis farkos mákszemcsék a helyükre kerültek és meg itthon az ágyba, este még bele kell húznunk apával és 3 hét múlva teszt :roll: :roll: :roll:

Este még jövök és mindnekinek reagálok!! Köszi csajok a drukkokat!!!!
Vendég

Nati, hajrá!!
Krixta: óóóóriási vagy, biztos büszkén viseled!! :D Persze kérek képet és ha kaptam, felteszem, most csak 12 hetes van, azt inkább már nem.
Gabi, veled is szívesen taliznék, mert még nem ismerlek személyesen. Meg hát a cumi...már ha még aktuális! :)
Vendég

Márti!

A cumi aktuális még,majd megírom mikor megyek legközelebb Fehérvárra(amit még nem tudok),és akkor,ha Neked is jó talizhatunk.

Nati!
Akkor hajrá.Jó munkát estére apával :lol: !Azt hittem ilyenkor pihenni és feküdni kell.
Vendég

Nati!

szuper!!!!túl vagytok rajta,ez a lényeg!katonák a helyükön :lol: :lol: :lol:
este rágyúrtok :D :wink: és már ott is a babó!!!!!!! :P

kapsz vmi gyógyit ??? :roll:

Én voltam UH-on:hát rájöttem,miért fájt tegnap este :oops:
kicsit túlstimuláltak :shock: mind 2 petefészkem teniszlabda nagyságú :roll: :? de szabad folyadék nincs :D
Háááááát.ha ez nem jön össze,biztos ki kell hagyni egy kicsit :evil:
Vendég

Vicuska!
Ha jól értem ez jó hír.
Ettől még lehet eredményes ez az inszem???Remélem igen!!Nagyon szorítok!!
Vendég

Akartam írni:nem jó hír
Vendég

lányok, aki tud angolul: http:/picibaba.youaremighty.com/

:lol:
Vendég

Vendég

No most már kicsit jobb a kedvem... Apával nagyon-nagyon jóóóóó volt a házi feladat :oops: :oops: és így már mindjárt másként érzem magam :P :P :P

Gabi,
igen pihenni kell, de inszem után még javasolt egy spontán együttlét is (annyira spontán, hogy nekünk pontban este 6-kor kellett :wink: ). De egyébként kímélő életmód van (honap süti sütés, takarítás, pénteken vendéghadsereg fogadása :shock: )

Vicuska,
a petefészked szerintem visszamegy normális mértere a ciklus végén és már csak a méhed fog nőni!!! Engem az első hónapbn stimuztak túl, de nem lett bajom tőle!!! Fel a fejjel!!!!
Duphastont kell szednem 2*1-et péntektől a 12. hétig :P :P
S elvileg 3 hét múlva tesztelhetek, 21 nappal inszem után már ki kell hogy mutassa (addig a tüszőrepi és a progi bezavarhat)

Képzeljétek, Apa végig bent volt, mondtam is neki este, hogy ez volt az előpróba, a következő már a szülőszoba lesz. Én nem akartam, hogy most bent legyen de a doki és az asszisztens betessékelte őt, s utána már csak ő maradt velem még fél órát, amíg pihiztem. Nagyon édes volt, de azért fura, ilyen pózban, helyzetben még nem látott. Utána szépen végignézte a kínzószerszámokat is :shock: . Nagyon édes volt :wink:

Andi,
csodaszépek vagytok a képeken!!! Tényleg nem is látszik a pocid!!! Látszik hogy nagyon jó volt a hangulat!!!!

Gabi,
tegnap este már az volt a fejemben, hogy lehet, hogy megszültél, mert nagyon régen jelentkeztél... Ha jön a baba üzensz valakinek???

Krixta,
Neked is nagyon szép pocid van, biztos jól is érzi magát benna a kis lurkó. És hát a képek... tüneményesek!!!!

Kata,
hogy haladsz a szakdolival? Mikorra kell leadnod?

Vikike,
gratula Levi babának a fogacskákhoz. Annyira édes a képeken , hogy nem tudok nem mosolyogni, ha megnézem!!! És köszönöm a mosógépes képet, zseniális!!!!!!

Alexa,
Hogy érezted magad az osztálytalálkozón? Általános vagy közép volt? sokan voltatok? Martin baba hogy van mostanság?

Babás és mesés álmokat nektek én megyek sorozatozni :oops: :shock:
Vendég

Sziasztok,

Voltunk tegnap Bazsival altatóorvosnál. Mindent elmondtak, hogy mi merre, hogy fog zajlani a műtét. Hétfő reggel fekszünk be, és szerdán ha minden jól megy már jöhetünk is haza.
Jó lenne ha már 1 héttel később lenne.

Vikike,

Nagy-nagy gratula a kis fogacskához. Szerencsétek van, hogy nem nyüglődik vele, pedig elég fájdalmas dolog lehet. De ugy látom nagyon stramm kis kölyök. :lol: :lol:

Kata,

A szakdoli miatt jössz kevesebbet????? Hogy állsz vele????

