Új privát üzeneted érkezett!

Bocsi csajok,csak holnap erkeznek haza Encukaek.De hetfon ujra bemennek.Ennyit kaptam sms-be,de hamarosan fiolhivom es tobbet tudok. :wink:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Bocsi csajok,csak holnap erkeznek haza Encukaek.De hetfon ujra bemennek.Ennyit kaptam sms-be,de hamarosan fiolhivom es tobbet tudok. :wink:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Ujra bocs.Szarozik a net. :evil:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Már pont akartam kérdezni, hogy mi van Encuékkal :shock: hogy még nem jött, már kezdtem aggódni ill. örülni is egy kicsit hogy hátha szül :roll:

Timcike!

Pusziljuk Encut! :D
Köszi az infót, nagyon aranyos vagy hogy gondolsz ránk és megosztod velünk a fejleményeket :wink: :D :D

Csilla!

De, jól tudod hogy lezártuk a témát. Ezért ezer bocsánat hogy hozzá fogok fűzni pár mondatot még. Remélem nem gond, ugorjátok át, gondolom már elegetek van belőle... :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Judi-t!

Most ez mire volt jó??? :shock:
A Móni bocsánatot kért!
És ha azt gondolod, hogy közöttünk nincs olyan aki most is próbálkozik (elég régóta!), vagy nem történt velünk is tragédia tévedsz!
Szerintem sokan még írtuk is nektek, hogy szurkolunk!
Így szerintem elég felesleges tovább ragoznod egy félreértést!

Bocsi Móni! :oops:
De már ezt én sem bírtam szó nélkül! :?

Kép
gabriel79

Szia Judy-t!

Nem is tudom hogy hol kezdjem... :roll:

Szóval, Tőled üzenetet nem kaptam az iwiw-en, így Neked válaszolni sem tudhattam. Egyedül Gyugyitól kaptam üzenetet, melyeket bemásoltam szintúgy a válaszaimmal. ÍGy nem kell azokat elmesélnem, elolvashattad szóról szóra.

Először tényleg nem válaszoltam Gyugyinak, fogalmam sem volt hogy kicsoda, és miért is akarja tudni hogy ki vagyok. Ismerőseim között nem szerepelt és időm nem volt nyomozgatni hogy ki is lehet. Aztán elfelejtettem. Majd megint jött tőle a második üzi, amit félreértelmeztem. Azt hittem, hogy azt kérdőjelezi meg hogy miért is írok a babanetre, mikor ő nem ismer, mert csak azok írhatnak itt egymásnak akiket ő is ismer. Egyáltalán nem vágtam hogy mi is az az MMM. Ezért kaptam fel a vizet, hogy mit is képzel magáról mikor nem hiszem hogy mindenki ismeri őt és tényleg bántónak éreztem a hangnemét a levélnek. Utána kezdtem el keresgélni hogy ki is lehet, először megleltem az iwiw-en az MMM-et amit akkor még fogalmam sem volt hogy micsoda, ekkor írtam neki egy újjat, hogy töröltem és végeztem vele. Majd kiváncsiságból megnéztem a babaneten is hogy ki lehet, és akkor esett le hogy mi is az az MMM.
Miután lenyugodtam és átgondoltam az egész szitut, baromi kellemetlenül éreztem magam, hogy tökre félreértettem amit írt és beugattam egy várandós kismamának. Alap esetben nagy ívben tojtam volna az egészre, hisz nem ismerjük egymást, megbántott én visszabántottam. :roll: De gusztustalan kismamát bántani és a fiamnak is példát kéne mutatnom a tetteimmel, így átmentem a topikjába és ország-világ előtt bocsánatot kértem. Ennél többet nem tudok tenni ez ügyben.

Továbbá bár nem tartozik rád, több mint két évig próbálkoztunk hogy terhes legyek. Egyáltalán nem ment egyszerűen, tudom hogy mit élnek át ilyenkor a nők. Szóval nem értem ezen miért akadtál ki, erről senki sem beszélt hogy kinek hogy s mint mennek a ez ügyben a dolgok.

Remélem visszajösz és elolvasod, nem hiszem hogy ezt tovább kéne ragozni mert már tényleg röhelyes.

Ismételten sok sikert kívánok Neked és a topiktársaidnak is, mint már anno írtam is Nekik.

