Szép reggelt mindenkinek!
Nagyon örülök, hogy többen is leírjátok a véleményeteket, minél többet olvasom annál biztosabb vagyok dolgokban.
Igazatok van, hogy egy kapcsolatnak ezt el kell bírnia, nincs is semmi baj köztünk, tűzbe menne értem a párom, és már most azt mondja két szerelme van
Olyan édes mikor esténként kenegeti a hasam és beszél a kicsi lányához:)
Sajnos a barátnőmmel fordult elő, hogy szülés közbe a párja leverte a csempét a falról, és azt mondta, hogy amíg él, addig bánni fogja, hogy bent volt a szülésnél. De így belegondolva, nem volt százas a kapcsolatuk, azóta már együtt sincsenek.
A másik eset a párom családjában fordult elő. 17 órás volt a vajúdás, de az igazi okát nem is tudom...de teljesen elfordult, kiábrándult a feleségéből.De így titeket olvasva, belegondoltam, nálunk ez nem fordulhat elő, hiszen imádjuk egymást, és azt mondhatom jobban várta a babát, mint én:) Minden aktus után a lábam a falra került és csípő alá párna:) bár ettől függetlenül elég nehezen jött össze.
Jut eszembe! Terhességi csíkok meddig alakulhatnak ki? Eddig megúsztam, de kicsit félek tőle. Bár ha előjön sem változtat semmin.
Én is vettem már melltartó betétet, este és éjjel a pizsim is és az ágynemű is csupa előtej és nagyon ragad. Melltartó ügyben meg tanácstalan vagyok, hatalmasra nőttek a melleim, bár eddig sem voltak kicsik
Eddig jó volt a C,D kosaras, most meg az E is kicsi
Nem tudjátok merre van nagy választék melltartókból?
Aztán amikor vágnak, lehet azt érezni, vagy nem is arra figyelsz olyankor?
Ha alapítványi szobát szeretnék, azt előre kell jelezni, megbeszélni, vagy ráér szüléskor?
Ekcémával kapcsolatban annyit tudok mondani, hogy van egy 8 éves keresztlányom, (eddig ő volt a mindenem), akinek a fején jöttek ki kis dudorok 10 hónaposan. Mindenfélével halálra ijesztették a hugom, nem segített semmi, még szövetmintát is vettek a fejéből, szegénykén ilyen háló volt én csináltam belőle neki kissapkát
Aztán van a Heim Pálba egy ismerős bőrgyógyászom( nem tudom azóta ott van e még) és ő adott egy oldatot, amivel ecsetelni kellett és ő mondta, hogy ez sima ekcéma... El is múlt egykettőre és vissza sem jött azóta.
Sokáig egy Németországból hozott samponnal mostuk a haját.
Tusi, szivesen hallanék arról a doktornőről többet, azt mondják sokkal előzékenyebbek a nő nőgyógyászok.
Persze, hogy szülés után ki tud venni szabit a párom. Családi vállalkozásban dolgozik, nem lesz gond. De azért ezt sem lehet túlzásba vinni.
Más most nem jut az eszembe!
Egy biztos, szuper anyukák vagytok akik nagyon segítőkészek!
A babáitokról nem is beszélve, akik olyan nagyon édesek
Szép napot mindenkinek
Susy