Új privát üzeneted érkezett!

Zazzy drágám!

Itt ücsörgök és koválygok a neten elérhető információk összevisszaságában, miközben száraz vörösbort kortyolgatok.
Ha ezt megiszom, akkor énekelve elvonulok fogatmosni és lefekszem.

Mamint!
Én biztos vagyok benne, hogy nagyon jól alakul minden a szervezetedben és akár pár kilót fel is szedsz magadra! :D
A többit már meg sem említem! :)
Vendég

Sziasztok!

Monee
Holnap drukkolok...sok-sok +++++++++++++++ küldök

Kavics !!

Én borozok veled :) édes/száraz...milyen???

Csipi
csipi78

Kavics!
Ez jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó! :lol:

Azt hiszem én is elteszem magam holnapra, holnaptól pedig hajrá a 850-es met!!! :D

Jóéjt mindenkinek!!!
zazzy

Norka!

Na tüzeteseben is végigböngéztem. Nekem a struktúra nagyon tetszik! Sokkal könnyebben találok meg dolgokat. A kérdezz-felelek szuper!! Látszik, hogy sokat agyaltatok rajta.
Sajnos weblap szerkesztéshez nem értek... így segíteni sem tudok, max véleményt nyílvánítani.

Lona
lona1

Csipike!
Egri bikavér! Isteni!! Már érzem, hogy tompulok! :lol:
Vendég

ÉN is-ém is én is akarok!!!!!
Bort is meg tompulni is :wink: rám férne!!! de nagyon :(
csipi78

Azt el is felejtettem mondani, hogy ma voltam kontrollon kedvenc T?? dokinknál. A hormon eredményeimet megdicsérte! A cukromra és inzulinomra mondta, hogy a rosszulléttôl megugorhat, bár ennyire nem. Szóval továbbra is 3x500 meforal. Három hónap múlva pedig újra terheléses cukor és inzulin. Ha magas lesz, adimetet( vagy avandametet?) kapok. Szerinte úgy is vékonyka vagyok (atya ég! Évek óta nem mondott ilyet nekem senki!) jobb lesz a másik bogyó, ha ez nem segít tovább. Hát én állok elébe!
Rejo! Félig bejött amirôl értekeztünk a múltkor, csak kaptam még három hónapot.
Még valami: a Mensmentisben ismét mindenki nagyon profi volt! Gratula és csillagos ötös nekik!

Jó éjt!
Lona
lona1

Sziasztok!

Lona! Gondoltam Rád. :)

Én is feltöltődtem Tűű dokinál.
Nekem nem olyan jók a hormonjaim, de azt mondta, h a prolaktin 14-ről 9-re változása már jelzi, h elindult vmi.
Január végéig még 5kg-t kell fogynom és el kéne érni, h a hormonjaim javuljanak. Ha nem, akkor valszeg a hipermagas inzulinomra nem elég a mefi és mást kapok.
Szedem tovább a 3x850mg-ot.
Azt is mondta, h ne aggódjak, amiért az első hónapban volt pé-m és most nem, mert szerinte az 1. hónapban "megörült a szervezetem a mefinek és ünnepelt". De most már csak akkor akar működni, ha elérem a teljesen normális szintet hormonilag.... hát, kicsit el elkámpicsorít, de mindent megteszek, ha végre lesz egy kis nyugalmunk a házban.

A jövő héten talán tudunk burkolni és jön a festő is. :roll: Sajnos, még gázunk és vizünk nincs.... pedig már hónapokkal ezelőtt beadtuk a kérelmeket... ilyen a bürokrácia. De bezzeg villanyszámlát már kellett fizetnem, holott még áramot nem használtunk :evil:

babszika

Most olvastam vissza, h azért jópáran vagyunk, akinek az első hónapok nem a legfényesebben alakultak.
Azért remélem, h januárra már végre alakul vmi jó!!! Irtó jó lenne. Ráadásul, ha minden igaz, elkészült a kerületünkben az uszoda! :) Megyek vmelyik nap és meg is látogatom. Nem ártana egy ksi esti úszás.... a 10 éves versenyúszói multam égeti is a bőrt a pofámon, h ennyire elhanyagolom a sportot :oops:

Legyen szép éjszakátok!!!!
Kép

babszika

Babszika!