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Komoyan mondom ez hihetetlen mik vannak

.

na de szurkoljunk inkáb Encinek +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
anha

Momi ma se nagyon voltál

::??????
anha

Hali!

Zsuzsa!

Azért voltam egy kicsit :o :D :D
Hát igen, mik vannak... :cry:

Alig voltam, mert átköltöztünk játszani a Ricsi szobájába, a gép meg a miénkben van, és így nem tudtam irogatni. Meg mostam és próbáltam takarítani de kb. 1 m2-t sikerült tisztává tennem :oops: :lol: És még mindig fáj a Ricsi foga, sokat sírt meg nyüszizett, szóval érted :wink:

Éés igen, van fontosabb dolog az életünkben:
Encu és Kiskarcsi! Sokat gondoltam ma rájuk aztán pánikoltam egy kicsit hogy már megint mi van hogy nincs de Timcike ismét megnyugtatott :D :D

Tesóka!

Remélem az éjjel megszülsz!!!!!! :wink: :D Nagyon mennek az erők Kiskarcsi focista lábaiba, hogy rúgjon egy nagyot ++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Gabó!

Nagyon jól esett, köszönöm szépen hogy hívtál :!: :!: :!: :!: :D

Tényleg olyan a pelus mint a libero, egy az egyben :shock: :D :D A kövi bébinél majd ha kisebb lesz akkor kipróbáljuk, volt hogy mi is liberoztunk egy ideig a Ricsivel de mára kicsi lett az elnyelőkapacitása :roll: :lol:

Csilla!

Akkor holnap rajtad a világ szeme, meg Zsuzsán :D :D :D

Ha hazaértetek a dokitól és van energiád, írd meg hogy mi volt! :wink: :D

Niki!

Jó volt ismét megszépülni? :D :D Mit csináltattál a fodrásznál? Új frizkót?

Barbi!

Bár nem engem kérdeztél, én aventos kézi fejővel fejtem. Az elején nehezen ment de a végére úgy belejöttem hogy volt hogy közben elbóbiskoltam és a lábamra folyó tejre ébredtem fel :roll: :D :D

Nagyon jó baba Vince :D tudja, hogy pihennie kell az anyukájának :D

Egy kicsit megrémítettél ezzel a jobban fájással, nálam is az első két nap volt gáz :shock: legalább lesz megint egy paraok :lol:

Zsuzsa!

Remélem reggel jó hírekkel jösz! Neked is +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

Csajok! Mára elköszönök, hulla vagyok, lemerített ma a töki :roll:
Szép éjszakát és hagyjátok a fenébe azokat odaát, ez az én saram, ne idegesítsétek magatokat ilyeneken! :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Szóval mosmán' tudok mindenkihez írni, mert Flóra egésznapi nyüszi után elaludt! :shock:

Barbi!
Örülök, hogy minden rendben veletek!
Gyönyörű Vince!
Pihenjél amikor csak tudsz!
Azért látjátok a csaszis babák mindíg szépek és szerintem sokkal nyugodtabbak is-szerintem. :?
Akármelyik újszülöttre ha ránézek amelyik terészetes úton születik, szóval eléggé megviselt -lásd:Flóra :lol:

Móni!
Mi is köszönjük a vízilovat! :lol:
A hívás pedig természetes hisz felhúztam magam és hát a jelszavunk: Egy mindenkiért, mindenki egyért!!! :wink:

Zsuzsa!
Nagyon szorítok és várom a holnapi gyors jelentésedet!

Csilla!
Már van két üveged! :wink:

Niki!
Igen kérjük a beszámolót, hogy volt-e a fodrásznál újítás!
Vagy más színű lett a hajad?
De ugye nem vágattad rövidre? :shock:

Timci!
Neked köszönjük a híreket Encuról!

Szisz!
Minden rendben?
Gyere sűrűbben!

Encu!
Tudom, hogy ezt most nem olvasod, de azért Szép álmot neked!
Persze nagyon várjuk, hogy gyere!

Mindenkinek szép álmot!

