Sziasztok!
Monee: Vasárnap kell megjönnie? Akkor korai volt tényleg egy kicsit... Hmm nem is tudom, miért vettem defaultnak az én 12-13 napos luteális fázisomat... Nekem is vasárnap volt a mensi napja és én pénteken teszteltem egy halvány +at. Szóval ne add fel, ez még nem jelent semmit
Egyébként én is úgy álltam hozzá, hogy csont nega lesz, akkor az ember kevésbé csalódik.
Hogy állsz a ragyákkal? Nekem az volt a furcsa, hogy mensi előtt kb. egy héttel szoktak kijönni és akkor meg semmi sem volt... De persze nem mertem hinni benne, csak a lelkem mélyén reméltem
Na, abba hagyom. Hétvégéig hagyd a teszteket a fenébe!
És igen! A nega tesztek monnnyanak le
Zazzy, hát nem vagy öreg, de azért a tinikort is elhagytad már. Mire fel mondta a dokid, hogy szemtelenül fiatal??? Lehet, hogy idősebbek a babával próbálkozó betegei és ahhoz viszonyítva vagy fiatal. Vagy nem tudom, de a vagy az biztos
Hanyadik napon is vagy, hogy duphastont kellett volna írnia dokinak? Lehet ő optimistább, mint Te
Rejo: Jó, hogy van itt valaki köztünk, aki ha kicsit kezdünk "elszállni", akkor visszarángat minket a valóságba! Viszont a fincsi, illatos tea nagyon jó ötlet. Hmmm... Össze is dobtam magamnak egy almás-fahéjas teát.
Babszika: Fő az optimizmus! Januárra akármi is történhet. Reméljük a dokinak lesz igaza.
A bürokrácia is monnyon le!
Kavics: Félidő! Juhéjj... Nem sokára Te jössz
Lafi: Hogy vagytok? Fészkelődik már a csöppség? Nagyon kezdesz már Te is a finisben lenni.
Ha Pogi feltesz majd egy aktuális táblát, akkor megkukkantom, hogy ki jön utánad, mert most sajna nem emlékszem. Pedig van egy pár pocis kismamink...
Kis vékonyka Lona
Babszival fogjatok kezet
Mindketten tök jó eredményeket fogtok januárra produkálni!
Mamint: Hízókúra? Jól hangzik...
Akit kihagytam, ezer bocs. Remélem tudok majd még jönni. Tegnap is szófosásom volt, de persze időm nem, hogy kiéljem magam
Pussza