Sziasztok!
Igyekszem írni, mivel Donci még alszik
Ladányi Kata!
Először is neked!!! Hatalmas gratula a kis jövevénnyel, tényleg ne izgulj most a kullancs miatt. Tudod, annyi mindennel lehetne az embert riogatni... És ti mindent megtettetek, tök hamar kiszedtétek a kullancsot, szóval csak nyugi
Henke!
Olyan jó olvasni rólatok
Tök jó, hogy így alakul már a házatok! Van még vizsgád vissza?
Pocakról: nos igen, gyorsabban nő, mint anno Doncival, bár szerintem én nagyobbnak látom, mint a kivülállók. Ők nem döbbenek meg, hanem saccra eltalálják, hogy még 3 hónap van vissza, én meg azt hiszem akkora, hogy magyarázkodnom kell, hogy á, még nem szülök
Rebi!
Nagyon ügyik vagytok
Nem lehet semmi Csenge mellett mindkettőtöknek tanulni.
Cory!
Balu már teljesen meggyógyult? Ti mikor kezdtek el a babónak vásárolgatni? Mi most éppen ott tartunk, hogy júliusban csak kéne már venni egy kiságyat... Ja és nagyon fontolgatom, hogy veszek használtan egy testvér (iker)babakocsit. Ti hogy fogjátok megoldani a közlekedést?
Zsuzsi!
De szép tejfölszőke haja van Dorkának!!! Bár lehet, hogy csak én csodálkozok erre rá, mert már több mint egy éve nem láttalak benneteket
Ügyi vagy, hogy lealkudtad a büntit
Férjed kiengesztelődött valamennyire? Írok ám majd mélt ma délután, ha Donci alszik, oké?
Szila!
Hol lehet megnézni a keresztszemes munkáidat? Kerestem a honlapodon, de ott nem volt
Én mindjárt kész vagyok a tulipános első munkámmal. AZtán kezdem a karácsonyi ajándékokat
Dzsili!
Szegény Napcsi
GYÓGYOKGYÓGYOKGYÓGYOK mennek!!!!
Hogy szedtétek ezt össze? Huzatot kapott vagy valami fertőzés?
Magunkról:
Szóval a 2éjszakás, 3 napos kiruccanásunk nagyon jó volt. Végül nem Tallinba mentünk, mert teltház volt az összes normális hotelben, hanem Turkuba (ez egy zömében svéd város Finno.-ban
, talán a leghíresebb). Donci első nap tök jól elvolt, de második nap már állandóan kérdezte, hogy apa, babi, autó... És itt jöttek a bajok. Nem volt hajlandó elaludni, és a nagyi máshogy nem tudta megnyugtani, csak ha kivette a kiságyból melléfeküdt és együtt aludtak el. Ez a szokásos 8-9 helyett csak fél12-kor sikerült
Reggel fél7-kor már kukorékolt és minket keresett, délután már csak a mi kispárnánkon tudott elaludni, akkor is csak fél órát
Enni nem volt hajlandó... AMikor megjöttünk, le-föl rohangált és azt skandálta, hogy apa-babi és egyikünktől a másikig szaladt, bújt, puszit adott. Azután nem foglalkozott a nagyival, csak mi kellettünk. Miután elment a mama, nem is kereste. Érdekes. Most próbálom visszaszoktatni a kiságyban alvásra, ill. az alvásra, meg arra, hogy bízzon bennünk, attól mert elalszik, nem tűnünk el, ha hív, ott leszünk és segítünk
Szóval ennyi.
Ja a múlt héten 3 rágófoga lett, lehet ez is közrejátszott a nemalvásban... Most 11 fogú Donci
Tegnapelőtt meg egész éjjel hasmenése volt
, minden egyes pukival kijött egy kis adag, naná, hogy akkor, mikor már majdnem elaludt. Szerencsére hajnali 2 után nem volt több, így már aludni is tudtunk. Szóval mostanság egy kicsit zaklatott a napirendünk
De a tegnap este már elég jó volt
, már fél11-kor hajlandó volt elaludni fél órás ordítás után, ja és csak egyszer kelt fel fél3-kor, de magától visszaaludt és még mindig alszik, szóval reménykedem
Amúgy nagyon anyás lett, csak én kellek, mindig és mindenhol, és napjában 100-szor elmondja, hogy babi, hozzámbújik, puszit ad és persze dédelgetni kell folyton. No nem bánom ám
Nos ennyi a mi kis kalandos kiruccanásunk története. Tanulság: többet nem hagyjuk a bébit (később a második manót se
) 3 éves koránál hamarabb senkire. Szerencsére a párom meg az anyósom is belátta.
Puszi: NYuszimanóék 27.