Kép
gabriel79

Nincs mit csajok,ez termeszetes.Vaft fel orat beszeltunk.Ujra ateltem a bennt toltott idot a korhazba,mikor Atticy-val vajudtam.Es megtelt a szemem konnyel.Annyira rossz volt,h.egyedul voltam,dehat voltak meg ott anyucik,csak tudjatok,h.van ez.
Egyebkent minden a legnagyobb rendben van veluk,kiscsavo fojton rugja az anyucijat.Most ujra fejvegube fekudt a draga,azert voltak szornyu fajasai,mert egyvegbe valtoztatja a hejet a gyerek.Az en fiam is detto ilyen volt. :lol: Megkinzott rendesen.
Szoval,minden ok.Csak unja magat szegenykem.Aki teheti hivja fol batran,orulni fog neki,szerintem.Na jo ejt nektek! :wink:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Lányok

TERHES VAGYOK +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :lol: :lol: :lol: :lol:
anha

Szoval

Pozitiv lett a tesztem bár nem olyan erös mint a kontrol csik de ott van .

és még mindig ott van . Jaj el se hiszem . Apa se ö monta hogy még ne irjam meg de ugy gondolom ha az orvos azt mondaná mégse akkor se nevetnétek ki pont tegnap olvastam hogy az egyik csaj anyira akarta a Babát hogy pozitv lett a tesztje 2 nap mulva miután ujra csinálta . és kozbe meg egy hét mulva meg megjöt .
anha

Tudtam, tudtam

Zsuzsa!

Úristen, nem is tudom mit mondjak :o

Mondjuk Gratulálok

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Éljen

Timcike!

Köszi megint az infót, akkor zaklatjuk a lányt ezerrel :D
Bár ma már jön haza, azért ha engedi a Ricsi rácsörgök :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Gondolom nem tapadt meg neki, elvetélt. Hát ilyen van, a kora terhességek nagy %-a állítólag vetéléssel végződik. De nálad ez szóba sem jöhet!!!!

Tudja odabent a kistesó hogy nagyon akarják őt, így marad és ragaszkodik anyujához :wink: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Hát ez olyan fantasztikus :D :D :D :D :D :D :D

Na mostmár Encu, tessék megszülni hogy neked is örömködhessünk! :wink: :D :D :D :D

Megyek mert nagyon hív a Ricsi

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Momi

köszi hü de egyszere irtunk
anha

lányok

én olyan ideges vagy izgatot vagyok azt se tudom mi csináljak . hova menjek stb uh mintha az elsö babát várnám ,

Dilis vagyok mi .
anha

ZSuzsa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tudtam, tudtam, tudtam!!!
Nagyon örülök!
Szerintem minden rendben lesz és két nap múlva már erős csíkos teszted lesz, ez nálam is így volt!
:wink:

Kép
gabriel79

anha-egyik kismama jon,masik megy,ez mar ilyen s ekkora.Mindig lesznek a forumban kismamak.GRATULALUNK!!!!Vigyazz nagyon magadra!!!!

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Elöször is:
HATALMAS GRATULA ZSUZSÁÉKNAK!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tudtam én, hogy megéri várni! ... és ne izgulj, az én tesztem is elöször csak halvány csíkos lett, nem is látta az orvos a babákat, másnap pedig már volt rendes csík is!

Encu!
Remélem történtek események az éjszaka, és mégsem tudsz ma hazajönni! :wink: :wink: :wink:

Gabó!
Köszönöm az üvegeket, rá fogom magam venni lassan, hogy beszerezzem a belevalókat is!

Móni!
Remélem, hogy csak SusMuSban, vagy holnap valamikor fogom tudni leírni, hogy mi volt az orvosnál! :wink:

Szisz!
Mi van veletek? Olyan régen jártál már erre! :shock:

Niki!
Milyen lett az új frizurád? Nononak tetszik az "új" anyukája? :lol:

Barbi!
Nem tudok betelni Vince fényképével! Nagyon szép baba, és nagyon nyugisan alszik! :lol:
rnecsi

Köszi lányok
:)
Aranyosak vagytok
anha

Sziasztok!

Momi: igen, elolvastam mindent. Kérlek ne gondold, hogy én veszekedni jöttem, a hozzászólásom (mint láthattátok), nem volt sem durva, sem bántó. Csak tisztázni szerettem volna a helyzetet, mert bánt. A levelemet pedig október 18-én, 10.48-kor küldtem neked, még a mai napig nem törölted ki, ezt is látom:

Üzenet küldője: RMPPB- MMM
Címzett(ek): Tóth Mónika [Móni] ;
Téma:
Feladás dátuma: október 18., 10:48
Üzenet szövege: iwiw
Szia Móni!

