Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nekem is jobban bejött a régi. Kilátástalan, hogy írok egy mondatot és úgy néz ki mint egy litánia.
MI voltunk ma a gyerekszigeten, de az én gyerekeimmel valami baj lehet, mert tök fapofával járkáltak egész végig. Az állatsimogatónál némileg feloldódtak a kacsák láttán, de a lovas kocsira a világ minden kisautójáért nem ültek volna fel.
Minden gyerek vidáman ugrándozott a mondenféle felfújt csodákban, de az en fiaim csak bámulták. Aztán bedobtam a Nándust a gyerekek közé az ugrálóba és 2 mp-ig úgy tünt, hogy akár még játszani is fog, de aztán elkezdte pánikszerűen a kijáratot keresni. Mikor feladtuk a naphoz fűzött reményeinket éppen egy sóderes útra tévedtünk ahol is a Levi és a Dundi szeme tágra nyílt és önfeledten elkezdtek szórakozni a kavicsokkal, később a bogarakkal.
Nesze neked műjátszótér! A puszta közepén jobban érzik magukat... Kép Meg persze a Szentendrei úton. Kép

Amúgy tényleg klassz, csak nem nekünk.
Vikics

KépKép
vikics

Itt egy 73cm-es egymásmelletti kocsi érdekes...

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3530057703&category=23628

Vikics

KépKép
vikics

Sziasztok!

Nekem is őszintén jobban bejött a régi, tök kevés hozzászólás fér így ki.
Egyetlen pozitivum, hogy, amikor egy új-régi képet töltöttem fel a profilomba, láttam, hogy végre magyar!!Kép)
De akkoris...tök idegenek ezek a színek is...Kép

Éva!

Jó pihenést, remélem, hogy már összejön a nyaralás, és a fiúk is jól fognak aludni!Kép
Zolika már meggyógyult??
Szerintem érdemes megprobálnod a pótfelvételit, mégha nem is tanulst rá, veszteni valód nincsen!Kép

Doris!

Szerintem sem kell aggódnod, nálunk is volt 200 gr különbség, Dóri 2500 én 2300 gramm voltunk, és minden oké volt..
És, ha a nagyobbik baba lesz 3,8 kg a kicsike meg 3,5, akkor nem mindegy, hogy "kicsi"!?Kép

Vikics!

Nagyon cukik lehetnek a fiúk, amikor motoroznak!Kép Azok a képek nagyon tetszenek, amikor a motort szerelik!Kép

Andi!

Nincs meg az album, valószínűleg törölték!
Nekem is a gyengéim az állatok!
Szerencse, hogy nem láttam...., de nem lehet az állatkínzás problémája elől elmenekülni, lehet, hogy az illetőben nem volt semmi rosszindulatúság, csak mondjuk fel akarta híni a figyelmet az állatokra....nem tudom, de akkor sem idevaló....szerencsére törölték..!
Én ennek kapcsán iszonyúan felháborodtam azon a híren, hogy a tinédzserek odakötöztek egy kutyát a sinekre, a vonat meg levitte a fejét!Kép
Hát úgy odakötözném mindenféle tárgyalás nélkül őket is, hogy éljék át azt ők is, amit az az ártatlan kis kutya!Kép
Ma is fogtam egy 4,8 kilós harcsát ( apám hobbihorgász), tök egyedül húztam ki, beleszakadtam már, a kezem tönkrement, de visszaengedtem!! (ez a hobbihorgászat lényege). Soha nem lenne szívem megölni!!

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok!
Mi is voltunk a gyerekszigeten, de túl kevés volt az idő, hogy mindent végignézzünk. Ennek ellenére az volt az érzésem, hogy csupa reklám az egész. Párommal azon akadtunk ki a legjobban, hogy egy felfújt Mirindás sátort teleraktak PlayStation2-vel, persze, hogy ott tolongtak a srácok. A másik őrület egy célbalövős sátor volt, ahol nagyon igazinak tűnő fegyverrel lőttek. Most már egész biztos, hogy konzervatív vagyok, mert irtózom az ilyen dolgoktól. Egyébként meg egy csomó promóciós játék volt, ami arról szólt, hogy ha megveszed a termékünket, akkor részt vehetsz a játékban. Gondolom, csak így éri meg a cégeknek kimenni, de én nem szeretem az ilyesmit. Ami nekem bejött, az a kézműves és barkács műhely volt, ahol tényleg értelmesen tölthettük az időnket. Mi képkeretet csináltunk Gergővel karton-, újság- és színes papírból. A kicsiknek a homokozók és a bébijátszó tetszett, azok is jók voltak. Lehet, hogy még kimegyünk valamelyik hétvégén, de inkább csak Gergővel, a kicsik még a sima játszótéren jobban érzik magukat, mint ahogy Vikicsnél Levi és Dundi.
Délután a Városligetben voltunk, a Közlekedési Múzeum mellet mentünk el, hát annak volt a legnagyobb sikere! Ott láttak a srácok egy mozdonyt és egy repülőt, alig tudtuk őket onnan elvonszolni. Aztán az Ózon-fesztiválon "szemétből" készült játékokkal mutattak trükköket, az is nagyon tetszett a fiúknak.
Igaza van Vikicsnek: "Nesze neked műjátszótér!"

Gabi
efgabi

VikicsKép
Köszi a tapasztalatokat, megkukkolom a netenKépÉrdekes az a kocsi, amit belinkeltél...mondjuk műanyag babákat tettek beléjükKép
ZsuzsiKép
Igen, a 3. harmadban teljesen normális, hogy eltérés van a két baba közt akár fél kg is, de állitólag az első 12 hétben nem "normális" a két hetes lemaradásKép Nem baj, akkor sem idegeskedemKép Egy hét múlva UH és azon sem lennék meglepődve, ha már fogalmunk sem lenne arról, hogy melyikük a "kicsi" és melyikük a "nagy"Kép

Az állatok kinlódását én sem tudom nézni. Nem is értem, hogy képesek emberek ilyen kegyetlenségre....Kép

Puszi: Doris
doris

Sziasztok!

Gabi!
Levi és Dundi is imádják a közlekdési múzeumot. Már egy csomószor elvitték őket oda a nagyik és mindíg nagy siker aratott. Különösen a terepasztal, amikor beindítják. Kép

Doris!

