Új privát üzeneted érkezett!

Én is családi szobában voltam, eleve ez volt tervben. Izgultam is, hogy nem lesz hely.
Egyszerűen nem akartam még egy anyukával, vagy még 6-tal lenni. Megvannak a magam szokásai, hülyeségei...
Nagyon jó volt, hogy apa állandóan ott lehetett, esetleg ott is aludhatott volna, de mi is Csömörön lakunk, így erre nem volt szükség.

Nircee, nagyon cuki Marci, ahogy bújócskázik a nagyival. :)
Vendég

Szép reggelt mindenkinek!

Nagyon örülök, hogy többen is leírjátok a véleményeteket, minél többet olvasom annál biztosabb vagyok dolgokban.
Igazatok van, hogy egy kapcsolatnak ezt el kell bírnia, nincs is semmi baj köztünk, tűzbe menne értem a párom, és már most azt mondja két szerelme van :) Olyan édes mikor esténként kenegeti a hasam és beszél a kicsi lányához:)
Sajnos a barátnőmmel fordult elő, hogy szülés közbe a párja leverte a csempét a falról, és azt mondta, hogy amíg él, addig bánni fogja, hogy bent volt a szülésnél. De így belegondolva, nem volt százas a kapcsolatuk, azóta már együtt sincsenek.
A másik eset a párom családjában fordult elő. 17 órás volt a vajúdás, de az igazi okát nem is tudom...de teljesen elfordult, kiábrándult a feleségéből.De így titeket olvasva, belegondoltam, nálunk ez nem fordulhat elő, hiszen imádjuk egymást, és azt mondhatom jobban várta a babát, mint én:) Minden aktus után a lábam a falra került és csípő alá párna:) bár ettől függetlenül elég nehezen jött össze.
Jut eszembe! Terhességi csíkok meddig alakulhatnak ki? Eddig megúsztam, de kicsit félek tőle. Bár ha előjön sem változtat semmin.

Én is vettem már melltartó betétet, este és éjjel a pizsim is és az ágynemű is csupa előtej és nagyon ragad. Melltartó ügyben meg tanácstalan vagyok, hatalmasra nőttek a melleim, bár eddig sem voltak kicsik :oops:
Eddig jó volt a C,D kosaras, most meg az E is kicsi :oops:
Nem tudjátok merre van nagy választék melltartókból?

Aztán amikor vágnak, lehet azt érezni, vagy nem is arra figyelsz olyankor?

Ha alapítványi szobát szeretnék, azt előre kell jelezni, megbeszélni, vagy ráér szüléskor?

Ekcémával kapcsolatban annyit tudok mondani, hogy van egy 8 éves keresztlányom, (eddig ő volt a mindenem), akinek a fején jöttek ki kis dudorok 10 hónaposan. Mindenfélével halálra ijesztették a hugom, nem segített semmi, még szövetmintát is vettek a fejéből, szegénykén ilyen háló volt én csináltam belőle neki kissapkát :( Aztán van a Heim Pálba egy ismerős bőrgyógyászom( nem tudom azóta ott van e még) és ő adott egy oldatot, amivel ecsetelni kellett és ő mondta, hogy ez sima ekcéma... El is múlt egykettőre és vissza sem jött azóta.
Sokáig egy Németországból hozott samponnal mostuk a haját.

Tusi, szivesen hallanék arról a doktornőről többet, azt mondják sokkal előzékenyebbek a nő nőgyógyászok.

Persze, hogy szülés után ki tud venni szabit a párom. Családi vállalkozásban dolgozik, nem lesz gond. De azért ezt sem lehet túlzásba vinni.

Más most nem jut az eszembe!
Egy biztos, szuper anyukák vagytok akik nagyon segítőkészek!
A babáitokról nem is beszélve, akik olyan nagyon édesek :)

Szép napot mindenkinek

Susy
susytunder

Sziasztok!
Nircee!
Nagyon szép Marci a képeken!!!A bujocskás videó eszméletlen jó!Zsani tátott szájjal végignézte velem!mondta,hogy ott-a-ott-a!Marcira értette és a mamára!Édes ahogy keresi a mamát és teper ezerrel!!!! :wink: :D :lol:

Mano!
Nekem is most jött meg 2 hete a sütifaló kincsesbödön!Írtam is ide be!!Én is akkor tájt adtam fel a kódokat mint te!Engem is felhívtak aznap,hogy hozzák az ajándékot!! :wink: :!:

Susy!
Én Alapítványi szobában voltam 2 ágyasban (szülőszobán dölt el,hogy ott leszek)!De beszélhetsz előre a dokival róla,hogy te ott szeretnél lenni!
VágásNem fogod érezni,mert akkor már teljesen elzsibbatsz+kapsz érzéstelenítőt!!!!Meg nem is arra fogsz figyelni!
Terhességi csíkok!
Sajna ahogy tágúl a bőr úgy alakulhat ki terhességi csík!De lehet,hogy megúszod,ha nem hízól annyit!!! :!:
Melltartó!
Brendon(írtó drága ott),én a Cora-ban vettem!
Apa a szülőszobán!
a férjem nem akart bent lenni akciókor,de a szülésznő rábeszélte,mondván apuka úgy is a fejnél áll és segít a mamának nyomni,így nem is fog semmit látni csak amennyit szeretne!!!!Nem bánta meg a párom,hogy bent maradt,sőt megköszönte!!!!! :!: :wink:Mind a három gyerkőcöt megkönnyezte!!!!!!!
apa szabi!
5 nap jár minden gyerkőc után!!!!!Bármikor kiveheti szülés után az apa,és a munkáltató köteleskiadni!!!!!!!!!!! :!:

Jutta!
Gátseb az érzékeny is lessz még egy jó darabig!!!!Időjárásra is !!!! :!:
Hinta palinta!!!
Kép
Így mászi mindenhova Zsani!!!!!
Kép
Sátorozás Anettel!
Kép
Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
tiop

A vágást én egyik szülésemnél sem éreztem, de van olyan ismerősöm aki igen. Lehet, hogy ezt is orvosa válogatja.

Melltartóból a végén 80F volt a méretem. A Pólusban van egy baba-mama bolt, ott elég sok méretet lehet kapni csak nagyon drága, van ott egy fehérnemű bolt is (Főnicia talán) ott is lehet kapni, és a Brendonban is. Persze ezek a nagy méretek már mindenhol drágák.
Vendég

Sziasztok!

Tiop,
Nagyon jók a képek!:)

Suzy
Én nem éreztem a vágást.:) A varrásnál meg néha-néha apró tűszúrásokat éreztem,akkor felsziszegtem és egyből érzéstelenítőt kaptam,szóval kibírható volt,nem fájt,inkább picit kellemetlen volt... :roll:

Képzeljétek,múltkor írtam,hogy megyek átüttetem a szemöldökömet,mert már ki van kopva.
Sajna lusta voltam elmenni oda,ahol először csináltás,így ide monorra jöttem egy kozmetikushoz.... :evil:
Most esett le a seb,megláttam a végeredményt és azóta is rosszúl vagyok: semmi mást nem kellett volna tennie,csak végig menni a régi vonalon,erre most az egyok oldal végét megvastagította ( bár nem feltűnő,de engem zavar) .
Így most,hogy egyforam legyen,a másik oldalt is vastagítani kell... :twisted: :twisted: :twisted:
Szóval most tök kivagyok!:(

Nirecce,
Annyira édea Mrci!:)
Nekem a bevsásárlós kép nagyon tetszik.:)

Katica,
Merre jártok?

Kép
mano83

Tiop, a sátorozós kép a kedvencem! Ahogy kukkolnak ki a lányok, az haláli. :lol:
Vendég

Suzy: nálunk is apás szülés volt, pedig a férjemnek fehérköpenyes szindrómája (vagy mije) van, a lényeg, hogy ő is rosszul van már egy vérnyomásméréstől is. Mielőtt teherbe estem azt mondta, hogy tutira nem jön be a szülésre, azóta mindenkinek azt mondja, hogy ki ne hagyja, mert a legszebb dolog a világon :lol: annál a résznél mikor mondta a doki, hogy nézze apuka már látszik a haja odament de nem nézett oda. A köldökzsinórt se akarta elvágni, de persze utólag annak is örül, hogy megtette :lol: De ha tényleg nem akar látni semmit akkor a fejednél van és legföljebb nem néz oda csak rád.
Terhességi csíkok: nekem míg terhes voltam nem látszott semmi, de végül lett egy kicsi a köldököm alatt.

Tiop: naggyon édik a csajok!

mennem kell...

murphyke

Kép
murphyke

Susy:
szerintem kend a hasadat meg a derekadat meg a cicidet, én végig kentem. Nem mással, mint Nivea testápolóval. De arra tényleg érdemes vigyázni, hogy ne hízzál sokat és akkor szerintem is megúszod.
Doktornő: nem biztos, hogy előzékenyebb, azért, mert nő. Azért előbb nézd meg személyesen, hogy szimpatikus-e.