A babanetes lányok kérésére készítek egy listát az iwiw -en lévő tagokról. Megírnád nekem, hogy babaneten miylen néven vagy regisztrálva? Ne haragudj, hogy nem tudom, de nem túl rég óta vagyok a társaság tagja.

Köszi: Judit

Egyébként nagyon becsülöm benned, hogy eljöttél "hozzánk" és bocsánatot kérték.

Anha: először is örülök a kétcsíkos tetsztednek, jó egészséget és problémamentes terhességet kívánok neked.
Másodszor: ebből a fél mondat miatt írtam, amit írtam: "remélem hamarosan Ti is babáztok és nem a károgás tölti majd ki az életeteket..." Lehet, hogy nem jól értelmeztem, de a megfogalmazás sem volt épp gúnytól mentes.

Gabriel: azt hiszem ezt a hangnemet tőled sem érdemeltem meg. Nem ragozni jöttem, hanem tisztázni.

Én nem veszekedtem eddig sem senkivel, ezután sem fogok. De úgy látszik kár volt próbálkozni. Viszont tartozom Gyugyinak annyival, hogy megvédjem. Ő egy tündéri nő, a topikunk lelke. Sok csalódáson van túl és két vetélés után most végre lett egy kétcsíkos tesztje. Egy rosszul sikerül levélváltás volt csak, ami történt.

Szóval többé nem jövök, ígérem. Nem akartam megzavarni a mindennapjaitokat itt.

Sok szerencsét mindenkinek!

Judit
judy-t

Nagyon szépen megkérek mindenkit, hogy ne reagáljon a fentiekre, jó :!: :!: :!: :!: :!:

Külömben sosem lesz lezárva ez a dolog, hisz mindenkinek megvan erről a maga véleménye...

És sokkal fontosabb dolgok is történnek velünk mint két ember veszekedését kiterjeszteni topikokra.

Encuékat várjuk haza, Barbiékkal örülünk, és Zsuzsának szurkolunk nagyon-nagyon! Csupa-csupa szép és jó dolog, aminek örülni lehet. Úgyhogy hajrá, tessékcsak örömködni és boldognak lenni :wink: :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Én csendben követtem és izgultam végig az eseményeket, olvastam, de nem volt időm írni. :( :oops:
Napközben itt voltak tesómék, utána meg Apája dolgozott a gépen...

Zsuzsa
Szívből gratulálok!!!!!! :)) Úúúúgy örülök Nektek!!! :)
Boldog, problémamentes pocakosodást kívánok!!!!!! :)

Encu
Nagyon izgulok értetek!!!!

Gabó
Én a Kovács Zoltánhoz járok amúgy, nekem nagyon szimpi, olyan kis lelkiismeretes. :)
Előtte a Balogh-hoz jártam, vele csak az volt a baj, hogy túl elfoglalt, sok a magánbetege...
Egyébként kinél szültél? Ki volt az ügyeletes?
Jajj, a szülésznő számát megköszönöm! A szülésznőkre is azt mondták nekem, hogy nagyon elfoglaltak, és nem nagyon vállalnak decemberben szülő kismamikat már... de próba cseresznye!
Egyébként ti mennyit voltatok bent a kórházban? Mert olyat is hallottam, h 2 nap után haza lehet jönni.
Ja, és miket kell bevinni a babónak? Mert a pelusról hallottam, hogy azt vinni kell...

Barbi
Mi még nem "találkoztunk"
Gratulálok Vince babához! Nagyon szép kisfiú!

Csilla
Neked ki a dokid?
Ha már karácsony... nagyon jó ötlet a mézes csemege, én tavaly előtt kaptam, és nagyon nagyon szerettem :) :wink:
Nálunk sem lesz nagy karácsony idén, én is készitem az ajcsikat :)

Na, most megyek, mert 2 napja bosszankodom, hogy sehol nem találom a bluetooth-t! :evil: Ma akkor is meglesz!!! :twisted: :twisted:

szisszka

Szisz!

Hát képzeld el én véletlenül annál szültem akinél születtem! :lol:
Dr. Bálint Sándornál, de igazából a Zsuzsa volt velem végig.
Gátvédelemmel szültem, így nagyon hamar gyógyultam, sőt a szülés alatt végig homeo bogyókat nyomatott a számba így kevésbé véreztem és végül én toltam át manót a gyerekágyas osztályra!