Babakocsi ügyben elég kiképzett vagyok már, úgyhogy kérdezz bátran. Szerintem Neked a Peg Peregotól a Duette vagy az Inglesinanak az ikres kocsija lenne jó, mert azok újszülött kortól használhatóak és segítséggel a BKV-ra is fel lehet küzdeni. Befér a boltba is, mert ezek egymás mellettiek. Sőr az Inglesina egymás mellé és elé is tehető, van olyan is ami némi eltolássl kicsit egymás alatt van és az nem is annyira hosszú + ha esetleg gyorba akartok egy harmadikat erre a típusra rá lehet tenni egy harmadik mózeskosarat. Kép Csak akkor úgy, hogy kettő egymás mellett egy pedíg velük szembe.
Na kiokoskodtam a tudományomat. Kép Megyek foglalkozok egy kicsit magammal, mert csütörtökön emberek közé megyek. Kép

Vikics

KépKép
vikics

Sziasztok!

Nagyon lemaradtam, de mostanában csak az olvasásra futja az időmből.. Kép

Vikics!
Sajnos nem jön össze a strandbelépő, nem tud szerezni az ismerősöm, valamit mondott is, hogy miért, de nem egészen értettem, OTP-n belüli hierarchia dolog volt benne.
Jó az a kép a kocsiról, talán még az első pár héten, amíg nem akarnak mozogni, és még esetleg pólyában vannak, addig beleférnek, de utána?!

Most voltam uh-n, a babákkal minden rendben van, még mindig fiúnak mondták mindkettőt, úgyhogy mostmár egyre valószínűbb a dolog. Az egyik most kb. 1,5 kg, a másik 1,2 szóval még nőhetnek.
Az egyetlen negatívum amit mondtak, hogy az első faros, úgyhogy ha nem fordul be, amire egyre kisebb az esély, akkor marad a császár... Kép Pedig nagyon nem szerettem volna.

Na most már legalább negatívumot is hallottam a gyerekszigetről, mert eddig mindenki csak dícsérte, azért majd megnézzük személyesen is, ha sikerül. Biztos attól is függ, hogy melyik gyerek mit szeret, bár a rengeteg reklámot én sem szeretem.

Na megyek, mert Andris még a kádban van, és sosem fekszik le, ha nem sürgetem meg egy kicsit Kép

Zizi
debyand

Sziasztok!

Zizi!

Szerintem ne aggódj a far miatt, van esély a természetes szülésre! Bár egyre több a császár, sokan vannak, akinek sikerült. Én is faros voltam, és végig normál szülésről volt szó, far ide-far oda, az utolsó pillanatig...amikor is nem a far miatt kellett minél hamarabb világra jönnünk.
Neveitek vannak??

Éva!

Pihentek?? Ezek szerint sikerült??Kép

Vikics!

Mentek Újszilvásra a motoros talira?? Vagy még az a baj, hogy rossz? A tesóm is megy...Kép

Doris!

Szerintem sem fogják tudni, hogy ki a Gemini A és ki a Gemini B, mert majdem teljesen egyforma méretűek lesznek!Kép Figyeld meg, hogy így lesz!Kép Tudom...Kép
Aztán majd szólj, hogy igazam volt-e?!Kép

Zsuzsi
zsuzsi

VikicsKép
Köszi a babakocsi leirást, tényleg nagyon jártas vagy a témábanKép Megkukkolom majd ŐketKép
ZsuzsiKép
Igazad lesz, már most tudom de szólok ámKép
ZiziKép
Gratula a ManócskákhozKépDrukkolok, hogy beforduljon az első babaKépTényleg neveken már gondolkodtatok?

doris

Sziasztok!
Megjöttünk a nyaralásból. Ennyi éppen elég volt. A fiúk elég nyűgösek voltak, de a strandolást nagyon élvezték. Egész nap rohantam utánuk, mert meg sem álltak. Nagyon jól éreztük magunkat. Gyönyörű helyen voltunk. Megpróbálok felrakni egy képet. Lehet , hogy óriás lesz.

Majd még írok, de most megyünk strandolni Leányfalura.

Éva
p.éva

Éva!
Jó, hogy sikerült a nyaralás!Kép Várom a képet!Kép Nem baj, ha túl nagy lesz!

Vikics, Ti nem mentek majd valamikor??Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Ja, nem vol Valaki a Minimax hajón?? Állítólag jó, a tesóm el akarja vinni az unokaöcsénket.
zsuzsi

Sziasztok!

Zizi!
Hát sajnálom a belépőt. Lehet, hogy apósom tud szerezni, de már nem nagyon bízok benne... Kép
Hát nem tudom.. Én szerettem volna császárral szülni, mert azért nem igazán kell megszenvedni, max. utána egy kicsit rosszabb a felépülés, de hát nekem ez nem jött össze, pedíg logbizam érte rendesen. Mázlimra így sem szenvedtem szinte semennyit, remélem Te sem fogsz.

Zsuzsi!
Nekem muszály mennem Újszilvásra, mert mi rendezzük. Ott fogok keccsölni a büfében csütörtöktől. Szerencsére anyós bevállalta a hétfőt is, hogy ki tudjuk pihenni a hétvégét, mert ott aztán mindent lehet csak aludni nem. Pláne, ha olyan a beosztásom, hogy éppen este dolgozok.

Doris!
Kérdezz csak, he tudok válaszolok.

Mi lehet, hogy nem megyünk nyaralni csak a balcsira, mert nagyon leértékelték a forintot és a többiek meg is hosszabbították a nyaralást 2 hétre az meg már mind pénzben mind távollétben a Pupikáktól sok nekünk. Inkább követönk meg csempézünk a lakásban és kapok egy szép konyhabútort. Annak is örülök. A balcsira meg visszük a fiúkat is hátha leszoknak a pelusról.
Tényleg! Felvették őket az oviba, reméljük ki is tudjuk majd használni. Kép

Vikics

KépKép
vikics

Sziasztok!

Zizi!

Egyébként mikorra vagy kiírva??
Léci, ne júli 19 és 31 közé időzítsd, mert akkor nyaralni vagyunk, és én itt akarok szorítani Érted és a Babákért!Kép
Egyébként néha tényleg jobb a császár, a bátyám volt oszt.társai között két nap van...Kép Na jó, az 26 éve volt..Kép

Doris!

Mikor mész AFP-re?

Vikics!