Nircee:
nem bírom megnézni a videót, mert tele a tank :), meg az aranyerem fáj :(. Lehet, hogy csinálok egy ülőfürdőt, ha hazaér a drágám. Azt hittem, megúszom, de most kijött. :(

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Terhességi csíkok nekem a Bencénél az utccsó két hétben lett csíkos, addig kenegettem testápolóval és egyik este a párom megkérdezte milyen a hasam :shock: mire én szerinted látom :evil: :wink: Huginál meg már nem is foglalkoztatott a dolog, amúgy sem vagyok egy hiú fajta van a combomon is és 4-5 csíkkal több már nem osztott-szorzott :wink: de te azért kenegessd és ha lehet ne hízzál sokat akkor lehet, hogy megúszod :wink:

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Én is az utolsó 2 hétben lettem csíkos, de nagyon...

Más: volt itt ma a védőnénink, és mondtam, hogy vége a szopinak és tápszert nem iszik a csajszi... nem nagyon örült, de hát ez van. Mondta, hogy azért a tejpépet adjam, meg akkor a tejtermék mehet, aztán 1 éves kortól tej.
Na, és a lényeg: múltkor beszéltük, hogy milyen tejet kell adni elsőnek, és ő is azt mondta, amit én tudtam, hogy teljes tejjel kell kezdeni. (Nagyon javasolta a házi tejet, szóval ezen a téren nagyon egy húron pendülünk - na meg sok másban, aranyos ez az új védőnéni, egy órát beszélgettünk. :) ).
Vendég

Sziasztok!

Költői kérdés: Na, vajon hol lehet most az életem párja? Hát persze, hogy 20 perccel ezelőtt bement az irodába. :evil: :evil: :evil: Asszem komolyan el kell vele beszélgetnem, mert az ajtóban bejelentette, hogy holnap viszont már korán be kell mennie. hát szabadság az ilyen??? Úgy szeretnék végre beolvasni a főnökének, csak az a gond, hogy ez függelemsértés, mivel én is hivatásos vagyok, így nem küldhetek el a búsba egy ezredest. Pedig olyan jól esne. :x

Suzy,
szia!
Nekem a csíkok az első lánykámnál csak az utolsó hónapban jelentkeztek, de nagyon light-osan, most Roninál egy kicsit bedurvultak, de csak az utsó 2 hétre, amikor már tényleg gigászi volt a pocakom. Egyébként nekem egy bőrgyógyász-kozmetológus mondta, hogy teljesen mindegy, mivel kenegeti magát az ember, hogy a 100Ft-os boltban vesz krémet, vagy a legdrágább drogériában tizenezrekért. Ha jók a génjeid, megúszod a zebrásodást, ha meg genetikusan beléd van programozva, kenheted, de előjönnek. Ő inkább a szülés utáni bőrápolást szokta hangsúlyozni, mert azt hajlamosak a kismamák elhanyagolni, mondván a baba mellett nincs idő rá. Mondjuk a hízással tényleg célszerű vigyázni, nem csak szépészeti, hanem egészségi okok miatt is.
Az előtejem Ronival már a 22. héttől volt, bezzeg a tejcsi már elfogyott.... :cry:
Nálunk mindkét csaj császáros volt, Bogival végigcsináltuk az egész mizériát a kitolásig, aztán ott lett gond, és gyorsan műtöttek (de az még nem Kistarcsán volt). De a férjem akkor is végig velem volt a műtőajtóig, sőt, mindkét lányát hamarabb ölelgethette meg, mint én. Roninál készültünk a császárra, már itt Kistarcsán, de még így is bejöhetett a szülőszobára az előkészítés idejére, beöltözött zöldbe, magunkra is hagytak kicsit bennünket, így volt valami szülés előtti feelingje az egésznek. Sőt, ő annyira renitens pasas, hogy már a műtőbe is be akarták engedni, csak hagyja már abba a nyüzsit. :oops: :roll: :lol: Ott fényképezett az ajtóban, kintről befelé villogott az ablakon. :roll: Aztán kivitték neki Veronikát, és ő végigasszisztált mindent amit csinálnak a babákkal. Megnézte a lepényt is, amikor megvizsgálta a doki, hogy tényleg minden része kijött-e, de csak azért nézte meg, mert őt érdekelte, nem kötelező a "vérengzés".
Én a teszvesz-en vettem olcsón, jó kismamamelltartót, meg szülés utánra hasszorítós bugyikat szinte bagóért, akár normál úton szülsz, akár császároznak, nagyon tudom ajánlani, mert a hasad nem lesz rögtön asztallap simaságú, hanem ide-oda fog lifegni. Hülyén és kicsit gusztustalanul hangzik, de így van. Egy nagyon kedves hölgytől vásároltam, ezzel foglalkozik otthonról a kisfia mellől. Ha 3 db vagy több, akármilyen fehérneműt veszel tőle, akkor még postaköltséget se kell fizetni. Kizárólag új, és címkés áruja van, nem használt turis fehérneműk, mint sok más eladónál. Ha gondolod, próbáld ki, én már nem egyszer vásároltam tőle, és sosem csalódtam! Szerintem, ha "extra" méretre van szükséged, az sem okoz gondot, bátran lehet tőle kérdezni.

