Új privát üzeneted érkezett!

Lilianyuka!
Az LH tud még ezt is okozni! :?

Figyelmeztettek egy másik topikban, hogy esetleg félregépelek! És ilyen kívánságaim vannak! :?

Javítottam magam, hogy érthetőbb legyek!
Remélem Te nem értetted félre!
Vendég

Sziasztok!

Ma megyek vissza Tűű dokihoz kontrollra..... most nincsenek nálam a leletek, de elég rosszak lettek az eredményeim.
Volt olyan akinek a 3. hónapra romlott az eredménye??

babszika

Sziasztok!
Hú babszika, ez nem hangzik jól, de lehet hogy nálam se lesz javulás, mára tiszta patis lett a vállam az arcom: apró és sok:-( Kíváncsi vagyok mit mond Tűű, gyere majd mesélj!!
Vendég

Babszi, kivi vagyok, mit mond T.Írd meg!Fura, hogy nem lett jobb....még nekem is javultak az eredmények!
Vendég

babszika voltunk így páran. zsizsiknek írtóra romlottak az eredményei, aztán kapott avandametet, utána sima met+torna+diéta, és olyan eredményei lettek, hogy tök egészséges lett.

Tücsi én főleg a pattijaim miatt kezdtem miatt metet szedni, erre az első három hónapban úgy elromlott a bőröm! Sokkal több patti lett, és olyan helyeken is, ahol azelőtt soha! (orca, homlok, áll)

de most már javul. kitartás.

Kép

Kép
rejo

szisztok :-( asszem most eljött a nagy áttörés a fogyásomban, de én nem így akartam :-( Beettem valami őszi vírust, úgyhogy most alul fölül minden, pedig az elején még azt hittem csak egy migrén. Ha így megy még pár napig, akkor ebben a hónapban se lesz baba :-(
krumplis pogácsa

Pogikám! :cry:
Vendég

Rejo, köszi!

Pogika, gyógyulj meg hamar, nagyon sajnálom! Ha szereted a fokhagymát akkor egyél fokhagymás pirítóst+ rubophen+500mg-os C vitamin nekem nagyon bejött!! És sok tea!

Lányok, asszem mégis hat a Met, ma 4 tizedet ugrott a hőm, régen mindig napokig vánszorgott, hogy elérje a 36,9-et szerintem ez a Metnek köszönhető, vagy nem? :roll: Bizonytalan vagyok, vagy mégsem?! :lol: :lol:
Vendég

Szia Pogi!

Már megint lazac volt? :wink:
Remélem hamar rendbejössz!

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Sziasztok! Dimet mégsem jelentkezett, hogy kellene neki a 45 szem megmaradt Adimet (500 mg). Ha rajta kívül esetleg másnak szüksége lenne rá, kérlek, jelentkezzetek!
Üdv
Pandur
pandur

Tücsi!

Dobd a görbét! :D
De egyébként biztosan! :wink:
Apa el lett kapva? :oops:

Pogi!

A francba. :(
Remélem amilyen hamar jött, olyan hamar is megy ez a vírus!
Egy kis buksisimi még jól is jöhet Apától, legalább valami jó is legyen ezekben a szar napokban. :)

Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Monee, ezt még egyenlőre barokkos túlzás görbének nevezni de azért megmutizom!;-)Kép
Mellesleg a 11-ik házassági évfordulónkon jött meg...[/img]
Vendég

Babszika! Ezt hívják rebound effektusnak! Tűű doki mondta nekem, hogy sokaknak annyira romlik a bőre az első metes hónapokban, hogy bőrgyógyászra is szükség lehet... :shock: és utána kezdődik a javulás.
Vendég

mindjárt mutizok egy görbét ahol a 18cn.on voltam UH-n és a doki látta, hogy kb 3-4 naja lehettett ovim és valóban akkor lehettet, mert 14 nap múlva megjött a görbémen mégsem volt kiugrás[/img]
Vendég

Tücsi!