Írnám, hogy biztosan fogsz találkozni a bátyámmal, de 1. úgyse ismernéd meg, 2. biztos nagyon sokan lesznek!Kép
De azért jó büfézést!Kép Ő biztos meg fog nálatok fordulni a büfében, mert nagy kajás!Kép
Jó, hogy felvették a fiúkat, legalább lesz Neked is egy kis nyugtod! És már a megkülönböztetéssel sem lesz baj...Kép

Más. Már volt szó itt is az állatkínzásról. Most megint volt egy nagyon szörnyű, kegyetlen. A kuytust, miután lőttek rá, a kocsi után kötötték és addig húzták az aszfalton, amíg a csontjáig leégett a húsa.KépKépKép Kép Egy állatvédő, egy másik fórumon (index) bosszút esküdött, és embereket keres, nem tudom, hogy törvényesen, vagy anélkül. Már írtam neki e-mailt, kíváncsi vagyok, mi lesz. Nem számít a büntetés, nagyon felháborodtam ezen, és nem érdekel semmi. Dömbörit nem lehet visszahozni...Kép
Na, mindegy. Csak lesz valami...Kép Én benne vagyok! Tudom, hogy hülyeség...és még egy tüntetéssel is bajba kerülhetek..

Zsuzsi
zsuzsi

Ja, még egy kérdés!! Ti mit vennétek esküvői ajándéknak?? Ami nem tapintatlanság, és bunkóság. A tanárunknak lesz, és a csoprtban a Többiek mózeskosárt akarnak, de nálam az beleesik a tapintatlanság kereteibe. Szerintetek??

Zsuzsi
zsuzsi

ZsuzsiKép
ÉN a mozeskosarat és minden babás jellegű dolgot hanyagolnék, mert lehet, hogy a lelkükbe gázoltok... Mi 10 éve vagyunk házasok és mostanra sikerült elérnünk, hogy a Gólya végre hozzánk is bekopogtasson de ez hosszú küzdelmek árán sikerült csak. Engem sajnos rosszúl érintett mikor valamely alkalomra babacipőt kaptunk egy jó barátnőméktől. Sajnos akkor már hiába próbálkoztunk és én eldugtam azt a cipellőt amilyen messzire csak lehetett... Talán vásárlási utalványt lehetne adni, ha nem ismeritek Őket olyan nagyon-nagyon jól de valmilyen dolog a háztartásba sem jön rosszúl csak azt ki kell szimatolni...Kép
Hétvégén megyek haza és hétfőn AFP lesz meg UH meg terheléses cukorKép

doris

Szia Doris!

Én is pontosan erre gondoltam! Probáltam a pici agyuknak elmagyarázni, hogy nagy tapintatlanság, és lehet, hogy rosszul érintené őket. Pont ezért.
Valószínűleg valamit veszünk a közös lakásukba.Kép
Még szombatig ráérünk eldönteni, meghogy a többiek mit akarnak. Mert közös ajándékot veszünk a csoporttal.
A tanárunk egyébként jó fej, egy 28 éves pasi.

Jó utat hazafelé!

Zsuzsi
zsuzsi

Zizi!

Nekem is faros volt a Zolika és simmán megszűltem őket. Mondjuk nekem ő a második volt, lehet, hogy elsőnél nem jó. Mert nálunk az Ádám már megcsinálta neki az utat és így könnyen kijött.

Vikics

Majd csak megszerzitek azt a belépőt! VOltunk ma leányfalun és nagyon éltek a fiúk. Ki sem lehetett szedni őket a vízből.
Jó a kép, amit a kocsiról raktál fel. A miénk is hasonló, csak nincs hozzá mózeskosár.
Ne szomorkodj, majd jövőre elmentek valahová és legalább a lakás is szebb lesz. Nem irigyellek a büfézés miatt. De biztosan jól fogjátok érezni magatokat.

Zsuzsi

Én is hallottam a kutyusról és a tüntetésről is és a férjemmel tervezzük is, hogy elmegyünk. Szörnyű, hogy milyen emberek vannak.Nálunk a múlthéten a kapunkba dobott valaki egy halott kutyust egy átlátszó zacskóban és kilógott belőle egy kiskutya, éppen szült volna. A szívem szakadt meg, amikor megláttam és üvöltöttem, hogy ki tehetett ilyet. De ez nem valami ide illő téma.

ÉVa
p.éva

Éva!

Tudom, hogy nem ide illő. csak kell a tömeg, hogy a politikusok végre észrevegyék!
Szombat, dél, Kossuth tér a tüntetés, aki "meg akarja látogatni" az őröket, akkor a gyűlekező a BVSC pálya előtt van. Én valószínű inkább békésen a Kossuth térre megyek...Kép
zsuzsi

Sziasztok!
Zsuzsi!

Mózeskosarat semmiképpen ne, mert annak valami babonás jelentősége is van. Én biztos nem örülnék neki.

Éva!
Nem szomorkodok kicsit sem, mert 2 hét balcsi is klassz lesz a Pupikkal. Meg aztán én szívesebben mentem volna Krétára, de az nem jött össze idén. Viszont velemikor úgy is ki kellett volna hagyni egy nyaralást, mert én előszezonba szeretek menni, de eddíg utószezonba voltunk. Az meg egy kicsit sok, hogy az ember elmenjen augusztus végén is meg májusban is.
A büfézés meg nem gáz, mert nagyon sok embert ismerek ott és inkább buli mint meló. Csak csapláros leszek, kajával nem foglalkozok. Kép

És kész lett a tankom is ám!! Kép Kép A jövő héten végre elkészül a motorom!! Kép Kép Bár még egy csini kis fényezés is kell, mert most piros és azt a párom nem igazán kultiválja, így megeggyeztünk egy téli terepben. Mondjuk most pont divat a fene megette, de jövőre úgysem lesz az. Kép
Nem tudtok valami jó fogyókúrát amiben ehetek és nem kell mozognom?? Szívesen megválnék 4 kiló feselegtől. Kép

Vikics

KépKép
vikics

ZsuzsiKép
Jó ötlet a lakásba valami szükséges dolgot vásárolniKép
Köszi a jókivánságotKép

doris

Sziasztok

Doris
Mindenről tessék minket tájékoztatni! A cukorterheléssel én befaragtam hogy a fene ette volna meg. Már az elején magas lett. Havonta cipeltem a hasam a Baross utcába, útáltam, ott kellett ülni reggeltől estig és rendelésre enni. A 30-dik héttől már inzulint is szúrkáltam magamnak. De a legrosszabb nem ez volt, hanem, hogy 3 óránként kellett enni 180 gr szénhidrátot. Olyan éhes voltam mindíg mint a farkas.
A lényeg, hogy vigyáztam a nyuszkókra. Meg is születtek császárral és 10-es Apgarral.
Próbáld meg kiharcolni a császárt a dokinál a Te és a gyerekek érdekében. Nem visel meg egyikőtöket sem annyira. Egy jó tanács: PIHENJ ANNYIT AMENNYI CSAK BELEFÉR, kényeztesd magad, élvezd a nyugalmat az élet szépségeit, hidd el ha Te jól érzed magad a skacok is boldogok odabenn.

