Hali!
Zsuzsa!
Azért voltam egy kicsit
Hát igen, mik vannak...
Alig voltam, mert átköltöztünk játszani a Ricsi szobájába, a gép meg a miénkben van, és így nem tudtam irogatni. Meg mostam és próbáltam takarítani de kb. 1 m2-t sikerült tisztává tennem
És még mindig fáj a Ricsi foga, sokat sírt meg nyüszizett, szóval érted
Éés igen, van fontosabb dolog az életünkben:
Encu és Kiskarcsi! Sokat gondoltam ma rájuk aztán pánikoltam egy kicsit hogy már megint mi van hogy nincs de Timcike ismét megnyugtatott
Tesóka!
Remélem az éjjel megszülsz!!!!!!
Nagyon mennek az erők Kiskarcsi focista lábaiba, hogy rúgjon egy nagyot ++++++++++++++++++++++++++++++++
Gabó!
Nagyon jól esett, köszönöm szépen hogy hívtál
Tényleg olyan a pelus mint a libero, egy az egyben
A kövi bébinél majd ha kisebb lesz akkor kipróbáljuk, volt hogy mi is liberoztunk egy ideig a Ricsivel de mára kicsi lett az elnyelőkapacitása
Csilla!
Akkor holnap rajtad a világ szeme, meg Zsuzsán
Ha hazaértetek a dokitól és van energiád, írd meg hogy mi volt!
Niki!
Jó volt ismét megszépülni?
Mit csináltattál a fodrásznál? Új frizkót?
Barbi!
Bár nem engem kérdeztél, én aventos kézi fejővel fejtem. Az elején nehezen ment de a végére úgy belejöttem hogy volt hogy közben elbóbiskoltam és a lábamra folyó tejre ébredtem fel
Nagyon jó baba Vince
tudja, hogy pihennie kell az anyukájának
Egy kicsit megrémítettél ezzel a jobban fájással, nálam is az első két nap volt gáz
legalább lesz megint egy paraok
Zsuzsa!
Remélem reggel jó hírekkel jösz! Neked is +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Csajok! Mára elköszönök, hulla vagyok, lemerített ma a töki
Szép éjszakát és hagyjátok a fenébe azokat odaát, ez az én saram, ne idegesítsétek magatokat ilyeneken!