:D:D:D
Há' jó ez! :D Nagggyon jó! :D
Most aludjunk egyet gyorsan hogy holnap legyen és tudj mérni reggel mégegyet. :D:D:D

Monee

Monee

monee85

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1193735771.8506.jpg[/img] [/img]
Vendég

Bocsánat, túl nagy lett! :oops:

Monee, hát igen egy kicsit izgatott vagyok, de csak egészségesen, ez még csak az első metes ciklus!:-)
Vendég

na, összevissza írtam a téket! lehetett, bocsánat!

Monee, nem írtad vannak még/már tünetek?;-)
Vendég

ja... a 11.napon volt...

Akik még emlékeznek: a met első hónapjaian produkáltam életem leghosszabb ciklusait a legvadabb hőgörbékkel:) Aztán pedig az abszolut leghosszabbat ami kb. 38 hétig tartott :)))))

Úgyhogy fel a fejjel, úgy tűnik a kezdeti romlás tényleg a mettel jár... gondolom akkor kezd el a szervezet hozzászokni az új "rendhez".... adjatok neki időt.
Vendég

Sziasztok Lányok,

Pogi: gyógyulj meg! kúráltasd magad! :wink:

Tücsi: a francba! pont akkor? :cry: várhatott volna még 1 napot! :x

Mi is múlt pénteken ünnepeltük a 11. évfordulónk! :lol:
sajna még házasságit nem ünnepelhetünk egy darabig. :cry: mert még nem is vett el :roll: de azért még reménykedek! :wink:

Megkérdeztem otthon az én Piczinkémet a szexi szőrrel kapcsolatban. nem az a finnyás fajta , aki ha meglát rajtam egy kis szőrt , rögtön küld is szépítkezni! DE szerinte is hülye az az endodoki, és azért ne dobjam ki az epilálógépet! :cry:
A francba, pedig már kezdtem reménykedni! :cry:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

kivéve néhány szerencsés embert :)))))
Vendég

pandur, bocseszka, de időközben lett adimetem. de ha nagyon nem kell, átveszem. írok privit, de múltkor kiment az agyamból. bocsi!!!!!!!!

babszika, igen, zsizsiknek is romlott. majd T megmondja mi legyen az eredméyneid alapján!

undormány az idő!

pogi, jobbulást neked. igyál sokat!

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Tücsök!

Hát ahogy azt Ramóka is írta már párszor, a ferty csak matematikai képletek alapján számol. Az első görbét ezek szerint nem fért bele ebbe a számolásba. Volt ugyan emelkedés, de nem volt számot tevő a fertynek.
A mostani viszont szép, jó lesz ez! :D
Persze, nem azt mondom hogy ez mindjárt babás ciklus lesz, de jó irányba mentek! :wink:

Aham, van még hányinger, kicsi, de stabil. :D Mindennap volt azóta, más bajom nincs.
És jön a nagy kérdés. Holnap 10. DPO, ha 14. napon volt PÉ és elvileg lehetne már tesztelni. Szóval tesztelni vagy nem tesztelni? :lol: Nem merek, megmondom az őszintét... korán van még talán... nem akarok csalódni. :roll:

Czinkeb!

11 év?! :shock: :lol: Az már házasságnak is megfelel! :D
Vedd el gyorsan! :wink:

Francba... hogy ezeknek a pasiknak semmi sem jó! :lol: :lol:
A szexi szőrökre bukó endo dokinál lehet a baj a fejben. Lehet hogy szőr-fétisiszta a doki?! :D:D:D

Monee

Monee

monee85

monee, mondanám, hogy tesztelj mert nagyon kíváncsi vagyok, de ezt neked kell érezni. Én pl csak akkor kockáztatnék meg 14-ik dpo előtt tesztet ha nem barnásoznék, de akkor is leghamarabb 12-ik dpo... :roll:

czinkeb, nem baj mert írtam hogy nem ünnepeljük:tudod elváltunk, szóval már nem igazi évforduló! Vicces mert a 9-ik évfordulónapján kaptam a bírósági idézést a válásra...(egyébként mi 5 év után házasodtunk össze)
Most mennem kell, bocsi
Vendég