Zsuzsi
Kérlek szépen ne írj ilyen rémségeket le, olyan borzasztó hogy nem tudok segíteni (megölni az elkövetőt), napokig lelkibeteg vagyok ha ilyet hallok. Sajnos ez az ország még kissé ultraprimitív az ilyen színtű dolgok kezelésében. Angliában, ezért a tisztelt polgártárs nem kevés börtönt kap és tetemes pénzbüntetést fizet. Szomorú, de gondold el, ha a politikusokat a emberek nem érdeklik akkor az állatok......?

Vikics
Hol jutsz hozzá a belső talpemeléses cipőhöz? Kéne a lánykámnak.
Ha van gusztusod, ugorj neki annak a frankó káposztalevesnek!Kép

Éva
Hogy tudtad kordában tartani a krampuszokat? Vittél magaddal lasszót vagy távirányítót? Egyébként a leányfalui strand nekem is a kedvencem, de ezek négyfele mennek és nem jönnek ám vissza!Kép

Andi
Ambrosia

Zsuzsi

Köszi az infot, elmegyünk, ha tudunk. Viszem az összes kutyámat is az biztos!

Vikics

Mi is szeretnénk már külföldre menni, mert már rég voltunk, de még mindig várnunk kell egy kicsit, amíg a gyerekek nagyobbak lesznek. Én tudom magamról, hogy nem tudnék úgy elmenni, hogy nem viszem magammal őket, mert egész végig értük aggódnék, így inkább várunk még egy kicsit, hogy nőjenek és akkor együtt elmegyünk.

Doris

Én ellentmondok Andinak! Ha nincs komplikáció miért ne szülhetnéd meg őket természetes úton. Én is be voltam rezelve és császárt akartam, de szerencsére az én orvosom ha lehet elkerüli, végülis ez egy hasi műtét. És úgy örülök, hogy simán meg tudtam szűlni őket! Ha teheted te is inkább bízd a természetre! Legalábbis ez az én véleményem. Abban viszont mindenkivel egyetértek, hogy vigyázz magatokra!

Andi

Igazad, van, hogy nem nagyon érdekli a politikusokat az állatok sorsa, de egy próblkozást megér. Ha az unióhoz akarunk csatlakozni, akkor az állatvédelemre is jobban oda kell figyelnie a törvényeknek.

Éva
p.éva

Megpróbálok egy albumot csinálni a nyaralásunkról P.Éva családja néven. Remélem, sikerül.

Éva
p.éva

Mégis fizetnek a kismamáknak az elmaradt jövedelempótlékokért

A Legfelsőbb Bíróság ma egy Somogy megyei kismama jövedelempótlékának ügyében hozott felülvizsgálati végzésében a Somogy Megyei Bíróság ez évi jogerős ítéletét és az alperes területi államháztartási hivatal minden eddigi döntését hatályon kívül helyezte.
www.index.hu

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok!

Andi!

Komolyan nem fogok többet írni állatkínzásról, de muszáj volt leírnom, mert felrobbantam volna!!
A politikusokat csak a fizetésük érdekli, de talán sikerül elindítani egy lavinát, hogy megkapják a zsoldjukat a tetteikért. Ami valóban a halál lenne, ahogy ők is tették, de azt úgyse iktatják törvénybe...Kép Talán sikerül kiharcolni egy példás bűntetést, mondjuk sittre vágni (az adó fizetők pénzén Kép), vagy legombolni róluk annyi pént, hogy életük végéig albérletben kelljen lakniuk. És még finom vagyok.. De ha nem sikerül semmit elérni, akkor is vannak más vérmentes megoldások, amit a netes állatvédők gondoltak ki. Pl. a nyílvános megszégyenítés, megfélemlítés. Biztosan nagyon örülnének, ha felkerülne a nevük, címük, arcképük a netre, és mindenki leköpködné őket, és ujjal mutogatnának, és soha nem kapnának állást. Vgay a megfélemlítés. Csak el kell terjeszteni, hogy a fülükbe jusson, hogy néhány vérre éhes pit-bull vár rájuk. Jól befosnának.
Jó lenne már a kötelet a kutyákról átteni a kínzók nyakára! Egy próbát megér Dömböriért!
Sokaknak sikerült kiharcolni a jogaikat, juttatásaikat, hátha...( ikreknek dupla Gyes (egy anyuka lobbnizta ki, akkor a köztisztviselői béremelés-->ők is kimentek az utcára.) Nagyon sok állatvédő bombázza a politikusokat e-mailekkel, már rengetegnek írtak! Talán elolvassák...

Éva!

Helyesek vagytok a képeken!Kép
Egyébként a a faddi állatvédelmi hivatal elnöke, Fiáth Szlvia, benyújtott egy kérvényt hivatalos aláírásgyűjtésre. 10-29 nap múlva lesz eredmény, hogy elfogadják-e. Ha igen, és sikerül 50.000 nél több aláírást gyűjteni, akkor a Parlamentnek KÖTELEZŐ FOGLALKOZNIA az üggyel. És szombat délben is lesz a Parlamentnél aláírás gyűjtés. Ha Te is alá akarod írni, küld e-mailt Szilviának a fiszi69@freemail.hu-ra, és már küldtem.Kép

Vikics!

Anyám is a káposzta levest probálta, ő úgyan nem fogyott le tőle (mert a pajzsmirigyével van a baj, és nem tud), de pl. a rajz tanárunknál nagyon hatásos volt.
Van még vércsoport szerinti diéta is, állítólag az is jó, de a lap.hu-n van egy csomó féle.

Doris!

Ma láttam egy anyukát, egy kék-narancssárga egymás melletti ikerkocsival, az úttest közepén kellett szerencsétlennek tolnia, mert a felparkoló kocsiktól nem fért el a járdán. Ezt anyám is sérelmezte annó. Majd alaposan le kell mérned, mert szörnyű volt Őt nézni a Szentendrei út közepén!Kép A bunkó autósok...Kép
zsuzsi

Sziasztok!

Andi!
Mi a Salusnál vesszük a Dombóvári út és a Fehérvári sarkán van, de állítólag Dr. Leot is csinálnak több helyen és az is ilyen. Bár ahhoz még nem volt szerencsénk, de ha legközelebb kell meg fogom nézni, mert ha felírják akkor lényegesen olcsóbb. A Salusnál tavaj felírva vettük a csukát 4000ft-t 5.700 helyett 22-es méretben, de most egy lány azt mondta a Dr. Leo 3.100 Ft ha felírják és az ő lányának már tutira van 24-es lába. Azt meg ki kell tapogatózni, hol van a környéken. Még az is lehet, hogy fent van a neten.
A káposztaleves pontosan 1 napig ehető, a másodiknál kicsit gusztustalan a harmadiknál ehetetlen és inkább éhen maradsz mint megedd.

