Krisz
Ez haláli, nálam/nálunk is ugyanez a két téma aktuális nagyon
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
, azaz:
Minden nap többször változik bennem a gondolat, hogy legyen -e még tesó vagy ne...nagyon szeretnék, s nem tudom per pillanat elképzelni, hogy ne babázzak többet, de az nem nagyon tudom elképzelni, hogy hogyan tudnék "megbirkózni" egy picivel és egy kicsive
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Az aggódás, amit én "előadok" nem tudom, hogyan lenne kivitelezhető kettő picurival. Kristóffal is aggódos voltam, de Marcit még a levegőtől is féltem
Harmincon túl babázni szerintem olyan érzés, melyet egy nő sem hagyhat ki
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
de komolyan. Tuti, hogy van benne valami, hogy érettebben, nyugodtabban áll az ember a gyerekhez. Azon kívül, hogy azon pár kilótól szeretnék megszabadulni, s újra régi (bomba)formámban szeretnék két fiús anyaként viríani, sehova nem vágyom. Nincs olyan érzésem, hogy kimaradok bármiből is
végül a nagy és a suli: szülői nálunk is volt, illeve biziosztás (itt három van egy évben: karácsonykor, húsvét körül-most kicsit késöbb, s év végén)...sikerült megint jól "összevitatkozni", mert nekem időközönként "elszáll az agyam", s rám tör, hogy nem tanul a gyermekem
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
na ilyenkor jönnek a nagy megbeszélések, a megszorító csomag, s társai, de sajna 5%-t nem tartottam be eddig, s mivel a párom nem a Kristóf apukája, így ő nem szidja meg soha, nem "neveli" úgymond, persz nagyon jól megvannak, de ez a szerep rám vár(na). Sajnos én nem vagyok következetes, illetve egyáltalán nem tudom betarta(t)ni a büntiket. Ezért az nagyfiam sz@rik a tanulásra, s valahogy a leckék/tanulnivalók 3/4-t "elfelejti" megcsinálni, s ez jól lászik az eredményein. Viszont az utsó két hónapban szeretne elmenni barátokkal talizni, zenélni, illetve randevúzni barátnővel, s persze gond nélkül elvisszük (mert buszközlekedés még mindig nincs a környékükön
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
)...na megyek, mert leragadnak a szemeim, s csak bízom benne, hogy picúr átalussza az éjszakát
Tényleg jó lenne, ha feléledne a topik!!!