http://www.teszvesz.hu/my_page.php?uid=3978828

Tiop,
nálunk is így mászott mindenhová Bogi, most is csinálja, csak már durvábban, megint a fűtéscsőről kellett leszednem a konyhában! Mint egy kismajom! :lol:

Megyek, mert fura illatok kezdtek terjengeni... Ráadásul kétféle "aromában"... :? :lol: :lol:

Üdv!
andibab

Az enyim pasim reggel korábban ment, mert még beugrott a járólapokért és a csempékért. Este meg később jön, mert... :cry: :evil:
Még jó, hogy ma jön a húgom és itt lesz vasárnapig. Bár a második nap már Ő is a plafonra tud kergetni a hülyeségeivel, de legalább elbabázik és segít is.
Vendég

Sziasztok,

Susy: Én úgy tudom, hogy az apasági szabadság csak egy bizonyos ideig vehető ki, 2 vagy 3 hónappal a születés utánig. 5 nap szerintem is. Ezek az OEP honlapján le vannak írva, és elég jó volt a keresőjük (idáig), de most meg akartam neked keresni, és nem találom sajna.
Terhességi csíkokról detto ugyanazt hallottam, mint Andibab, érdemes a családod női tagjait megkérdezni, nekik lettek-e, és ha nem, reménykedni :-)

Egy cipőben járunk amúgy, én is még előtte állok a szülésnek! Izgulok is kicsit, persze csak amennyit kell :-) Női dokid van? Nekem is, Kovács Réka. Neked ki? Nem találom visszafelé...

Jutka
jutka78

Susy:
Ja még annyi, hogy Kovács Rékának már van magánrendelője a Stadionoknál, a Kerepesi úton. Azt hiszem egy pénteken voltam ott nála.
Ő nekem azt mondta, hogy betöltött 96 óra után engednek ki a kórházból, azaz 4 nap, én is reménykedem egy hamarabbi hazatérésben :-)
Ha választasz dokit, ő meg is fogja mutatni neked az osztályt. Nekem ezt ajánlotta fel Réka, de még nem volt alkalmam, mert külföldön élünk, és csak decemberben megyek haza. A lányok itt azonban olyan kimerítően leírták, hogy olyan, mintha már láttam volna :-)
A családi szobára (egy ágyas) valami könyvbe fel kell iratkozni, amit a dokidnál kell jelezni, minél hamarabb. Én most iratkoztam be, 27 hetesen. Állítólag ha benn vagy a könyvben, akkor elég nagy eséllyel megkapod a szobát, max egy napot várnod kell, ha tumultus lenne. A könyvbe irottak előnyt élveznek. Most ennyi jut eszembe, amit hozzá tudnék adni a témához...

Csajok, vonalzót hogy kell csinálni?

Üdv,
Jutka[/img]
jutka78

Jutka: sajnos már nem nagyon van jelentősége annak, hogy be vagy-e írva vagy sem, ugyanis ha épp van valaki a családi szobában, nem fogják kidobni. (Mondjuk ha épp várnak ketten, akkor nyilván az élvez előnyt, aki be van írva.)
Én 3 napig vártam BÁRMILYEN szobára, akár 2, akár 1 ágyasra... naponta kétszer mentem a dokimhoz és a nővérpulthoz, hogy szóljanak, ha van valami...

Egyébként meg a 4 nappal úgy számoljatok, hogy bárkinél van 20-30% esélye, hogy császár lesz, az pedig 6-7 napot jelent.
Vendég

Sziasztok!

A rossmannban vettem krémet, amivel kenegetem magam. Eddig még nem jelentkeztek a csíkok, de ahogy mondjátok, hogy az utolsó 2 hétben jöttek ki, leesett az állam. Én azt hittem, ha 7-8 hónapos korig nem jön ki, akkor megúsztam. A hugomnak sajna csíkos lett, szóval családi hajlamot nézve, van rá esélyem. Idáig a 25 hét alatt 5 kg- ot híztam, szerintetek az sok? Igyekszem odafigyelni, egy ideig rá se bírtam nézni az édességre, de mostanába be- be kapok belőle :oops: A méhlepény miatt meg megtiltották a tornát, néha elég elfuseráltan is érzem magam. Elég aktív szoktam lenni, nem akarom elhagyni magam.