Éva!
Én simán itthon hagyom a fiúkat a nagyiknál. Nagyon szeretnek velük lenni és nekik is jót tesz ha a környezet változás szerintem. Az sem jó ha túlzottan Rád nőnek.

Rakok fel két képet, hogy aludtak ma a Pukkancsok. Olyan édesek....

Így kezdődött
Kép
Aztán összegabajodtak. Kép
Kép

Vikics

KépKép
vikics

Vikics!

Nagyon aranyosak a Fiúk, komolyan mondom, hogy pályázhatnál valami fotó pályázatra!KépKép
zsuzsi

Sziasztok!
Alig győztem elolvasni a hozzászólásokat, annyit írtatok.
Zsuzsi!
Szerintem nászajándéknak jó lehet egy fényképalbum, amibe beletsztek magatokról egy csoportképet. Vagy egy szép képkeret. Nem kell túlzásokba esni, szerintem a szándék a lényeg. Egy fényképalbum meg mindig jól jön! Nálunk állandó hiány van belőle!Kép
50 000 aláírás nagyon sok! Mi a játszótér bővítéséért gyüjtöttünk, és nagyon nehezen jött össze még a 150 is! De sok sikert!
Doris!
Hasonlóan jártam én is a cukorterheléssel Andihoz, de nekem szerencsére inzulint nem kellett kapnom. Így utólag még örülök is a diétának, szülés után olyan vékony voltam, mint 20 évesen! Kép
Nekünk egymásmelletti babakocsink van (Mothercare Atlanta Twin), ajándékba kaptuk. Szerencsére kertvárosba költöztünk még a terhességem alatt, itt kevés autó jár az utcán, tolhatom az út közepén. Megpróbáltam vele felszállni buszra is, nem lehetetlen, csak le kell szólítani valakit, hogy segítsen. Egyébként 83 vagy 85 cm széles, mint egy kerekes szék. Szerintem nálatok Svájcban mindenhol el kell hogy férjen! De ha nem vagy szégyenlős, fogj egy centit, és mérd le a kritikus helyeket!Kép
Marcsi!
Kösz a jó hírt! Szerinted mi is megkapjuk majd a pénzünket?
Vikics!
Személyesen nem próbáltam, de ismerőseimnek nagyon bejött egy diéta. Elküldöm mailben.
Jó munkát a büfében! Több nyáron is dolgoztam a Balcsi mellett büfében, nincs is annál jobb, mikor az ember az árnyékból, hófehéren nézi, hogyan sülnek rákvörösre a többiek a napon! Kép
Éva!
Mi most voltunk először gyerek nélküli hétvégén haverokkal bulizni, de nem nagyon tudtam feloldódni. Anyósom egyedül volt a három sráccal, én meg hülyére aggódtam magam, ahelyett, hogy lazítottam volna. Július második felében egy hétre hívtak minket Törökországba gyerkőcök nélkül. Remélem, ott majd tudok egy kicsit lazítani! Kép
Gabi
efgabi

Vikics!

Nagyon jó a kép! Főleg a második!! Kép

Hát megnyugtattatok egy kicsit a császárral kapcsolatban, tényleg van, akinek nincs rossz élménye, nekem az ikertesóm szült császárral másodszorra, és nagyon megszenvedett vele. És én eddig olyan gyorsan szültem, hogy attól nem félek. Az uh-s dokinő is azt mondta, hogy nem olyan rossz a császár, legalább "hamarabb szabadul" Kép

Éva! Nekem az első faros, és azt mondta a drnő, hogy így semmiképpen nem szülhetek rendesen, mert összeakadhatnak.
Most úgy néz ki, hogy Örs és Ádám lesz a nevük, de még változhat... Kép

Vikics! A káposztaleveshez tényleg kell egy kis lelkierő, de édesapám többször végigcsinálta, és neki nagyon hasznos volt.

Na, most már megnőtt annyira a hasam, hogy átadják a helyet a buszon, villamoson, eddig volt, hogy "nem vették észre". És így is sokszor hallom, ha a két másik is velem van, hogy "úristen három gyerek" pedig nem is tudják, hogy négy lesz Kép)

Zizi
debyand

Sziasztok!

Köszönöm a dícséretet!

Gabi!
Várom a diétát! Remélem megkapjuk a pénzt. Nagyon jól jönne a kövezéshez, mert akkor egyszerre megcsináltatnánk mindent. Kép
Azért nem vészes a büfézés mert csütörtökön vagyok össz 6 órát este azén szombaton hajnalban ugyanennyi és még egyszer 4 órát. Elég lájtos az előző évekhez képest. Így majdnem minden koncertet meg tudok nézni és a felvonulásra is ki tudok menni ha akarok. Már régóta annyi motoros megy felvonulni, hogy mire mi az elején már beérünk a kapun még látjuk azokat akik csak elindultak. Marha jó érzés...
Andi!
Megtaláltam a Dr. Leot is. Nem volt nehéz. Kép
Itt vannak kész cipők és ezek közül párat csinálnak lábra, de azok között is van jópofa.
http://www.elitrt.hu/drleo.htm
Itt meg az üzletek:
http://www.elitrt.hu/uzletek.htm
Szerintem érdemes feliratnia mindenkinek, mert ebben a korban a legtöbb gyereknek felírják.

Zizi!
Mázlista vagy! Én akkora voltam mint egy elefánt és egy kezemen meg tudom számolni hányan adták át a helyet, pedíg november végéig dolgoztam Erzsébeten és január 10.-én születtek a skacok.
Pedíg szerintem egyértelmű volt, hogy nem dagadt vagyok, hanem terhes.

Vikics

KépKép
vikics

Sziasztok!

Gabi!

Köszi a tippet, majd javaslom a többieknek egy szép képkeretet!Kép Pénteken találkozunk, és akkor megyünk el venni.

Éva!

Kaptam választ az e-mailjeimre. A tüntetés úgy néz ki, el kell halasztani 2-3 héttel, mert szombatig nem lehet beszerezni a területfoglalási és gyűlekezési engedélyeket, és akkor törvénytelenül lenne, ami rossz fényt vetne az állatvédőkre, és esetleg késleltetné az ügyet. Így meg kell várni, míg hivatalos lesz a tüntetés, és amíg kijön a papír a hivatalos aláírásgyűjtéshez. A Zold Magazin (www.zoldmagazin.com) Állatvédői intézik, a fent említett Hölgytől kaptam választ az e-amileimre.
Egyébként rengeteg állatvédő bombázza e-mailekkel a TV2 szerkesztőségét, a Miniszter Elnök Úrat (Ő is válaszolt!!!!) és Gusztos Péter Képviselő Úrat, Ő az egyetlen a Parlamentben, aki harcol az állatokért és megígérte, hogy nem hagyja ellaposodni az ügyet.
Szóval még 10-29 napot várni kell, de nem szabad feladni, majd értesítenek e-mailben a pontos dátumról!Kép

Zizi!