Én is gondoltam rád!
Meglátod a hormonjaid addigra rendezôdni fognak!
Mióta is szeded a metet, Három hónapja? Bocs de nem emlékszem.Három hónap után nekem is csak javuló félben voltak.

Remélem minnél hamarabb meg lesz a víz és a gáz! Igazán bosszantó tud lenni a bürokrácia!

Lona
lona1

Sziasztok!

Reggel is hányingerrel ébredtem + a cickóm is jobban fájogálnak és mégis olyan negát pisiltem hogy ihaj! :lol: :lol: :lol:

Ha megjöttek az ingyen tesztek már végre, akkor mindennap pisilhetek, ha meg nem, akkor sztem szombaton lesz a következő. :)

Vasárnap meg mensi... vagy nem. :)
Mellesleg tök nyugodt vagyok. :D

Nem túl gyorsan gyógyuló lányok!

Sok-sok kitartást Nektek!
Lesz ez még így se! :D

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Babszi, azért nem olyan rossz hír ez!

Mamint, örülök, hogy alakulsz szépen!És értettem, amit írtál!

Monee :cry:
Vendég

Monee! :cry:

Figyelj, azért hányinger sok mindentől lehet...(vírus, pszichés, nekem simán a koránkeléstől is szokott, pl. ma reggel is volt, aztán hogy mit vacsiztál, lehet a mettől is...)nem elkeseríteni akarlak, de csak hányinger miatt nem érdemes beleélned magad a terhességbe. és ráadásul leggyakrabban a ahányinger 5-6 hetes korban kezdődik, de nem abban a hónapban, mikor teherbeesel. a hormonszintek akkor még nincsenek olyan magasan, hogy hányingert tudjanak okozni. :(

cickófájás is telejsen normális velejárója egy PÉ-s ciklusnak. ha terhes vagy akkor sokkal jobban érzékenyebb, máshogy fáj, de ha terhes vagy sztem más dolgokból fgosz rájönni, nem hányinger és cicifesz. ha lesz egyáltalán tüneted.

na remélem nem törtelek le, csak nem akarom, hogy csalódj

Lona és akartál még várni 3 hónapot?

Kép

Kép
rejo

ja mamint neked is akartam írni, nagggyon jó lesz az avanda meglásd!! Már alig várom, hogy szedd! :lol:
akkor összességében nagyon jól alakulsz, szuper! :lol:

Kép

Kép
rejo

Rejo!

Nem könyveltem el magamnak hogy én igenis terhes vagyok, más nem lehet.
Most inkább olyan hülye félének érzem magam, hogy higgyek vagy ne higgyek és ha nem babás vagyok, akkor mi bajom van, mert nem tudom megmondani mikor volt utoljára hányingerem. Gyerekkoromban sem emlékszem hogy lett volna, pláne minden következmény nélkül, ilyen huzamos ideig. Elmennék orvoshoz, de valszeg ő is jó nagy hülyének nézne hogy próbálkozós időszakban CSAK hányingerrel meglátogatom... :?
Ő is sztem csak azt tudná mondani, amit most nekem is diktál az eszem, hogy várjak, vasárnap és a menzi nap már nincs olyan messze. Ha megjön, akkor eltépek orvoshoz, vizsgáljon meg, és adjon valami gyógyit rá.
Metet már egy jó ideje csak 850 mg-ot szedek reggel olyan 8 körül, tehát attól biztosan nem lehet. A korai keléstől sem, mert az egy egészen másfajta hányinger, tapasztalatból tudom, dolgoztam éjszakás műszakban.
A cickó fájás azért gyanúska csak, mert nekem eddig mindig a mensi előtt pár nappal kezdett és fájni, most meg kb. 1 héttel a PÉ utántól. És jobban fáj, érzékenyek a bimbók is nagyon. Ki érti ezt?!