Adom a számát: Majnár Zsuzsa 06/1 385-8495 ezen a számon csütörtök d.u tuti utoléred (ez egy magánrendelő ahol ő az asszisztens) vagy a mobilja 30/592-7323.
Hívatkozz rám! (Gergely Gabriella)
Szóval határozott régóta a szakmában van és tényleg nagyon rendes!

Barbi!
Ha néha ráérsz írj hogyan telik egy napotok!

Niki!
Most már aggaszt, hogy nem jössz!!!
Ugye nincs semmi gond???

Csilla!
Pontosan mennyi üvegre van szükséged?

Kép
gabriel79

Momi

hogy van Ricsi a fogak terén
anha

Sziasztok!

Szisz, neked is köszi a gratulációt. Neked sincs már sok időd hátra, kitartás addig! Egyébként minden rendben van, ugye a terhességeddel?

Zsuzsa, gratulálok! Nekem is csak halvány volt a csík Vincével, aztán meg UH-n sem volt látható, aztán tessék!

Gabó, egyenlőre jó baba Vince, 3 óránként kaját kér, most éjjel meg 2 és 3 között volt ébren, aztán 7kor keltünk reggel. Ráadásul férjem is segít, én meg gyógyulgatok...Szilárd meg tündéri, meg anyuéknál volt tegnap, szóval most még nyugisak a napjaink :D

Encu, nagyon várunk!
Csilla, gyere doki után!!!
Rakok fel még tegnap es Kép ti sapós képet.

Kép

Kép
sbarbi

Barbi

Köszi

még mindig gyönyörü Vince
anha

Sziasztok!

Judy-t!
Móni már lezárta ezt a témát, és amúgy is ez az ő ügye meg a Gyugyika ügye volt!
Úgyhogy légyszives most már mindenki térjen vissza a saját fórumába!!!!!!!!!!!
Köszi!!!!!

Ari vagy Gabó, de ne aggódj már itt is vagyok. :D
Semmi extra nem történt a fodrásznál, csak festettem a hajam, ugyanolyan szőke lett mint múltkor. :) És nem vágattam csak egy nagyon picit.

Zsuzsa!
Gratulálok!!! Látod nem kellett aggódnod, most már te is a kismamik körébe tartozol. :wink:
És ne izgulj, meg ne idegeskedj, nehogy elmenjen!!!!!!!
Most már érted is aggódhatunk 9 hónapig. :wink: :D

Barbi!
Nem haragszom, csak nem tudtam miért nem írsz. :?
Nagyon fáj a sebed?
Hány cm Vince?
Én egy nap csak egyszer fejek, de ha megyünk valahova olyankor el is fogy.:) Eleinte is csak egyszer fejtem, és mikor sok volt azt lefagyasztottam, mert ugye 3 hónapig eláll mélyhűtőben.
És a hozzátápinál meg jó lesz, ha főzök tejes dolgot, akkor az anyatejet bele tudom tenni.
Te fejed a tejcsit?

Kép
niki+baba

Lányok, ha valaki beszél az Encuval, légyszi mondja már meg neki, hogy puszilom én is!
Sajna lejárt a kártyám, így nem tudok vele beszélni.

Szisz!
Mi a keresztneved? Szilvi?
Csak kivi vagyok. :)

Gabó!
Most olvasom hogy neked nem kellett vágni gátat. :shock: Hát nagyon szerencsés vagy!!!!!
Nekem sajnos kellett, mert Nonónak nagy bucija volt. :lol:
De olyan szépen varrtak ráadásul belső varrással, hogy nem is látszik. :D

Kép
niki+baba

Niki, Vince 50 cm-vel született. A fejésről annyit, hogy én utálok. :evil: Csak most muszáj volt, mert nagyon beindult nálam a termelés, és Vince nem bírta a tempót. De most már kicsit apasztottam rajta, vagy Vince már többet eszik, ki tudja. Majd ha kevés lesz neki, majd többet fejek. Köszi ma már talán jobban vagyok, de nagyon fáj, plusz a méhem is húzódik össze, bár iszonyú nagy még a pocim :shock:

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Zsuzsa!

