Sziasztok lányok!
Rég írtam. Bár többnyire átfutottam, a napi termést, de írni már nem volt erőm.
Monee, holnapra nagy nagy drukk!
Én biztos vagyok benne, hogy ha nem is holnap, de pl egy hét múlva egy erős zebrás teszted lesz!
Voltam kontrollon. És jól esett!
Megkaptam én is az avandát, ami nálam (babaproject hiányában) biztos tuti lesz, mert szedhetem 3 hónapnál tovább.
Az éhomi inzulinom tényleg 0,96, de ennek nagyon örült. A metformin megtette, amit az én alkatom alapján tenni tudott. Éhgyomorra nagyon jó lett az inzulin érzékenységem, a terhelésesen van mit javítani.
Mivel nekem inkább híznom kéne, így a metfomin tovább nem segít, ezért kapok avandát. A brutális prolaktinomra pedig, amíg az avanda nem hat bromochriptint.
Az, hogy miért lett ilyen magas a prolaktinom? Még mindig vannak cisztáim, a pco esetén a stressz baromira fel tudja vinni a prolktin értéket, jobban, mint egészséges nők esetében.
Az ösztradiol alacsonyan nagyon jó a ciklus elején, és jó hatással van az LH-FSH-ra is. Nagyon pozitív, hogy az FSH magasabb picivel az LH-nál a 4. napon.
Na, és most figylejetek, olvastam, hogy a bőr kérdés most toppon volt:
Ha nem vagyok érthető, bocsi. Nekem még rajzos segítség is volt, így azt hiszem megértettem.
A lényeg, hogy a met szedése után elkezd javulni minden. Többekközött az hormonok is. Az első hónapokban a javulás hatására a tesztoszteron szint csökken. További javulás után (ha jól emlékszem) az ösztradiol "hullámozni" kezd, ez a szervezet beindulását jelenti, normális(abb) ciklusok stb.
Emiatt viszont a tesztoszteron is hullámzik, így van, amikor magasabb. Ezért lesz megint ronda pattis a bőr.
Amint tovább javul a dolog, a tesztoszteron is be áll a megfelelő szintre, a pattik elmúlnak.
Na nálam ez úgy alkult, hogy kb júniusban indulhatott be a javulás 2. szakasza, azóta romlott a bőröm, és azóta vannak maratoni ciklusok is.
Ráérdeztem arra is, hogy visszafejlődés-e, hogy volt 2 maratoni ciklus, annak ellenére, hogy ez met előtt soha. És nem!
Ezt már csak én gondoltam tovább, hogy végülis régen nem erőlködött a szervezetem, ha nem jött össze a pé 14. napon, akkor megjött inkább 14+X. napon. Most viszont erőlködik, és inkább elhúzódik, de mindenképpen össze akar hozni egy pé-t. ami múlt hónapban a 46. cn-on sikerült is!
Bocsi, hogy ennyit írtam magamról, remélem erőt adott a "romlott" eredményű lányoknak is! Fel a fejjel! Diéta, mozgás, és türelem!
Puszi