Krixta,

Húúúú, hogy neked mekkora pocid van????? :shock: :shock: Nekem sincs ekkora pedig én idősebb terhes vagyok. Bár ez emberre válogatja. :lol: :lol:

Andi,

Mrgnézegettem a képeket, és nagyon szépek vagytok rajta. És látszik rajtatok, hogy nagyon boldogok vagytok. :lol: :lol:

Nati,

Örülök hogy jól sikerült a házi feladat. :wink: :wink: :wink:
Akkor most már csak várni kell, és nagyon -nagyon szorítani nektek. :lol: :lol:

Gabi,

Nekünk is ilyen kiságyunk volt, de eladtuk sajna. Most már nagyon bánom, mert jól jönne. Én nagyon szerettem, mert nagyon praktikus, hogy a pelenkázórészét le lehet hajtani ha nincs rá szükség, és kis szekrénykének is megfelel. Jó sok mindent bele tudtam pakolni. :lol: :lol:

Vicuska,

Ne aggódj, biztos nem lesz gond még akkor sem ha egy kicsit túlstimuztak. Ebben a hónapban összejön a baby, és már többet nem kell ilyenen agyalnod. :lol: :lol:

A legközelebbi topictalin már mindenki babás lesz. Tényleg mikor is lesz????????????? :lol: :lol:

Szilvi,

Hova tűntél????????????? Mi a helyzet veled?????????
Bizti annyira megtetszett Svédország, hogy visszamentetek. :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szép estét!

Nati!
pihizz sokat és meglesz az a baba!Hűűűűűűűűűű,ki fogod te bírni addig a tesztnapig??? :P :wink: a duphastontól nincs hányingered?

Judy!
de jó!mindjárt túl lesz rajta Bazsi :lol: a kicsik gyorsan felépülnek biztos :P

Andi!
én is megkuksiztam a fotókat,szuperek :D

Krixta!
ezek az UH-os fotók se semmik :D meg a pocid is :wink:

Kata!
azért néha pihenj a nagy szakdoli írásban :shock: :D
a babód is kis tudós lesz 8)

Márti!
megnéztem picibabát :lol:

Gabi!
csini a kiságy :D

enyém hő:

Kép
Vendég

Sziasztok!

Kriszta, sztem azért nem mutatja magát a babóci mert kislány és szégyenlős. :) Sajnálom hogy a rákszűrés fájdalmas volt. Eddig nekem csak kicsit volt kellemetlen, de csak abba a pillanatba amikor levette a mintát. Nekem is lesz majd rákszűrésem, novemberbe szokták csinálni, most mondta a védőnő hogy az első 12 hétbe nem fogják megcsinálni.

Andi, nagyon szépek voltatok, jók lettek a képek. A Csnk-ba sztem tiszta fejetlenség van. De nem csak ott, szerdán felhívtam a körzeti dokim hogy jövőhétre kérjek időpontot. Azt mondta hétfőn keddre már nics időpontja, mondtam hogy adjon szerdára. Azt nem tudja, majd hívjam fel hétfőn. Ki érti ezt?

Márti, sztem ez a méretezés nem száz százalékos. Ne izgulj! A köv. uh-on biztos megint mást mondanak. A technika még nem tökéletes.

Gabi, nagyon szupi a kiságyatok, sztem nekünk is valami ilyesmi kell majd a jó helykihasználás miatt. Biztos nagyon jó volt a kis rucikat rakosgatni. :)

Nati, nagyon büszke lehetsz Apára. A házifeladatot pedig gyakoroljátok csak bőszen (ne csak amikor a doki mondja) hisz nagyon jó a léleknek (na meg amúgy is :)) Millió drukk!

Judy, 3 napig lesztek benn? Azt hittem ez tovább tart. De azért gondolom örülsz hogy minnél elöbb haza tudtok menni. Biztos sokkal jobb lesz utána Bazsinak is.

Vicuska, nagyon szép a görbéd! Millió drukk!

Holnap javítom a táblit is igérem.

Ma vendégségbe voltunk a szomszédnál, ugy bezabáltam sonkából (nagyon fincsi volt) most majd kipukkanok. Egész este szomjúságról fogok álmodni. :) Nagyon aranyos pár, szeretem őket. Sajna úgy érzem a baba téma kicsit kínos náluk. Nem kérdeztem rá, de már régóta próbálkoznak. De hát akarva akaratlanúl is feljön a téma. :( Bárcsak tudnék segíteni nekik.

Képzeljétek, már egy pár hete láttam a sparba egy icipici rózsaszín body párt. Akkor még 900 Ft-ra volt leárazva, nézegettem, de mondom áh nem veszem meg, merhát rózsaszín, meghát még olyan kicsi a babánk (ki tudja). Voltunk a héten párommal, gondoltam megnézem ha ott van még megveszem. Meg volt, és ami a legjobb, leárazták kerek 300 Ft-ra!!!! Na nem kellett több megvettem. Nagyon picike (amúgy 56-os méret) :) Elveszik a ruhaszáríton. Nagyon eccerű és elég vékonyka anyagból van, de ha kis lurkónk kislány lesz és nyár elején születik, még jó is lehet. Ha fiúnk lesz meg vagy elajándékozom vagy megtartom a második babának. Igazándiból ha nem tudom majd használni semmire (pl. kicsi lesz) akkor is mi lesz? kidobtam 300 ft-ot az ablakon. Nap mint nap megtörténik ez, pl. amikor veszek egy pletykalapot. Olyan jó érzés :)

A szülésfelkészítőt még nem tudom. Mikor tartják? És miről van szó?

Pusszantás nektek.

madiani

Halihó!
Kép
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?