Köszi a kérdést, hát pocsékul állunk a fogacskával :evil:
Nem tud aludni mert fáj neki, viszont már hulla fáradt. A szemei olyanok mintha kapott volna két mokkást :shock: nyüszizik, sír, agresszív, szóval tré a helyzet. Ez van, majd kibújnak valamikor, de még nem holnap az tuti :shock: :evil:

Megyek is mert üvőlt :shock:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni!
Van egy homeos kúp ami fogzásra van.Szupi!
Most nemtom a nevét,de előkeresem.
Viszont a gyógyszertárban tuják.
jajj szegénykém!
Azért nagyon szorítunk, hogy gyorsan áttőrje az ínyét+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Niki!
Igen nem kellett vágni, és csak annyira repedtem, hogy két öltésnyi varrásom volt.
Mikor jött a válla is ezerrel maszírozott a szülésznőm és akkor kellett visszatartanom a nyomást ami elég nehéz volt!
Persze lehet, hogy a gát tornának is köszönhetem. :lol:

Barbi!
Valami írtó tündéri ez a kis pasi! :lol:

hát mégsem jöttek ma haza Encuékl???

Kép
gabriel79

SZIASZTOK LÁNYOK!!!!

NAgyon aranyosak vagytok, hogy aggódtatok, én is "aggódtam", jobban mondva vártam, hátha történik valami :D Annyi történt, hogy a drága fiam folyamatosan köröz a pocimban, hol a feje van lent, hol a popsija...szóval ezért fájt annyira. De ami biztos: hétfőn megyünk vissza és kedden SZÜLÖK!!!! :D:D:D:D:D:D Ez már kőbe van vésve!
Viszont Apa szerint kicsit meg van duzzadva az arcom meg a szám és rámjött a hasmars...szóval még a természet közbe szólhat, de olyan jó itthon ;)

Mindenkinek köszönöm az üziket, az érdeklődést, nagyon örültem ott bent.. nem voltam olyan egyedül :D

Mindenkinek puszi, Zsuzsa, neked ismételten csak GRATULA!!!!

Barbi, Vince egyszerűenm gyönyörű!!!!! Egy ilyen kincsért megéri szenvedni ;) Majd meglátom ;)

Nemsoká jövök!!

Kép
Kép
encu

Hát sehol senki? ;)

Kép
Kép
encu

Encu, jaj de jó,hogy itt vagy, és hogy nemsokára szülsz :D Nem semmi fickó Kiskarcsi, ha ezt a forgolódást csinálja, az tényleg fájhatott. Már csak egy kicsit kell kihúznod egyben, ezért használd ki, és pihenj sokat!

Kép

Kép
sbarbi

Én is írtam az előbb, de elszállt. :(

Encu!!!!!!!
Olyan jó, hogy végre itt vagy. :D
Végülis, hogy-hogy keddre hozták a szülést??? :shock:
Akkor már számolhatsz visszafele. :wink:
És mehet az izgalom!!!! :lol:

Barbi!
Sajna ez a legrosszabb a fájdalom a szülés után. De pár hét és helyrejössz. Kitartás! :wink:
Fejni én sem szeretek, de én úgy gondolom, jobb ha van eltéve. :roll:

Kép
niki+baba

Niki, igazad van, hogy jó eltenni tejcit, Szilárdnál én is fagyasztottam le, de aztán talán egyszer használtuk fel. Szóval most biztos kevesebbet fogok eltenni.

Ha valakit untatok a képekkel, akkor bocsi :oops: Kép

De olyan nagy különbség van a két gyerek közt, mármint méretben, hihetetlen.

Kép

Kép
sbarbi

Hali Tesóka! :D :D :D

Úgy aggódtam :shock: :shock: :shock: :shock: eltűnt nőszemély :wink: :D :D :D

hasmars :D :D :D az kivételesen jóóóóó :lol: :wink:

Tényleg nem semmi gazfickód van :D

Nagyon szurkolok hogy tökéletesen alakuljanak a következő napok, és ha bennmarad Kiskarcsi akkor hajrá, előre és császi kedden :D :D :D

Annyira örülök hogy újra itt vagy :!: :D :D :D

Barbi!

Gyönyörű Vince, olyan kis elégedett pofija van :D bizti teli van a pocója :lol:
Jobban vagy már, még mindig nagyon fáj?

Gabó!