Én már nem. :(

Monee

Monee

monee85

Rejo!

Azt még akartam írni, hogy a terhességgel és a teherbe eséssel kapcsolatban kezdek nagyon nem hinni a papír formának. Biztos vannak tipikus esetek, amikor valakinek csak az 5.-6. hét utántól jönnek a rosszullétek. De pl a pécsi topikban is van egy olyan lány, aki szintén az első napoktól kezdődően rosszul volt...

Monee

Monee

monee85

Monee nagyon drukkolok ám neked!

ne figyelgesd magad ennyire, próbálj meg vasárnapig nem a teszetken gondolkodni! :lol: Tudom nehéz, de ne pörgesd fel magad!

Kép

Kép
rejo

persze, de van olyan is, akinek meg egyáltalán nincs hányingere!

ahány nő annyi terhesség és tünet, sőt, egy nőnek a terhességei is különbözőek, ezért nem szabad annyira figyelni másokat!

Kép

Kép
rejo

Mamint, abszolut érthető volt amit írtál. Nekem is pont ezt magyarázta Tűű, és le is rajzolta :lol: . Én is úgy értettem, h a romlás azért van mert erőlködik a szervezetünk, a hormonok próbálják elérni a megfelelő szintet.

Babszika, hajrá mozgás! Lesz itt javulás!

Kép
apple

Rejo!

Hát igen. Csak itt megint nem tudom hogy jó-e az hogy az ember lánya ezer infohoz hozzá juthat a neten keresztül.
Mert az egyik info ezt mondja, a másik azt. Az egyik bizalmat sugároz, meg hogy ez ember hallgasson a szívére, a másik meg teljes elutasítást, mert "az nem lehet" alapon.
És én meg középen állok, mindenki mással együtt és próbálok elevickélni ezekben a napokban. :(

Kicsit szomorú lettem. :( (Nem a Te hibád!)

Monee

Monee

monee85

Monee!

olyan rossz negatívat tesztelni...gondolom nincs most jó kedved. lányok nem tudom jók-e ezek a 10-es tesztek, csak streszeli magát az ember vele......nem a teszt a lényeg...(én domival egyet sem, Johannával egyet teszteltem)de persze ezt nem azért írom, mert mások vagyunk, mindenki máshogy áll hozzá lelkileg, más a lelki túlélő stratégiája...

dolgozol? Igyál egy jóillatú teát!

Kép

Kép
rejo

jajj monee de abszolút úgy érzem az én hibám. ha eddig nem voltál szomorú. meg a 10-es francos érzékeny teszt hibája. mondom én nem jók ezek a tesztek! egyáltalán minek találták fel a teszteket. :lol: :lol:

Kép

Kép
rejo

Monee ha most nem írsz vissza nekem, azt fogom gondolni sírsz valahol, és haragszol rám!

Nagy ölelés!!!

Kép

Kép
rejo

Hmmmm, Zazzy, nem értem mért nem küldött vérvételre a dokid. Nem ártana checkolni mi történik odabenn.

Kép
apple

Jó reggelt!
Na most aztán jól kialudtam magam! Végre! :D

Lányok! Komolyan kérdeztem, hogy van-e ötletetek a 3 doboz 500-as Adimetemmel. Szerintetek Becserélik a patikában?(mintha olvastam volna valamikor, hogy valaki csinált ilyet) És akkor vajon kapok a 3 helyett 1db 850-eset???

És mi a véleményetek erről a 2x850-ről???????????????????????
Vajon több pozitív változás lesz tőle, mint a 3x500-tól???????????
Nekem elég fura.... :?