Tücsi: igen , emlékszem! nem semmi évfordulós ajándék! :cry:
de minden jó, ha a vége jó!!! lényeg, h úrja együtt vagytok!!!!
ja meg is néztem az iwiwen : jó pasi, kár lett volna érte!!! :lol:

egyébként a 11-ből még csak 2 éve élünk együtt!!! hosszú házasság titka!! :lol: állítólag!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Monee: Nekem a 9-10.dpon lett egy halvány zebrám a 10-es teszttel... Ha tesztelsz is, mindenképpen a reggeli pisiből csináld és ha nega, ne keseredj el, lehet még + 1-2 nap múlva ;)
Valóban neked kell eldönteni, hogy teszt vagy nem teszt :)
Az eredményről mindenképpen számolj be nekünk, nagyon kíváncsiak vagyunk ám ;)

Hát, mi 6 és fél éve vagyunk együtt. Eljegyzés volt, esküvő még nem. Lehet majd a baba érkezése előtt el akar venni apa, de nem hiszem, hogy belemennék, vagy mégis? Fene tudja... Nem akarom, hogy csak a gyerek miatt vegyen el... Pedig tudom, hogy rajong értem...

Kép

Kép
bettica

Rámtört a hypo.
Fú, de régen volt és milyen rosszul vagyok! :shock:

Monee

Monee

monee85

Czinkeb, köszi! :oops: Pedig az a kép még akkor készült mikor visszaköltöztem, szóval még erősen össze volt törve ő is (meg én is)! Egyébként én nagy házasság párti voltam és tényleg nagyon szép volt minden a 4-ik lombikig, de most már határozottan azt gondolom, hogy nincs szükségem papírra!

Monee, reméljük a baba miatt van! Azért sajnálom, tudom milyen rossz!:-( Kíváncsi vagyok hogy döntöttél!
Vendég

Tücsi: na, megnéztem megint az iwiwes képet. szerintem inkább szegény kutyus szomorú, de ő nagyon. de nagyon édes! a párod meg jó!
:wink:

ha engem megkér, kérek gondolkodási időt!! :lol: húzom majd kicsit, hagyom egy kicsit ,,szenvedni,, (max 30 percet!) és igent mondok ! :lol: de én szeretnék esküvőt :oops:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

czinkeb az kis kutyus nem szomorú, ő a világ legelkényeztetettebb kutyusa, a szemei csalókák+ nagy színész is! :lol: Ma reggel is beszökött a szobába és behuppant a számítógép előtti fotelba, odamentünk hozzá apával ő meg egyből horkolni kezdett, beszéltünk hozzá, nagy kegyesen kinyitotta a szemeit, a hátára fordult, beterpesztett és várta, hogy simizzük a pociját! :lol:

Megértem, hogy szeretnél esküvőt, én még most is szívesen nézegetem az esküvői fotóinkat, meg olyan elevenen él bennem az egésznap: nagyon szép és boldog nap volt!:-)
Vendég

Tücsök!

Bettica győzött meg asszem. Holnap első teszt. :)
Jobban vagyok már, de az előbb meglepően hirtelen döntött le a lábamról a rosszullét. :shock:

Czinkeb.!

Ezaz, hagyjd szenvedni a piszkot! :lol: :lol:
Mostnemazé, de nekem is életem egyik legjobb napja volt az esküvőnk napja. Szeretnék minden évben újra férjhez menni a Kedveshez. Sosem éreztem még ilyen szépnek magam, mint akkor. :oops: :lol:

Monee

Monee

monee85

Ajaj Monee, aztán meg én leszek a hibás :D BÁr nem baj, fogd majd rám nyugodtan ;)

Kép

Kép
bettica

Tücsi: akkor odaadjuk a kutyusotoknak az oskárt!!!szerintem nagyon édi! :wink:

Monee: megy a drukk akkor holnapra!!!
:wink:
én is így gondolom a szenvedést, az esküvőt és a szépséget is! :lol:
de nehogy már azt gondolja, h megveszek érte, miközben mégis :oops: :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Monee: Nagyon nagy drukk holnapra!!! De izgi ;)

Hú a kutyák is tudnak időnként színészkedni, az is igaz :)