Majd a kúp nevét megnézed, ha nem gond :roll: köszönöm :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Nagyon szépek vagytok Barbi! :wink: :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Az előbb kiírta a babanet hogy jött 1 privim és közben meg nincs is privim :shock: na most akkor mi van? :shock: :o :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Jajjj nagyon édesek vagytok együtt :D
És tudod, hogy nem untatsz senkit!

Kép
niki+baba

Barbi, pihenek, pihenek...bár nem szívesen.. :D MA is 2x másztam meg a Péterfyt, ugyanis büféztem, meg kardiológusoztam és mindketttő a földszinten van..én meg a 4.en voltam. A lift meg csigalassú lett volna. Hát, elfáradtam! :D Gyönyörűek vagytok mindannyian és egyetértek Nikivel, nyomasd csak a képeket, hadd gyönyörködjünk!!! Olyan kis falat emberke a Vince...és mégis elképzelni, hogy mindez a pocidból jött ki... ;) Hihetetlen! Úgy várom!!! Gyors-gyors felépülést nekes és további sok tejcit (inkább többet, mint kevesebbet ;) )!!!!!

Tesóka, én is örülök, hogy itt vagyok és elmondhattam, hogy mi várható, nem kell majd aggódnotok, tudni fogjátok, hogy mikor mi lesz velem ;) Egyébként szinte még haza sem értünk, én már kapcsoltam be a gépet (még pisilni sem mentem el :D )...Apa meg annyival kommentálta, hogy függő vagyok ;) :D:D:D:D És tényleg!!!! :D:D:D:D Majd én is jövök a kiscsávó fotóival ;)

Hát, igen, Niki..nem volt egyszerű kiviteleznie Kiskarcsinak ezeket a forgásokat, de megoldotta !!!! :D Igaz, én könnyeztem tőle, de ez van ;)

Ja, Tesóka, miért is jó a hasmenés? :D

Kép
Kép
encu

Niki, még jó, hogy kedden műtenek!!! Már úgy volt, hogy ma, de aztán még a dokim azt mondta, hogy hadd nőjjön ez a gyerek...Szóval ezért csak kedden. Hétfőn befekszem, még vizsgálgatnak, mittoménminek, aztán kedd de. Kiskarcsizunk ;) :D:D:D:D:D

Igen, számolok vissza, de még így is olyan messze van!!! :D :lol: 8)

Kép
Kép
encu

??? :shock: :lol: :lol:

Kép
Kép
encu

Sziasztok

Voltunk a Capiba a játszoházba nem rég értönk haza E
Encu
Vigyáz magadra

Gabi a kupnaak a neve engem is érdekel

Momi tudom mit élsz át nekünk 3 fogunk jön egyszere egy élmény . :?
anha

Zsuzsa, nekem már nem kell annyira vigyázni ;) Viszont neked nagyonis!!! :D:D:D:D:D Remélem teljesül a vágyad és kisfiad lesz ;)
És bővül a HVCS :D:D:D:D !!!

Fogzás??? Kicsit mindig közelebb kerülök ehhez a problámához ;) :D

Kép
Kép
encu

Encu

Remélem igazad lesz . nagyon jo lenne Apának egy kisfiut adni
Mindig azt mondja neki jo a lány de nem hiszek neki Azért minden pasi Szeretne magának egy kisfiut ha lehet .
anha

Sziasztok Kismamik! :D

Igen, igaza van Encunak! Zsuzsa csak óvatosan :wink: :D

Zsuzsa!

Egyszerre 3 :shock: :shock: Ójajj szegény kicsilány :cry:
Nekünk csak kettő :roll: a két első :lol:

Barbi!

Igen, tessék szépen minden hozzászólásnál legalább egy képet feltenni :wink: :D :D :D belőletek sosem elég :wink: Olyan szép Vince :D :D :D

Tesóka!

Olyan jó hogy már csak pár napotok van hátra :D :D :D
Most is ficereg Kiskarcsi, vagy lenyugodott?
Nagyon fájt? :shock: Elmeséled hogy hogy kerültetek a kórházba? :roll: Tudom apa vitt de hogy miért :o :lol:

GAbó!

Ugye jól emlékszem, hogy Flóra sem akart nagyon enni mikor szenvedtetek a felső fogival? Csak mert ma a Ricsi 3 kiskanál hamit evett, egész nap csak szopott. :shock:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?