Sokan szülnek császárral (lehet, hogy többen is, mint természetesen), nem mindenkinek vannak rossz élményei. Csak a rosszat előbb meghalja az ember, és mélyebb benyomást hagy benne, de állj hozzá pozitivan, hogy miért pont Neked lenne rossz!
Egyébként anyámnak főleg azért érveltek a normál szülés mellett, mert 3-ik és 4-ik gyerekei vagyunk...de írtad, hogy Nálad nem lehet...
Lány névvel készültök??? Én úgy tudom, hogy császárnál még akkor is meg kell adni lány nevet, ha 1000000%, hogy fiú lesz. Bátyáméknak is meg kellett a Reginát, pedig teljesen biztos volt, hogy Balázsuk lesz!Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok!
Tök jó lenne, ha tényleg látnátok pénzt ebböl a határozatból!
Dorisnál szerintem márcsak a lombik program miatt is a császárt fogják javasolni. Úgy tudom a lombik terhességeknél nem kockáztatnak.
Nekem is jó élményem van róla, nagyon sokat segített, hogy a mütét után azonnal beszerzett a férjem egy Anita típusú hasszorítós bugyit, ami olyan jól "rögzítette" a hasamat, hogy 2-3 nap múlva már szinte semmit nem éreztem. Persze müködik az anyai ösztön is, naponta 5-6-szor mentem meglesni a köjköket az inkubátorban (a PIC pedig a kórház másik végében volt). Hétfön indulunk Pécsre, a fél házat bepakolom, most megyünk elöször nagyobb útra, biztos egy csomó felesleges dolgot is viszek majd. Ott nem lesz internet, július végén, ha megjövünk, olvaslak majd Titeket! Addig is mindenki pihenjen és nyaraljon sokat! M. Kép

KépKép

KépKép
2in1

Marcsi!

Ez nagyon aranyos!!KépKép Jó utat Pécsre!Kép

Doris!

A testvéremnek is lombikbaba a kisfia, és Náluk is pont az volt, amit Marcsi írt! Hogy "nem akartak kockáztatni", így biztos volt a császár. Néha így jobb!Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Hali!

Elnézést, hogy így közbekotyogok. Elvileg "csak" Dorist szoktam olvasni, illetve miatta olvasom ezt a topikot is immárKép

Szóval Zsuszi!
Mózeskosárnak én sem örültem volna. Mikor új lakásba kötöztünk (felújítottuk a régit a-z-igKép) az hiányzott volna a legkevésbé, meg még babát nem is akartunk jó pár évig. Ha új a lakás, vagy újonnan költöztek be akkor bármilyen dekor is jó nászajándék lehet. Pl ha üres a fal egy szép kép, vagy egy üres sarokba egy állólámpa. Én pl nagyon tudnék örülni egy állólámpának, már régóta szívem vágya, de magamank csak úgy nem venném megKép Remélem tudtam segíteni. A háztartási eszközökről meg az a véleményem, hogy majd úgyis kap a rokonoktól 2-öt mindenbőlKép
AutósokKép Az az igazság, hogy olyan mindegy 1 vagy 2 baba, egymás mögött ülnek, vagy nem, mert én az 1-el sem férek el sokszor a belvárosbanKép Nem is szeretek bemenniKép

Vikics!
Fantasztikusak a fiúkKépKépKép

puszi
sasha

Kép
sasha

Szia sasha!

Köszike Neked is a tippet!! Úgy néz ki, veszünk egy klassz képkeretet neki!Kép Aztán majd vagy a mi képünket rakja bele, vagy egy szép esküvői képet...KépKépKép

Zsuzsi
zsuzsi

Éva,

találtam egy cikket, ha gondolod, olvasd el!

http://www.nol.hu/Default.asp?DocColllD=209

Elég szívfacsaró, de nagyon elgondolkodtató, és írtó nagy profizmust tükröz az írójának!
zsuzsi

Itt mindenképp a főoldalra ad ki, akármit írok ide be, de a főoldalon a Népszabadság felirat alatt a görgetősávban a Magyar Tükör--> a lap közepén peig Faddombori terrier a cikk címe.
zsuzsi

Sziasztok!

Zsuzsi!
Neked az előbb nem válaszoltam, elvileg szeptember 1-re vagyok kiírva, de azt mondta a drnő, hogy augusztusban már bármikor szülhetek. Egyébként a lánynevünk már régóta a Réka, az biztos.

Szerintetek be kell nyújtani a kérvényt mégegyszer a jövedelempótlékos ügyben, vagy nem? Merthogy abban a levélben, amit küldtek az van, hogy a Legfelsőbb Bíróság döntése alapján felülvizsgálják az elutasító határozatot, és újra veszik az egészet. Akkor szerintem nem kell semmit csinálni ugye?

Zizi
debyand

Sziasztok

Zizi, Doris
A császár egyáltalán nem rossz dolog. Az egyik legfontosabb érv mellette, hogy a baba(ák) nem szenvedi végig az utat a szülőcsatornában, mert az egyébként neki is fájdalmas! Nem véletlen néznek szegények úgy ki ahogy kinéznek a kibújás után. (bevérzett szem, deformált fej, néha törött kulcscsont). Jó tudom ezer év óta így szülnek a nők. De ha ezt a baba számára kellemetlen élményt elkerülhetem akkor legyen. Magam is meglepődtem szülés után hogy milyen formásak a lurkóim, pedig sokáig dolgoztam intenzíves nővérként a koraszülött osztályon. Láttam eleget! Nem akarok senkinél kampányolni a császár mellett, csak azért írom le ezeket, hogy eszetekbe ne jusson félni tőle. Mellesleg az orvosok is világszerte kezdik belátni, hogy több az előnye mint a hátránya. Jómagam, ha akartam volna sem szülhettem volna természetes úton, az orvos nem engedte a diabétesz miatt. Egyébként egy hasszorítós bugyi tényleg csodát tesz utána.

Vikics
Csak ismételni tudom, tényleg észbontóak a képeid!!!!! Olyan drágák ahogy tentiznek.Kép
Köszi, megnézem a linket és feliratom a cipőt.
Van tojáskúra is, szereted?