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!
Engem sem elfelejteni a romló állapotúak sorából!!! :(
Több, mint fél év eltelt 3x500-zal, és a fogyást leszámítva minden rosszabb lett(pattanások, hajhgullás, szőrök, grrrrrr,no ciklus)
Úgyhogy BABSZIKA!
Fel a fejjel! reméljük, lesz ez jobb is!Sokkal jobb... :D

MA voltam kontrollon. 3x500 helyett 2x850-et kaptam,vérvételre nem küldött, nagyon örült a -13 kg-nak, pedig még sosem beszélt diétáról meg mozgásról, most sem, :evil: ez csak rajtam múlt, az "önképzésen",3 hónap múlva megint kontroll

2 kérdés:
1. Szerintetek mi a logika abban, hogy napi 1500mg helyett 1650- et kell szednem???
2. Mit csináljak 3 egész doboz(3x120)500 mg-os Adimettel???

Pogi!
Jobbulást!

Monee!
Drukk!

Puszi mindenkinek:Zazzy
zazzy

Zazzy azon gondolkodom, hogy nem 3*850-et akart írni? Fura ez az átállás, bár biztosan van rá magyarázat...

Kép

Kép
bettica

Ja és a -13kg-hoz gratula!
:)

Kép

Kép
bettica

Norka: Végre volt időm megnézni a honlapot. Nagyon szupi lett. Kicsit szokatlan még az elrendezés a régihez képest, de tök jól átlátható. Tetszik nagyon!

Kép

Kép
bettica

Nyugodtan kritizáljátok az új honlapot, a fő tanácsadója már úgyis lehúzta. :( Pedig az ő szorgalmazására kezdtük el csinálni az újat.

Kicsit kivagyok.
Vendég

Norka: szerintem jobb a honlap most! sokkal áttekinthetőbb , rendszerezettebb!
gondolom még nem működik teljesen, mert pl a kiskalauz alatt nem tudtam beleolvasni az igaz történetekbe, nem tudtam nézni a dokik nevét. de biztos még csináljátok v lehet, h én bénáztam.
szóval szerintem tök jó! ne légy elkeseredve!!!! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Mindig jó voltam matekból, gondolom, látjátok: 2x850=1650 :lol:
Szóval 1500 helyett 1700
Most vettem észre :lol:
zazzy

De nekem tetszik, miért húzzam le? Szerintem jobban átlátható, mint a másik... Max. egy keresőt lehetne még beilleszteni, mert van, hogy böngészem egy jó darabig mire megtalálom azt a mit keresek. De ettől függetlenül szerintem tök jó....

Kép

Kép
bettica

Én sem tudtam még tökéletesen megnézni a honlapot, és ráadásul én szeretek ragaszkodni ahhoz, amit megszoktam(tudom, hogy ez nem mindig jó), és én úgy megszoktam és megszerettem a régit, de majd biztos ezt is meg fogom! :D
zazzy

Norka, az éhomi cukor mg/dl-ben van megadva,hogy öszinte legyek, halovány tippem sincs, hogy ez mit jelent, nem kéne esetleg mmol/l (vagy ilyesmi) -ben megadni???asszem ez az általános érték...mármint mindenki azt a kis számos értéket ismeri...ugyanezt inzulinnál, kéne több mértékegység...
Vendég

Norka!

Elhiszem, hogy kivagy... rossz érzés, tudom.
Mégis, talán igaza van a fôtanácsadónak, bár nem tudom mi nem tetszett neki.
Az elrendezés kifejezetten jó lett szerintem!!
Ám a színek az elsô verzióban nekem jobban tetszenek. A betük ott például zöldes barnák
(vagy olajzöldek?), a vékony keretek narancssárgák nem feketék. Az új verzión engem
zavarnak a szürke árnyékok és a kék betük, ezek csak szétzilálják az amúgy egységes összképet.
És ezek csak apróságok! Amirôl írtam -bár lényeges- mégsem annyira fontos!
A FONTOS az, hogy létezik már ez a honlap (amit még jobbá, érthetôbbé igyekszel tenni) és egyre
többen lesznek tudatában annak, hogy mi folyik a testükben. Tudatos páciensekké válnak akik tudják hova forduljanak és mit tegyenek az egészségükért!