Monee!
Ebből még bármi lehet, csak NYUGI!!! Tudom, mondani könnyű, de tényleg próbálj elvonatkoztatni! Aztán az elraktározott energiát vedd elő a köv. tesztnél! :wink:
zazzy

Rejo!

Itt vagyok. :)
Nem bőgök, az a szint még nem jött el. :D

Egyébként nem hittem benne hogy + lesz a teszt. Én már csak ilyen vagyok. :) Valszeg majd akkor fogom elhinni hogy terhes vagyok, ha az első dobogó szivecskémet fogom látni az UHn. :)

Jah és tényleg, a tesztek mondjanak le! Illetve nem is, nekünk a nega tesztek mondjanak le!

Monee

Monee

monee85

Apple!
Ne is mondd!Én sem értem. :(
Ráadásul most meg sem említette!Nyáron annyit mondott, hogy felesleges lenne a labor, mert úgyis szarok az eredményeim(szó szerint! :evil: ), mivel nincs mensi.
Most meg soroltam a rakás negatív tünetemet, erre közölte, hogy akkor 2x850 Adimet, és jan. 29!Duphastont se írt, azt mondta, mostmár történni kell valaminek!

Ja!És már 2. alkalommal közölte velem receptírás közben(a születési dátumból), hogy: "Hm...Szemtelenül fiatal!"
Nyáron is ezzel jött!Pedig ő sem öreg ám! És nem szeretném, ha pusztán azért kontárkodna és kísérletezne velem, mert fiatalnak tart! :evil: :evil: :evil:
Egyébként fél év múlva 27 leszek, gyerekvállalás szempontjából szerintem ez nem szemtelenül fiatal kor! :evil:
zazzy

akkor itt tényleg nem marad más, csak reménykedni, h a 2x 850es adimet beindítja a javulást. Hanyadik cn.-on vagy? Nincs vonalzód így nem tudom.

Kép
apple

Rejo! :D

Én nem akartam várni. Úgy mentem oda, hogy tuti másik recepttel jövök el. Mivel a terhelés elött, közben hánytam így nem valós az eredmény. Igazából úgy voltam vele, hogy elfogadom amit ô mond. Én már nem agyalok tovább. Három és fél évig minden nap ezen pörgettem magam, mert éreztem, hogy nem jó irányba megy a dolog.
T?? dokiban megbízom, úgy éreztem abban reménykedik addigra babás leszek. Úgy legyen. Ha meg nem... négy éve akarunk gyereket, még fél év ide vagy oda nem számít,az idô múlását már nem is érzem :lol:
Lona
lona1

Sziasztok!

Monee: Vasárnap kell megjönnie? Akkor korai volt tényleg egy kicsit... Hmm nem is tudom, miért vettem defaultnak az én 12-13 napos luteális fázisomat... Nekem is vasárnap volt a mensi napja és én pénteken teszteltem egy halvány +at. Szóval ne add fel, ez még nem jelent semmit ;)
Egyébként én is úgy álltam hozzá, hogy csont nega lesz, akkor az ember kevésbé csalódik.
Hogy állsz a ragyákkal? Nekem az volt a furcsa, hogy mensi előtt kb. egy héttel szoktak kijönni és akkor meg semmi sem volt... De persze nem mertem hinni benne, csak a lelkem mélyén reméltem :)
Na, abba hagyom. Hétvégéig hagyd a teszteket a fenébe!
És igen! A nega tesztek monnnyanak le :lol:

Zazzy, hát nem vagy öreg, de azért a tinikort is elhagytad már. Mire fel mondta a dokid, hogy szemtelenül fiatal??? Lehet, hogy idősebbek a babával próbálkozó betegei és ahhoz viszonyítva vagy fiatal. Vagy nem tudom, de a vagy az biztos ;)
Hanyadik napon is vagy, hogy duphastont kellett volna írnia dokinak? Lehet ő optimistább, mint Te :)