Éva
Nem mondtad milyen harci stratégiát vetettél be a strandon, a pulyáknál, hogy ne lógjanak meg!

Andi
Ambrosia

Sziasztok!

Írtó boldog vagyok!!! Nem hiába küldtünk/küldtem el az a rengeteg e-mailt a Tényeknek, a Híradónak meg a Fókusznak!KépKép Bemondták, hogy aláírásgyűjtésbe fogtunk!Kép És ez volt a cél, a nyílvánosság!Kép

Zizi!

A szeptember egy nem túl jó dátum, nekem mindig az iskolakezdés jut eszembe!Kép Ha augusztusba születnek, már el is jöhetnétek Ercsibe az ikertalálkozóra!Kép Ők lennének a legfiatalabbakKép
Egyébként engem nem érint az elmaradt jövedelem pótlék, de azért szoktam nézni híradót, és odafigyelek. Én úgy értettem, hogy előről kezdik a MÁR beérkezett kérelmek elbírálását...de lehet, hogy tévedek...

Zsuzsi
zsuzsi

Vikics!

Anyám ilyen kétszersült, narancs, tojás, sonka, kefír diétát tartott, és az hatásos volt. Csak ezeket ette. Na de hol lehet ilyenkor narit kapni?? Nem tudom, sehol, de lehet helyettesíteni talán valamivel...Kép

Sok sikert!Kép

Zsuzsi
zsuzsi

zsuzsi

AndiKép
Köszönöm szépenKép Pihenek rengeteget a szülést meg majd meglátjukKépKétoldali csipőficamom van ezért könnyen lehet, hogy császáros leszek de ez az orvosom döntése lesz majdKépEgyébként is betoji vagyok amióta láttam a Sejtjeink c.filmet mert én semmiképp sem szeretném veszélyeztetni egyik babát sem...Egy hónapig nem leszek gépközelben mert haza utazok ezért nem tudok beszámolni az AFP eredményünkről de utána majd bepótolomKép
ÉvaKép
Köszi a Te véleményedet isKépIgazán a Sejtjeink cimű film óta hajlom inkább a császár felé de majd meglátjukKép
ZsuzsiKép
Hát pont ettől félek én is, hogy ha egymás melletti kocsit választok sok helyen nem tudok majd közlekedni vele...mit szóljanak a kerekesszékkel közlekedőkKép
VikicsKép
Gratulálok a Fiúkhoz, igazán gyönyörűekKépKép Szép barna a kis pofijuk de biztos valami kis altatószer volt abba a pohárba amitől igy kidöltekKépKépLátom most egymás mellett alszanak de hogy volt ez pici korukban, születésük után? Csak mert olvasok olyan szakvéleményt, hogy az ikres újszülötteket nem érdemes külön fektetni, mert megszokták egymás közelségétKép
GabiKép
Köszi a tapasztalatotKép Igen, igazad van, ahogy én nézem itt Svájcban sehol sem okoz gondot sem a tolószékkel sem pedig az ikerkocsival való közlekedés. A járdák szélesek, szabadon vannak hagyva és mindenütt le vannak kerekitve a járdaszegéjek. A gond csak az, hogy otthon fogok szülni, és úgy tervezem rutintalan kismama lévén az első 3 hónapot otthon tölteném mert a 3 nővérkém ott tud majd segiteni, itt viszont nincs senki... Budafok sajna nem a remek járdáiról és közlekedéséről hire. Pusztán a gyermekorvosi rendelőig ill.patikáig gondoltam végig a közlekedést és a dupla kocsi már ezen a viszonylag rövid szakaszon sem férne el. A 47-es villamosról meg nem is álmodhatom, mivel ez a régi tipusú villamos ahová még szimpla kocsival is fizikai lehetetlenség felszállni...
Tényleg LányokKép
Ti akik már tapasztalt Édesanyák vagytok, miként kell elképzelnem a szülés utáni első néhány hónapot? Én úgy gondolom jól jön majd a segitő kéz két babánál, de talán túlmisztifikálom a dolgot... Szerintetek mennyi idő kell ahoz, hogy belerázódjam a dolgokba és mondjuk ki tudjak jönni a Páromhoz Svájcba úgy, hogy itt csak magamra számithatok? Vásárlást mondjuk meg tudná oldani, de egész nap, reggeltől-estig egyedül vagyok és sokszor éjjszaka is. Ezért gondoltam inkább otthon kezdeném az Anyaság gyakorlásátKép
ZiziKép
Mennyi idős terhes vagy hogy most "már" átadják a helyet???Elismerésem a négy gyerkőchözKép
B.MarcsiKép
Nagyon édes a rajzocskaKép A szülésről még nem beszéltünk az orvosommal, a csipőficamom miatt kérdéses a dolog inkább. A pre-embriók visszaültetésénél egyébként egy nőgyógyászati székbe kötözték a lábamat de más volt a terpesztése mint a hagyományos székeké. Őszintén mondom majd sirva fakadtam, mert a combjaim kiakadtak a negyed óra alatt és iszonyatosan fájtak. Persze akkor a lelkem egész mással volt elfoglalva de utólag arra gondoltam (még egy hét múlva is az fájt a legjobban...) hogy talán a csipőficamom miatt nem vagyok képes bizonyos szélességnél nagyobbra nyitni a lábaimat...MeglátjukKépÉrezzétek nagyon jól Magatokat Pécsen és ezek szerint pont egyszerre jövünk majd visszaKép Jó pihenést és kikapcsolódást kivánokKép
SashaKép
Szia itt isKép Köszi a véleményt, bizony nem egyszerű kérdés ez a babakocsi dolog. Majd megoldjuk valahogyKép

doris

Doris,

Nálunk lány ágon kettőnket kivéve mindenkinek kétoldali csipőficama van (nagyszülők, nagynéném, anyukám, nővérem). Anyukámnak nem volt gond vele.Kép
Igaza van sasha-nak, még szimpla kocsival is nehéz elférni a járdán, a bunkó autósok miatt. Óbudán legalább annyit megtettek, hogy lekicsinyítették a járdaszegélyt a babakocsiknak, a tolókocsiknak, és a bicikliseknekKép

Zsuzsi
Zsuzsi
zsuzsi

Zsuzsi!
Nagyon örülök, hogy célba ért a munkásságotok. Ird meg, ha lesz tüntetés vagy aláírásgyűjtés mi ott leszünk. Jó lenne, ha mindenki csak fele ennyit tenne az állatokért, nem lenne egy állat sem az utcán.