Andibab: Köszönöm a tippet melltartó ügyben. Feltétlen utána járok, mert már csak 2 van, amit hordani tudok. Bízom benne ettől nagyobbra nem nőnek. Kicsit tartok attól, hogy nekem sem lesz tejem mire szükség lenne rá, de azért reménykedem. Anyukámnak annyi volt, hogy még egy másik babát is szoptatott. A hugomnak abszolút semmi....szóval majd elválik.

Jutka: Az apasági szabadsággal kapcsolatban, nálunk nem lesz gond, mert ahogy írtam a párom családi vállalkozásban dolgozik a szüleivel. Ha orvoshoz megyünk akkor is teljesen megértőek, és idáig nagyon rugalmasak. Esküvő előtt sem dolgoztak hetekig és a 2 hetes nászút is kiesett. Teljes nyugalommal számíthatok rájuk is, és a páromra is. Sajna az én családom 220 km- re van, így nem tudom rájuk hogyan tudok majd számítani. Bár igazából ha már otthon leszünk attól nem félek, van valamennyi tapasztalatom, sokkal inkább a szülést hagynám ki :), de biztosan megvan annak is a szépsége, csak még nem tapasztaltam.
Még nincs dokim, választás előtt állok, így kerültem ehez a remek csapathoz.
Majdnem egy idősek vagyunk, ha te 27 hetes vagy :) Mikorra várod a babát, és mi lesz? Kisfiú, kislány?
Vonalzót pl. a babafalva. hu- n tudsz csinálni.

Susy
susytunder

Sziasztok,

mi most csak gyorsan beköszönünk egy-két...sok képpel, de olyan édesek....

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
pimpoka

sziasztok!
Mindenkinek köszike a dícséretet!

Pimpo!
Nagyon édesek vagytok!a maszatkás a legjobb!!!!! :lol: :wink:

képeket megigértem a szülőszobáról és a dokiról!Csajok akit nem érdekel görgesse nyugodtan át!!!!!!!! :!: :!: :!: :!:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
A doki bácsi! :wink: :oops:
Kép
szülésznőm(Tasnádiné Erzsike és Erdélyi Zsolt )
Kép

sziasztok!

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok

Mano
Detti azért volt ilyen pici, mert szerintem rosszul lett kiszámolva a terminus. Az én ciklusom nem 28 napos, hanem 33-34 :shock: Ráadásul nem várta meg, drága Szőke Béla oszt.vez. főorvos úr, hogy beinduljon magától a szülésem. Egyszerűen megindították oxitocinos infúzióval, aminek a vége, természetesen császár lett :evil: :evil: :evil: Minimum egy hetet még várhattak volna a kiíráshoz képest, addig meg hízhatott volna a babóm. :twisted:
Ha most tartanék itt, tuti nem engedném az indítást!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Verna
ismerős ez a "ágyra nehéz felmászni, császáros sebbel" helyzet. Mikor én az örzőből kikerültem a gyerekágyas osztályra, elhelyezkedtem nagy kényelmesen az ágyon, hallom ám, hogy szól a hangosbemondó, hogy látogatóm érkezett. Mondanom sem kell, nagggyon örültem :x

Tiop
cukik a lányok, nekem is nagyon tetszik a sátoros kép! :wink:

Nircee
Marcika nagyon aranyos a videókon, a bújócskázósnál, izgultam, nehogy beüsse a korlátba a fejét :D

Pimpoka
Lelle szenzi a képeken, a kajálóson jót nevettem, mondtam, na lesz mit mosni, takarítani. Dehát így tanulnak meg egyedül enne, ezzel jár! :)

Kép
Kép
lédi

Jutka!
Vonalzót ezeken a helyeken tudsz készíteni!
http://www.justmommies.com/tickers/baby_birthday.php
http://image.lafemmebonita.com/cgi-bin/ ... ickers.cgi
http://tickers.families.com/
http://www.bump-and-beyond.com/
http://babafalva.hu/portal/modules.php?name=tickers
http://www.tickercentral.com/result/43
http://lilypie.com/first_birthday.php?r=72064
Valamelyik helyen elkészíted és azt a linket ami úgy kezdődik,hogy
[img]http://www.na azt kel bemásolnod a profilodhoz az alárirásodba!
Kijelölöd a linket és jobb billentyűvel rákatt-másolás majd az aláírás ablakodhoz mész jobb klikk-beillesztés!Remélem sikerűl! :wink:

Kép
Kép
Kép
tiop

*enni

Kép
Kép
lédi

Mano!
Mi volt a dokinál?????????? :roll: :?:

Kép
Kép
Kép
tiop

Tiop
egymást kergetjük! :wink:
amúgy az első képről, arról a szerkezetről az űrhajós kiképzés jut eszembe :lol: :lol:

Kép
Kép
lédi

lédi!
Amikor én megláttam megijedtem tőle!!aztán mikor kipróbáltam még jó,hogy ott volt a párom mert szerintem most is ott űlnék!alig bírtam kikecmeregni belőle! :oops: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
tiop

Tiop
ez jó poén volt!!!!!!!! :D még most is ott ülnél :lol: vicces lenne :roll:

Kép
Kép
lédi

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!
Köszi lányok a dícséretet!