Rejo: Jó, hogy van itt valaki köztünk, aki ha kicsit kezdünk "elszállni", akkor visszarángat minket a valóságba! Viszont a fincsi, illatos tea nagyon jó ötlet. Hmmm... Össze is dobtam magamnak egy almás-fahéjas teát. ;)

Babszika: Fő az optimizmus! Januárra akármi is történhet. Reméljük a dokinak lesz igaza.
A bürokrácia is monnyon le! ;)

Kavics: Félidő! Juhéjj... Nem sokára Te jössz :)

Lafi: Hogy vagytok? Fészkelődik már a csöppség? Nagyon kezdesz már Te is a finisben lenni.
Ha Pogi feltesz majd egy aktuális táblát, akkor megkukkantom, hogy ki jön utánad, mert most sajna nem emlékszem. Pedig van egy pár pocis kismamink...

Kis vékonyka Lona ;) Babszival fogjatok kezet :) Mindketten tök jó eredményeket fogtok januárra produkálni!

Mamint: Hízókúra? Jól hangzik...

Akit kihagytam, ezer bocs. Remélem tudok majd még jönni. Tegnap is szófosásom volt, de persze időm nem, hogy kiéljem magam :)

Pussza

Kép

Kép
bettica

Apple!
Vonalzóm azért nincs, mert nem nagyon láttam értelmét. Idén eddig 3-szor jött meg, először az utolsó havi diane után, után a2-szer duphastonnal. Ma 20. cn. De mostmár okos vagyok, 40-nél tovább nem várok!
zazzy

Bettica!
Még csak 20.cn. Nem emiatt gondoltam, hogy írnia kellett volna, hanem az eddigi ciklusok(MIK? :evil: ) miatt.
De tudjátok, a házidokimnak hála, duphastonnal el vagyok látva egy jódarabig, úgyhogy most tuti nem várom meg a 70. napot :evil:
zazzy

Zazzy, igen emlékszem a történetre :lol: :lol: , csak azért vigyázat a duphastonnal, mert mint minden hormon, rontja az IR-t.
DE! Nem lesz szükséged rá, jön a spontán menzi. Muszáj lesz neki!

Kép
apple

Először is cikk a PCOS-ról. :wink:

http://www.fn.hu/tech_tudomany/0710/ali ... 175140.php

Bettica!

Most elárulom magam, de tini korom óta eltűntek teljesen a ragyák. Mióta tudom a pcos-t, azóta sem vettem észre hogy több lenne, szinte semennyi sincs. Uh erre nem pályázhatok. :(
Szőrös sem vagyok, sosem voltam az, uh erre sem. Nem is barnáztam sosem, uh arra sem.
Semmire sem nem hagyatkozhatok :cry: :cry:, csak arra hogy szeretném hogy a hányinger, meg a cickók jót jeleznének nekünk.

Zazzy!

Azért dobj egy vonalzót légyszi!
Ha másért nem, azért hogy szép színes legyen a hozzászólásaid alja! :wink:

Monee

Monee

monee85

jajj zazzy most eszembe jutott a történeted, miért vagy ellátva és mennyi duphasztonnal, hangosan felröhögtem! :lol: :lol:

most még adimeted is van plusszba, komolyan lassan nyithatsz egy patikát! :lol:

nem tudsz rátelefonálni a dokidra, elfelejtetted mennyi adagot írt fel, vagy elmosódott az írás recepten, nem emlékszel, 2X850, vagy 3X850 volt rajta? hátha elnézted, elhallottad, vagy ő most 3X850-et fog mondani...de akár azt is mondhatod neki, te gondolkodtál a dolgon, ez alig valamicske emelés, nem gondolod ettől óriási változások lennének, te szeretnél 3x850-et szedni. a doki is ember, lehet vele beszélni! :lol:

én is úgy gondolom, a te esetedben a 3x850 is elkelne, de nem én vagyok az orvosod. ha a 2X nem lesz elég, gondolom úgyis emelni fog. de ez nagyon bosszantó lehet, hogy nem csinál vérévtelt. ha sztk-s doki akkor azért, mert nagyon kevés a kerete valszeg. ezek már csak akkor adnak beutalót, írnak ki vizsgálatot, ha haldoklik az ember.