Marcsi

Köszi a jókívánságokat! Érezzétek magatokat nagyon jól! Én is a fél házat bepakoltam, hallgattam is a férjemtől, de így voltam nyugodtabb, hogy minden ott volt velünk.

Doris
Nagyon el fog kelleni a segítség, és egy hónapig minimum maradj itthon szerintem. Nekem már a második-harmadik babáim voltak az ikrek, de így is újra bele kellett jönnöm az éjszakázásba, szoptatásba, pelenkázásba stb. Örülj neki, hogy lesz segítséged! A hathetes kontrollra úgyis vissza kell majd menned az orvoshoz, addig mindenféleképpen itt kell maradnotok.
Hát nem lesz könnyű az első fél év, de majd belejöttök. A férjed nem lesz melletted a szűlésnél? És hogy bírjátok majd egymás nélkül ilyen sokáig? Mi azt a négy napot is alíg bírtuk ki, amig a kórházban voltam, pedig mindennap bejött hozzánk. Szóval készülj fel, hogy nem lesz egyszerű a dolgod, de duplán meg fog térülni! Olyan édesek lesznek a picik, hogy minden nehézséget el fogsz felejteni. Melyik kórházban fogsz szűlni?
Ja , nekem már a szűlés után külön kocsiba tették őket, mert a nagy súlyuk miatt nem fértek el egyben és állandóan karmolták egymás szemét. Nekem azóta is külön vannak, ők nem ígényelték annyira egymás közelségét, de mostmár keresik egymást, ha külön vannak.

Tegnap a kislányomnak 40 fokos láza volt, neki is felszúrták a fülét. Már megőrülök! Szeptemberben kiveszik mindhármojuknak az orrmanduláját! Csak már lennénk túl rajta.

Megyek pihenni, mert öt óta fentvoltak a gyerekek és most aludtak el és már kivagyok.

Éva

Vikics

Nagyon drágák a fiúk! Nekem mikor fognak ilyen szépen együttaludni?
p.éva

Sziasztok!

Éva!
Nem irigyellek ezért a sok fülfájásért! ANdrisnak eddig összesen háromszor volt, de bőven elég volt az is. És még mindig megúsztuk felszúrás nélkül, csak antibiotikummal. Remélem így is marad..Kép
Ebből a szempontból nagyon jól jött a Bioptron lámpa, sokat segített neki.
Már akartam is kérdezni, hogy ha minden rendben van a babákkal, akkor hány napig kell kórházban lenni szülés után? De most írtad, hogy csak négy nap volt. Annyit talán én is kibírok, meg itthon a férjem is a két másikkal.. Kép

Doris!
Egyetértek Évával, a hathetes kontrollt úgyis meg kell várni, utána szerintem már talán elboldogulsz egyedül is. Ha a szoptatás beállt valahogy, és kialakult valamilyen rendszer, akkor talán már könnyebb beosztani a napi dolgokat.
Ja, és nekem nem kellett kengyelbe tenni a lábamat szüléskor, úgy tartottam, ahogy jólesett, a férjem fogta a hátamat, és a drnő azt mondta, hogy akár az ő vállára is tehetem a lábam, ha jól esik Kép
Egyébként a 30. héten járok.

Andi!
Kösz, hogy leírtad a tapasztalataidat a császárról, kezdek megnyugodni, mert másoktól is egyre inkább azt hallom, hogy nem olyan nagy ügy mostanában a császár. Pedig nagyon féltem tőle! De ezek szerint fölösleges. Egy hasszorítós bugyit pedig a javaslatokra mindenképpen beszerzek! Kép

Zizi
debyand

Sziasztok

Éva, Zsuzsi
Jelentem, már sok kutyát befogadtam és gazdit kerítettem nekik, ami néha nem kis utánajárást igényelt, de megérte. Megnyugodott a lelkem! Akit a képen láttatok, azt a kis dinoszauruszt, Őt is a kereszteződés kellős közepén találtam 2 hónaposan, csonttá soványodva, éppen készült szegénykém bekóvályogni a busz alá.
De örülök nagyon a petíciónak, tiszta szívemből kívánom, hogy sikerüljön kiverni belőlük valami emberséges megoldástKép

Zizi, Doris
Egy tipp az első időkre. Ha sír a baba vagy nyugtalan, fáj a pocija, vedd fel, feküdj le az ágyra, tedd a mellkasodra és símogasd a hátát. (Jó hatással van rá, hogy hallja a szívverésedet) Az enyémek nagyon hamar megnyugodtak és elaludtak. Meg nem utolsó sorban nekem is csodás érzés volt.

Éva
A meleg sót kipróbáltad már??? Ősi módszer, nekem gyerekkoromban mindíg az segített, sosem szúrták fel. Tényleg jó!

Andi
Ambrosia

Sziasztok!

Andi!

Nagyon aranyos vagy, hogy befogadtad!Kép És is szívem szerint megtenném az összessel, csak nem rajtam múlik...majd ha felnőtt leszek...!Kép
És jól van Saca?
A peticiós ívről jövő héten döntenek az Országos Választási Bizottságnál, és 2-3 múlva kezdődik az aláírásgyűjtés. Én már jelentkeztem gyűjtőnek!Kép
És, ha kijön a hivatalos engedély, akkor lesz a demonstráció, ahol szintén alá lehet írniKép

ez a fórumunk: (itt beszéljük meg, hogy ki hova küldött e-mailt, meg ilyenek): http://forum.topic.hu/?forumid=172
Zsuzsi
zsuzsi

Zizi

Hát igen, nagyon rossz, amikor ilyen betegek. Csak ők sajnos állandóan fülfájósak. Ahogy egy kicsit náthásak lesznek, egyből a fülükre húzódik. És nem kaphatnak mindig antibiotikumot sem. Már csak az orrmandula műtétben bízunk.
Ne félj a császártól, minden rendben lesz! Hogy birod még?

Andi

Örülök, hogy te is nagy állatbarát vagy! Minden embernek ilyen jónak kéne lennie!
Vettünk fülmelegítő sapkát már a gyerekeknek, de ha lázasak, akkor nem lehet melegíteni nekik. És a kórházban meg azt mondták, hogy egyáltalán nem szabad melegíteni, mert a gyulladásnak nem tesz jót, csak fájdalomcsillapító a meleg, de nem javít a helyzeten. Szóval a melegítősapkánk sem ér valami sokat, de néha előveszem, hogy enyhítsek a fájdalmukon.

Megyek főzni, mert mindjárt kelnek a kicsik.

Ezeket még délelőtt írtam, de valamiért nem lehetett elküldeni. Mi van itt már megint?

Éva
Éva
p.éva

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?