Tiop,
jaj, olyan kis huncut Zsani!!!!! Nekem is a "sátorozós" és a felmászós kép tetszik a legjobban! :lol:

Pimpoka
Lelle is nagyon édes!!! Nem semmi, ahogy eszik! :lol: :lol: :lol:

Gátvágás,
hát, nekem sajnos eléggé fájt, de a doki (nem az enyém, hanem az ügyeletes - az enyém nyomta ki Marcit) épp fájásszünetben vágott, nem sokra emlékszem a szülésből, de arra határozottan, hogy ekkor felvisítottam a fájdalomtól. De ez egyáltalán nem megszokott, általában nem szokták érezni. A varrást annál inkább.

Csíkok,
szerencsére nekem nem lett egy sem, igaz, Marci 3 héttel korábban jött. Pedig az egész combom és a fenekem is csupa csík már 13 éves korom óta, Anyu is tetőtől talpig, de a hasamon megúsztam szerencsére. Én 12 kilót híztam összesen.
Az 5. hónapban az 5 kiló szerintem nagyon jó! Nekem 15 hetet kellett feküdnöm, és még így is csak 12 kiló jött fel rám, ebből 4 az utolsó (nekem a 8.) hónapban. Pedig nagyon paráztam, hogy a sok fekvéstől majd lesz rajtam 30 kiló plusz. Én végig Avent csíkok elleni olajos spray-vel fújtam, mert nekem nem volt szabad simogatni a hasam, és így krémmel sem kenhettem.

Lédi,
én is állandóan attól félek, hogy beveri a fejét, igyekszünk is úgy fordítani a fotelokat, hogy ne férhessen oda, de nem mindig sikerül, és Marci azonnal kiszúrja a réseket. :lol:

Kép
Kép
nircee

Tiop,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én ki sem mertem próbélni, de a másodiknál, ha odakerülök, bizony kipróbálom! Egyébként jó volt?

Kép
Kép
nircee

Jó nektek, hogy ilyen szupi szülőszobán szülthettetek már, leginkább én a kádat próbálnám ki :D De már csak max. a lányom fogja kipróbálni, ha itt fog szülni. Remélem bemehetek majd hozzá, minden vágyam, hogy egyszer bemehessek egy szülésre. :lol: :lol:
Jól elkalandoztam............ :shock: :shock:

Kép
Kép
lédi

Sziasztok!

Szobák: Én Vernával egyszerre szültem, én a másik 6 ágyasban voltam, nekem sajna nem volt olyan szerencsém hogy 2 vagy 1 ágyasba menjek, hát őszintén kínszenvedés volt az 5 nap!!!! Bár az én szobatársaim 1 kivételével nagyon normálisak voltak!

Pimpoka: De baromi jó babakocsitok van!!! És a kiscsaj tündéri!!!!

Ha valakit érdekel a Vaterán van vadi új tanulókutyus 6300.-ért.

Kép
tami2900

Te Tami, én jan. 5-én szültem és a másik hatágyasban voltam, lehet, hogy ismerjük egymást, de nem, mert nem emlékszem Kristóf babára....
Köszi, imádjuk a babakocsinkat, csak 13,5 kg és a harmadikra cipelem minden áldott nap...

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Na ma már nem jövök!evvel a kis idézettel búcsuzom mára tőletek!
Ebben a világban
legalább öt ember van,
aki úgy szeret,
hogy meghalna érted, és legalább
15, aki igazán
szeret
Az egyetlen ok, hogy valaki utál, azt
jelenti, hogy
olyan
szeretne lenni, mint te. Mosolyod azoknak is örömet
szerez, akik
nem
szeretnek.
Minden este gondol rád valaki
elalvás előtt. Valaki
nem
tudna miért élni, ha te nem
lennél.
Különleges vagy és egyéniség
vagy. Valaki, akinek
a
létezését figyelmen kívül hagyod, szeret
téged.
A legnagyobb
hülyeség is, amit csinálsz, jó valamire.
Ha
úgy gondolod, mindenki
hátat fordít, jól nézz körül.
Elsősorban te vagy az,
aki hátat
fordít.
Ha azt gondolod, nincs szerencséd, azért mert nem
kaptad
meg, amit akartál, akkor nem is kapod meg. Ha nem
gondolod,
akkor
Valószínűleg előbb vagy utóbb megkapod.
Emlékezz a
bókokra,
amiket kapsz és felejtsd el a rossz
megjegyzéseket. Mindig
mondd meg az
embereknek, mit érzel irántuk, jobban
Fogod érezni magad,
ha tudni
fogják.
Senki sem érdemli meg a könnyeid és az, aki
megérdemli,
soha
nem fog megsiratni.