Lona t?? dokiban én is maximálisan megbízok, igazad van, tudja mit miért csinál. na akkor most hajrá!

Kép

Kép
rejo

monee nekem koraterhes tüneteim: (20 cn-től), mindkét esetben: hajnalban felébredek, hogy pisilni kell mennem, pedig soha amúgy nem csinálok ilyet.
mensi előtt egy héttel már nem szoktam kívánni a kekszet, na ezekben a hónapokban libidóm ilyenkor az egekben...de nagyon feltűnően

cicifesz nuku, hányinger nuku.

Kép

Kép
rejo

Sziasztok Lányok,

Monee: fel a fejjel!!! :wink:

Zazzy: csupa hülye dokival vagy körülvéve?? szegényke!! :cry: még jó, h Te tudod, h miket kell felírniuk, és tudod, h mi a jó neked!

az utolsó munkanap , de jó, és jön 4 nap pihi :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Rejo!

Azért volt ám bennem egy pirinyó csalódás, mert nagyon rádumáltam magam a váltásra. Most programozhatom magam vissza :D
Unokatesómnak voltak a tiédhez hasonló tünetei. Kíváncsi vagyok nálam lesz-e és mi? Anyunak nem igen voltak koraterhes tünetei, mégis már a szerelmeskedés után tudta mi az ábra. Én például augusztus 10-én "készültem" :lol:
Tesómra nyolc évet vártunk, már nem is hitték, hogy lesz. Anyu egybôl mondta apunak: ebbôl lesz a második gyerek. Apu persze hitetlenkedett, talán még ki is röhögte anyut. Erre tessék már 23 éves! Lett volna köztünk még egy gyerekük aki sajnos nem született meg... anyu azt mondta az elejétôl érezte, nem egészséges, sajnos igaznak bizonyult. Néha irígylem a jó megérzéseiért, bár pont ezért hazudni egyáltalán nem lehet neki. Anyukájától örökölte. Unokatesóm lakodalmára összegy?lt a család. Egy másik távolban élô unokatesómról ahogy belépett az ajtón megmondta, hogy terhes. Szegények hebegtek-habogtak még nem akarták elmondani, vagy mert még korainak vélték vagy nem akarták az esküvôrôl elterelni a figyelmet. Pár nap múlva megerôsítették a hírt :D
Nem tudom, hogy lukadtam ki ide... megyek, dolgozok is.

Lona
lona1

Lona: Hát a megérzések azok nálam is néha boszorkányosak. Van 1-2 ügyfél, akik hmmm, hogy is fogalmazzak finoman, problémásak. Van, hogy egy nap felhívnak 4-5x is. A napi 20-30 telefonnál ez nem sok, de nekem elég a csörgő telefon fölé tartanom a kezem és megmondom, hogy ez most melyik problémás emberke :lol:
Otthon a párom azért tart boszorkánynak, mert akárhányszor várjuk, hogy kezdődjön egy film, ha és szólok neki, hogy kapcsoljon át arra a csatornára mert kezdődik, akkor az úgy is van :D
Szegénykém néha nem tud hova tenni :lol:

Hát, Anyukádnak is néha azért elég rossz lehet ez az adottság. Pl. ha rossz dolgot érez meg... Viszont neked akkor nem kell az a terheségi teszt, csak el kell mennetek hozzá és megmondja, hogy sikerült-e vagy sem. Már a teszt előtt :lol:

Kép

Kép
bettica

Kismamik segítsetek!

