Sziasztok!
Nekem is őszintén jobban bejött a régi, tök kevés hozzászólás fér így ki.
Egyetlen pozitivum, hogy, amikor egy új-régi képet töltöttem fel a profilomba, láttam, hogy végre magyar!!
)
De akkoris...tök idegenek ezek a színek is...
Éva!
Jó pihenést, remélem, hogy már összejön a nyaralás, és a fiúk is jól fognak aludni!
Zolika már meggyógyult??
Szerintem érdemes megprobálnod a pótfelvételit, mégha nem is tanulst rá, veszteni valód nincsen!
Doris!
Szerintem sem kell aggódnod, nálunk is volt 200 gr különbség, Dóri 2500 én 2300 gramm voltunk, és minden oké volt..
És, ha a nagyobbik baba lesz 3,8 kg a kicsike meg 3,5, akkor nem mindegy, hogy "kicsi"!?
Vikics!
Nagyon cukik lehetnek a fiúk, amikor motoroznak!
Azok a képek nagyon tetszenek, amikor a motort szerelik!
Andi!
Nincs meg az album, valószínűleg törölték!
Nekem is a gyengéim az állatok!
Szerencse, hogy nem láttam...., de nem lehet az állatkínzás problémája elől elmenekülni, lehet, hogy az illetőben nem volt semmi rosszindulatúság, csak mondjuk fel akarta híni a figyelmet az állatokra....nem tudom, de akkor sem idevaló....szerencsére törölték..!
Én ennek kapcsán iszonyúan felháborodtam azon a híren, hogy a tinédzserek odakötöztek egy kutyát a sinekre, a vonat meg levitte a fejét!
Hát úgy odakötözném mindenféle tárgyalás nélkül őket is, hogy éljék át azt ők is, amit az az ártatlan kis kutya!
Ma is fogtam egy 4,8 kilós harcsát ( apám hobbihorgász), tök egyedül húztam ki, beleszakadtam már, a kezem tönkrement, de visszaengedtem!! (ez a hobbihorgászat lényege). Soha nem lenne szívem megölni!!
Zsuzsi