sziasztok!

Kép
Kép
Kép
tiop

Tami, Pimpoka: ti szerintem egy helyen voltatok! :) Csak mi ugye 7-én a csaszis őrzőben voltunk, Tamival együtt.
Mindenesetre utána egyikőtökkel sem voltam együtt. Én azzal a lánnyal voltam, Tami, akivel együtt voltunk a csaszis őrzőben éjszaka. Na ő volt az egyetlen normális... na jó, volt még egy-kettő, akivel nem volt különösebb probléma, de volt pár igazán rémes is...
Mindenesetre nem szeretnék többet 6 ágyasba menni... igaz, akkor sem szerettem volna, mégis így alakult. :( Azt tudom, hogy a ti szobátok jobb volt...
Vendég

Ja, és Pimpoka, szerintem mi azért nem találkoztunk, mert mire én megtanultam újra járni ;), addigra te már hazamentél... Tamival utána is találkoztam többször.
(Egyébként Kristófra azért nem emlékszel, mert őt átvitték másik kórházba.)
Vendég

Verna, én mintha láttalak volna, ahogy visszagondolok, hogy írtad, hogy kemping széked volt, nem véletlenül a bal oldali ablak melletti ágyon voltál és a radiátor és ágy között ücsörögtél?

Szeritnem Tami bizti nem volt a mi szobánkban, amikor én ott voltam, mert volt egy félindián-Kármenbabával, egy idősebb csaszis-Ricsivel, negyedik fiát szülő csajszi-Ádámmal, orvos nélküli-Mercédesszel és a Dakaros Csitári feleség-Dorinával, na meg én Lellémmel.

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Pimpoka: igen, az én voltam. :(
És ott volt tudod, a dilis csajszi.... hát tőle szabályosan féltem. :( Legalábbis Lolot féltettem...
Vendég

De akkor hol volt Tami?! :?
Vendég

Tudom, ő abban a sorban középen volt, azt hiszem, folyton mentek hozzá be a látogatók, egyszer én szóltam a nővérnek, hogy szerintem nem túl jó helyen vannak ott. A dilis csajszi megakarta nekem mutatni a gátsebét.

Ja és arra a kisbabára emlékszel akit Antalnak hívtak? Szegényke mindíg ott volt és sírt a megörzőben. Az anyukája egy iszonyat vékony, süni hajú fehérindián volt, nem volt 100-as az tuti. Valami olyan volt, hogy az anyuka cseppet rühes volt, de bejárhatott szoptatni, de nem is volt teje, csak a gyerekhez jöhetett, és többször el akarták lopni a kórházból, mert a kórház nem adta ki. Állítólag az is volt, hogy a varratszedés után a mosdóban azonnal meg is kettyintette az apuci.

Mi a kórházzal szemben lakunk, és ahogy indulunk sétálni átmegyünk a kórházhoz, na ott ugye vannak kismamák dögivel, sajnos napról-napra azt látom, amit el sem mertem hinni, hogy iszonyat sok kismama van, aki cigizik, és hozzáteszem, hogy többségben jómódúak. Egy-egy ilyen látvány annyira fel bír bosszantani.

Lelle most még fürdik, de épp búvárkodik, a víz alá akarja az arcát tenni, hogy lefetyelhessen a vízből, szokott is, de félek kissé, mert Miskolc nem a tiszta csapvízéről híres....

Na megyek, megcsinálom a tápiját.

Kép

Kép

Kép
pimpoka

ú, köszi a vonalzó-tippeket, csinálok egyet magamnak.

családi szoba - a feliratkozást persze én is ugy értettem, ahogy mondtad, Verna, csak nem így írtam le :-) ja, ha van benn valaki, akkor ő előnyben, de ha van más is, akkor listán levő előnyben :-) Ennek ellenére engem biztatott Réka doki, remélem, nem csak a reklám miatt :-/

Susy: igen, én most vagyok 28 hetes, kb én is 5-6 kilót híztam, de nem nagyon tudom, mert nincs mérlegünk. A terhesgondozáson meg néha elfelejtik megmérni :-) Már átálltunk centizni, most 87 centi a hasam.
Január végére várjuk (már nagyon) a babát, kislány lesz :-) Tietek is, ugye?