Normális az, hogy napok óta iszonyatosan fáj a derekam? Néha már a leülés sem segít...
Meg persze elég sokszor fájdogál a hasam oldalt lent, van amikor elég ilyesztő módon. Ezeket is rá lehet fogni a medenceszalagok nyújtódására?

Köszi a válaszokat előre is...

Kép

Kép
bettica

Lona: és nálad mit érez az anyukád? tényleg jobb lehet, mint egy 10es érzékenységű teszt! :lol:

az én anyumnak az unokatesóm 6 éves kislánya ,,varázskővel,, kívánt egy unokát!!
anyu adott a kislánynak egy követ, h ez varázskő. a kislány kérdezte anyutól , h mit szeretne. anyu mondta, h egy olyan kis fajin unokát mint te! erre a kislány mondott egy varázsmondókát és kívánt anyunak egy unokát (még azt is mondta, h mindegy h fiú v lány) és kívánta még, h anyu örökké éljen!! állítólag nagyon édi volt! :lol:

Monee: tök jó a cikk! vajon ki intézte ezt? ezt is Norkáék? szerencsére most már tényleg kezd egyre jobban a köztudatba kerülni a téma, reméljük, h a dokikhoz is eljut!!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok!!!

A tegnapi napom az valami katasztrófa volt!!!
Reggel rendelő a betegpapírért, rohanás haza, átöltözés, teregetés indulás a céghez be, aztán busz és Pest a Söfi a genetikai papírért. Aztán rohanás vissza a buszhoz, és itthon a védőnő.
Volt mázsálás!

Jelentem az elmúlt 7 hétben 70 dekát híztam csak, összesen 2 kg és 20 deka ahol most járok! És én erre olyan nagyon de nagyon de nagyon büszke vagyok! :):):):):):):):):):):) Nagyon büszke vagyok magamra, a fiammal 25 kilót híztam annó!

Estére hulla lettem, eldőltem mint egy zsák.
Mindjárt visszaölvasok!
Vendég

Monee!
Ebben a cikkben az én történetem van........................... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Igen, érdekelne, hogy honnan ered a cik!!!!
Vendég

Most olvasom az elején, hogy Norka za írója a ciknek!!!!
Így már kicsit nyugisabb a dolog.

Olyan hülye vagyok,e gyből rosszra gondoltam! :oops: :oops: :oops:
Vendég

Monácska!

A kolleganőm találta a cikket a neten szörfölés közben. :) Szólt hogy érdekel-e... Gondoltam, persze, mert vagy Norkáék ügyködtek valamit, vagy megint valami barom írt össze-vissza minden hülyeséget.
Én ugyan nem olvastam el, mert amikor a sorok közt felfedeztem a pcos.hu-t, meg Zentai Andit, meg az igaz történeteket, akkor tudtam hogy helyen vagyok. :D

Monee

Monee

monee85

tök érdekes, mert én elolvastam a cikket, de nem vettem észre az írót. volt egy érzésem, h Norkáék eredménye!
reméljük sok doki is elolvassa!!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Naaaaaaaaaaaaaaaaa!

Kérlek, valaki dícsérjen már meg naaaaaaaaaaa! Légyszike!

Most már az sem baj, hogy úgy kellett kizsarolni! :lol:
Vendég

monácska, nadon-nadon ügyes vagy!!! :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok

Most regisztráltam, tegnapelőtt voltam laborban, tegnap nőgyógyásznál, és a látottak-hallottak alapján PCO szindrómám van, bár ezt egyik orvos szájából sem hallottam. Jártam a www.pcos.hu oldalon, és meglepődve tapasztaltam, hogy a tinédzserkortól kísérő tünetekkel nem vagyok egyedül. Tudna valaki Keszthely környékén olyan orvost javasolni, akinek van fogalma erről a betegségről, és nem zárkózik el a metforminos kezeléstől?

Köszi

sunshine
sunshinexyz

Hihihihihihihihihihi

Tücsi köszi!!!! :):):):):):):)
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?