Lona
lona1

A tanácsadónál a grafika (ami még alakul) mellékes szempont, az elrendezést, struktúrát is fikázta. Nekem ez fáj, mert tényleg sokat agyaltunk rajta.
Nem grafikus csinálta ezt (mint Yamill az előzőt), "csak" egy amatőr. Yamill rengeteget dolgozik :( , a szerkezeten viszont változtatni kellett. A kép, külcsín még változhat.

Lehet, hogy egy profival megcsináltatom az egészet a végén, de az pénzbe is kerül.

:evil:
Vendég

Sziasztok lányok!

Rég írtam. Bár többnyire átfutottam, a napi termést, de írni már nem volt erőm.
Monee, holnapra nagy nagy drukk! Én biztos vagyok benne, hogy ha nem is holnap, de pl egy hét múlva egy erős zebrás teszted lesz!

Voltam kontrollon. És jól esett!
Megkaptam én is az avandát, ami nálam (babaproject hiányában) biztos tuti lesz, mert szedhetem 3 hónapnál tovább.
Az éhomi inzulinom tényleg 0,96, de ennek nagyon örült. A metformin megtette, amit az én alkatom alapján tenni tudott. Éhgyomorra nagyon jó lett az inzulin érzékenységem, a terhelésesen van mit javítani.
Mivel nekem inkább híznom kéne, így a metfomin tovább nem segít, ezért kapok avandát. A brutális prolaktinomra pedig, amíg az avanda nem hat bromochriptint.
Az, hogy miért lett ilyen magas a prolaktinom? Még mindig vannak cisztáim, a pco esetén a stressz baromira fel tudja vinni a prolktin értéket, jobban, mint egészséges nők esetében.
Az ösztradiol alacsonyan nagyon jó a ciklus elején, és jó hatással van az LH-FSH-ra is. Nagyon pozitív, hogy az FSH magasabb picivel az LH-nál a 4. napon.

Na, és most figylejetek, olvastam, hogy a bőr kérdés most toppon volt:
Ha nem vagyok érthető, bocsi. Nekem még rajzos segítség is volt, így azt hiszem megértettem.
A lényeg, hogy a met szedése után elkezd javulni minden. Többekközött az hormonok is. Az első hónapokban a javulás hatására a tesztoszteron szint csökken. További javulás után (ha jól emlékszem) az ösztradiol "hullámozni" kezd, ez a szervezet beindulását jelenti, normális(abb) ciklusok stb.
Emiatt viszont a tesztoszteron is hullámzik, így van, amikor magasabb. Ezért lesz megint ronda pattis a bőr.
Amint tovább javul a dolog, a tesztoszteron is be áll a megfelelő szintre, a pattik elmúlnak.

Na nálam ez úgy alkult, hogy kb júniusban indulhatott be a javulás 2. szakasza, azóta romlott a bőröm, és azóta vannak maratoni ciklusok is.
Ráérdeztem arra is, hogy visszafejlődés-e, hogy volt 2 maratoni ciklus, annak ellenére, hogy ez met előtt soha. És nem! :)
Ezt már csak én gondoltam tovább, hogy végülis régen nem erőlködött a szervezetem, ha nem jött össze a pé 14. napon, akkor megjött inkább 14+X. napon. Most viszont erőlködik, és inkább elhúzódik, de mindenképpen össze akar hozni egy pé-t. ami múlt hónapban a 46. cn-on sikerült is!

Bocsi, hogy ennyit írtam magamról, remélem erőt adott a "romlott" eredményű lányoknak is! Fel a fejjel! Diéta, mozgás, és türelem!

Puszi

Kép
mamint

Ja, Norka megnéztem az oldalt! Nekem tetszik! A régi színei nekem is jobban tetszenek, de lehet, csak a megszokás miatt! A felépítéssel nincs gond, logikus!

Kép
mamint

Mamint!
Nekem határozottan meghoztad a kedvem a folytatáshoz!!!Köszi! :D
zazzy

Hol van mindenki????????????????
zazzy

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?