Hova való vagy amúgy? Én eredetileg Nyíregyházáról számazom, ezért megütötte a fülemet a 220 km :-)

Jutka
jutka78

Henus,
Már majdnem minden új fent van,de nem tudom most tovább tölteni,mert nagyon lassú a teszvesz...majd csak holnap reggelre lesz minden meg,már csak 1-2 dolog nincs feltöltve. :twisted:

Kép
mano83

Mano, megnézem :wink:

Pimpoka, Tami, Verna, nektek aztán van élményetek bőven!!! :) :D
Én szinte senki fia borjával nem találkoztam, nem beszéltem. Nem is láttam mi zajlik más szobákban. Nem is hiányott, csak most lenne min mosolyognom, ha visszagondolok. :D

Pimpoka, Szonja ugyanez. Van hogy eszébe jut, hogy "jééé, ez víz!" és akkor folyton bele akar kortyolni. Nekem ilyenkor mindig eszembe jut az a filmecske amit láttam egyszer a Discovery-n, amikor is ecsetelgették miket tartalmaz egy kád fürdővíz. :roll: :?
na ne tudjátok meg..... :?

Voltunk ma dokinéninél. Szonja megkapta a 15 hónapos oltást, bár még kicsit náthás. De azt mondták ez már nem vészes, nyugodtan megkaphatja. Remélem nem tévednek :shock:

thenus

vonalzó-próba

KépKép
tüccs

hűha, mit is kell bemásolni hogy megjelenjen a vonalzó??? :oops:

KépKép
tüccs

Navégre, sikerült a jó linket bemásolni. :lol:

Üdv a legújabb pocakosnak (Jutka), de aztán el ne tűnjetek ám, mint a többiek az utóbbi hetekből.. :( január már nincs is messze, újra lesz kiért izgulni. Aztán februárban Gigáért is. 8)

Ma zűrös egy napunk volt, megjártuk a kardiológiát és a bőrgyógyászt is. Szerencsére minden ok Dórival. Kezd alkalmazkodni az időátálláshoz is.

Jóéjszakát mindenkinek!

KépKép
tüccs

Mano, küldtem privit!

thenus

Sziasztok!

Üdv az újaknak!
Susy, ha még nem döntöttél orvos ügyben: nekem is Szentágotai a dokim, mint Piroskának. Nagyon kedves, mosolygós, magyarázós - én csak ajánlani tudom Neked. Viszont előny lehet számodra, hogy rendel Gödöllőn és Gyömrőn is. Gödöllőn a Wellness Klinikánál, a Ganz Ábrahám u. 2.-ben, pénteken és szerdán 16-19 óráig, Gyömrőn pedig a Szt. István u. 15-ben, szintén 16-19 óráig. Így délután, este felé akár a párod is át tudna vinni a rendelésre, és ha nincs gond, csak havonta kell menni, az utolsó hónapban pedig már a kórházba NST-re.

Tüccs, remélem hamar összejön a kistesó!

Pimpóka, Lelle milyen nagy már! Nekem a hintázós kép tetszik!
Tiop, nagyon édesek a lányok :lol: Zsani szereti a hintalovat?

Én is teszek fel pár képet:

Tündérkém:
Kép

Talp- és tenyérlenyomat készül:
Kép

"Mérgezzük a gyereket" :oops:
Kép

Punk:
Kép

Kép

Kép

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Szantre, Márt tuti lánynak készült :wink: nagyon bir pózolni :lol:
Szonja imádja a hintalovat, sokszor olyan vakmerő, majd elszáll... :lol:

thenus

MárT= Márk bocsi :oops:

thenus

Kép Nyakában egy egérrel...
Vendég

Pilla, nekünk is van egy külön egér Lellének! Fúú, Te, Laura olyan nagylány! A nézéséből gondolva, elég huncut ő is! Már nemsokára szülinapja lesz!!!

Szantre, hát Márk nem semmi, milyen jó húsban van, jó kis hurkás, és szép sötét szeme van! Felül már magától?

Lelle ma valamiért felkelt 5kor, de már alszik újra, tegnap háromszor aludt és ezért este egy fél órával később fektettük le, lehet nem kellett volna, mert azt vettem észre, hogy ha később fektetem, hamarbb érbred.

Nagyon vacak idő van itt, esik, hideg van, hogy lesz így séta?

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?